Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alien
Nagy kedvencem a film, ezerszer láttam. Talán ezért (meg a mögöttem lévő sor miatt) nem tudott beszippantani a nagy vászon. Egyedül az utolsó fél óra az, amihez sokat hozzá adott.
A film ettől függetlenül még mindig remekmű, bár tény, a műfaján belül, nem öregszik szépen.
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2014.09.10. 08:40:53
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Nem egy ember. Az egész hátsó sor. Huszon éves csajok, 40 éves "felnőtt" emberek. Egy lángszóró kellett volna vinnem
(ezért megyek csak nagy ritkán moziba, akkor is ha tudok már csak akkor, ha mindenki látta a filmet és lehetetlen időbe, hogy alig legyünk bent páran)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
6/10
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Jó kis film, nem veszi túl komolyan magát, így a poénok is ezen ülnek. Sztorija nem túl nagy szám, de van és nézhető többedszerre is, Karakterek jópofák, viccesek. Kicsit talán túl hosszú, de érdekes felvetések és elméletek vannak poénosan felvetve a filmben.
7/10
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Nekem kifejezetten kínszenvedés volt végig ülni a filmet, másfél óra de komolyan 3-nak tűnt.
4/10
Rosszabbra számítottam. Főleg főszereplő tekintetében. Seth MacFarlane csak az első 10 percbe volt irritáló, utána teljesen hozzá szoktam. Szerencsére szaros, pisis poén is csak 1-1 volt, állatok, farkát is csak kétszer tolták a néző képébe. Ezek a képsorok voltak természetesen a film legalja. Ezen kívül teljesen átlagos, néhol erősen klisés, ezer helyen ellőt poénokkal operál a film, egyediséget nagyon nehéz találni (talán csak az alap ötlet, és annak hangoztatása - ezer egy féle képpen tudsz meghalni a vadnyugaton - volt kicsit eredetibb). Egyszer meg lehet nézni.
Egy biztos: 1 hónap múlva egy percére sem fogok emlékezni.
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2014.09.09. 07:51:18
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Hááát én nem is tudom. Jó volt, egyszer nézhető is volt. Még a hossza se olyan vészes. De így utólag többször nem tudnám megnézni, sőt valszeg kínszenvedés lenne. Poénok ülnek, már amennyi van benne, sztori mocskosul lyukas. Mikor megvan a történet magyarázás akkor kb úgy éreztem, hogy semmit nem mondtak el. Mintha egy sztoriból minden harmadik gondolatot mondták volna el. Aztán tényleg ez a logikai buktató, hogy a végén egy hadsereg ellen mennek 4-en, mikor tényleg ott lenne Vasember, Hulk meg mindenki. Pld Hawkeye hova tűnt a shieldből? Na mind1, szóval sztori elég ementáli, egyszer nézhető.
6/10
Az ötlet jó volt, hogy modern vadnyugat komédiát készítenek, de közhelyes lett túl sokszor, hiába voltak jó jelenetek, szövegek. Poén végig megy, hisz teljesen egészében minden párbeszéd, jelenet egy poén, így kissé fárasztó is. Jobbnak tűnt mint ami lett. 6/10
Divergent
Ez már komolyabb dolgot mutat be, kellemes story, érdekes ez a jövőkép és borzasztó is egyben. Jók a karakterek, pörgött, a 2 óra hamar elment. 8/10
Megdonteni Hajnal Timeat
Elrontották a címet, mert "megbaszni Timikét" közelebb állt volna a valósághoz. Nagyon primitív az egész. Ha hálivúdot akarják az ilyen filmekkel másolni, akkor valahol nagyon kisiklott a dolog megint, mert ez egy ordenáré szemét és se nem vígjáték, se nem romantikus se semmi. 1 pont se / 10
The Art of the Steal
Kurt Russel mot is jó volt, a film a szokásos lopjunk még egyszer egy nagyot a csapattal. Rendben volt az egész, egy igényes és szórakoztató, olykor poénos produktum, se több se kevesebb. 7/10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Rég láttam ezt a filmet, gondoltam Robin Williams emlékére újranézem, de meglepődve láttam, hogy imdb-n csak 6,7-es a film.
Szerintem annyira aranyos és kedves film, olyan szerethető. Jó a történet, bele lehet élni magad, van humora és ahogy a karakter is, az egész film fejlődik emocionális oldalról. Kifejezetten csajozós rígatós film, de mivel inkább drámához sorolnám, ezért bárki számára tudom ajánlani!
8/10
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Tyűű baszdmeg. Nem utálom a magyar filmeket, de vannak fenntartásaim, főleg az ilyen komerszebb darabokkal. És nem is csalódtam. Iszonytatóan hatalmas klisé halmaz volt a film. Egyetlen jó pont a filmben Szabó Simon volt, aki már a Moszkva térben is ugyanezt a karaktert hozta. Volt 1-2 jó beszólása. De azért ő is már-már túlságosan parasztra lett véve...
5/10
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Akárhonnan közelítem, a Sin City nem csak nálam, de sokaknál a mai napig kult státuszban foglal helyet. A második részt kicsit félve fogadtam, főleg hogy anyagilag nagy bukta lett, és ez ritkán jó előjel. Nos bukta és szigorú kritikusok ide vagy oda, idén az egyik legjobb film volt, amit moziban láttam. Sin City világa beszippant már az első perctől: Marv elkezdi a szokásos monológját és nincs megállás egészen a végefőcímig.
Az első részt ugyan nem éri utol, ám így is bűnös élvezet - a forgatókönyv és az új karakterek némileg gyengébb alapanyagát a négyzetre emelt látvány próbálja kiküszöbölni, sok helyen azt kell hogy mondjam, egészen jól.
Sajnos nem hinném, hogy lesz harmadik rész - pedig ha legalább ezt a szintet tartanák, megérné újabb 8 évet várni rá.
10/8
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nem volt ez rossz. Sok volt benne a dumálós rész és kevés az akció, de a végére azé összekapták magukat. Sima háborút toltak reguláris hadsereg ellen élesben.
Ez az új csapat nem volt valami extra, ügyesek, de még túl fiatalok, nincs karakterük, talán majd idővel. A nőci keménykedései fájtak, pedig jól verte a népeket, abban nem volt hiba. Lassan az én keresztlányom is mindekit le tud zúzni, mint ez a filmben. 😄
Banderas odabaszott, Ford jó volt és nem kezdtek vele embereket összeveretni az ő korában, pilótáskodott, mint afféle öreg hanszóló, Swarci meg hozta a vicces formáját. Mel Gibson is inkább csak szóban keménykedett, de végülis ez is reális a sztori szempontjából. Amúgy jól játszott. (már a Machete-ében is jókat rötyöghettünk rajta).
Mondjuk Stallone savanyú arca az fárasztó volt végig. Dehá neki ez volt a szerepe most. 😄
Én azé az őskövületekre szavazok.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nekem tetszett,sőt,kifejezetten jó volt.
Egy dolog nem maradt tiszta.Vadócnak az volt képessége,hogy elszívja mások tulajdonságát és szinte az életerejét is.Akkor miért volt valami agyas képessége,hogy ő kküldte vissza az időben farkast.Ez mi?Az elején vmire nem figyeltem?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Tegnap esti retek klub program. Nem tudom mennyire vágták agyon R kategóriás lévén, mindenesetre baromi kemény film volt. Forest Whitakert megtalálhatnák hasonló komoly szerepekkel, ebben kiváló volt.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Tetszett, hogy jó volt a szájszinkron. Ebben, hál' Isten, egyre jobbak a CGI-animációk. Grafó nálam nem elég az üdvösséghez. Cate Blanchett hangja hatalmas plusz pont volt. Főszereplőnk hangja: rettenetes volt - ahogy a rettentő klisés történet is.
A filmet nem menti meg a közhelyes kifogás sem, hogy nem mi, felnőttek vagyunk/voltunk a célpontja
Remélem, ennél már csak jobb animációs filmekhez lesz szerencsém a közeljövőben (amerikaiaktól is).
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Swedish people are albino monkeys