106843

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
LOL -
hiper KOCKA #89336 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plusz kisregényben leírta a film sztoriját. Csak tudnám, minek, ha a spoiler mezőbe többnyire úgyis csak az kattint, aki már látta a filmet.:)
Egyébként én is pont ma tekintettem meg. Ez az Oscar Isaac neve manapság minden második filmnél ott van. De ez volt az első produkció, amiben láttam szerepelni. Nem csalódtam benne, jó lesz X-men főgonosznak. -
Szóval most akkor megosztottál egy olyan információt, hogy megnéztél egy filmet és pont. Hát... oké :) -
88 - 7/10
kellemes kis Memento utánérzésű cucc, abszolútde bejött. -
Ex Machina most néztem meg persze feliratosan angolul
Szóhoz sem jutok vazee még emésztenem kell szóval ezért nem osztályzom
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én csak szegényt srácot sajnálom hogy örökre ott maradt a kutató laborban egyedül, Ava egyszerűen annyira mesterien kijátszotta a fiatal srácot hogy az már félelmetes, rávette hogy segítsen neki megszökni a fiatal srác meg is tette azzal hogy felül írta a rendszer biztonsági protokollját, hogy áramszünetkor minden ajtó kinyíljon és ne záródjon, ez sikerült is ekkor jött a kínai csaj és Ava gondolom azt súgta neki hogy szúrja hátba Nathant, amit meg is tett csak csúnya vége lett a kinai csajnak ekkor Ava-n volt a sor hogy megölje Nathan-t elvette a belépő kártyáját, és Nathan szobájába ment, és megkérdezte a sráctól itt maradsz ? és ahelyett hogy a srác Ava után ment volna mit csinált semmit, csak egy helyben állt sőt végignézte ahogy Ava-ból szexi gyönyörű emberi nö lesz, és felöltözött, és egyszerűen tovább lépett, ki ment Nathan szobájából a belépő kártyájával a srác csak későn kapcsolt hogy pontosan mit is akar csinálni és persze Nathan kártyája nélkül ott maradt örökre Ava kijutott a szabadba és a helikopter is csajt vitte el a srác helyett de erre jön az újabb csavar és amikor a srác újra akarta programozni a rendszert szinte annyira kiszámítható volt hogy pont akkor lesz megint áramszünet :D és a srác ott maradt örökre hogy mi lett vele az rejtély sose tudjuk meg, lehet hogy végleg bedöglöttek a generátorok mert ugye az áramszünetet Ava okozta. Csak azt nem értem hogy a srácnak annyi esze nem volt ha már úgy irja át a rendszert hogy együtt megszöknek ahhoz kell Nathan kártyája is ott volt a lehetőség hogy vele menjen habár ki tudja mi lett volna ha tényleg vele megy ? -
ja,meg húznám! :)
Más: A Lazarus hatás. 4/10,elég unalmas és sablonos film. Pedig ebben a témában szerintem darkosabb filmet is ki lehetett volna hozni! -
Rony94 #89330 Szereti valamelyikőtök Diane Kruger-t?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!<3
-
Rony94 #89329 Minek is néznél meg egy kifejezetten nőknek szánt könyvnek a filmadaptációját? Semmi értelme. Én se fogom soha. De arra még mindig mérges vagyok hogy erre a filmre elkúrtak több millió dollárt. Költhették volna ezt a pénzt valami jobb filmre, mondjuk a Transformers-re (nem vicc), vagy mondok jobbat, mondjuk az egészségügyre. -
Watching Fifty Shades of Grey with My Mom! - Screen Junkies
A filmet nem láttam. Eddig sem, ezek után még inkább nem érdekel. -
Inquisitor #89327 Megnéztem angolul és magyarul a filmet, de valamit nem értek ... Sokan panaszkodnak rá, hogy a film tele van felesleges beszélgetésekkel. Én ilyet nem láttam, az összes mondatnak és félmondatnak súlyos jelentősége van a későbbi történések során. Más kérdés, hogy a szinkronos verzióban olyan csúnya félrefordítások vannak, amik pont a film végét kérdőjelezhetik meg. Szóval miért lenne benne felesleges beszélgetés? ha meg nem az van benne, akkor annyira nem vontatott, mert ott meg oda kell(ene) figyelni. -
Kopasz El Mariachi
-
secret_code_in_ex_machina/ -
Automata-t lattad Banderassal? -
de hát azt nem látni, ilyen szutyok scifit inkább meg se nézem
-
Átlátszó a test, szóval látni ahogy vibrál benne a cucc. :D
Utoljára szerkesztette: Bokafix2, 2015.05.16. 19:31:47 -
Látni benne hogy Futkos benne az elektromosság? :D
Gondolom ezt tényleg látni csak én vagyok vak
-
Ex Machina (2015)
Jó lett. Főleg az érző és gondolkodó M.I. bemutatása. Lassú, vontatott film, de van egy szép csavarja... A női robot tényleg aprólékosan van ábrázolva, látni benne az áramköröket és ahogy futkos benne az elektromosság. Félkész állapotban a teste de agyilag nagyon is fejlett... annyira hogy az már veszélyes. A műfaj kedvelőinek kötelező.
7/10 -
uk -
American Sniper
Egynek elment. 7/10
Annyira nem szeretem a drámázást, tuti nem fogom soha újranézni. -
Csaba007 #89317 Már mindenhol játszák kB. ,csak nálunk nem... -
Blackhat
A trailer alapján sokkal többet vártam tőle. a tipikus olyan film aminél a trailer nagyon jót igér és a filmben az összes akció szinte anyni amit a trailerben láttunk.
A "főgonosz" egy lapos semmilyen célú személy aki kb 5 percet játszik a filmben. A hackerkedésis kimerül pár billentyű nymkodással amit talán bárki meg tudna csinálni -
[1993] - (imdb) - "Ba wang bie ji" (Farewell My Concubine) - 9/10
(2015.05.15)
Megdöbbentő, hogy ez a film egyáltalán elkészülhetett a 90-es évekbeli Kínában (van benne kis államkritika). Viszont, igazi mestermű.
A kínai klasszikus operától kicsit is ódzkodók kerüljék - a film ugyanis az köré épül. Douzi/Dieyi megelevenítője fenomenális. Ahogy a 2 férfi és az 1 nő közt kialakuló oda-vissza kapcsolat és függés, feszültség tapinthatóvá tétele is.
165 perces lett végül ez az utazás (imdb-n 171-et írnak, és ez most zavarni kezdett - ezek szerint, van egy kicsit bővebb verzió is), de én egyáltalán nem untam. Tovább és részletesebben is el bírtam volna viselni ezt a korszakokon átívelő színpad-testvér történetet.
//Eredeti cím pótlása
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.05.16. 08:59:28 -
StrikeFor #89314 hol nézted? USA-ban? -
It follows 2015
Nem hiába írták erről hogy az év horrorja, tényleg van benne valami. A jumpscare horrorok és a zombis moslékok maximumra járatták már magukat, szinte minden film ilyen, ami kijön a műfajban.
Ez más. Lassú, idegtépő, pszichéörlő, és izgalmas is. Persze lehet hogy egyesek ingerküszöbét nem éri el, de ez egyéni kérdés. Nekem bejött, tényleg félelmetes volt. Egy biztos, ha valamitől üldözési mániát lehet kapni, akkor az ez a film. Úgyhogy a valóban paranoiások kerüljék.
Mert ahogy a címe is mutatja ebben a filmben valami követi az áldozatot. Bármilyen alakja lehet és lassan közeledik de mindig próbálkozni fog addig míg az illető közvetlen közelébe nem jut és hozzá nem ér... az pedig instant halál.
Tehát jó tudni hogy van még ötlet ebben a kissé kifulladt műfajban, a rendező nagyon kreatív a témában, megnéznék tőle még pár ilyet. A Poltergeist is hamarosan érkezik, ami szintén jónak ígérkezik.
8/10 -
a képregényfilmeket nyilvánvalóan nem neked találták ki -
dzsagon #89311 A Jóisten fonjon kalácsot a farkamból, ha csak egyet is megnézek ezekből. -
Mad Max: Fury Road
régen pontoztam utoljára filmet, de ezt ezzel a legegyszerűbb rivjúzni: 10/10
Ha már tíz, legalább ennyi éve vártam egy ilyen filmre. Lehet megvan az 15 is. Kb. besírtam a gyönyörűségtől
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.05.15. 21:29:18 -
Hát állítólag lesz mit nézni majd a jövőben.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
2015
2016
2017
2018
2019
2020
Utoljára szerkesztette: mégvadabbdisznó, 2015.05.15. 21:04:14 -
Így van ez képregénytől függ, nem is a filmet vettem alapul. -
Az pl. Ultimate-ben eléggé kölyök még, de azért általában olyan 30 körüli csávónak szokták ábrázolni, persze ez függ a sztoritól meg a rajzolótól is (tudjuk van egy csomó különálló története) csak sokan az amazinget ismerik csak. -
nem rebesgetnek semmit. Benne lesz...:D Pókember amúgy is egy fiatal srác, csak a mozi vásznon nem volt az. Barátkozz meg a gondolattal :D -
Az lehet, de jövőre jön az Amerikai kapitány, amiben a fél Avengers gárda benne lesz és rebesgetik, hogy Pókember már ott felbukkan. -
A köv Avengersre már lesz ahány éves, addigra kikupálódik... -
Tök úgy fest mint valamelyik rajzfilmben volt Peter, de lehet csak keverem valamivel/valakivel. -
Kevin Feige és a Marvel a főnök már Pókember ügyben. Sonyval közösen, de lényegében ők irányítanak. Míg a Sony animációs pókemberen dolgozik... -
Mivel középiskolás Pókember lesz, még reális is lehet, főleg hogy már most 18 éves. Más kérdés, hogy furán festene egy ilyen kis Pistike a Bosszúállók között. -
-
Rony94 #89299 Asa Butterfield-et akarják állítólag az új Pókembernek. A Sony tényleg meg van buggyanva.
Róla van szó amúgy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Már kint van? Erre rámegyek :)
Azért az is érdekes, hogy Van Damme Pound of Flesh c. filmje még csak 1-2 hónapja jelent meg (USA-ban 1 hete), erre ma este leadják a Film+-on :)