Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A XIX. század végi Kína, Qind Dinasztia idején (1644-1911) játszódik, amikor is három vértestvér küzd a békéért és a jobb életért, de tudtukon kívül politikai ármánykodás részesei lesznek.
A történet Ma Xinyi tábornok merényletét dolgozza fel <1870, "The Assassination of Ma">1870, "The Assassination of Ma">.
Jet Li már nem repked-harcol úgy, de azért nagyon is rendben van, mert ez inkább dráma, mint akció film. A szereplőtársai, a Nő, a környezet, a dramaturgia, a zene mind-mind a helyén van.
Az összképet nem rombolja az kis vászon előtti lovagolás sem, amit a vége felé produkálnak nekünk, mert előtte-utána olyan grandiózus jeleneteket látni, olyan érzéseket pumpálnak a képernyőre, hogy az embert nem izgatja.
Ajánlott annak, aki még nem látta.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.08.30. 08:38:20
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem akarom pontozni, nekem bitang tetszett, az újabb Marvel filmek egyre jobbak, Avengers 2-ővel nagyot kell alakítaniuk!
Magasra tették a lecet 😄
Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2014.08.30. 06:10:21
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ha nem vársz sokat a filmtől, akkor egész jó film 😄
Zúzó páncélja szerintem jó lett.
Kb. egy jó közepes film lett.
Egyébként én sose néztem vagy itéltem meg még filmet arról hogy ki rendezte vagy hány dijat nyert , huszad rangu számomra , ha a 10 oszkáros film nem köt le akkor adhatnak 20at is neki nem fog tetszeni.
Aki a 22 Jump Streetet egy szintre hozza a jelenlegi fostömlő vígjátékokkal, az pont a film lényegét, a humorának a forrását nem érti. MINDEN mondatban van kb. egy-egy poén, kifigurázza a zsarufilmeket, a tinivígjátékokat, a romantikus filmeket, a buddy-cop filmeket, de a legjobb pillanataiban saját magát, sőt, még a színészeit is.
Kétszer láttam eddig, az egyik vetítésen majdnem megfulladt a mozi a röhögéstől, a másikon full kuss volt és csak a káromkodásokon és eséseken röhögött a buta parasztja. Gondolom ti a másodikon ültetek.
Aki meg a Pain & Gain zseniálisan morbid stílusát nem képes felfogni (nem szeretni kell, de legalább érteni), az nem tudom, mit várhat az élettől. Már maga az egész koncepció kurva jó, annyira alpári és ordenáré, hogy nem is rendezhette más, mint Michael Bay. Hogy ezt a filmet bevállalta, az mutatja, hogy van még remény az esetében. Nagyon kevés olyan filmet tudnék mondani, ahol kb. minden második röhögés közben azért összeszorul az ember gyomra az emberi ostobaság és aljasság láttán, ugyanakkor pont a hihetetlenül profi audiovizuális élménynek és a legjobb formájukat hozó színészeknek (azért az ilyen szintű sötétség hiteles eljátszáshoz is kell tehetség, főleg úgy, hogy szórakoztató is maradjon) köszönhetően nem dől be az egész. Egyetlen baja, hogy túl hosszú, kb. 20 perccel lehetne rövidebb, de akkor meg talán túl pörgős lenne... szóval az a lényeg, hogy ebből ez egy kicsit sok, de ezt leszámítva Bay egyik legjobb filmje.
Mi abban a felfoghatatlan, hogy valami vicces és drámai is? Tragikomédiáról hallottatok?
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
A technikai részét pedig Bay nagyon érzi, még ha néha ostoba filmeket is csinál.
Utoljára szerkesztette: Tyler1, 2014.08.29. 15:00:05
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
ÉS a 3D-hez annyit, hogy az Avatart én is moziban néztem és nem voltam elájulva tőle, voltak részek , föleg az erdőben ahol egy kicsit jobban érződött , hogy kilóg a levél a vászonból ,meg igen inkább mélysége volt mint, hogy elöre logott volna ki,de a film döntö részében semmi különbséget nem láttam a 2D-hez képest. A Prométeusznál még annyi hatást sem láttam pedig azt IMAX-ban néztem.
Médiában a kiállitott TV-ken a tesztfilmek sokkal jobban domboritottak, hogy igy mondjam.
Hasonloan rossz?Szinte az osszes manapsag keszult vigjatek...
84693:
...udito kivetel volt a We're the Millers vagy a This is 40.
Igaz ebben szerepe lehet a szineszek iranyaban tanusitott szimpatia,vagy antipatia is.Nekem meg a Vasember barmelyik reszeben is tobb poen volt mint itt.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ami még értelmes 3D-ben az a :
Sammy kalandjai 1-2
Beowulf
Véres Valentin 3D
Saw 3D
Örzők legendája
Némó nyomában
De ezek leginkább Bd50ben az igaziak nem HSBS és HOU verziókban.,
Otthon csakis az animációs meséket lehet élvezni 3d-be mert ott az arcba másznak a cuccok.
Next PC upgrade: 2022
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Mert az eddigiek alapján ég és föld a kettő.
Az avatart ajnározták orrba szájba best 3d ever meg minden ,de otthon a 3d tv-n a 3d bd 30 is egy otvar volt 0 3d effect kb egy rohadt semmi nem jött ki a képből.
Ellenben kérdeztem a havert ő látta moziban azt mondta oltári volt amikor a navik beszéltek a feliratok a fűszálak mögött volt elhelyezve mintha ott lett volna a helyszínen.
Szóval a meséken kívüli összes 3D film szarozáson lehet alaptalan....... amíg nem látok egyszer egyet moziba majd utána otthon addig sajnos ez van.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
(Animációs mese most nem kell azok vannak bőven,de rendes filmek 99%-a csak putri 3d)
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ekorul a film korul sem nagyon ertem a hype-ot.Szinte semmi poen nincs benne amit mas filmekben mar ne lattunk volna tizszer.Talan 1-2 mosolygasra keszteto jelenet volt szamomra,de ez nagyon keves.Felesleges folytatni szerintem.Azert nem adtam ra 3-ast mert Mercedes stilusa nagyon bejott.
4/10
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Úgy rémlik, mintha eléggé átlagos véleményeket hallottam volna róla korábban, a story tényleg nem egy nagy eresztés, de hatalmas szövegek vannak benne, ezért már megérte.
6/10
Per Aspera Ad Inferi.
Az utobbi idok legjobb filmje amit lattam.Nem is nagyon eresztem bo lere,mindenkinek javaslom aki kicsit is szereti a dramat,es szomoru torteneteket remek szineszi eloadasban.A foszereplo kiscsaj nekem mar most szimpatikusabb mint Jennifer Lawrence.
8/10
Sokkal rosszabbra számítottam, mint, ami lett. Egy egészen jó kis vígjáték lett belőle. Szinte végig volt valami, amin lehetett nevetni vagy egy jót mosolyogni, és nem is szaros, fingós poénok voltak. Franco kurva jól nyomta a RObert De Nirot, azon jót nevettem 😄 Ha nem is egy sokszor nézős darab, de mindenképp jó szórakozást jelent. De az elején mikor fejbedobták azt nem egészen értettem miért kellett cgivel, méghozzá ilyen szarral. Ennyit sem mer már Rogen bevállalni vagy mi?
7/10
Sokkal de sokkal gyerekesebbre számítottam, ezért is nem néztem meg. De szerencsére eleget rágták a fülemet. Nagyon jó mese (mert ettől függetlenül ez akkor is csak mese), elég komoly tartalommal.
Tetszett.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!