IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem valahogy az eredeti tetszik a legjobban.
kiderült volna ha jobban visszaolvasok) Így már érthető a financiális része is.
Si vis pacem, para bellum
:-)
Sok sikert Tom és jó munkát nektek!
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.10.20. 02:13:20
www.pumaszallas.hu
Amikor bejelentettük az 1C-vel kötött megegyezést, akkor sokan elkezdtek ötletelni azon, hogy a TFS majd nyílt forráskódúvá teszi a játékot, teljesen szabadon moddolhatóvá, mint a régi il-2, és mostantól boldog boldogtalan azt csinál vele amit akar. Erre válaszolta Jason a forums.muspike.com-on a következőt:
And for the record, I see some funny comments above. Just to be clear. TFS will improve CLOD and make the Add-On, but the rights are still 100% owned by 1C. 1C also owns 1CGS which is a partnership of 1C and 777 Studios. 1C also owns everything IL-2 Sturmovik: Battle of X series. 1C also owns everything IL-2: 1946.
Jason
Tehát az 1C a főnök a 777 stúdióval közös vállalkozásban (az 1CGameStudio-ban), így a BoS is az 1C tulajdona! 777 az engine-t és a fejlesztő brigádot adja, amiért nyilván kapnak sok sok pénzt is, de a főnök ugyanúgy az 1C, mint nálunk. Övék a régi Il-2 1946 vonal, és persze a Clod is. Szóval ha innen nézzük, mi kb a 777-el vagyunk egy szinten. Ami belekavar a dologba, hogy Jason producerként viszont valahol köztünk és 1C között helyezkedik el, de mint mondtam, nekünk az 1C-vel kell egyezkedni, nem Jasonnal.
www.pumaszallas.hu
mustang. A TFS 5.0-ért a TFS munkáját fizeted meg, ha majd megveszed, az nem hibajavításról fog szólni. A hibajavítós patch a 4.5, ami még most is ingyenes lesz. Az 5.0-ban jön nagy Észak-Afrikai térkép Tobruk környékéről, 16 új repülőgép típussal + alváltozatok +sivatagi változatok! Alsó hangon lesz vagy 30 új repülhető gép, de lehet, hoyg keveset mondtam. Plusz az összes lényeges földi egység, tankok, hajók, ágyúk, satöbbi, és rengeteg olyan hibajavítás, ami 4.5-ből kimaradt.
Nálunk nincs asset pack, nincs 15000 Ft-os gépenkénti ár, és nincs külön fizetős térkép sem. Egyetlen nagy csomag. Ha így nézed, még akár a 100 dolláros ár is nagyon nagyon baráti ár a DCS-hez BOS-hoz képest is. De nem hiszem, hogy 100 dollárt elkérnének érte. 25 viszont tuti nem lesz. Azért ez nem egy war thunder, ahol sms-ekkel szedik be a nagy pénzt, ez egy régi il2 stílusú kieg csomag. Térkép+összes gép+összes földi és vizi cucc egyben. Online warokban, küldetésekben ez qrva jó dolog egyébként, hogy bármikor bárkinek bármit tudsz tervezni.
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.10.19. 22:29:42
Számomra inkább az lesz az érdekes, hogy mit fognak akkor gondolni, ha többen kezdik vásárolni a TF 5.0 mint a saját termékjüket!
Akár lehetne úgy is, hogy nekik mindegy hiszen mind a kettőn van hasznuk, de azért biztos basztatni fogja az egojukat, hogy mégis a TF megy jobban. Én mentem mind a kettővel de nekem jobban bejön a TF, e izlés kérdéses kinek a pap kinek a papné. Amúgy sokat fejlődött a BOS is.
lásd a DCS-nél is külön adják a térképet pénzért és hogy használni is tudd meg kell venned a térképre való egységeket is plusz pénzért és mégcsak nem is kész terméket veszel hanem egy alfa álapotut.
Akkor itt a CLodnál amit ahogy elöre látni és olvasni egy szinte hibátlan termék kerül ki , nem hinném, hogy sajnálni kéne.
Si vis pacem, para bellum
www.pumaszallas.hu
Még annyi, hogy szerinted kb mennyi lehet az ára 5.0-nak 50, 70, 100 dollár. Bocsánat ha nagyon a "kényes" kérdésesk ezek, csak gondolom nem csak engem érdekelnek. Tudom az eladási dolgok nem a te asztalod, elég ha azt mondod ami pletyka szinten megy, mert gondolom ti is beszélgettek erről. Tisztában vagyok vele, hogy hivatalos dolgokról nem beszélhetsz! Amúgy nagyon tetszik amit csináltatok így az előzetes videókon! Nagyon szép munka Tom, büszeke lehetsz rá, na meg persze a TF-is!
Már nagyon várom!!!
www.pumaszallas.hu
És esetleg a fókáról nincs infód hogy az mi alapján készül? (úgy emlékszem mondtad vmikor hogy majd talán 5.0-ban Afrikában az is lesz).
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
4.5-ben csak átalakított gépek lesznek, van aminél nagy változás, van amin kevesebb. A repülhetővé tett Beaufighter teljesen új, teljes értékű kabint kapott, amit ezen a videón tesztel Lewis). Ez a kabin összes berendezése, animációja és működése nulláról készült, egyik francia gyerek csinálta, aki Team Daidalosnál is dolgozott már (több tagot vettünk fel ex TD sek közül, ők elég profik és Il2 logikáját is jól ismerik).
A többi új gép ennél kisebb átalakítást jelent, felfegyverzett Tiger Moth verziók (összesen három) bombával vagy első ülésre helyezett MG08 géppuskával, vagy a Bf 110 C-6 a törzs alatti MK-101 ágyúval, vagy az ikergéppuska-tornyos Blenheim is új. Kabinokban is van átdolgozás, Spitekben lett kijavítva prop pitch kapcsoló, máshol a feliratok, új 3D elemek kerültek a gépekbe.
Ez nem egyszerű feladat, és tény, hogy sokan vannak akik nagy arccal és ígéretekkel tagok lesznek, majd néhány hét után eltűnnek. De szerencsére van egy lelkes és tehetséges 3D modellező mag, akik rendszeresen és sokat dolgoznak. Meg persze remek szakember vezeti a részleget is <#alien>#alien>, aki megköveteli a korábbi standardok betartását. Ez egyébként sokkal inkább visszafogást jelent, mert ha engedném, akkor milliós poligonszámok, 4Ks textúrák garmadája és olyan kidolgozott modellek lennének mindenhol, amik faszán néznek ki (3D modellezőkön nem múlik), csak épp GTX 1070-es minimum konfiggal járna együtt. Azt meg mi nem akarjuk, hiába olvasni facebookon meg fórumon, hogy "2017 van, a PC-k ma már sokkal többet bírnak", mi azt tudjuk, hogy ezek működnek, a képeket végignézve szégyenkezni sem lehet, akkor meg minek tolnánk fel a poligonszámot, textúrák méretét, és feleznénk meg az fps-t, csak hogy 20 cm-ről nézve is fotoreal textúra legyen a modelleken? 😊 PBR textúrák is az anyagok kinézetét, fények játékát fogja javítani, de textúra és modell részletességen nem sokat fogunk emelni, ha egyáltalán emelünk. Az én mostani 1070-es konfigommal medium beállításokkal Le Havre fölött (régi gépemen ott volt a legalacsonyabb fps Francia részen) van 400 fps, ha mindent feltolok ultrára, extended clouds-okat is (ahogy a screenshotok kinéznek) akkor stabil 180 (4.49 beta-val persze). Ez elég jó sztem.
Észak Afrikai gépek nagy része ugyanígy meglévők újra felhasználásából készülnek, csak azok lesznek nulláról megépítve, amiknek nincs AI modelljük. Mc 202, P-40, Martlet. Illetve rengeteg új kabin is lesz, Gladiator, Cr-42, E-7 mesza, Spit és Hurricane változatok, német bombázók új változatai stb stb. Ezek közül van ami már elég szépen áll, van ami még elején tart.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.10.18. 20:51:09
www.pumaszallas.hu
Mert nem lehet kis feladat a nulláról megcsinálni, szabadidőben, ráadásul úgy hogy a minőségük ne térjen el az alap CloD-tól se nagyon.
GOOBY, pls
Én a sivatagi pályát várom, a Calais-Dover tengelyt eléggé unom már... bakker, régebb óta vitézkedünk ezen az egy térképen, mint ameddig a 2.vh egyáltalán tartott 😊
www.pumaszallas.hu
Maximális tiszteletem nektek Tom! <#worship>#worship>
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pumaszallas.hu
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Ami érdekes a képen, hogy az új speedtree licencet sokkal jobban lehetett integrálni a térkép kódjába, és az adott területre véletlenszerűen elszórt erdők helyett pontosan meghatározni a fák elhelyezkedését úgy, hogy fps-ben sem okoz lassulást. Konkrétan az utak melletti fasorok, sövények ami újdonság, illetve a térkép magasság mapját is módosították, a növénnyel fedett vagy beszántott földeknek a felületén sokkal jobban érezni/látni a 3D hatást mint korábban - főleg alacsony nap állásnál, amikor az árnyékok el vannak nyújtva.
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.10.18. 17:14:22
www.pumaszallas.hu

GOOBY, pls
https://hardverapro.hu/apro/saitek_x52_pro_hotas__trackir_5_elado
CamelX a neve.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2017.10.16. 15:27:02
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."