106442
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
#106442 Project Silence (2023)
Felemás érzéseim vannak ezzel a filmmel kapcsolatban. Az alapfelütés ugyanis elég jó: tömegbaleset, sűrű köd, megrongálódott kocsikkal telezsúfolt félig leszakadt híd, és számítógépes programmal irányított, mutáns hadászati kutyulik, amik véletlenül elszabadulnak a tömegkarambolnak köszönhetően.
A stílusa "trapped movie", amikor a szereplők valahová be vannak zárva, vagy el vannak szeparálva a külvilágtól. A hely, ahol csapdába estek veszélyes, és mihamarabb ki kell jutniuk. Ezt a koncepciót használja a Project Silence, és még némi kormányzati titkos kísérletekről is fellebbenti a fátylat, amit a felelősök megpróbálnak minél jobban eltussolni. Ez eddig oké is, viszont a feszültségteremtés nem sikerült a legjobban, mivel a kutyák CGI-je hagy némi kívánnivalót maga után. Lehet nem volt elég pénz, de jócskán tetten érhető a kevés realitás az animációkban.
Az állatok mozgása szintén nem a legjobb. Túl mesterkélt. A velük harcoló katonák meg kb. a fizikát meghazudtoló testi erővel rendelkeznek. Az akció meg nagyjából abból áll, hogy el kell jutni A-ból B-be. Próbálják persze feldobni a híd leszakadásával meg üldözéses jelenetekkel, de ezt is csak a vége felé. Azt bizton állíthatom, hogy nem ez a legjobb koreai film, amit valaha láttam, de volt benne kakaó, csak sajnos elenyésző mennyiségben.
5/10 -
#106441 Emlékezetem szerint a Quiet Place nem úgy kezdodott, hogy bemutatja az inváziót, flashback-ekben láthattuk, hogyan vészelte át a foszereplo(k).
Amúgy egyet értek, a Day One az egyik legfeleslegesebb film/folytatás/prequel volt amit láttam. A lényekrol szinte semmit nem tudunk meg, a szereploink bár jól hozzák a karaktereket, egyiket sem kedveltem semennyire, a túlélésért folytatott harc pedig rengeteg helyen marhaságokkal van tele. Annyira szukségtelen film volt, hogy ihajj. -
#106440 quiet place day one
Mi volt ez a fos má megint.
ugy látszik az első 20 percre elment az összes pénz ötlet és minden is, aztán kaptunk egy 2 szeméyles melodrámát függetlenul attól, hogy mi is zajlik a világban . A vége meg pont semmissé teszi az egész filmet.
Csak ,hogy sorjába menjek, a macska marhára kellett bele, azt nem emlékszem, hogy emlitették e, hogy kivágták a hangszálát, de hogy egy hangot nem adott ki egész idő alatt, pedig a macskák arról hiresek, hogy nem nyávognak ,dorombolnak, pisszegnek épp melyikhez van kedvük.
A másik , hogy makkos lépüben ugy mászkált a járolapon a faszi, hogy csak ugy vizhagzott, az nem baj, de ha beszélnek akkor kilométerekről meghallják és jönnek.
Az emberek az elso 10 percbe levágják, hogy nem lehet beszélni mert akkor támadnak.
A hadsereg kideriti, hogy nem szeretik a vizet és nem tudnak uszni sem. erre mit csinál ez a két nyomorult, az esőben amikor tudják, hogy nem hallják öket, bemennek az eső elöl a házba megvárják, hogy elálljon, ahelyett, hogy egyböl mennének a hajokhoz amig lehet.
Tudják az emberek, hogy nem zajonghatnak, erre csordába verődve mennek mint a birkák lökdösik egymást mert ugy biztos nem kelltenek zajt.
Ellepik az egész várost a szörnyek, de ugy látszik mikor ez a kettő már biztonságosan elbujt akkor a többi népet is békénhagyják, hogy odaérjenek a hajohoz .
2-3 napig várnak a kikötöbe csak, hogy ez az egy foszer még elérhesse.
Az egész filmbe a legfontosabb, hogy a fekete csajnak a fehér apukája milyen jol tudott zongorázni és , hoyg pizzát akar enni. miközben az egész világon ürlényeg mászkálnak és irtják az embereket. hát gratulálok.
A végén meg ha mindenképp ki akarta nyirni magát mert depis akkor miért nem kiáltott egyett az elején
Még rengeteg ilyen hulyeséget tudnék sorolni, de ugy látszik a forgatókönyv irőnak nem volt egy szabad 5 perce hogy végig gondolja a történetet, hogy minek mi a hatása következménye.
Igaz, hogy semmit nem tudunk, meg, hogy most akkor mik ezek vagy mit tudunk csinálni ellenük semmi.
Az meg megint egy rossz dolog, hogy elvileg ugy sugallja a cim, hogy ez az elözmény és , hogy ez az elso nap a támadásnak, akkor a második filmben miért ugy kezdödik, hogy minden szép és idilli és ugyan ugy nem tud semmit semmiről amikor megtámadják öket?
Megint csak az van, hogy nem nézték meg azt a filmet amihez vagy amiből kéne hogy csatlakozzon hamár ugyan az a cim és történetet probálják eladni.
-
#106439 Én azt hittem, hogy ez a NASA gyakornok vonal azért van a filmben, mert SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az időgépet a főhősnő a jövőben építette tudósként, hogy megmentse a testvérét... ez még szerintem fasza is lett volna, megvan a motiváció hogy a NASA-hoz kerüljön stb... a gyilkos lehetett volna valami random sértődött iskolás/tanár. Megmenti a nővérét, kifehéredik a képernyő és a következő jelenetben ott ülnek 4-en az asztalnál a jelenben... neem inkább
1. Legyen az időgép a gyilkosé
2. Hozzunk be párhuzamos idősíkokat, hogy ha meg is mentem a nővéremet az én idősíkomon úgy sem lehetünk boldogok. Ilyen még a Back to the Futureben sem volt, bezzeg egy csavaros tinifilmbe szükséges volt.
Ja meg eleve én azt hittem hogy a gyilkos párban dolgozik, hiszen a plázában menekülnek előle, leszaladnak a mozgólépcsőn. Erre ott terem a gyilkos előttük, wtf?! Mondom ezek tuti ketten vannak. Hát nem. De akkor hogyan teleportált oda...? Rejtély...
-
#106438 Time Cut (2024)
Igen. Időutazás. Akár még jó is lehetne, de nem sikerült hiteles magyarázatot adni a "hogyan"-ra. Ezért is volt jobb a Palm Springs, mert ott legalább rábízták az egészet a természetre, misztikával övezték, és nem volt túlmagyarázva. Persze az nem kimondottan olyan stílusú film, mint ez, de ugyanúgy az idővel kapcsolatos.
Itt viszont azt akarják eladni nekünk, hogy egy harmincas csávó egyedül összetákol egy időgépet, be is programozza, és még antianyagot is szerez hozzá. :D
A világ összes tudósa, fizikusa meg tudományos intézete nem volt rá képes, de ő igen. És még ki is van írva a gép monitorára a pontos dátum, hogy mikorra akar visszamenni. Egyszerűen akkora gagyisztikum az egész, hogy a film cselekményét is nagyban lerontja, ami nem is kimondottan érdekes, legalábbis semmi olyan nincs benne, ami ezer más hasonló témájú filmben ne jelent volna már meg ugyanilyen színvonalon vagy ennél is jobb kivitelezésben. Mindegy: Netfliksz oszt kész. Van ilyen.
4/10 -
#106437 Ja, de nem az atmos speakereket hianyolom hanem csak szimplan azt hogy faszan szoljon a rendszer. Altalaban az atmos hangszorok pont olyan picik mint a hatso speakerek. Persze adnak extra-t a filmhez de nem ettol fog allatul szolni az egesz. -
#106436 ezért irtam, hogy taláán ezért lehet hiányérzeted, mert mégha tudná is a hangrendszered akkor sincs hozzá olyan forrás mint a moziban.
Ezért szoktam nagyokat derülni a hangszoro teszteken amikor összehasonlitják bárminek a hangját vagy az AV erősitőkét. mert YT-on vagy bármin nézve mindenkinek más más eredmény lesz attól függöen, hogy szokol rádion hallagatja vagy millios hangrendszeren. és ott se lesz egy az egyben ugyan az a tömörités miatt.
meg hogy vigyek pendrivon olyan anyagot amivel tudom tesztelni a boltban. mennyire lesz releváns az a hangzás amit egy média márk vagy euronics csarnokban hallgatok vagy egy külön házimozi szobában azzal amit majd a valós szobánba fog mutatni, kb semmennyire se. -
#106435 Az uj erosito tud atmost. Az mar masik kerdes hogy semelyik film nem atmosos amit le tudsz tolteni. Vannak 7.1 letoltheto filmek de az nem atmos. az extra ketto csatorna azok hatso surroundoknak van. Atmoshoz 7.1.2 kene avagy 5.1.2 de ilyen filmeket nem toltenek fel sehova. Attol fuggetlenul, hogy az atmos szo benne van a cimben. Kamu. Direkt meglestem, hogy melyik az a katto extra csatorna es egyiknel sem height csatorna van hanem surround es back surround. Netflixen, appletv-n es mas streaming cuccon can atmos film de egyaltalan nem az atmos volt a problemam. Szimplan a hangero es hazat bonto mellyel volt a problemam. Az uj rendszerel es mar nem problema :D Allatul szol. Sajna a felesegemnek az elozo rendszer is tul sok volt. Ez meg mar... ja... inkabb hagyjuk. lol
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2024.11.03. 16:59:34 -
#106434 gondolom moziban ATmos hangzással nyomatták, eked ahogy a szetted látom meg "csak" 5.1 ed van. az AV erősitőt nem tudom, hogy tudja e egyáltalán az Atmost , de ahhoz alappol kéne még legalább 2 mennyezeti hangszoró.
van nem tudom, hogy mi miatt okozott csalodást? de sztem az egyik ez lehet, hogy esetleg nincs meg a magasságbeli elkülönülés a hangoknak.
-
#106433 Megjott az uj hangrendszer. Remelem mukodik a link
Yamaha a regi rendszer. Klipsch az uj.
Mind a faszom Alien Romulus miatt van, ami nagyon fasza volt moziban de itthon meg csalodas.
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2024.11.03. 13:39:03 -
ferman #106432 "Wolverine and deadpool"-ot láttam, nagyon szép szál
192.168.100.1 192.168.1.1 -
#106431 Ha nem tetszik nezzel diznit. Ott tuti lecserelnek a szexi not valami feka csavora akivel lehetne romantikus kapcsolata a foszereplo csavonak. Most az uj Agatha sorozatban is benne van egy queer -
#106430 legkevésbé szexista kijelentés.... -
#106429 Van ennél is magasabb szint. Na, nem a brutalitás fokozásában, hanem amikor snuff elemeket tartalmaz egy film, azaz a szereplőket tényleg megvágják, megszúrják, megégetik, véresre verik, stb... a néző azt hiszi trükkfelvételt lát, pedig nem. Minden valódi. Direkt mazochista jellegű, magas fájdalomküszöbű embereket keresnek a szerepre, és persze ellenőrzött körülmények között, orvosi team jelenléte mellett csinálják. Elmennek olyan messzire, amennyire csak lehet, amíg még nem okoznak maradandó károsodást a résztvevőknek.
Például a Gépész-ben is volt ilyen snuff elem, mert Christian Bale fogyása valódi volt, nem CGI-al oldották meg. 30 valahány kilóra fogyott le. Állítólag alá akart menni a 30-nak is, de a forgatásnál megbízott orvos nem engedte. -
#106428 Halihóó!
"Kelly McGillis as Charlotte "Charlie" Blackwood: Instructor of Top Gun and Maverick's love interest. The character is based on a real-life person, Christine Fox, who worked at Naval Air Station Miramar." -
manson222 #106427 Megnéztem ezt a Barbie-t, ez is egy kalap sz@r, mint az összes Deadpool film, de ezen legalább néha elmosolyodtam.
Top Gun (1986) Ebben tényleg egy nő tanítja, hogyan kéne egy vadászgépet vezetni? :DD -
#106426 pedig magyarul még mindig sztem sokkal jobb a szinkron mint más nyelven.a deadpillnál is volt valahol hogy száznál többször hangzik el az F betűs káromkodás, a magyrban azért meg tudják ugy fogalmazni, hogy ne legyen enyni ismétlödés és mégis uljön a poén vagy a hangulat.
Lehet, hogy némely poén értelmét veszti mert csak azok értik akik az USÁ-ban élnek és a napi hirek társadalmi szokásokat figurázza ami akkor se jönne át ha valaki perfekt angol,de nem ott él.
Erról már többször volt itt is szó. nem lehet kijelenteni fehéren fejketén, hogy csak angoul jo egy film. a néző helye és anyanyelve nagyban befolyásolja, hogy átjön e az amit az eredeti filmesek akartak , hogy jelentsen és nem az, hogy megérti e az adott nyelv szövegét hanem , hogy a jelentését is. -
#106425 Mert megszoktad a színészek eredeti hangját.
Miközben én pl. Al Pacino hangján vigyorgok, hiszen Végvári Tamás sokkal szebben adta neki a szinkronját. -
#106424 nagyon otletesen tudnak irni a magyarok, ezt adom. Szamomra semmi baj a magyar beszeddel. Csaladdal magyarul dumalgatunk. magyar haverokkal is. Ha hozzam szol valaki azzal sincs baj, ahogy a magyar talalkozon sincs semmi gaz de ha meghallom a magyar szinkronos filmeket egyszeruen csak rohogni tudok. Ugyanugy van bele a tesom is. Pedig mondjuk egy regi bud spencer filmmel nins bajom ha magyarul nezem. -
hawkie22 #106423 Ha más nem is, legalább az elsö 15 perc megéri a filmböl. Az az elsö pár perc az N'Sync-es aláfestö zenével már most klasszikus. :D -
#106422 Szinkronnal néztem - legközelebb átváltok angolra -, de úgy se volt szar. :)
Közhely: számos dolog jól átjön helyesen, ötletesen (!) megírt magyar szövegkönyvvel, de már találkoztam sok olyannal --- House sorozatban például --- mely csakis angolul üt, de akkor nagyot. -
#106421 Magyaroktol sok szart halottam az uj deadpool filmrol. Amcsiban mindenki maga ala rosalt tole. Mondjuk szerintem a kepregeny fan bazis kb 100szor nagyobb lehet. Kameraba nezelodeses poenkodas zavart az elso par filmben. Ennel mar nem zaklatott. De tetszett a non stop beszologatas a sonynak es dizninek. Angolul valszeg poenabb. Moziba nagyon jo volt. -
hawkie22 #106420 Nem is igazán a történet volt a lényeg, hanem a színtiszta fanservice. Én Deadpool-rajongóként nagyon szórakoztam rajta, a megjelenése óta 5x láttam. :) Mondjuk az elsö kettö részt is legalább ennyiszer megnéztem, szóval... -
#106419 Itt legalább hektoszámra ömlik a pörköltzaft, nem úgy, mint az Amerikai Nindzsa filmekben, ahol beleszúrják valakibe a katanát, aztán kihúzzák csont szárazon, és a sebből sem folyik semmi. XD -
#106418 Alien romolust meglestem otthon. Segitett donteni, hogy vegyek egy ujj surround systemet. LOL
Lecserelem a kis yamaha cuccost egy Klipsch rendszerre. Talaltam open box rendszert es erositot. 1300 dolcsis erosito 500 ert nem szar. Hangszorok es melyladak is sokkal komolyabbak lesznek. Majd probalok csinalni 1-2 kepet ha megjott. -
Sunrider924 #106417 The Shadow Strays 2024
Az akciofilm amire a Raid 2 ota varok. Nagyon nagyon rendben van. A rendezo ugyanaz mint a The Night comes for us-nak Timo Tjahjanto, csak amig azt felidonel meguntam es kinyomtam, addig 13-ast 2 ora 25 percen at neztem es leizzadtam a katartikus csucspontnal, ami sajna nem a film vege de na ennyi nekem meg belefert.
UI- a felesegem 155 cm es 55 kilo, amikor a jegyessegunk alatt azzal viccelodtem hogy meg rendesen hatba se bir vagni akkor kaptam tole egyet amire meg most 20 evvel kesobb is emlekszem.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2024.10.20. 16:08:25 -
#106416 deadpool and wolverine. hát nem sok vizet zavart ez sem, alpári viccek ,de lényegében semmi történet , legalább is hogy ez most bármin is vááltoztatott volna az eddigi marvel univerzumban vagy annak történeteiben . -
#106415 Vannak jó indonéz filmek, csak azt ugye másik kosárban kell keresni.
Ezt mondjuk megpróbálhatnád:
"[2022] - https://www.imdb.com/title/tt17634494/ -- "Noktah Merah Perkawinan" - (The Red Point of Marriage) - 7/10
(2023.02.04) (120 perc, indonéz) - Drama - (imdb) -- 13+"
//szerk:
Hint: a pasi a Raid 2-ből van ám... (Eka volt benne)
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2024.10.20. 10:41:24 -
hiper KOCKA #106414 The Shadow Strays 2024
Micsoda szamurájkodós, nindzsáskodós shime waza kata ha dzsime volt ez? Csak kapkodom a fejem. Mintha a Shadow Warrior nevű játék elevenedett volna meg. Ott lehetett így kaszabolni, fejeket lecsapkodni, meg aljas szándékú jakuzák sötét szívét kiklopfolni. Magyarán, az akciók parádésak voltak, ebbe fektettek energiát rendesen, viszont a harcok nagyrészt sötétben játszódnak, ami nem tett a legjobbat a látványnak. Persze, lehet rajta világosítani a videokártya kezelőpaneljén, úgyhogy ez még kiküszöbölhető probléma, viszont az már kevésbé, hogy a forgatókönyvet Mr. Klisé írhatta, mert olyan blőd sztorit kitalálni, hogy a pszichopata tömeggyilok főhősnek hirtelen kinő a lelkiismerete, mert megesik a szíve egy random 11 éves kisfiún, aki szemtelen képpel még a levesét is eleszi előle, azzal nem nagyon lehet mit kezdeni.
Az indonéz alkotások, bár fluiditás és akciók terén nagyot domborítanak, sajnos a mai napig sem tudták levetkőzni azt az alapbetegségüket, hogy a storyline komplexitása egy születésnapi gyerekzsúr megszervezésének összetettségével vetekszik. Mint a Raid esetén például... atomi pofozkodás meg lövöldözés megy a filmben, de az egész történet kb. kimerül annyiban, hogy le kell nyomni egy bérháznyi bűnözőt és fel kell érni a legfelső emeletre a főnökhöz. (Donkey Kong, te vagy az?)
Itt is csak ennyi van, tehát mélyenszántó gondolatokat, sarkalatos tanulságokat meg dakota közmondásokat ne várjon senki. Mondjuk, nem is ennek igényével ültem le elé, mert már az előzetestől odafagytam a fotelba a macskával együtt, de jó lett volna megugrani egy kicsivel azt az amúgy is rettenetesen alacsonyan bámészkodó mércét. A színészi játékot sem találtam utolérhetetlenül frenetikusnak... ezek az arcok egyébként sem a Lear király cselekményébe valók, sokkal inkább egy Street Fighter epizódba, ahol harsány kamehameha-zások közepette igyekeznek egymásból kiverni a tegnapi ebédet.
Ezt az elvárást maradéktalanul teljesítik is, sőt, ezek a rosszfiúk annyira javíthatatlanok, hogy még repetára is futja számukra. Egyébként tipikus girl power filmről van szó, tehát igen: 17 kilós csaj agyonver mindenkit jól. Tény, hogy nem túl combos, de legalább 160 centi. Ez a magasság mégiscsak jelent valami előnyt, mert más filmekben meg 150 centisek pofozkodnak... a' la Mad Dog... oké, mondjuk ő férfi. Azonkívül, amit meg szeretnék még említeni, hogy masszív bélrendszerre van szükség ehhez a filmhez, mert gyomorforgatóan brutális tevékenységek folynak itt, szándékosan már-már a Terrifier határait súrolva.
Valószínűleg a sztori primitívsége, a blőd forgatókönyv és a szerény színészi adottságok ellensúlyozása végett van ennyire túltolva a brutalitás az indonéz akciófilmekben, hiszen ez tisztán pszichológia: a néző annyira bevonódik a pulzáló erőszakba, hogy elfelejt minden egyébre koncentrálni. És gondolkodni is. Persze, azt nem is kell... a Mindenség elmélete egy másik film, és Hawking is szabadságra ment, úgyhogy bámulhatjuk tágra nyílt szemmel a túltolt japánkodást indonézektől magyaroknak, minden mennyiségben. Jó szórakozást.
7/10 -
#106413 Green Book (2018)
Sosem láttam még. Megérte. 8/10 -
#106412 The Substance (2024)
Hát, emberek... na, ide gyomor kell, de erős. Nem is tudom, láttam-e valaha ilyen durva testhorrort. Még Cronenberg filmjeit is veri itt-ott. Mindenesetre az tuti, hogy ezt a filmet kategóriájában semmi sem fogja verni idén, de lehet később sem.
És még sztori is van, nemcsak egy öncélú valami, hiszen ki ne szeretne 60+ évesen 20 éves testet? Főleg, ha a showbizniszben van, meg a tévében szerepel, és már eljárt felette az idő. Demi Moore szerintem eddigi legjobb filmje. Na meg aztán itt nincs finomkodás... mindent megmutatnak. Vacsora már biztos nem fog kelleni. De még lehet holnap sem.
9/10 -
kutyakiki81 #106411 Terrifier 3.
Az angol tesztvetítésről állítólag többen kimentek és egy ember elhányta magát a film alatt.
Mint edzett horror rajongót engem nem hatott meg ennyire, de beismerem kemény cucc a Terrifier 3. Mozivásznon ilyen szintű vérengzés még nem volt. Azt hittem két rész után már nem tudnak meglepni, de mégis. Aki vevő az ilyen gore fest-re az imádni fogja, mindenki más kerülje jó messzire. Annyi bajom volt csak vele, hogy két mészárlás között túl sok felesleges drámát próbálnak beadagolni.
ha 30 percet kivágnak ezekből, egy pörgős, vérben úszó gore-orgia lehetett volna.
7/10 -
#106410 Pont a 2.-ra gondolok... (a fekete övesre)
A kameranézet nem folyamatosan ilyen. Sztori is van. De nem lövök le semmi mást akkor.
A Wick innen koppintotta a motoros harcot. -
#106409 Természetesen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!https://therarbg.com/post-detail/2c107d/the-villainess-2017-1080p-yts-yify/
https://yts.mx/movies/the-villainess-2017 -
Mentol #106408 Ez ki lehet kölcsönözni? -
Sunrider924 #106407 Nem egy film az hanem mindjart ketto, irtam is a cimet a masiknak. Ezt nem tudom ha megakarom, tul "forradalmi" nekem az a kamera nezet, meglatom, alszok meg ra egyet :) -
#106406 "Azt hiszem hanyagolni fogom a koreai filmeket egy idore."
Csak egy film miatt - felsorolhatatlanul sok jobb filmjük van ennél, kizárni Dél-Koreát - nagy hiba volna.
//szerk.:
Nem követem itt senki megnézett filmjeit, de helyből jobb választás lett volna például:
The Villainess
Persze csak akkor, ha az elmúlt 7 évebn nem került elő nálad...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2024.10.08. 17:58:53 -
Sunrider924 #106405 Officer Black belt(Mudosilmugwan) 2024
Ma egy olyan este volt amikor kellet valami, hogy elteljen az a par ora, amig vartam egy online jatek elstartolasara. Ilyenkor ha varni kell valamire mindig nehezebben telik, szoval gondoltam nezzunk filmet, miert ne. Valahogy a harcmuvesz filmek fele kanyarodott az ihlet es a The Last Kumite nevu 2024es borzadaly akadt az utamba. Matthias Hues, Billy Blanks, Cynthia Rothrock 2024ben egy filmben, mi lehet rosz?
MINDEN
Annyira vacaknak talaltam, hogy kinyomtam annal a jelenetnel amikor a feka csavo kitolja az ellenfele szemgolyojat es utana nagytotalban mutatjak hogy a szajaba teszi es lenyeli, ez nem is szornyu/kinos hanem szimplan csak szar volt.. Na mindegy valami kellett mert ez nemcsak hogy a celt nem szolgalta de meg rosz volt az utoize is, akkor lassuk, aszongya Officer Black Belt, na hatha ez nem lesz olyan rossz.
DE
csak ez jo ertelemben. Leszogezem, a filmhez gyomor kell, nem szabad elhinni a fulszoveget hogy helyenkent neha tul darkos. Annak idejen az I saw the Devil(2010)-t kinyomtam felenel, mert tul sok volt, hetekbe telt amig kifujta a szel a fejembol es most nem teljesen orulok hogy megint eszembe juttattak.
Szoval Officer Black Belt, hat kicsit becsapva erzem magam mert az eleje az nagyon vicces/vidam de mar gyanus kellett volna legyen hogy mit is csinalnak a felugyelotisztek a nyomkovetos szabadlabra helyezett bunozokkel, ebbol nem lehet vasarnap delutani matine sehogy se, aztan nem lehetett abbahagyni/nem odanezni es a masodik csalodas szamomra a lezaras.
Nem.eleg.kemeny.
Biztos elfogult vagyok kisgyerekes csaladapakent de nekem ez nem eleg,SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ilyet nem lehet tenni az egyszeri mozinezovel. Nem fair.egyszerre idegesitett a kolyoktigris ugyetlensege es az hogy a gonosz nem nyeri el melto bunteteset.
Azt hiszem hanyagolni fogom a koreai filmeket egy idore.
Felkavaro film, ennyit a harcmuveszetis igenyeimrol ma estere...
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2024.10.08. 01:18:57 -
#106404 Elvileg Blake terhes volt. Csak a hangjat adta hozza.
-
#106403 Azt kihagytad, hogy profi szabadulóművész is volt a gyerek. :D
+ A Joker tényleg böszme nagy giccsparádé lett. Todd Phillips-nek az első megérzésére kellett volna hallgatnia.