Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kmarha
Amúgy:
Alien

Nagy kedvencem a film, ezerszer láttam. Talán ezért (meg a mögöttem lévő sor miatt) nem tudott beszippantani a nagy vászon. Egyedül az utolsó fél óra az, amihez sokat hozzá adott.

A film ettől függetlenül még mindig remekmű, bár tény, a műfaján belül, nem öregszik szépen.
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2014.09.10. 08:40:53

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
Mi a francnak ülsz be moziba, ha minden rohadt másodpercét v égig dumálod? Maradj otthon, töltsd le, azt dumálj otthon.

Nem egy ember. Az egész hátsó sor. Huszon éves csajok, 40 éves "felnőtt" emberek. Egy lángszóró kellett volna vinnem
(ezért megyek csak nagy ritkán moziba, akkor is ha tudok már csak akkor, ha mindenki látta a filmet és lehetetlen időbe, hogy alig legyünk bent páran)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

asszem a Blow/Betépve is olyan
mulli1986
Közben segítettek a filmmel: Sorted/Szétcsúszva

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

mulli1986
Ezt is vasárnap néztem meg, de mivel majdnem elaludtam rajta... Hát igen kb ennyi a film. Nagyon vontatott, nagyon semmitmondó.
6/10

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Kongy
100% igazság az új Godzillát illetően 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

LasDen
anno szidták, hogy nem olyan, mint a könyv. Én előbb a filmet láttam aztán olvastam el a könyvet, és lehet kimaradt ez-az, de megállja a helyét a könyvhöz mérten is. Én jól szórakoztam rajta.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

mulli1986
Galaxisi útikalauz stoposoknak.
Jó kis film, nem veszi túl komolyan magát, így a poénok is ezen ülnek. Sztorija nem túl nagy szám, de van és nézhető többedszerre is, Karakterek jópofák, viccesek. Kicsit talán túl hosszú, de érdekes felvetések és elméletek vannak poénosan felvetve a filmben.
7/10

mulli1986
Azért mert a végén "cameo"-ba segítenek lezúzni a logikátlanul nagy túlerőt, mivel ők is célpontok, nem hívnám a filmet Bosszúállók 2-nek. Így viszont kretén a film. De mind1.

mulli1986
Nem sajnos nem az. Én is rég láttam, ha jól emlékszem kifejezetten híres színész nincs benne

zorrobomber
Ja hogy a franchise fontosabb mint a sztori, értem, oké, lapozhatunk (valami értelmes filmhez, nem infantilis pénzszivattyúhoz).

Synchronous
Ha Vasember, Hulk, meg a többi is ment volna neki segíteni akkor nyugodtan hívhatnánk Bosszúállók 2-nek is azt a részt... mivel ez Amerika kapitány értelemszerűen a többi szuperhős nem lehet benne. A Natasha meg nem szuperhős csak egy sima katona aki jól ki van képezve.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Bachstein
Talán a Dobermann? (Nem biztos, hogy erre gondolsz, mert kurva régen láttam, de pár pont stimmel a leírásodból.)
mulli1986
Tényleg, ha már ilyen filmek. Melyik film az ami akkor készült időben kb mint a Trainspotting, Requiem szintén a drog a fő szál, de igazából inkább akciófilm jellegű egy kis drámával. A zenék nagyon jó pörgő trance zenék. Az egyik szereplő aki a dogos bandába nyomja, az a film vége felé derül ki, hogy egy rendőr hétköznap. Ja egyébként vérmeleg az éjszakában. Na valaki?

mulli1986
Na túl vagyok a Trainspottingon is. Hát én nem tudom mit ettek ezen a filmen a népek anno. Dorgos filmnek elmegy kategória. De mivel nem elég drámai, sőt inkább valamiféle vicces hangulatot próbál teremteni a film, így elég fura érzéseket váltott ki bennem a nézése. A pszicho karaktere meg állandóan felidegesített. Egyszerűen nem volt benne olyan jelenet, ahol nem írtam volna ki a filmből... Ráadásul elég érdekes természetű karakterek jellemzik ezt a filmet. Értem én hogy az elején pont ezt hangsúlyozzák, hogy ők mások, de bazz, ez már full kretén kategória....
Nekem kifejezetten kínszenvedés volt végig ülni a filmet, másfél óra de komolyan 3-nak tűnt.
4/10

Kmarha
A Million Ways to Die in the West

Rosszabbra számítottam. Főleg főszereplő tekintetében. Seth MacFarlane csak az első 10 percbe volt irritáló, utána teljesen hozzá szoktam. Szerencsére szaros, pisis poén is csak 1-1 volt, állatok, farkát is csak kétszer tolták a néző képébe. Ezek a képsorok voltak természetesen a film legalja. Ezen kívül teljesen átlagos, néhol erősen klisés, ezer helyen ellőt poénokkal operál a film, egyediséget nagyon nehéz találni (talán csak az alap ötlet, és annak hangoztatása - ezer egy féle képpen tudsz meghalni a vadnyugaton - volt kicsit eredetibb). Egyszer meg lehet nézni.

Egy biztos: 1 hónap múlva egy percére sem fogok emlékezni.
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2014.09.09. 07:51:18

LasDen
Ha jól tudom Renner nem ért rá másik film miatt, de eredetileg volt írva egy nagyobb szerep neki. A film legjobb része az volt, amit Whedon rendezett - az első vége főcím jelenet.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

mulli1986
Tél katonája

Hááát én nem is tudom. Jó volt, egyszer nézhető is volt. Még a hossza se olyan vészes. De így utólag többször nem tudnám megnézni, sőt valszeg kínszenvedés lenne. Poénok ülnek, már amennyi van benne, sztori mocskosul lyukas. Mikor megvan a történet magyarázás akkor kb úgy éreztem, hogy semmit nem mondtak el. Mintha egy sztoriból minden harmadik gondolatot mondták volna el. Aztán tényleg ez a logikai buktató, hogy a végén egy hadsereg ellen mennek 4-en, mikor tényleg ott lenne Vasember, Hulk meg mindenki. Pld Hawkeye hova tűnt a shieldből? Na mind1, szóval sztori elég ementáli, egyszer nézhető.
6/10

Totti5
A Million Ways to Die in the West

Az ötlet jó volt, hogy modern vadnyugat komédiát készítenek, de közhelyes lett túl sokszor, hiába voltak jó jelenetek, szövegek. Poén végig megy, hisz teljesen egészében minden párbeszéd, jelenet egy poén, így kissé fárasztó is. Jobbnak tűnt mint ami lett. 6/10

Divergent

Ez már komolyabb dolgot mutat be, kellemes story, érdekes ez a jövőkép és borzasztó is egyben. Jók a karakterek, pörgött, a 2 óra hamar elment. 8/10

Megdonteni Hajnal Timeat

Elrontották a címet, mert "megbaszni Timikét" közelebb állt volna a valósághoz. Nagyon primitív az egész. Ha hálivúdot akarják az ilyen filmekkel másolni, akkor valahol nagyon kisiklott a dolog megint, mert ez egy ordenáré szemét és se nem vígjáték, se nem romantikus se semmi. 1 pont se / 10

The Art of the Steal

Kurt Russel mot is jó volt, a film a szokásos lopjunk még egyszer egy nagyot a csapattal. Rendben volt az egész, egy igényes és szórakoztató, olykor poénos produktum, se több se kevesebb. 7/10

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

genndy
Eredetije az Én, a robot Isaac Asimov-novelláskötetben megtalálható. Elég jól földolgozták, sőt kicsit ki is bővítették.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Bokafix2
Egy 6,7 imdb-n nem számít rossznak... amúgy nekem is tetszett a film.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

mulli1986
Bicentennial Man (1999) / 200 éves ember

Rég láttam ezt a filmet, gondoltam Robin Williams emlékére újranézem, de meglepődve láttam, hogy imdb-n csak 6,7-es a film.
Szerintem annyira aranyos és kedves film, olyan szerethető. Jó a történet, bele lehet élni magad, van humora és ahogy a karakter is, az egész film fejlődik emocionális oldalról. Kifejezetten csajozós rígatós film, de mivel inkább drámához sorolnám, ezért bárki számára tudom ajánlani!
8/10

Tikal
Ettől ne félj, szerintem ma is adja, időnként én is újranézem..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ProGabe
+1 a plusz egyre 😊 Hozzáteszem nem láttam már vagy 5-6 éve, mert félek, hogy nem adná ugyanazt, mint anno. És anno nagyon-nagyon sokat adott nekem az a film.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

zorrobomber
Maleficent - 7.5/10, jó volt, főleg így hogy nem néztem trailert, nem olvastam semmit róla. Végre egy nem 2+ órás film, másfél óra, mondjuk ebből is lehetett volna még faragni 10 percet(3d-s bullshit).

egyetértünk, a nicknevem is bizonyítja
LasDen
Megdönteni Hajnal Tímeát

Tyűű baszdmeg. Nem utálom a magyar filmeket, de vannak fenntartásaim, főleg az ilyen komerszebb darabokkal. És nem is csalódtam. Iszonytatóan hatalmas klisé halmaz volt a film. Egyetlen jó pont a filmben Szabó Simon volt, aki már a Moszkva térben is ugyanezt a karaktert hozta. Volt 1-2 jó beszólása. De azért ő is már-már túlságosan parasztra lett véve...

5/10

Tyler1
Igen, az az.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

cylonflatus
Amiről dumáltok az az, ami Idi Amin uralkodásáról szól? Az egyik kötelező pótolnivalóm...

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Sin Sity: Ölni tudnál érte / Sin City: A Dame To Kill for

Akárhonnan közelítem, a Sin City nem csak nálam, de sokaknál a mai napig kult státuszban foglal helyet. A második részt kicsit félve fogadtam, főleg hogy anyagilag nagy bukta lett, és ez ritkán jó előjel. Nos bukta és szigorú kritikusok ide vagy oda, idén az egyik legjobb film volt, amit moziban láttam. Sin City világa beszippant már az első perctől: Marv elkezdi a szokásos monológját és nincs megállás egészen a végefőcímig.
Az első részt ugyan nem éri utol, ám így is bűnös élvezet - a forgatókönyv és az új karakterek némileg gyengébb alapanyagát a négyzetre emelt látvány próbálja kiküszöbölni, sok helyen azt kell hogy mondjam, egészen jól.

Sajnos nem hinném, hogy lesz harmadik rész - pedig ha legalább ezt a szintet tartanák, megérné újabb 8 évet várni rá.

10/8
Tyler1
Aha mutatták mindegyiket, a csajnál le is döbbentem, azt hittem csak a gyerekkel csinálnak valamit, mivel a felesége.

Tikal
Mutatták hogy a feleségével mit művelt mikor megtudta, hogy viszonya van a dokival?? Vagy mikor fellógatták? ehh, beteg dolgok ezek...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tyler1
Az első felében gondolkodtam is, hogy minek van ott a 18-as karika azért a pár pisztoly lövésért, aztán elkezdett beindulni. Utána olvastam a Whitaker által játszott elnöknek, hát tényleg durva dolgokat művelt, van a neten pár elég durva kép is ezekről. Bár ezek az afrikaiak manapság is ilyen aberrált, visszamaradott állatok.

Tikal
Pont tegnap néztem én is, de nem a TV-s verziót, és mit ne mondjak, voltak kemény részek, kellett az az R.... Whitaker meg itt is jó volt

QuippeR
a Gattaca konkrétan a legjobb létező film a világon. ennyit szerettem volna mondani, köszönöm a figyelmet.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Kongy
Az egyik újonc Kellan Lutz volt a Hercules legendája Oscar-jelölt (LOL) színésze 😊 Nem tudom ki tolja a szekerét, de zavar, hogy ilyen semmi színész ilyen nagy nevekkel játszik egy filmben.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Sir Quno Jedi
Expendables 3

Nem volt ez rossz. Sok volt benne a dumálós rész és kevés az akció, de a végére azé összekapták magukat. Sima háborút toltak reguláris hadsereg ellen élesben.

Ez az új csapat nem volt valami extra, ügyesek, de még túl fiatalok, nincs karakterük, talán majd idővel. A nőci keménykedései fájtak, pedig jól verte a népeket, abban nem volt hiba. Lassan az én keresztlányom is mindekit le tud zúzni, mint ez a filmben. 😄

Banderas odabaszott, Ford jó volt és nem kezdtek vele embereket összeveretni az ő korában, pilótáskodott, mint afféle öreg hanszóló, Swarci meg hozta a vicces formáját. Mel Gibson is inkább csak szóban keménykedett, de végülis ez is reális a sztori szempontjából. Amúgy jól játszott. (már a Machete-ében is jókat rötyöghettünk rajta).

Mondjuk Stallone savanyú arca az fárasztó volt végig. Dehá neki ez volt a szerepe most. 😄

Én azé az őskövületekre szavazok.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

MoRT2195
Most néztem meg a csodálatos Pókember 2-t. Nagy elvárásokkal kezdtem neki, mert rengetegen dicsérték. Hát csalódnom kellet, méghozzá elég nagyot. Nem értem mi tetszett az embereknek ebbe a filmbe, semmi jó nem volt benne, unalmas volt az egész. Az előző rész elég korrekt film volt, az még tetszett, erre meg azt mondták, hogy még jobb, de hát szerintem ez fele olyan jó nincs, mint az előző rész. Ez egy mese lett valós szereplőkkel, amit a kisgyerekek nagyon fognak élvezni, de szerintem olyan 16+ felett már nem sokakat fog lekötni. Legalábbis engem nagyon nem kötött le. Egy jó jelenet volt a filmben, se több, se kevesebb, mégpedig a végén, amikor
Henry és Pókember harcol.
Na az szerintem jó volt, kár, hogy kb tartott 1 percig. A zenék is borzasztóak voltak, azokból is lelehetett szűrni, hogy ez a fiatalabb korosztálynak szól. Ez ölte meg az egész filmet... gyerekeknek készült.
Rhino a végén meg tényleg a legalja. Valami eszméletlen röhejes volt.
Seth
Az nem a Vadóc volt, hanem Kitty Pryde

PSN ID.: Beegabor

The Protector
Xmen az eljövendő.......

Nekem tetszett,sőt,kifejezetten jó volt.
Egy dolog nem maradt tiszta.Vadócnak az volt képessége,hogy elszívja mások tulajdonságát és szinte az életerejét is.Akkor miért volt valami agyas képessége,hogy ő kküldte vissza az időben farkast.Ez mi?Az elején vmire nem figyeltem?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Tyler1
Az utolsó skót király

Tegnap esti retek klub program. Nem tudom mennyire vágták agyon R kategóriás lévén, mindenesetre baromi kemény film volt. Forest Whitakert megtalálhatnák hasonló komoly szerepekkel, ebben kiváló volt.

Shep
Tisztában vagyok vele.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kongy
Asylum <#wow3>

Shep
Hát most miért? A trailer még egész nézhető volt 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kongy
Tyűűű... na ez lepipálja majd azt a filmet, az tuti! <#hehe>

Shep
Mondom, állítólag!!!!!! Én nem tudok semmi biztosat a fazonról, szóval akár igaz is lehet, de az is lehet, hogy űrlény 😄

IMYke2.0.0.0
<2014> - How to Train Your Dragon 2 - 4/10

Tetszett, hogy jó volt a szájszinkron. Ebben, hál' Isten, egyre jobbak a CGI-animációk. Grafó nálam nem elég az üdvösséghez. Cate Blanchett hangja hatalmas plusz pont volt. Főszereplőnk hangja: rettenetes volt - ahogy a rettentő klisés történet is.
A filmet nem menti meg a közhelyes kifogás sem, hogy nem mi, felnőttek vagyunk/voltunk a célpontja . A 8,3 pontos imdb pontszámon személy szerint csodálkozom.
Remélem, ennél már csak jobb animációs filmekhez lesz szerencsém a közeljövőben (amerikaiaktól is).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zaki

<#idiota>

DarkHorSe
Akinek megvan az a video, rakja mar be mert nem talalom 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

DarkHorSe
háháháháháááááááá 😄DD hat ez kurva jó 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;