Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mulli1986
Draft Day nézős lesz ez alapján! 😊

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Godzilla 4/10

Irtsuk ki a hírmondóját is a Cloverfield féle próbálkozásoknak 😊
Akkoriban gondoltam is hogy ha az lesz a divat, hogy azért járjunk moziba hogy ne lássunk semmit, akkor nem fogok járni.
Szerencsére nem ez lett a menő... 😊
Itt ráadásul néha csak azt láttuk amit a főhös is láthat, aztán meg teljesen következetesség nélkül, mutaogatták rendesen is a szörnyeket.
A fő problémám mondjuk inkább az volt, hogy ahogy haladt előre a film egyre kevésbé érdekeltek a szereplők, egyere kevésbé éreztem a súlyát a történéseknek.
DarkHorSe
A logodon nem ugy tunik -.-

Swedish people are albino monkeys

Sir Quno Jedi
Engem nem, én még egyben vagyok.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

DarkHorSe
Ez a godzilla nagyon megoszotta a forumozokat ugylatszik 😄

Swedish people are albino monkeys

Kongy
<#nevetes1> <#nyes>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Shep
Akkor te sem a Totti -féle verziót láttad, szerintem 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Hogy ne legyen beragadva fél napig a mobilos üzenet...

// "Ookami Kodomo no Ame to Yuki (AniDB) - <2012> - 9/10

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Blasta

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

22 Jump Street

Méltó folytatása az első résznek, sőt talán még jobb is! Kissé idióta amcsi poénok, de azért nem a fingós-böfögős, hanem még a tűrhető fajta. Van pár könnyesre nevetős jelenet is benne, ha vevő voltál az első részre, nagyon is érdemes megnézni ezt is!

7,5/10
Az idióták nem érthetik ezt a filmet
Idiocracy (2006)

ezisdeszar

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

LasDen
Draft Day

Ha már nem sokkal lejjebb említették, gyorsan megnéztem én is. Nem volt rossz, tetszett a rendezés, ahogy próbálták vizuálisan feldobni az amúgy nem túl látványos témát. Ahhoz képest, hogy Jennifer Garnert nem túlságosan kedvelem, de itt jól játszott. Jó volt látni, hogy mik mehetnek a war roomba meg az egész hajcihőt.
Az viszont eléggé béna húzás volt, hogy Vontae helyzetét próbálták úgy eladni, mint aki éhen hal, ha nem az első 10-ben húzzák. Lehet, hogy a 15. pickkel kevesebb lenne a fizuja, de úgy sem kéne aggódnia semmi miatt.
Nem volt rossz, ez a lényeg 😄

6/10

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Kongy
Na, ahogy látom vannak itt jó ízlésű emberek is 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

davidka003
Ez lemaradt:

Szabotázs (2014)

Ez is elég rossz volt.
Mondjuk a szinkron miatt 4 pont. Amúgy kb 3-at sem érne. Iszonyú gagyi és unalmas volt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
Godzilla 5/10

Hát ez még rosszabb volt, mint a 98-as változat.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Kmarha
lesz mert pont aznap nem adják az Alient. Szeptember 6. szombat ha nem tévedek.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

cobol
Lesz idén moziünnep <#confused><#confused>

genndy
Írok már valamit hogy ne ez a szerencsétlen mobilos üzenet látszódjon már sokadjára <#zavart1>

Na jó, ON: hogy ne csak a blockbusterekről legyen szó:
Draft Day (2014)
Jó kis izgi film Kevin Costnerrel. Jól áll neki ez a szerep, viszont csak olyan nézze meg aki egy picit azért konyít az amerikai focihoz. A film ugyanis a címéhez illően a "draft napon" játszódik, amikor az NFL-es csapatok beválasztják magukhoz az újoncokat. Ilyenkor van aztán őrült telefonálgatás, csencselés, hogy ki mikor jöjjön a sorban és mit ad érte cserébe ha előbb választhat. Élvezetes, jól kavarják a szálakat, meg elég jól elkapott a feszült hangulat ami ilyenkor egy csapatnál mehet.

Az utolsó éjjel (25th Hour) (2002)
Bazi jó kőkemény dráma Edward Nortonnal (és még sok jó színésszel). Kábítószer birtoklásért lecsukják, egy napja van hátra hogy kibulizza magát. De erős a gyanú hogy valaki a legközelebbi ismerősei közül köpte be... Inkább a lelkiekre koncentrál, de az erős színészgárda miatt nagyon jó. Lassú, de jó.

Ink (2009)
Hát ez egy furcsa film. Az álomvilágot mossa össze a valódival, a főszereplőnek a lányát kell megmentenie az ide-oda ugrándozással. A jók segítik, a gonoszak meg gonoszak. A rettentően kis költségvetés ellenére nagyon is rendben van, élvezhető film, bár a mondanivaló nem túl új.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Blasta
Godzilla - 4/10

Ennek a fosnak elfelejtettek forgatókönyvet írni bazmeg. Különálló jelenetek osszessege, iszonyat gyenge.
A monszták meg hogy néztek már ki? 5eves ovis jobb szörnyet rajzol ha fáradt. Godzilla Okés volt.
Cranstont meg kiirtak a film harmadánál. Szép.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

mégvadabbdisznó
Godzillát nem fizették meg elég jól, így nem vállalt 10 percnél több szereplést. <#ravasz1>

De szép bauxit, honnan van?

RatBaG
ha már a jurassic park említve lett, a godzilla helikopteres nyitójelenetéről pont az ugrott be nekem is, egy az egyben...

Per Aspera Ad Inferi.

Totti5
Oké, akkor ezt is be is fejezheted ha már csak a sértegetésre tellik. Lépjünk túl.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kongy
Van érv, csak nem jut el az agyadig.

Totti5
Nincs érv jön a lefizetés? -.-

Puszolt a város olyan attak volt hogy minden porrá lett, de ezek szerint a te filmed a Pacific Rim. Ajánlom, az jobban fog tetszeni.

Kongy
XD ezt a demagóg dumát... mintha fizettek volna neked egy rakás pénzt, hogy ezeket írd.. na mindegy, maradjunk annyiban, hogy belefért volna még egy kis zúzás abba a 2 órás játékidőbe.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.08.26. 11:58:55

IMYke2.0.0.0
Nem akarok flame-t kelteni, így inkább visszafogom magam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
A címszereplő pont annyit szerepelt amíg rendet tett, de az 10/10 volt. Mit kellett volna csinálnia még?😊 a másik szörny meg szerepel szintén, folyamatosan, így van benne monszta.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.08.26. 11:49:17

IMYke2.0.0.0
Nős téma: én is ilyen vagyok.

Filmnél azonban azt erősen cikinek tartom, ha feldarabolt 7 percig szerepel a címszereplő a vásznon - és ráadásul úgy, hogy LÁTJUK, hogy elkezd harcolni , és a kamera, a történések szépen hagyják is a francba, mert lépünk az emberekre...
Gojira csak díszlet!

tigeroo
az a kunszt hogy katarzist csináljanak a tetőponton, szépen felépítve a jeleneteket szerintem - ha öncélúan folyton a dínókat mutogatnák akkor meg az lenne a baj és elveszne a lényeg (transformers effektus)

mintha egy nőt vetkőztetnél szép lassan, minden pontját megfogdosod, megtapintod, megízleled... sokkal jobb mintha egyből meztelenül állna elém (legalábbis nekem)

bár a godzillát nem láttam, lehet ott valóban kevés az a hét perc. a jurassic parknál szerintem jól voltak adagolva a dínós részek, szerintema JP-nél ez nem volt hiba.
Kongy
Ez kb olyan, mintha a Zorro-ban Zorro kb 10 percet szerepelne csak 😄

IMYke2.0.0.0
Ez nem jelenti azt, hogy a korábbi "dínós" filmek hibáit meg kell ismételni a XXI. században!
Ráadásul: a címszereplővel wazzer!

Kongy
Na, hát ott se vitték túlzásba a T-rex szerepeltetését. Talán a 2. részben szerepelt a legtöbb dínó, mert ott volt egy városi rész is a Rex-el, ami szerintem elég jól sikerült. Nem is értem miért húzta le mindenki azt a filmet. A 3, na az tényleg szar lett.

tigeroo
Jurassic Park's CG dinos have just 6 minutes of screen time, while total dinosaur effects shots make up only 14 minutes of the 127 minute film
Kongy
<#eljen>

IMYke2.0.0.0
Másodszor átpörgetve - nem pontosan, de figyelve a lejátszó jobb alsó sarkát - elmondhatom, hogy kevesebb, mint 7 percet volt a vásznon a durcás őslényünk.

Bokafix2
Szia... a te bolygódon milyen a klíma? <#wave>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ekkora telibevert hülyeséget is rég olvastam

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Tikal
T2, Aliens, The Abyss, True Lies.. szerintem nem voltak szarok..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Daell Drow
Azert a T2 es ALIENS, sokkal jobbak lettek utana.
terminátor összes, régen láttam őket, újra megnéztem mindet 😊
az első rész nagyon jó, kár, hogy cameronnak fejébe szállt a dicsőség és ezután egy jó filmet se volt képes csinálni többé.

Totti5
Azt azért tegyük már hozzá hogy a tetszett az lehet 5-10 / 10-ig minden. NFS-nél pontosan leírtam mi nem tetszett és mégis miért tetszett a film. Ha 1 millió emberből egyedül nekem tetszik, akkor is tetszik. Én leírom miért tetszett, te leírod miért nem, vagy egyetértünk vagy nem. Megyünk tovább, mert ebbe nincs több. Ha te beskatulyázol engem hogy nézzétek már a bolondot, akinek tetszett x,y,z az miért jó? nyilván minden film, zene, játék azért készülhet el, mert van közönsége... lehet tartozni a nagy tömeghez és lehet tartozni egy réteghez is.

DarkHorSe
Ratings: 7,0/10 from 148 384 users, ugylatszik tenyleg velunk van a problema 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Kmarha
azt még nem láttam, de most már félek megnézni 😊))

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

tomsolo
Tottinak a Need for Speed is tetszett... szal ennyi.

Lassan ilyen antigombabácsi 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Kmarha
Az igen 😊 én konkrétan a falat ütöttem mikor kijöttem a moziból

Az emberi szállak rém irritálóak voltak. Nem tini hülyeséggel volt megpakolva, hanem amerika pátosszal.. Nem volt idióta tudós aki osztja az észt, mert konkrétan szartak nagyban minden magyarázatra, legyen annyi elég, hogy atomot esznek mert nagyobb volt a sugárzás amikor ők éltek. Így pl ha én felébredek 1 millió év múlva (mondjuk mélyfagyasztásból), akkor szénmonoxidot fogok két pofára tömni, mert hát az az én időmben több volt (vagy szintén atomot, hátha akkoriban kevesebb sugárzás fickándozik a levegőben)

Drámai szálak a katona srácon és az apján kívül (amit méltatlanul elvágtak az elején), annyi volt, hogy Olsen leányka bambul a kamerába nagy szemeivel (gondolom ezek a részek jelentették hogy most valakiért izgulnunk kell).

Godzilla megjelenése, a hangok tényleg ütősek voltak. Azért az összesen 10 percért már már majdnem meg is érte beülni a moziba.
Ha többet kapunk belőle, valószínűleg az előzőek engemet sem zavartak volna, de így, hogy csak azt láttam szinte, így elégé feldühítettek.

Tudom hogy ízlések és pofonok, de nem hittem volna, hogy ilyen szélsőséges vélemény különbségben látok rá példát 😊

Kongy
Most miért? Szerintem rohadtul igaza van.

DarkHorSe
<#eljen>

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Te tudod azt, hogy rajtad kívül más emberek is léteznek a világon? Szerintem tutira nem. 😉

Shep
Hát az alapján amit írtál valóban így van 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Totti5
Meglehet, minden esetre akkor én jártam jól ezzel a változattal<#bee1>