Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • narumon
    A játékosoknál van LOAN de nálam sehol nem aktiv. Pedig van egy csomó padon ücsörgő illetve reserve játékosom (viszont reserve bajnokság nincs), amiket jobb lenne valahova kiloanolni. Hogy lehet?

3D isegeskedés után és néhány nap totál játszás után ma elinditottam text módban. 3 meccs 2 vereség 1 döntetlen. A legjobb a helyzetek 18:2 az én javamra persze az ellenfél nyert 1:2-re. Vicces. Főleg mikor text módban azt irja, hogy én full controllálom a meccset a következő meg semmi előzmény csak annyi hogy ellenfél csatára helyzetben, lő, gól. Az hogy hogy került oda a labda, meg ilyenek ahhoz semi közöm. Biztos kivette a pólója alól. :) Vicc ez a játék.... és sajnos nincs jobb :(

Magyar amatör programozóknak lenne eszük akkor nem mindenki FPSt fejlesztene, meg űrszimulátort (ahova sokmillió dollár kell meg iszonyat látvány hogy egyáltalán valaki ránézzen) hanem csinálnának egy jó kis fociszimulátort.