106845

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Dumb és Dumber 2
5/10
meh..... -
Vigyázz mit kívánsz... -
hagy kívánni valókat maga után a dolog. De majd csak mozgás közben derül ki a lényeg.... -
Rony94 #88976 Itt van a mi Jared-ünk mint Mr. J. A Star Wars mellett a Suicide Squad az, amit nagyon, de nagyon várok. Jobban mint a Batman v Superman-t vagy a Justice League-et. :)
-
TheFlash4Ever #88974 Ne már, mé ne? Nekem be van tervezve pedig. -
Prof William #88973 Hátha lesz belőle egy Director Cut. -
TheFlash4Ever #88971 looool -
:DDD -
az mindig segít...csak zabálás lesz a vége :D -
Hű de cserélnék veled, akár egy napra is
-
Mondasz valamit, halmozzuk az élvezeteket. Közben még ki is verem, úgy lesz tuti pálya
-
Nyomd be a filmet és játsszad közbe a GTA-t. Közbe-közbe odanézel. Így sem maradsz le semmiről.
-
Javít: még egy film, a Fülledtség is tetszett tőlük. -
Itthon egyedülsztondulós estém van és pont ezen filózok jelenleg, hogy megnézzem a 7th Sont, vagy játsszak (GTAV.). Fellövök egy rakétát, azt' möglátjuk :) -
TheFlash4Ever #88963 Seventh Son
8/10
Sztoriban nem egy nagy valami de annyira hiányoznak az ilyen középkori sárkányos, szörnyes filmek, sorozatok, hogy már csak ezért 6/10-ről indult nálam a sztori aztán mivel élveztem ezért lett 8/10. Jó lenne egy folytatás. -
Jól érzed. Én úgy tudom, hogy a legelején egy trilógiában gondolkoztak és meg is írták, csak aztán közbeszólt a kiadó, nem tudtak annyi pénzt összekalapolni, hogy úgy csinálják meg ahogy tervezték, ezért kényszeredetten megvágták rövidebbre a sztorit. Ezután elkezdtek forgatni, viszont ez az eredeti ötlet 2.0-ás rövidített verziója is túl hosszúra sikeredett, ezt kellett még jobban lerövidíteniük a kiadó kérésére. A 3.0-ás változat amit aztán a moziba küldtek, kb 2 órányi anyagot hagyott ott a vágóasztalon... szóval nincs min csodálkozni.
Úgy néz ki W.-ék nem tudnak rövidebb egészestést készíteni. Állítólag van a Felhőatlasznak is egy 4 órás változata, ami állítólag zseniális. Mondjuk nekem a "csak" 3 órás hivatalos verzió is nagyon tetszett. Nem akarom őket nagyon védeni, eddig tőlük csak az első Mátrix, és a Felhőatlasz tetszett (ez utóbbi meg ráadásul közös rendezés), szóval nálam sokat nem tettek le az asztalra, bár az is igaz, hogy ami meg bejött, attól letettem a hajamat. -
colorblindeknek talán
-
szerintem meg tökmindegy lett volna... -
Én sem értem , hogy mi értelme van ennyire torz és fakó szineket használni mindenhol.A legtöbb játéknál is ráhuznak egy barnás sárgás réteget az egész kinézetre ahelyett hogy normális szineket használnának.
Megértem, hogy vannak helyzetek amikor ezekkel operálnak egy hangulat megteremttéséhez vagy a CGI hibáinak elfedéséhez,de azért lehetne ennél gyengébb mértékü is a torzitás hatása. -
Mennyivel jobb lett volna színesben. -
Rony94 #88957 "Mila Kunis számomra amúgy sem színész, és nő sem nagyon."
+1 -
18 percet bírtam abból a fostengerből. Mila Kunis számomra amúgy sem színész, és nő sem nagyon.
De a setting is röhejes - az istenekkel(?), meg az identitászavaros dialógusaikkal, környezettel, és a Terminator-téma másolással. -
-
WeiserD #88954
A hobbit -Az öt sereg csatája
Már régóta meg akartam nézni a harmadik részt, most végre sikerült megvennem a médiában. Maga a film úgy összességében jó volt, de a befejezés az valahogy nem tetszett, lehetett volna látványosabb, ezt leszámítva ajánlom a filmet mindenkinek, mert élvezhető volt, otthon házimozin is. -
Kicsit off:
Hivatalos, 2017 apr 14-en jon a Furious 8 -
Insomnia
Nem volt rossz végülis, már pislákoltak Nolan stílusjegyei, de még eléggé kiforratlan volt. Pacino és R.Williams jó volt, utóbbit jó volt egy negatív szerepben is látni, remek színésznek tartottam, de undorodtam az állandó bohóc szerepeitől, ellenben a komoly karakterek nagyon is jól álltak neki, kár hogy nem azokat erőltette inkább. -
Bár nem láttam a filmet, de szerintem a Wachowskiék akkora történetet akartak egy filmben elmesélni, amit nem lehet. Lehet, hogy egy sorozat (ami készül ugye) jobban fekszik majd nekik.... -
DantesHUN #88950 Hát voltak abban is, nem is a kedvencem mondjuk a harmadik rész, de legalább nem a szereteten szüttyögtek benne. -
Ohhh, pedig már a Dark Knight trilogy is csordultig volt ilyen hibákkal. :)
Más:
Elkezdtem nézni ezt a Jupiter Ascending-et, de ezt a fost komolyan nem lehet tovább nézni 15 percnél, értelmetlen és osszefuggéstelen jelenetek kovetik egymást, teljesen érdektelen a sztori. Méltán húzták le a filmet minden létezo oldalon, kihagyni kotelezo! -
DantesHUN #88948 Azért, mert a hibái ellenére működik az a film, és egész jó, és vannak benne nagy pozitívumok. A hibáit meg eltúloztam, de épp azért, mert Nolan-től nem várnám hogy ilyen hibákat tesz egy filmbe. -
Ha zavar görgesd át, vagy ne nézd meg. Amíg egy moderátor vagy HG nem tíltja meg, addig nem kell beszólni. -
Egyik kedvenc horrorom, brutalis
-
A pontozásod teljesen korrekt, ráadásul egy 10-es skálán egy 7-es film az kurvajó és fedi is a valóságot, VISZONT amit a spoileres szakaszban írsz az kb. egy 3-as filmet jelent. Itt azért jelentos az ellentmondás sztem :D -
Pláne hogy ez a "Filmek, amiket most láttunk.", nem pedig a: ki a leggyorsabb filmelőzetes linkelő? topik.
Kicsit régebben, másodjára:
Martyrs (2008)
imdb 7.1
Folyamatosan bele kellett tekernem, mert minden részlet beugrott.
Egy dologra jöttem rá, nem is olyan hosszú, mint amilyennek első nézésre tűnt (nem, nem a beletekerések miatt:). Ennél a filmnél pedig, véleményem szerint, pozitívumnak számít az "ennek soha nem lesz vége?" érzés, tehát nálam 100%-osan teljesített.
Igaz hogy csak egyszer nézős, de az meg kit érdekel?!:)
10/10
Utoljára szerkesztette: eksy, 2015.04.20. 21:03:16 -
A film a 2/3-tol iszonyat ellaposodott szerintem.Addig jo volt, utana viszont mar csak egy erolkodes, mintha nem tudtak volna mikent fejezzek be a muvet. -
Na ja, de még az is meredek volt benne :D Még az elején hogy kommunikál a Raptorokkal, háááát, ok. De hogy a nagytesó mindenkivel, na neeeeee :D -
fonak #88941 Egyszer meg lehet nézni, ellentétben a 2001 Űrodüsszeiával, amit sose bírtam végig. :) -
A hiperkocka van a feketelyukban... nem a könyvespolc háta... a könyvespolc háta meg a hiperkockában van. Remélem segítettem.
-
"meg a jégbolygó biztos lakott"
Nem 3 szemű élieneket kerestek... -