Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Neuman
Szponzorral játék kezdéskor tudsz szerzõdni, majd késõbb ha lejárt a szerzõdés, akkor lehet hosszabítani, vagy lehet másikat szerzõdtetni.

Nem kell vinni mennek maguktól. :D

Valutát minek akarsz váltani? Nem tudok róla hogy valahol lehet e.

Mindig a megfelelõ jegyárakat állítsd, amely játékost nem használod azt add el, csökkentsd a fizetéseket, ügyelj a csapat boltjára hogy mindig legyen áru benne.

!!!HALA MADRID!!!

Köszi, kicsit vaksi voltam..
:)
azt szeretném megkérdezni, hogy a reserve teamet miért nem tudom elérni? edzõ van -
hi
lenne egy igen érdekes kérdésem
HOL VAN A FIFA MANAGER EXTRA TIME?
ezt csak azé kérdem mert sehol nincs fenn ahonnan le tudnánk szedni pedig má 2 napja megjelent és semmi hír róla.
egyszerûen hihetetlen h minden igénytelen számomra jelentéktelen játék elõbb kinnvan mint a megjelenése és ez meg pont nem,hát ez bbosszantó :D

azé ha valaki meglátja vhol szóljon :D
köszi

ASUS P5K|INTEL Core2 Duo E6850 3.00GHz 775 BOX|KINGMAX TinyBGA 2*1024Mb DDR2 800Mhz|GAINWARD 8941-BLISS 8800GT 512MB Golden Sample PCIE|WESTERN DIGITAL 320GB 7200rpm 16MB SATA2|CHIEFTEC GPS-500AB

MaxPayne
Valaki meg tud válaszolni a kérdéseimre? pls

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

MaxPayne
tehát a kérdéseim a következõk:
a fifa 07 managerben hogy lehet szponzorral szerzõdni?
hogy lehet a játékosokat elvinni az orvoshoz ha lesérültek?
hogy tudok valutát váltani?
hogy tudok több pénzre szert tenni?

Persze a menegerem még 1 level szinten van.

MaxPayne
írd be a fórumkeresõbe hogy Fifa 07

Csocsi, nem tudjátok hol a FIFA07 foruma? Nem találom sehol, mióta újra kellett raknom a gépem...
kas123
írd be ide -.-

MaxPayne
akkor küldhetek valakinek e-mailben vagy PM-ben
1 üzit amiben van pár kérdés és válaszolna rá?

Neuman
Itt biztosan nincs. :D

!!!HALA MADRID!!!

MaxPayne
Hy csak 1 hülye kérdésem van :) hol a F.A.Q?

aha! 3d ben nézem,de rájöttem akkor csinálja amikor 5-valamenyi az állás!AZ asrenal-al vagyok,de most megprobálom ugy hogy amikor láttom hogy 4-akkor átváltok más nézetbe hátha! azért kööszi hogy irtál!

Neuman
Megvárod hogy vége legyen a meccs és ezt írja ki?

Még nem találkoztam ilyen problémával. Nem is hallotam.
Melyik csapattal vagy? Más csapatnál is ugyan ez a gond?

!!!HALA MADRID!!!

hello,te az 7526-hibával nem találkoztál? vagy tudod mi lehet a baj?kööszi

Azt szeretném kérni, ha valaki megtalálja az FM 07 Extra Time kiegészítõ letöltési helyét az írja már meg. Elõre is köszönöm.
Sigismund

hy! segitsetek valhogyan,amikor megnyerek egy meccset pl:4-1-re akkor azt
irja hogy 0-3 kikaptam,és nem add pontot pedig én nyertem,ez miért van????
kösszi szépen a válaszokat,gondolom ti tudjátok,!! kössz

Erre kíváncsi leszek. Remélem a crackelt verziónál is müxik majd.

Neuman
<#circling>

!!!HALA MADRID!!!

Bocs srácok két katal lejebb megtaláltam a választ akor már tárgytalan megoldottam:)

PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)

Hellósztok, kéne egy kis segítség, megköszönném, most tettem fel a manager-t de ki ír olyant-crackelés után akarom indítani-, hogy ""FIFA Manager 07 requires at least 768MB of free swap file space.Please free the required and re-run the game.""
Ez mit jelent, mert nekem van helyem a vinyómon bõven és nem tudom mit akar.
Légyszi ha valaki tud segíteni akkor megköszönöm.

PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)

18 óra mulva megjelenik az extra time kiegészitõ!!!
Srácok... már leírtam nagy elemzést... kicsit... átfogót... nem átfogót... sõt többször beírtam a post számát... hadd ne tépjem már a szám annyiszor... fordítunk a maximális kapacitással... de túl kevés az ember.... lényegében egy jött ment diákbanda fordít (néhány korosodó örökifjúval megtûzdelve) és mindezt mindenki a drága szabadidejében... mondtam hogy február vége legjobb esteben... na ez tuti nem lesz.... március-április... lehetséges, sõt talán mondhatom hogy valószínû... de amíg ilyen kevesen vagyunk nem lehet csodát tenni, ezt meg kell értenetek!

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

Hajrá fiuk csináljuk.Csak az a gáz hogy mostanábba nagyon elvagyok foglalva szinte csak este van egy félorám pedig csinálnám én is de sajna most nem érek rá hiszen suli edzés és még ott van a jogsi is amibe belekeztem.

Neuman
Rendszer/Speciális/virtuális memória/mósosítás/ a lapozófájl méretét vedd 1500-2000-re

!!!HALA MADRID!!!

Hy!
Azt írja ki a játék amikor el akaom indítani, hogy:
FIFA Manager 07 requires at least 768 MB of free swap space. Please free the reqired space and re-run the game.
Ha újraindítom a gépet, akkor már nem írja ezt ki, azt sztém kérdeni, hogy lehet azt megoldani, hogy ne kelljen mindíg újraindítani a gépet ha játszani sztnék vele.
pls help!
nem én vezetem. nekem is elmaradásom van. a válasz hetek óta a fejlécben.

football without ultras is nothing

FrezeR
nem kell megsértõdni. most te voltál éppen figyemetlen, mert csak pár hozzászólást kellett volna visszaolvasnod és már nincs is mit kérdezni.

Én nem vagyok türelmetlen, csak érdeklõdtem, de úgy látom már azt sem szabad a mai világban.
Én illedelmesen kérdeztem valamit, így elvárhatnám, hogy valami hasonló választ is kapjak, de valószínûleg ehhez sem értek (?!) /aláírom, hogy nem a legértelmesebb volt az elõzõ hozzászólásom/. Amit te írtál az mindenek mondható, de válasznak nem.
A hozzászólásodból arra következtetek, hogy te vezeted a munkálatokat, ha így van akkor az elõzõ írásomban fel tett kérdésemre kaphatnék választ?

Sigismund

az angol tudásod hiányos. de a magyar is? az értelmezõ olvasás csodákra képes. aki meg sürget azt megnyutathatom, egyedi azonosítós lesz minden setup és mindegyikhez külö jelszó lesz. õk pedig nem kapnak. csóközön.

football without ultras is nothing

Hello

Hol jár a fordítás, vagyis inkább úgy kérdezném, hogy milyen munkálatok vannak folyamatban, és mik vannak hátra?
Kíváncsi lennék, mert sajnos az angol tudásom hát némiképpen hiányos és így nem tudom teljes egészében élvezni a játékot.
Elõre is köszönöm a válaszokat.

Sigismund

takibalint
Koszonom, ez hasznos.

takibalint
Koszi, kozben mar megoldotam, ujra telepitetem, es mukodik. Valszeg telepites kozben volt valami hiba. Most a Sechyell szigetek bajnoksagban jatszom a 3. legjobb csapatot iranyitom.

Neuman
Annyit mondok hogy elkezdtük a huf fájl fordítását, legalábbis én, a többieket nem tudom jelenleg min dolgoznak.
De mint mondtam Türelem Rózsát Terem!

!!!HALA MADRID!!!

Zsolti9014
Mikor lesz kész, mikor lesz kész, mikor lesz kész....
Hétvégén megint nekiülök a részemnek, de KRESZ-vizsgám lesz és most valahogy az az elsõ.

Hajrá Magyarország!

kas123
Platino, Djemba...ha ennyire várjátok segítsetek nekik...nincs megtiltva...

Neuman
Türelem rózsát terem!
Már mi is azt szeretnénk hogy nektek jó legyen! <#wink>

!!!HALA MADRID!!!

majd kijön a fifa m 08 és akkor talán<#nevetes1>

mikor lesz kész a magyarosítás mert 16% már 1 hónapja <#duma>
Zsolti9014
Mi vagyunk azok.

Hajrá Magyarország!

MaxPayne
Azt lehet tudni hogy melyik csapat készíti a magyarosítást?

kas123
lol :D rosz topicba írni :D ilyet se hallottam még :D

Hoppá, bocs fiúk, ez rossz helyre ment!
Egy másik helyre akartam, ahol egy olyan programról van szó, ahol már kész a magyarítás... De ezt is nagyon várom, hajrá!
Na mindegy, föladom, illetve belenyugszom, hogy tönkrement a debrecenes mentésem. Nicknevemhez méltatlanul kezdtem egy újat a Fehérvárral, szívbõl ajánlom mindenkinek, aki nagy kihívásra vágyik.
50 millió forint kezdésnek átigazolásra, amibõl kb. a Héviz szertárosát tudom megvenni, meg egy dackorszakát élõ vezetõség, amelyik mindenre rávágja, hogy nem. Egy lengyel fiókcsapatot tudtam kisírni, azt sem tudom, minek, mert a játék kezdetekor az egész fehérvári keret ifistül áll vagy 30 legénybõl...
én is csinálom a részem de nagyon lassan hétföre kész vagyok

Zsolti9014
csak azért írok, hogy életjelt adjak. készül a részem, de kevés az idõm. majd meglesz

Hajrá Magyarország!

persze nem, lesz átfedés ahol csak át kell másolni most fordított dolgokat, de ezeket meg kell majd keresni...

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

de nem az egészet gondolom
jah... amúgy tényleg jó és ötletes dolgok vannak benne.

más kérdés hogy a szövegfájlok is változnak tehát lehet majd megint fordítani... :)