106836

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Tron Ares
Egesz jo volt. Szarabbra szamitottam mert sokan lehuztak. En Jared letot is el birtam viselni.
6/10 -
Bugonia
Nemtom erre mit irjak. A szineszkedes az nagyon jo volt. Nekem ez affele szenvedos, elvont humoru okorseg volt. Nem utaltam. De nem is tetszett. Majdnem olyan volt mintha egy fasza short filmet kihuztak volna 2 oraba. -
One Battle After Another
Nem volt annyira gaz, de tul jo se. Szerintem nezheto de ne varjon tole senki semmi extrat. -
hawkie22 #106833 Nagyobb a füstje, mint a lángja. Ha van felesleges 2,5-3 órád, akkor nézd meg, de szvsz van jobb idötöltés is. Én megbántam, hogy megnéztem. -
Épp ezen gondolkodtam, hogy megnézzem-e, trailer alapján se tudtam eldönteni. -
Mentol #106831 One Battle After Another
Mi a frászt néztem épp? Erre kár volt befeccölnöm azt a 2 óra 40 percet...
Sean Penn viszont jó volt. -
Last Samurai Standing (2025)
Már a nyitójelenetben több az akció, mint a Sógun teljes évadában. Olyan élesek a katanák, hogy ránéztem a pengére, és elvágta a szemgolyóm. Ezek a szamurájok nem viccelnek... és úgy tolják, mint valami animében. Elmebeteg volt.
8/10 -
szemfényvesztők 3: hozza a kötelezőt,se többet se kevesebbet,pont annyit amit az előző két rész is
a vége nagyon nem jött be,nagyon elhamarkodottnak éreztem.
7/10 -
Dangerous Animals (2025)
Én alapvetően bármilyen cápás filmre vevő vagyok. De tényleg. Ha megjelenik egy: ugrok. Mármint a tévé elé. Ez a műfaj viszont eléggé kiüresedetté vált az évek folyamán. (Mit évek, valójában már 1975 óta vannak ilyen filmek.) És én is így tapasztalom. Kevés ilyen jellegű film lépi meg az ingerküszöbömet. Ezért is volt üdvözlendő számomra a mostani cucc, mert ebben azért változtattak annyit, hogy itt nemcsak a cápák gyilkolnak. Sőt: egyértelműen levonhatjuk azt a konklúziót, hogy az ember sokkal veszélyesebb tud lenni, mint egy cápa.
6/10 -
Elkezdodott az anyazas... nem 1 hozzaszolas lett torolve. Szerintem vagjatok, hogy kb sosem torlok semmit, akkor se ha nem ertetek egyet. Szerintem 1 kezemen meg tudom szamolni hogy 100ezer hozzaszolas alatt hanyszor fordult elo. De ha vulgarisba megy at akkor aze azokat kitorlom. -
pár hozzászólás. Értsd.: 1 db. Mintha én lennék, aki itt hisztizik. De ahogy érzitek.... -
Micsoda drámák vannak itt kéremszépen, hehe -
Toroltem par hozzaszolast. Nem kell ennyire kiborulni. Nem politikarol van szo csak filmekrol.
Amugy engem SOHA nem zaklattak a predator filmek. Az elso erdekes volt mert akkoriban ez uj volt de ujra nezve aztan nem egy nagy cucc. Szerintem kozel sem olyan mint mondjuk egy Alien, Terminator vagy Thing amin ha meg is latszik a kor de mai napig fasza filmek.
-
Vegulis igy is lehet. Szerencsere az en bilimet nem boritotta ki a film. -
Nem baj, kutyuska, mondogasd még ezt sokszor és okosabbnak fogsz tűnni mindenkinél! Puszi :* -
megnézed a Predatort, a Predator 2-t, a Predatorst, a The Predatort, a Preyt, talán a Killers of Killerst, a Badlandset és akkor föl lehet fogni, hogy miért néznek ki úgy a Yautják ahogy. Nem olvastam el 2000 képregényt és könyvet a témában. Csak látok és értelmezek. Nem nehéz. És láthatóan nem tudod felfogni, hogy 1 yautja nem egyenlő az egésszel. Aki Dutchra vadászott, aki Harriganre, aki Narura vadászott vagy Dek pont ugyanannyira yautják mint a másik. Ezek nem lelketlen antagonisták, akik csak egyetlen módon nézhetnek ki és csak egyetlen neked tetsző módon viselkedhetnek. Ezek értelmes lények. Mindegyik valamilyen okokból kifolyólag teszi, amit tesz. Ez ilyen geci egyszerű.... -
még szerencse, hogy a mai filmekhez, értelmező kéziszotár és nagylekszikon kell, hogy az egyértelmű logikátlanságakat megmagyarázza valami sufniba kiadott képregény vagy egy internetre kiadott és a rajongok által elfogadott és brainstormingolt elmélet?
A superhosos filmeknél is ha nem olvassa el valaki 20 évadnyi képregényt és nem néz meg minden filmet animáciot, és abban a filmben amit megnéz nincs utalás megmagyarázás vagy csak konzisztencia akkor természetesen ő a hulye ,mert nem igy tett és nem az akinek a feladata lett volna, hogy olyan filmet gyártson, hogy annak is élvezetes és ertelmes legyen a film aki csak a mozi filmekre hagyatkozik és ha már ugy adják el akkor abba a sorozatba illeszkedjen bele és ne a ezredik mellékszáll legyen a többi medium mellett. -
Sunrider924 #106816 Nobody2 (2025)
Huha hat ez nagyon nem az volt amire szamitottam. De kegyetlenul jol szorakoztam. Namost akkor... Szoval Timo Tjahjanto, alias The Shadow Strays, The Night comes for Us esatobbi. En azonnal valami brutalis vergozos akciora tippeltem, mondvan az elsoben is az volt az alaphang es felkertek a folytatasra a "mufaj mesteret". Nos a film nemigazan brutalis ugy ertem helyenkent neha kicsit de ez nem Tjahjanto szinten, de meg az elso resz szintjen sem. Kicsit erdekes kiserlet lett, az elso filmben az akcioba csempesztek leheletfinom humort, hat itt meg forditva, voltak reszek amiken visitva rohogtem pedig 40 felett ez mar enyhen ciki de annyira adta es a zenei alafestes tokeletes. Oriasi dumak vannak benne, ez mondjuk 35(?) evvel korabban nagyobbat szakitott volna mint a Halalos fegyver, pl "soha ne gyere Machetevel Katana parbajra baszod" es voltak meg... A film abszolut pozitiv meglepetese Connie Nielsen(alias Anyamaci), mar a Face/Off is bele egette a memoriamba es azota nagyot fejlodott (nalam mindenkepp). Amilyen nyulfarknyi szerepe volt az elso reszben annal (messze) tobbet jatszik most es nagyon jo nezni. Foleg a film csucspontjan amikor Celine Dion enekli az 1993as The Power of Love-t akkor majdnem a szek ala estem.
Tehat osszegezni probalom, van benne akcio de nem a Nobody szintjen, veres de nem Tjahjanto szinten, vicces, annyira hogy ez a film legfobb erossege, amikor nagypapi elkezdi csapatni a tekerokaros forgocsoves gepagyuval akkor mar kesz voltam...
Nem tudom kinek ajanljam, ez durva menet volt a rekeszizmaimnak. -
1: 40 felett már nem szivesen olvasgatok feliratokat,nekem jobb volt h a csaj univerzális nyelven beszélt,mint hogy olvasgathattam volna a feliratot. mint mondtam,a csaj néha kicsit sok volt,ennyi simán belefér. Deket igy is olvasgatni kellett,bár szerencsére nem sokat beszélt összetett mondatokban
2: A yautja lát,csak nem úgy ahogy egy ember,nem úgy ahogy egy macska vagy kutya. gondolj bele,egy ragadozó fajnak hatalmas érvágás lenne ha nem látná a prédáját.a sisak csak segít neki,ahogy egy éjjellátó segít egy katonának a harctéren,csak fejlettebb cucc. és Dek nem is fért hozzá a full techológiához,filmben kifejett okok miatt,bizonyítania kellett
Dutch azért tudott elmenekülni,mert a predi alapvetően a hőt kereste ,egy meleg dzsungelben,mert az ember hőt bocsájt ki,és ez is lett a veszte h későn gondolt arra h lehűtötte magát dutch. de miután levette a maszkot,neked és nekem furának tűnt hogy látja a világot,de egyértelműen látta dutchot,sőt a tüskés csapdát is látta amikor Dutch maga után akarta csalni a verembe
3:a disneyről lehet vitatkozni,véleményem szerint kinyirták a star warst,az alient(alien föld)de sztem a predatort nem sikerült még. és igen,ha az anyacéged abból is él,hogy plüsst is árul mindenből is,akkor simán van olyan szerződés kitétel,hogy adunk pénzt a filmre,de legyen benne egy cuki.
Preyben volt cukiság,konkrétan a kutyája,és akár hiszed akár nem van belőle plüss és POP plus játék is... :p
a gyilkosak gyilkosa animációs,viszonylag szűk rétegnek készült,streamingre,nem moziba,egy játéknak vannak gyártási költségei,egy Picúrt sokkal nagyobb casual réteg fog ismerni,mint pl a tényt h létezik a gyilkosok gyilkosa mint nézhető predatoros minisorozat
4: Dekről ki lett fejtve miért olyan,és konkrétan az Ultimate préda után megy a bolygóra. leszállás után nehezen indul az élete,kokrétan nem ismeri a bolygót,minden lépésével megszopatja magát kb,ekkor jön a szintetikus szál,a robot ott van már évek óta,ismeri a bolygót,és meggyőzi h megéri az együttműködés(nem beszélve arról h a szintetikusnak is voltak saját céljai)
Dek más mint a többi predator nagy része,ez már az elején látható érzelmeiből is simán kiderül,hiszen alapvetés a népében h minden is gyengeségnek számít a fajuknál
5 a bázisra nem az szinti vadászatért megy,más céljai voltak,a szintik útba voltak
6: yepp,a gyík sztem is gagyi volt,simán meg lehetett volna írva h egy rejtett rekeszben van még fegyver a hajóján. a robbanó kukac elment,simán a halálbolygó veszélyes élővilágába beleillő dolog volt,és a csontpáncél is elment sztem,ismétlem,egy ilyen veszélyes bolygon ne egy emberi vagy csirkecsontból indulj ki simán egy tök erős dolog lehetett
Az üveg pengékkel is saját világunk üvegéből indulsz ki,miközben rohadtul nem az,sokkal ellenállóbb élesebb szerves valamiről volt szó,Googlen infók alapján egy szilicium alapú biokerámia,,csak annak nevezték el,ahogy a csontbölény se egy bölény volt,csontból,csak rá emlékezetett az alakjával a páncéljával,és a legelészős életmódjával és agresszivitásával
tökéletes film volt? nem. nagyközönségnek szánt könnyen és széleskörben fogyasztható dolog
a gyilkosok gyilkosa,na az szólt az ultra fanoknak. nem is lett belőle mozi,csak animációs,mert egy szűk fanrétegnek készült filmmel nem lehet pénzt keresni moziban. ez a része szomorú a fanoknak,és sajnos a mai világban nem is fog változni
az ízlés is olyan h van akinek bejön pamela anderson a baywatchban,valakinek inkább erika eleniak. mindkettő máshogy jó,és biztos vannak hibáik is.
Én is látom a szomorú trendet,hogy nagyon sok film egybites történettel,nulla karakterfejlődéssel,kiszámítható történetvezetéssel rendelkezik,sehol egy olyan csavar már amire azt mondanád h bakker,újra kell néznem megint és immáron más nézőponttal,mert tudom a csattanót a végén(pl bruce willissel a hatodik érzék,megnézed,leesik a végén h bakker,és újranézed h nem vetted észre a film végéig mi a poén)
sajnos a filmfogyasztók nagy részének erre van igény,és ezen nem lehet változtatni,legalábbis én nem látom hogy lehetne. Régen én is ugrottam minden faszságra a filmekben,de már beletörődtem,és próbálom élvezni. nagyon kevés film volt az évben amire elmentem a moziba,de amire elmentem úgy ahogy működtek. mert tudtam mire számíthatok.
és pl amit egy másik cég a star trek világgal művelt,a discovery és a többi,számomra megbocsájthatatlan. a SNW még elment,de az utsó évad nagyon fos volt. jön az academy,star trek rajongóként meg se fogom nézni. elég volt a trailer belőle.
ide jutott a világ :P
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.11.10. 08:33:42 -
Sunrider924 #106814 Neked egy kis gondolkodnivalo: miert jo ha mindig felig ures az a pohar? Senki sem allitotta hogy tokeletes a film, azt mondjuk joparan hogy ez egy jo film, a Prey se volt tokeletes de amikor en neztem engem lekotott arra a kis idore es itt megint ugyanazt tudom mondani. Ugyanezt nem tudom elmondani az Nimrod fele Predators-rol, az kb mar az alaphelyzeten megbukott, a Prey elotti Predator tortenet meg orbitalis faszsagokkal volt tele mint pl a Predator killer ruha, az AvP elso resze meg elment de amit sokszor alahuznak az osszes instalment mind helyben toporgott kb mindig ugyanazt lattad nem tartott az egesz sehova, elso alkalommal meg mukodott Dutch torteneteben de a masodik reszben mar nem annyira.
Ez a mostani film egy friss iranyvonal amibol barki barmit kihozhat es ez jo, mert elotte kb dogrovason volt az egesz franchise, Trachtenberg lehelt bele uj eletet. Hogy idezzek egy reviewbol " mint amikor egy telefingot szobaban kinyitjak az ablakot"
Nem ismerem a kulisszatitkokat tehat fogalmam sincs hogy pl a Disney eroltette bele a cukisagot, de amit te is eszrevehetsz hogy a tortenetbe nagyon szepen van beillesztve, ertelme van es igazabol mindig pont annyi van csak amennyi nagyon muszaj.
A filmben nem hereltek ki semmit, te nem fogtad fel hogy Dek-el mi a "problema", te kellene feltegyed az ertelmezo maszkot mert te azt kepzeled hogy a badass predatort nezted holott az mar elso par percben felvazoljak hogy mi is az alaphelyzet es ha azt felfogtad akkor minden unortodox elemrol kiderul hogy az "uj" szabalyrendszerben mi az ertelme.
A Yautjak-nak nem a preda a legfontosabb hanem a vadaszat es a vegen a trofea a melto ellenfelbol. Olvass Predator konyveket/kepregenyeket kicsit tobbet meselnek mint az a par helyben toporgo mozifilm amivel eddig szerencsenk volt talalkozni.
Es oszinten sajnalom hogy magadnak elrontod az oromet hogy egy szorakoztato filmet megnezhess:
"És amúgy mellesleg lemészárolta a teljes W-Y bázist, amiben egyetlen hús-vér lény nem volt, mind androidok voltak. A Yautjáknak az ugyan olyan jó préda ám... Ja, nem" pontosan tudod hogy az mind abszolut erdektelen volt, a bazison volt a Kalisk azert ment oda elsosorban.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2025.11.10. 05:41:51 -
SzinesGeza #106813 Nem szarul látnak a maszkjuk nélkül, hanem csak egyetlen spektrumban. Dutch pedig azért tudta legyőzni, mert egy ideig el tudta rejteni előle a testhőjét. -
Akkor a Badlands-et méltatóknak kis gondolkodni való:
- Nem érezted magad kurva kellemetlenul amikor az android a film elején megszólított TÉGED A MOZIBAN, hogy kozolje, most univerzális fordításra vált, hogy TE, HULYE NÉZO és a Yautja is értse??? Érted, az android az "anyanyelvén" akart tovább beszélni, nem volt neki jó simán Yautja nyelven brekegni tovább...
- Az tényleg nem tunt fel senkinek, hogy a Yautja-k koztudottan kurva szarul látnak a maszkjuk nélkul??? Hát Dutch az elso film végén pont emiatt tudta legyozni!!! Most meg ez a szerencsétlen végig maszk nélkul akciózza át a filmet??? Bravo (de oké, meglehetne magyarázni, hogy ezek a Yautják már látnak, mert mittomén gyerek korukban éleslátó-oltást kapnak, de akkor legyenek szívesek és magyarázzák el és akkor dobhatják ki a maszkot a p.csába!)
- Egy cuki disney kiskutya egy Predator filmben? Most komolyan????? És ne jojjon senki azzal, hogy "minden Disney filmbe kell vmi cuki" mert a Prey-ben és a Killer of Killersben sem volt!
- De a legdurvább, hogy konkrétan kiherélték a galaxis vadászát, akit elvileg semmi sem érdekel, csak a PRÉDA, ellenben a cuki predátorunk most vissza megy a szintetikus barátjáért, hogy megmentse!!! Aaaawwwww, elolvadok
- És amúgy mellesleg lemészárolta a teljes W-Y bázist, amiben egyetlen hús-vér lény nem volt, mind androidok voltak. A Yautjáknak az ugyan olyan jó préda ám... Ja, nem.
- De milyen szuper, hogy váll-ágyú helyett kapunk savköpő gyíkot, harci maszk helyett csont maszkot (az nagyon kellett!), kar-pengék helyett ÜVEG pengéket (azok nem törnek ám, ááá dehogy) meg robbanó kukacokat!
Drága f.szom, cringe hátán cringe :/
Utoljára szerkesztette: Blasta, 2025.11.09. 22:17:23 -
Én most értem haza a moziból,és igaz a felvetés: akinek a prey bejött ez is be fog.
Repev: a filmben több utalás is lesz majd arra miért így néz ki a főszereplő predi,és miért kell bizonyítania,ne aggódj,lesz benne badass predi is pár jelenet erejéig :P
a filmről: Érdekes nézőpont egy yautja szemével látni a filmet,kicsit bevisz látványilag is a társadalni felépítésükbe,amit már predator fanok vágnak,de az egyszeri fogyasztó is megismerhette,hogy épül fel a társadalom,mi és miért hajtja őket
A szintetikus társ ari karakter volt,bár néha kicsit sok volt,ahogy rácsodálkozott a dolgokra,és nehéz elképzelni őket ketten együtt,de valahogy működött,és a csajszi ügyesen meggyőzte a predit h miért is álljanak őssze és ez miért is nem sérti a tradiciókat
A disney kötlező elem a "kiskutyu" volt ,Picúr(BUD) természetesen minden disney filmbe kell ilyen,már lehet is kapni a figurát meg a plüsst a megfelelő webshopoban,szal kötelező és tervezett bevételi elem volt
A fődög sztem gyengyuszka lett,a ellene használt működő taktika is "gagyi",a többi szinti is egyik jelenetben badass módon darálják a flórát és faunát,a másikban amatőr szinte már emberi hibákat védve balfékeskednek,nem ezt várnád egy csúcsterméktől
Nekem a vége is bejött,lezárta a történetet mégis elég erősen a levegőben hagyva egy folytatás esélyét,de igazából semmivel nem nyújtott többet mint egy disney mese,a néző szurkol DEKnek,és valahol a végén tudod h úgyis happy end lesz :P
Vérbeli predator fanoknak sokminden van amin lehet húzni a szájukat,én is ezt tettem,de jó volt kicsit Predi szemszögből nézni a dolgokat,nem prédaként :P
Simán fel tudnék sorolni egy rakás faszságot és következetlenséget,de egy estés filmnek nézve megérte a mozi jegy és az élmény árát
jó,de nem kiemelkedő,élvezetes de nem pontos a cselekmény,van egy rakás easter egg,pl a trófea fal(SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!,van egy rakás hülyeség benne,a csajszi néha sok,meg DEK fejlődése is kicsit gyors volt,a kezdeti balfaszoskodás után kicsit hamar úgy éreztem,hogy mármá otthon érzi magát a bolygón.ott egy engineer koponya,egy kong koponya,egy t-rex kopony,sőt ha jól láttam a függetlenség napja beli harvester koponya is ott lógott a falon :P )
7,5/10
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.11.09. 21:47:02 -
Sunrider924 #106810 Nekem meg ugy tunik hogy en gazoltam a tiedbe de egye kutya ezen nem fogunk osszeveszni, A velemenyednek semmi alapja, egy gondosan megvagott trailerbol messzemeno kovetkeztetesekkel josz hogy mekkora kihagyott lehetoseg a film( amit meg nem is lattal) meg hogy szerinted hogy kelett volna folytatni. Erre irtam hogy nezd meg elobb es akkor szerintem siman kitorlod a hozzaszolasod mert nagyon is meg van minden magyarazva a tortenetben csak elobb ehez meg is kellene azt tekinteni...
Az hogy te minek minositesz az annyira nem hat meg mert nalam te kb a helikopter vagy akihez kepest mindenki mas(en magam is) a hulye a mondasbol. Megdolgoztal erte. -
sajnálom, ha ennyire a lelkedbe gázoltam, de pont ezért irtam,hogy nem láttam még , hogy ugy vegyék a vélemyényemet, hogy mit gondolok rola mielött megnézném és az elözetesek alatt mi jött át nekem. Nem elöre megmondom a tutit és senkinek nem kell egyet érteni vele, ez a saját vélemyényem rola, és igen majd ha megnézem akkor majd elmondom arrol is a vélemyényem ha tetszik ha nem, de akkor is majd lesz valaki aki megmondja, hogy miért rossz ahogy én gondolom, de szerencsére mgé a vélemyény szabad és mindenki azt golndol amit szeretne.Lehet hogy valaki szerint marhaság , de lehet valaki szerint meg van értelme , nem vagyunk egyformák, és én nem is probáltam senkit sem meggyözni rpéa , hogy igy gondolja, de hát értelmezni is kellene a leirtakat.
Ha neked tetszett akkor örülök és ezért nem foglak le vagy felminősiteni ahogy te tetted. Bár ez is minösit ahogy reagálsz . -
Sunrider924 #106808 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Kalisk child volt a Disney elem benne, eleg sokat marhaskodott, ha mas nem maradt meg akkor a Weyland bazison amikor Thia utan o is csuklyat huz es ugy nez ki benne mint egy Yoda baba
A film szerintem kurvajo volt, csak igy, alig varom mivel fogja Trachtenberg folytatni, attol a sequeltol most valahogy nem felek.
@repvez- azert erzed az ironiat hogy bar a filmet nem lattad de elore megmondtad a tutit? Ha van tokod elobb megnezed a filmet es utana kijavitod ezt a marhasagot amit idehanytal... -
egyelőre én még csak az elözetest láttam, de az alapján azt mondjam, hogy semmi köze a predátorhoz , legalább is amit eddig megismertünk, már a prey sem volt az, egyetlen porcikája se hasonlitott arra a lényre amit megismertünk eddig. még az anynira gyűlölt alien VS predatorban is jobban hasonlitott mint tulajdonságokban mind kinézetben a lény mint ezekben. igy nekem egyáltalán nem kapcsolodik semmilyen formában a sorozatba ez a film és mint ilyen kár is ezzel a cimmel és névvel hivni, ezt csak amiatt van,m ert igy lehetett a népeket behivni a moziba, mert ha egy random urlénynel forgatják le ugyan ezt a filmet más névvel és cimmel akkor jobb esetben egy B kategoria film lenne vagy inkább ZS. DE igy meg lehetett hozzá hypot generálni és más ligába tenni.
Mivel még nem láttam igy nem tudom a történetet, de megint elhalasztották a lehetőséget gondolom, hogy valami tényleg eredeti és valoban kapcsolatot is teremtsenek az eddigi részekkel. Mennyire esett volna nehezükre, ha ezen a bolygon találkoztak volna az ALienekkel és innen elszökve került volna arra a bolygora ahol az első Alien film kezdődik? Máris megvan a kapcsolat az idősáv az értelem az egész történetnek, de igy mindegyik csak log a levegőbe, hogy miért hogy is találtak ide és miért. -
Predator Badlands ( IMAX ban)
Nekem tetszett. Eleg korrekt volt.
Fanning kiscsaj jo volt. Szep az arca es jol allt neki a karakter. Nem volt bajom hogy viccelodott. Szerintem egyaltalan nem lett volna jobb ha Fasssbender tipusu stilusu lett volna vegig.
En ugy erzem 0% Disney volt benne. Nem volt tul aranysitva semmi. Nem volt benne szintetik aki masnak gondolta magat stb.
7.5/10
Nem adnek ra 8 at mert a zene nem maradt meg bennem. Jobb zenevel megadnam ra. -
Nekem egesz bejott a Prey. Remelem a badland is jo lesz
Lehet megnezzuk ma az IMAX ban. -
Predator Badlands
Az elmondások alapján egy szar filmet vártam, erre kiderült, hogy teljesen rendben van. Trachtenberg abban az értelemben jó rendező, hogy tudja mit akar, tudja hogy érje el és azt meg is csinálja. Nem lesz nagyon jó az eredmény, de lehet élvezni. Az pedig már győzelem. Az elégedetlenkedést a jaucsa kapcsán nem igazán értem. Az eddigi filmekben antagonista volt, nem voltak kibontva a karakterek érthető okokból. Itt meg lett fordítva. Eddig is voltak érzelmeik, nem új keletű dolog. Ezek mellett pedig szállítja az eddigi jellemző modus operandit is. Szerintem minden ízében yautja volt.
A buddy cop elem, nos, nekem működött, FAnninggel nem voltak akkora bajaim. El tudok képzelni más fajta, kevesebb humorral operáló Predator filmet is. Bár annál nagyobb viccet nem tudnak kitalálni, hogy valaki stressz borotválkozik a dzsungel közepén.
Hozzáteszem nekem voltak gondjaim a dialógusok követésével, mivel nem angolul beszéltek és a holland feliratot még nem igazán tudom minden esetben összerakva elolvasni. Bár tegyük hozzá nem egy Shakespeare dráma volt, hogy ne értsem...
7/10 -
hawkie22 #106803 Akinek a Prey bejött, az ezen a filmen is jól fog szórakozni. El kell vonatkoztatni egy kicsit az eddigi bújkálós Predator filmektöl, ahol folyton rejtözködött és úgy nyírta ki az ellenfelét/ellenfeleit. Itt a Predator van a központban, a csajjal szerintem jó a "kémia", rengeteg akció van és a karakterfejlödés is rendben van. Szerintem.
Mi tegnap néztük haverral, nagyon jól szórakoztunk rajta.
Nekem 8/10. -
cuki kiskutya kötelező elem,minden disney filmben van ilyen,amiből majd aranyos plüsst lehet árulni a webshopon
én vasárnap nézem majd,de félek tőle
Prey jó volt,nekem bejött -
Prey egy jó film. -
viizo #106800 Olyan is lett :D
Voltak benne jó dolgok, de azért messze nem annyira 'over the top', mint amekkora hype-ot kapott.
Szvsz Nimród filmje sem lett a Prey-nél rosszabb, miközben jóval szerényebb visszhangja volt és sokkal visszafogottabb kritikákat kapott, mint az indiánlányos etap. -
megsúgon, a disney csinálta a Preyt is.... -
Pradator: Badlands
------
Újra sikerult a földbe állítani a Predi frencsájzt. Ostoba buddy-cop mozit csináltak egy önérzetes, lelkiismeretes Yautja-val és egy poénkodó androiddal a főszerepben. És még cuki "kiskutya" is van. Óriási, köszi Disney...
Utoljára szerkesztette: Blasta, 2025.11.06. 19:35:51 -
The Smashing Machine
Egy ujabb unalmas film valami birkozo eleterol. Szerintem ennyi eleg is.
-
Ugy látom, hogy azért sokaknak hasonlóan jött le ez a film, de egy kis odafigyeléssel akár jó és valoban feszült helyzetet is lehetett volna belőle csinálni. DE sajnos még az első 20 percben is a szereplök mást sem tudnak csinálni mint félelemmel az arcukon néznek meredten a kijelzőre.
Tehát felesleges volt a sok nagy név, mert nem tudtak mit hozzáteni a filmhez. ÉS ugy jön le mintha senki nem tudna semmit sem arrol ami a munkájuk lenne,
Egyrészt érthető a reakciojuk, másrészt érthetetlen. Limitálva van az idejuk, és akkor mindenki inkább a saját családját hivogatja, minthogy olyan embert aki tenni tudna a szituácio megoldásához.
Az egész stori pedig alapvetően nem lenne rossz, mert rávilágit, hogy ez az idő nem elég semmire sem, hogy valoban meg lehessen tudni, hogy ki mit miért mikor csinált és megoldást találni rá.DE ennek ellenére nem tesznek meg minden annak érdekében sem, hogy saját magukat megvédjék és majd miután ez a veszély elmult már maradna több idejuk, kideriteni a helyzetet ehelyett csak ulnek és várják a csodát. -
Feszült helyzet! House of Dynamite.
Nem spojler... ez egy kozfigyelem felhivas: NE NEZZE MEG SENKI! NINCS VEGE A FILMNEK! SZANALOM!
Pont most irtam be a csaladi csoportba viberen erre a tesom 1 oraja fejezte be az anyam meg tegnap. Most itt anyazzuk le egymast pedig egyikunk se tehet rola.
A film utan odafordultam a sajat felesegemhez es mondtam neki hogy valakit le kell ugatnom ugyhogy O lesz a kinevezett menj a faszba (designated go fuckyourself) ugyhogy megis mi a faxra gondolt mikor ezt a filmet leforgattak?
Amugy baromsagnak tartottam a 3 oldali megkozelitest de nekem vegulis vegig tetszett a film es tukon ultem mi lesz a vege.
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2025.11.04. 04:40:33 -
BlackWolf #106794 Én 20 perc után kikapcsoltam .
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem emlékszek pontosan mert semmilyen maradandó élményt nem hagyott a film. 20. percnél talán ott lett vége mikor ?becsapódik? a rakéta. Vágás és indul a loop .... nem is értettem kb 1 másodpercig mi történik , de mikor leesett a tantusz rögtön átverve éreztem magam :D Gyorsan áttekertem és pont ugyanannyi információ állt a rendelkezésemre a film végén 3 pov után mint amit 20 perc alatt megtudtunk. Ez így egy jó nagy clickbait és arcon csapás sokan meg istenítik. Nekem inkább se füle se farka kategória