11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
nono 26 #8379 Oké rendben van ha tudok szerzek.Annyit azért mondhatok hogy sokat segit a játékban. -
Jerro77 #8378 Ez nagyon kár, esetleg majd ha tudnál valakitől elektronikus formába szerezni egyet azt megköszönném. -
nono 26 #8377 Nem tudom mert nincs scannerem
-
Jerro77 #8376 nem tudod be scannelni vhogy. Nekem nagyon kéne :( -
nono 26 #8375 Nekem van magyar kézikönyvem de felrakni nem tudom!!!!!!!! -
Jerro77 #8374 Könyörgöm, annyira szeretnék vele játszani de a kézikönyv nélkül nem tudok kiigazodni, kérlek segítsetek. :'(
[email protected] -
billy76 #8373 én is örülnék egy ilyennek:
[email protected] -
Jerro77 #8372 CSő!
Nemtom volt már e ilyen kérés, de ha már magyarítás nincs a gamehez én igényt tartanék egy felhasználói kézikönyvre magyar nyelven. Persze csak ha megoldható. Akármilyen formátumban. Segítséget előre is köszönöm.
mail címem: [email protected] (kérlek erre küldjétek el nekem a kért kézikönyvet vagy ha feltöltitek valahova az is jó.)
köszönöm mégegyszer -
#8371 Bocs 08! -
#8370 És mi van ha nem lesz magyar? 2004-óta nem sikerült magyarosítani 3d-s manager játékot. Én boldog lennék ha decemberre vagy még elöbb elkészülne a 07 magyarosítása. -
nono 26 #8369 Bizkaia tudok megoldást.Azért dob ki mert nem eredeti a játékod,ugyanis a patchek csak eredeti játékkal mennek!!! -
Djemba #8368 manager 07 magyarosítás is készen volt vagy 80%ig kb ,de nem adták ki!
nagyoon sok munka ez decembeig tuti elhúzódik addigra meg lesz 09 és lehet az meg le lesz fordítva alapból.(ez az én véleményem) -
#8367 hali! nekem is ez a problémám... az EA logo után "A FIFA Manager 18 hibát észlet és leállt" lövésem sincs miért csinálja...
leszedtem teljesen a játékot először, minden mentett állást töröltem, szóval tényleg nulláztam az egészet. fölraktam a játékot, fölraktam a patchet, és utána crackeltem... illetve még crackelés előtt az editorban szórakoztam kicsit, nem tudom lehet-e ez a baj...
tudnátok erre valami megoldást? -
#8366 fmhungary-így akartam. -
#8365 Újra nekiállt egy brigád a fordításnak.Aki tud segítsen nekik!http://www.fmhungary.hu/forumtopic.php?cikkid=1012 -
nono 26 #8364 eredeti dvdről telepitett játék megy dvd lemez nélkül?Ha igen akkor mit kell letölteni hozzá? -
#8363 Neveletlen fizetesek! De ebbol majd tanulnak -
pauli #8362 nah visszadobtam a 2-es patch-t és megjavultak a fizetések -
pauli #8361 A jatekos fizetesi listaban a Total, az eddig kifizetett bónuszokat mutatja.
Hát épp ez az hogy 2-es peccsel kezdtem és most visszaálltam a peccs előtti állapotra és akkor jelentkezett ez a gond.
az a furcsa hogy az előző szezonban 76 millió eurót volt az összes fizetés, idén meg féltávnál 109 milliónál járok, úgy hogy nem kötöttem senkivel új szerződést.
Biztos hogy az a probléma hogy most peccs nélkül játszok -
pauli #8360 a training groupoknál van asszem egy pipa, hogy az assistant manager ossza el a groupokat. Na azt a pipát kell kivenni, ha jól emlékszem.
Celticcel tolom, de a fizetésekkel nagy bajok vannak -
#8359 A jatekos fizetesi listaban az a Total milyen total? evi, vagy havi??
Probaltad a patch elotti allapotot?? Probald ugy jatszani, mint regebben, es fgyeld a kiadasok hogyan valtoznak. Lehet hiba a jatekban, vagy patch-ben. Mindenesetre a koltsegvetesben mar elegge becsusztal minuszba a fizukkal. -
Hunor1 #8358 Thx St.Pauli.. :-))
Jól jött a gyors válasz.
Az elvekkel tisztában vagyok (naggyából..)csak azt nem éertettem hogy ha azt akartam hogy a shortpass fejlődjön nem mindíg a kijelölt tulajdonság nőtt.
Tehát te úgy csinálod a tactics-ot hogy nem jelölsz tulajdonságot? ( pl : contain) hanem üresen hagyod? (tactics theory? )semmi dribling, finishing ,tacling beállítás? csak szimplán a % ?? hmm. ok, kipróbálom majd.
Azt hogy éred el hogy a training groupokat te határozod meg .Én amikor mindenkit a helyérehúzogatok(most csak 2 csoport van..4. osztály..)akkor is visszaugranak a játékosok a gép által beállítottra....(pl tactical traning assistantnál az összes)
De nagyon köszi ! :-))
Te kikkel nyomod ? -
pauli #8357 na belinkelem az 5 legnagyobb fizetésű játékost illetve a kifizetett bónuszokról egy screenshotot:
http://www.feltoltes.info/v.php?id=618481.JPG
http://www.feltoltes.info/v.php?id=997202.JPG
http://www.feltoltes.info/v.php?id=378023.JPG
http://www.feltoltes.info/v.php?id=711044.JPG
http://www.feltoltes.info/v.php?id=165885.JPG
http://www.feltoltes.info/v.php?id=683256.JPG
Az utolsó képen látható (a lejjeb lévő játékosoké nem látszik de az ővéké minimális), hogy az eddig kifizetett bónuszok összege ebben az idényben összesen 10,1 millió euró.
Az eddig kifizetett alapfizetés pedig kb 13,5 millió euró, így összesen a játékosok járandósága nem éri el a 24 millió eurót. Ehez képest nézd meg a budget statusomat:
http://www.feltoltes.info/v.php?id=214327.JPG -
pauli #8356 ja még valami. A Group1,2,3-nál ugyanazokat a %-okat szoktam belőni. -
pauli #8355 Hát először is teljesen mindegy, hogy valaki kreált csapattal tolja vagy létező csapattal, mert az edzés koncepciója ugyan az.
Hogy tisztán láss ebben a kérdésben, leírom a training elvét. Valaki javítson ki ha valamit rosszul írok.
Szóval a Team Trainingnél csoportok edzését lehet beállítani, ezek a csoportok a Group1 Group2, Group3, Goalkeepers és Reserve Team.
A Group1-et Te edzed, a group2,3-at az assistant managerek (1 assistant manager 1 groupot tud edzeni) a Goalkeepers csoportot a kapusedző edzi (már ha van)a Reserve Teamot a reserve coach (tarcsi edző).
Minden csoportnak van Tactics (taktikai edzés), Outfield skills (mezőnyjátékosok skill edzése), Physical skills (fizikai skill edzés), Mental skills (mentális edzés) Fitness (erőnlét) Recovery (regenerálódás) és No training (nincs edzés).
A jobb oldalon látható a Team tactics (average) a csapat taktikai tudásának az átlaga. Nekem ez 4.0 fölött szokott lenni és ezt a következő beállításokkal érem el:
Tactics 30%(plusz-minusz 5%), Outfield skills: 30%(plusz-minusz 5%) Physical skills 5-10% Fitness 0-5%, és nem állítok be semmilyen edzést, hanem üresen hagyok mindent, csak a %-okat osztom el. A maradék %-okat pedig attól függően osztom el hogy pl fáradtak-e a játékosaim, ha fáradtak akkor kell vagy 30-35% Recoveryt tolni hogy szombatra regenerálódjanak a fiúk, de ha tudom hogy 2 hétig nem játszok meccset, akkor ezt csak 10%-ra lövöm be és máshová tudok még %-ot csoportosítani. Nálam ez bevált. Persze ne számíts arra hogy 2 hét alatt fullon lesz a Team Tacticsod, de hétről hétre javulni fog.
A következő rész az Individual players, itt a játékosok egyéni edzését lehet beállítani, itt én 100%-on hagyok mindenkit.
A Training groupsnál lehet beállítani hogy melyik Groupba milyen játékosok kerülnek. Ezt hagyhatod az assistant managerre is, de nem ajánlatos. Én a következő képpen járok el mindig: kiszemelem mondjuk a védőket és beteszem a group1-be mindet, a group2-be a középpályásokat, a group3-ba a csatárokat. De ez attól is függ hogy az assistant managereknek mi a speckója. Mert ha az egyik jobban edzi a védő skilleket akkor hozzá rakom a védőket stb.
Igazából attól is függ a taktikai, technikai, fizikai fejlődés hogy az edzőpályád milyen szintű.
Remélem nem volt túl bonyi amit leírtam. -
Hunor1 #8354 Hi !
Kérnék néhány tanácsot a heti edzésről mert nekem kissé átláthatatlan, ill nem értem a mechanizmust...
SAját kreált csapattal vagyok az angol Coca-Cola two osztályban az első idényben. Eleinte én edzettem a csapatot , DE NEM ÉRTEM hogy miért nem fejlődik mondjuk a "short pass " taktikám amikor álló héten 70 % al nyomatom a csapatnak !!??! Sőt másban jelentkezik némi fejlődés(monjuk "corners" ben)Most felvettem egy pályaedzőt, hátha jobban fejlődik majd a csapat. Azt látom hogy a training groupban a másodedző felel a taktikai edzésekért(minden játékost oda rak a gép)DE ugyan az az idegesítő eredmény : nem fejlődnek a kijelőlt tulajdonságok a remélt ütemben..:-(( !!
Tehát nem az a gondom hogy mikor mit edzen a csapat, hanem az hogy nemk mindíg az fejlődik amit kijelölök nekik ! ( jó tudom, a mecssek is edzések, fejlődik pl a cross, vagy a corner tulajdonság, csak számomra nem logikus, NEM TERVEZHETŐEN zajlanak a folyamatok...)
Tehát: Training group 2 nél kell csak a taktikát beállítani ? (mivel a taktikai szekciót a másodedző tartja..tényleg nem látom hogy lehetne fixálni hogy mondjuk én adjam?? )
Így akkor a group 1 nél nem állítok be taktikai edzést.
De ekkor meg amikor léptetem a napokat azt látom hogy azt az edzésmunkát jegyzi a program akiket én edzek( group 1 )..............
ááhhh, szóval én nem nagyon jövök rá az otimális TERVEZHETŐ, átlátható edzésmódszerre.Egenlőre 2. vagyok az idény vége felé, de a taktikám nagyon döcögős.(a tulajdonságok csak az első piros csíkban állnak, de van hogy visszaesnek 1-2 tulajdonságban 0 ra !! )
Kérnék néhány türelmes , segítő tanácsot azoktól akik kreált (nem valós, pl Ajax, MU )csapattal tolják , és értik az edzésmunka beállításait !
Örök hála nektek előre is :-)) -
JarnoTrulli #8353 Sziasztok! Megtudnátok nekem mondani hogy hol találhatom meg a játékhoz a helyes cracket? Előre is köszi! -
pauli #8352 belinkelhetem, ha hazaérek. Viszont ezek a tételek csak 2010 januártól jelentkeztek, pedig semmilyen szerződés nem lett módosítva. 2010 előtt minden normálisan működött.
Az viszont erősen elképzelhető hogy azért zavarodott össze a pénzügyi rész, mert a 2-es peccsben kezdtem el ezt a gémet és visszaálltam peccs nélküli játékra. -
#8351 Ebbol sok nem derul ki. Csak az, hogy a tv-s penz nem tul sok. :-) Melyik csapattal jatszol???
Linkeld be a legtobbett kereso jatekosod szerzodeset. Vagy ha lehet a 2-3legtobbet kereso jatekos szerzodeset. Abbol kilehet deriteni tobbet. Nincsen valami kikotes a szerzodeukben?? Pl. kap fel millat golonkent vagy hasonlo??? Ha jol latom meg 2 eve sem vagy a csapatnal. Lehet valamirol nem tudsz. -
pauli #8350 van egy óriási problémám a játékosok fizetését illetően. A gondom az hogy hetente kb 5 millió eurót vonnak le játékosok fizetése címén miközben a valódi fizetések csak 541 ezer eurót tesznek ki, bónuszok nélkül. Az összes bónusz kb 100-130 ezer euró hetente. Tartalékcsapatom nincs. Ez bug lehet?
itt egy kép remélem skerül linkelni
http://www.feltoltes.info/v.php?id=251611.JPG -
pauli #8349 ma beszéltem a bankommal, azt mondták hogy csak ezt a 24.99 fontnak megfelelő forintot vonják, persze nem ilyen egyszerű a dolog mert először a fontot átváltják forintra, aztán a forintot dollárba, aztán megint forintba. És ezt valszeg azért hogy a legnagyobb árfolyamkülönbséggel tudjanak számolni, hogy minél több maradjon nekik a végén. Hogy szakadjanak meg. de asszem még így is megéri mert közel 3000-rel óccsóbban' kapható meg. -
#8348 Ha magyar bankkartyaval Interneten vasarolsz, azert szamol fel a bank valami dijat?? -
pauli #8347 magyarországon úgy néztem hogy kb. 12000 forint az ára, de az ea oldalán direktbe le lehet tölteni 24.99 font befizetése után ami kb. 9000 forint árfolyamingadozások + banki lenyúlásokkal együtt -
nono 26 #8346 igazad van Djemba a 2004 az tényleg jó hogy full magyar. -
Djemba #8345 TCM2004 volt a jó magyarosítással -
nono 26 #8344 Djemba szerintem nem lesz hozzá magyarositás,bár ugy volna az igazi!!! -
Djemba #8343 MAGYAROSÍTÁST valaki elkezdte csinálni??? -
nono 26 #8342 hol lehet megrendelni? -
#8341 Itt a segitseg! Vedd meg eredetiben. -
pauli #8340 engem is kidobált, ezért nagyon sűrűn mentettem, egy ideig leet csinálni de meguntam, úgyhogy reinstall volt aztán peccsek nélkül tolom most mert így stabil.
nono 26: a peccsek telepítése előtt dobni kell rá egy krekket mert csak úgy fog sikerülni a peccselés.