Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
//Ne tévesszen meg a trailer, és a képarány - BD is van. A sztori pedig nagyon jó!
//Traileren meg látható, hogy kiknek a keze munkája, egyiket sem kell bemutatni.
//Mindezt azért, mert talán át fog menni ennek a filmnek az üzenete is...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.09.13. 12:10:31
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Vicces, szomorú, kicsit propagandisztikus, de érdemes megnézni! 8/10
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Swedish people are albino monkeys
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
A társítók azok iszlám vallású bálványimádók voltak, akikre nagyon szigorú büntetést szab ki az iszlám, mert Allahon kívül nem lehet nekik mást imádni. Nem más vallású emberek voltak akiket erőszakkal akartak megtéríteni.
De szép bauxit, honnan van?
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Billu Barber; The Robot; Dostana; Gangster; Kabhi Khushi Kabhie Gham; Ta Ra Rum Pum (1); Ta Ra Rum Pum (2)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha sikerül, akkor nézd meg a Billu Barbert, a The Robot-ot, a Dostanát, a Gangstert, a Kabhi Khushi Kabhie Gham-et, Ta Ra Rum Pum-ot stb.
Szerk.: Még csak annyit, hogy a filmjeik átlagos hosszúsága 150 perc... 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.09.13. 09:57:35
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Bezony, már a címe alapján lehet tudni hogy ez bizony indiai film. És csak azt tudom mondani: ha az indiaiak ilyen filmeket csinálnak, akkor engem megvettek kilóra.
Baromi jópofa, aranyos, bájos vígjáték, élveztem minden percét. A sztori semmi egyéb mint egy Rómeó és Júlia történet romantikus-humoros köntösben, de működik. Persze, szokatlan az eltérő megközelítés, van egy-két furcsa pillanat, de jó a dramaturgia, érthető a film, van eleje-közepe-vége. A szereplők aranyosak, a szituációk viccesek (tipikus régi-jó-magyar-vígjáték típusú helyzetkomikum az összes), a poénok ötletesek és eredetiek.
Egyedül az volt furcsa, hogy rengeteg helyzetben az európai ember nem érti az utalást, azt a bizonyos gesztust, vagy mozdulatot, mert szokásból/vallásból ered, és az hiányzik. De ezek csak apróságok, nem rontják el a filmet.
És amitől féltem: a zenés-táncos részek. Hát azok a legjobbak! Nem tudom ez mennyire jellemző általában, vagy csak itt találták el a zenei ízlésemet, de minden ilyen betét elképesztően szórakoztató. Végignéztem egyet, vigyorogtam, aztán amikor vége lett akkor visszatekertem 😄 Működik a stílusok totális keverése, minden kultúrából nyúlnak valamit, de a végeredmény határozottan élvezhető. Jók a hangok, jó a hangszerelés, és fülbemászó a muzsika, akármelyiket rádióban is el tudnám képzelni, a klip meg jöhet a filmből. Meg is maradnak az ember fejében, mert mind kis könnyed, dúdolható naiv dallamocska, de a helyzetekhez totálisan passzolnak.
A főszereplő lány pedig nagyon szép. Nem az a tipikus indiai kinézetű, bőven van benne másmilyen vér is (a világos bőre, a vonásai). JAz biztos hogy jó ránézni, nagyon aranyos.
Nem pontozok, mert ahhoz azért elsőre még furcsa volt az élmény, de csöppet sem bántam meg hogy megnéztem. Látszik az egészen, hogy örömből forgatták, és jó volt a hangulat közben, ettől lesz a film is jó.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Why so serious?
Utoljára szerkesztette: DarkHorSe, 2014.09.13. 09:18:51
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2014.09.13. 02:09:33
Per Aspera Ad Inferi.
Hát szokás szerint nem vagyunk azonos véleményen 😊 - 7/10
Spoiler:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Miután mindenhol rommá fikázták, hogy ez mekkora egy dögunalmas, vontatott, nulla cselekménnyel bíró film, félve kezdtem el megnézni. Na mondom, megint két óra huss ki az ablakon, de legalább a szereplőgárda miatt adnom kellett neki egy esélyt.
Nem tudom egyesek mit vártak, biztos valami dirr-durr akciófilmet, vagy aranytolvaj Kelly hőseit. Szerintem érdekes volt a story, felesleges lett volna túlspilázni, ehhez ilyen vérmérséklet illik.
erős 5-6/10
Per Aspera Ad Inferi.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha mondjuk 1217-ben jönnek létre akkor mostanra már ők is begyűjtöttek volna pár hasonló kompromittáló eseményt az évszázadok során.
Valaki itt ajánlotta. Nem rossz fim. Forest Whitaker megérdemelte az oscart érte.
8.5/10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Érdekes, hogy mennyire lehúztam a moziban vetített verziót pedig azt is HD-ban néztem tavaly áprilisban.
Aztán most kb másfél évvel később megnéztem az extended-et és brutális, hogy mennyire tetszik és mennyire jó.
Jót tett neki a sok plusz jelenet. Jöhetne már a 2. rész is bővítettben.
9.5/10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"A szinkronban is foglalkoztatták: Richard Burton, Laurence Olivier, Marcello Mastroianni, Jean-Paul Belmondo, Leslie Nielsen és Tony Curtis magyar hangjaként is ismert. "
„Ha tehát a szent hónapok letelnek, akkor öljétek meg a társítókat, ahol csak föllelitek őket! Fogjátok el őket! Ostromoljátok meg őket! Állítsatok nekik csapdát az összes leshelyről! Ha azonban megbánással fordulnak Allahhoz, elvégzik az imádságot és megadják zakátot, akkor hagyjátok őket szabadon az ő útjukon! Allah Megbocsátó és Könyörületes.”(Korán 9:5)
Szabad akarat persze létezik, csak nem a vallásban, elvégre a hívők vallják és cselekszik, amit az egyházuk tanít nekik, és minél inkább fanatikus valaki, annál jobban irányítható. Márpedig egy vallás hatalmát mindig a fanatikusok adták.
szóval szerintem az, hogy valamiről nem vagy tájékozott, lehet azt jelenti, hogy nem kéne a témáról véleményt nyilvánítanod.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Azért tették azt, amit, és azért éltek úgy, ahogy, mert az egyházuk megparancsolt, hogy az a helyes. És most mindegy, hogy a 80 éves Ilonka néniről beszélünk, aki a 10 parancsolat szerint élt, hogy a mennyországba juthasson, vagy egy muszlim gyerekről, aki felrobbantja magát, remélve, hogy a mennyországban elnyeri Isten bocsánatát, és 72 szüzet kap ajándékba, őket mind a vallásuk hatalmazza fel ezekre a dolgokra.
Miért lenne a Vatikánban hihetetlen az, ami egy másik vallásban teljesen elfogadott? És a történelemre visszatekintve egyáltalán nem elképzelhetetlen.
Kicsit túl hosszú.Néha vontatott,de összességében korrekt.Nem volt elvárásom mert az 1. sem volt nagy eresztés.
Godzilla.
Nem ültem neki nagy elvárásokkal,talán emiatt is tetszett nekem összességében.Godzilla kicsit keveset szerepelt,de hát ez van.
Utoljára szerkesztette: The Protector, 2014.09.12. 00:39:12
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Nem volt rossz. Nem vagyok nagy X-men rajongó de nem untam egy percig se.
Sentinelek tetszettek.
8/10
Szégyen hogy ezt nem moziban néztem. Első dolgom lesz BR lemezet beszerezni.
Story izgalmas és érdekes volt ( még ha igen, volt már hasonló film, sőt minden scifi sorozatban ellőnek egy ilyen részt pl Star Trek, Stargate ), de annyira jó dolgokat lehet kihozni, hogy mindig jól megtudják csinálni főleg a poénokat, hisz az ezzel a szituációval is jár. Tom Cruise remekül játszott, hiteles volt az egész karakterének a fejlődése. Nade ami még jobb volt az alien desing. Nagyon bejött ahogy mozognak, harcolnak, kinéznek.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Persze lehet kamu, mindenki csak hazudik, és ezek a keresztények tényleg szentek, Jézus meg harmadnapra feltámadt...
Nálam egyszernézős film. Egynek elment de nem voltam elájulva tőle.
CGI nem volt rossz.
7/10
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Minden évben megnézem egyszer,nem tudom megunni,szerintem örök klasszikus!
Ennio Morricone zenéje egy álom,úgy mint Claudia Cardinale szépsége a filmben.
Charles Bronson és Jason Robards jól játssza a szerepét.,nincs itt gond. 😊
De szerintem a legjobb,Henry Fonda. Neki nagyon jól állt ez a karakter,bírom.