Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • narumon
    "Akinek nem tetszik a játék ne sírjon, hanem gondolkozzon egy kicsit! Ez nem fps"

Húú ez kicsit erős ahhoz képest, hogy már 90-es évek elején is focimenedzser játékokkal toltam. Simán le merem irni hogy azóta nem történt 17 évnyi fejlődés az tuti.

"Tudtam, hogy a jól lövő játékosaik távolról veszélyesek. A kapusom pedig gyenge. Ez ilyen egyszerű."

Ez ilyen egyszerű! Lenne. Csakhogy marhagyenge távolról nem jól lövő ellenfél játékos is néha olyan gólt ragaszt kibaszottjó kapusom hálójába, hogy csak pislogok.
    Természetesen fel lehet ismerni a hibákat csak akkor az már nem focimenedzser....
    Movement beállitásokkal meg csak a defend oldalival foglalkozik a gép. Ha ott védekező beállitások választok akkor az attackon hiába van normális attack rajzolva, bezony az 1 szem csatárom egyedül villog elöl a többiek meg gyökeret eresztenek a megadott pontokon.

Tényleg nagyon kiváncsi lennék egy jól leirt beállitásra. Én meg azon gondolkodom, hogy felveszek egy 3D meccset amit ellenfél ellen játszom, hátha megérted miről beszélek. Pl mit csinálsz olyankor amikor a játékosaid nem tudnak passzolni egyet? Pedig olyan játékosok akiknek a pass rateja 69-92 közötti, a teamwork és egyébb tacticsok maxon!