Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Larvin
    loan: van egy opció, hogy offer to club, vagy cooperation alsóbb ligás csapatokkal

gameplay: nem preferálom a text módot, mert nem lehet követni a játékot, pl. hirtelen formáció, taktikai változások stb.

3d-ben a team comparison képernyőn mindent tökéletesen lehet követni. Az AI hibáit a formation/movement beállításaival lehet kezelni.
    Egyéb jótanácsokat pedig korábbi posztjaimban lehet olvasni

Persze lehetne jobb, de szvsz azért nem olyan katasztrofális
    Már a harmadik szezonom kezdem és eddig végig bajnokként jutottam fel a felsőbb osztályba. Végig 3d-ben játszottam. A legdurvább meccsem egy fa cup meccs volt a bristol city-vel. Tehát 3-4 osztállyal feljebb játszó csapat ellen. A meccsen szabadrúgás utáni kavarodásból szereztem vezetést. Beálltam tartani az eredményt. 10 emberrel védekeztem. Aztán egy taktikai változtatás után nem fogtam az egyik szélsőjüket és kiegyenlítettek. Aztán egy kontrából megint vezettem. Végül a kapusom potyáiból sikerült 4-2-re hozniuk a meccset. De marha izgalmas volt. A saját hibáimból kaptam ki és a játékosaim gyengélyét használta ki az AI, nem azért mert szar a játék. Tudtam, hogy a jól lövő játékosaik távolról veszélyesek. A kapusom pedig gyenge. Ez ilyen egyszerű.

Az emberfogás tapsztalataim szerint kulcsfontosságú. A való életben is nehezebb területet védeni komoly ellenfél ellen.
    A játék hibáit fel lehet ismerni és aszerint lehet alakítani a taktikát. Többet nem foglalkozok ezzel. Akinek nem tetszik a játék ne sírjon, hanem gondolkozzon egy kicsit! Ez nem fps