Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem kell vinni mennek maguktól. :D
Valutát minek akarsz váltani? Nem tudok róla hogy valahol lehet e.
Mindig a megfelelõ jegyárakat állítsd, amely játékost nem használod azt add el, csökkentsd a fizetéseket, ügyelj a csapat boltjára hogy mindig legyen áru benne.
!!!HALA MADRID!!!
:)
lenne egy igen érdekes kérdésem
HOL VAN A FIFA MANAGER EXTRA TIME?
ezt csak azé kérdem mert sehol nincs fenn ahonnan le tudnánk szedni pedig má 2 napja megjelent és semmi hír róla.
egyszerûen hihetetlen h minden igénytelen számomra jelentéktelen játék elõbb kinnvan mint a megjelenése és ez meg pont nem,hát ez bbosszantó :D
azé ha valaki meglátja vhol szóljon :D
köszi
ASUS P5K|INTEL Core2 Duo E6850 3.00GHz 775 BOX|KINGMAX TinyBGA 2*1024Mb DDR2 800Mhz|GAINWARD 8941-BLISS 8800GT 512MB Golden Sample PCIE|WESTERN DIGITAL 320GB 7200rpm 16MB SATA2|CHIEFTEC GPS-500AB
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
a fifa 07 managerben hogy lehet szponzorral szerzõdni?
hogy lehet a játékosokat elvinni az orvoshoz ha lesérültek?
hogy tudok valutát váltani?
hogy tudok több pénzre szert tenni?
Persze a menegerem még 1 level szinten van.
1 üzit amiben van pár kérdés és válaszolna rá?
Még nem találkoztam ilyen problémával. Nem is hallotam.
Melyik csapattal vagy? Más csapatnál is ugyan ez a gond?
!!!HALA MADRID!!!
Sigismund
irja hogy 0-3 kikaptam,és nem add pontot pedig én nyertem,ez miért van????
kösszi szépen a válaszokat,gondolom ti tudjátok,!! kössz
PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)
Ez mit jelent, mert nekem van helyem a vinyómon bõven és nem tudom mit akar.
Légyszi ha valaki tud segíteni akkor megköszönöm.
PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
!!!HALA MADRID!!!
Azt írja ki a játék amikor el akaom indítani, hogy:
FIFA Manager 07 requires at least 768 MB of free swap space. Please free the reqired space and re-run the game.
Ha újraindítom a gépet, akkor már nem írja ezt ki, azt sztém kérdeni, hogy lehet azt megoldani, hogy ne kelljen mindíg újraindítani a gépet ha játszani sztnék vele.
pls help!
football without ultras is nothing
Én illedelmesen kérdeztem valamit, így elvárhatnám, hogy valami hasonló választ is kapjak, de valószínûleg ehhez sem értek (?!) /aláírom, hogy nem a legértelmesebb volt az elõzõ hozzászólásom/. Amit te írtál az mindenek mondható, de válasznak nem.
A hozzászólásodból arra következtetek, hogy te vezeted a munkálatokat, ha így van akkor az elõzõ írásomban fel tett kérdésemre kaphatnék választ?
Sigismund
football without ultras is nothing
Hol jár a fordítás, vagyis inkább úgy kérdezném, hogy milyen munkálatok vannak folyamatban, és mik vannak hátra?
Kíváncsi lennék, mert sajnos az angol tudásom hát némiképpen hiányos és így nem tudom teljes egészében élvezni a játékot.
Elõre is köszönöm a válaszokat.
Sigismund
De mint mondtam Türelem Rózsát Terem!
!!!HALA MADRID!!!
Hétvégén megint nekiülök a részemnek, de KRESZ-vizsgám lesz és most valahogy az az elsõ.
Hajrá Magyarország!
Már mi is azt szeretnénk hogy nektek jó legyen! <#wink>#wink>
!!!HALA MADRID!!!
Egy másik helyre akartam, ahol egy olyan programról van szó, ahol már kész a magyarítás... De ezt is nagyon várom, hajrá!
50 millió forint kezdésnek átigazolásra, amibõl kb. a Héviz szertárosát tudom megvenni, meg egy dackorszakát élõ vezetõség, amelyik mindenre rávágja, hogy nem. Egy lengyel fiókcsapatot tudtam kisírni, azt sem tudom, minek, mert a játék kezdetekor az egész fehérvári keret ifistül áll vagy 30 legénybõl...
Hajrá Magyarország!
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
más kérdés hogy a szövegfájlok is változnak tehát lehet majd megint fordítani... :)