91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
  • VO101Tom
    Érdekes, hogy egyetlen noname "nato parancsnok" szavára mennyit adnak az emberek, többezer másik amelyiknek az a feladata, hogy ez ne történjen meg, azt meg hülyének nézik :)
    Azért ne legyen már ennyire bulvár a téma basszus, dumáljunk inkább a clodról :)
  • LacAI
    Ne már. Ki az aki ezt beveszi? Hány hadseregen országon kell átverekedni magukat,és közel sincsenek annyian mint annó a II.VH alatt. Már a Lengyelek is megfingatnák őket.Jó mi nem ,de van még Párizs és köztünk pár ország. Ha csak azt veszed mennyire fejlett pl a gyalogság páncélosok elleni fegyverzete,hát nem lennék orosz HK-s .Csak egy példa.
  • mustangdc3
    ha már ennyien itt vagyunk repülhettünk is volna mi?
  • sakkay
    Jó ég 32 üzenet?!
  • mustangdc3
    Putyin az nem semmi egy alak! jól oktatja a nyámnyila nyugati politikusokat de azért nem tagadhatná le ha akarná sem a kbs múltját. a módszerein most is nagyon látszik
  • macleody
    Bizony, a reptilián cuccok nagyon durvák ám :)))
  • levy668
    Hogy is volt, majd megkeresem. Szóval egy Nato parancsnok nyilatkozott, ha az oroszok elindulnak akkor kb Párizsban találkoznak az első komolyabb haderővel, mert csak akkor ér át Európába az erősítés:)

Ezért telepítenek "gyors reagálású" gépesített (usa, vagy usa-eu koprodukció)egységeket hozzánk, hogy legalább az időt húzzák egy kicsit.
  • LacAI
    Szerintem annyira azért nem esnének hasra. Annó a németek is csináltak műbenzint és használták. Annak mennyi éve is? Csak fejlődött valamit a tudomány azóta:)
  • VO101Tom
    Tokamak?
  • LacAI
    Bármi lehet.:) És még a földönkívüli technológiát számba se vettük:)))
  • VO101Tom
    Ha Kínát Oroszország mellé teszed, akkor a NATO-t is add az USA-hoz. Még így is szarul áll a vörös blokk.
  • levy668
    Ezt a repesztéses eljárást már széleskörűen használják, vagy csak ímmel, ámmal. Mennyi időbe telne a teljes gazdaságot átállítani erre a fajta kitermelésre?Mennyi olaj tartalék van addig is?Van-e a kitermeléshez elég szakember, eszköz?Az átállás időszakában a tartalékok ki tudják-e szolgálni a hadsereg/lakosság igényeit?

Durva időket élnének át, ha elzárnák a csapokat a közel keleten...szerintem.
  • mustangdc3
    az is lehet mire eljutunk eddig akkora már a tesla gyárt vadászgépeket is
  • LacAI
    Amcsik tele vannak olajjal.Csak nem termelik ki. Na meg ott az új csoda a palaolaj. Amikor az arabok újra sátrakban fognak lakni és tevét terelgetnek az amiknak még akkor is lesz mivel a V8 at etetni.Csak szeretik hülyének nézni őket de nem azok.
    Mondjuk legyen úgy hogy pl szerintem az Oroszok sem idióták. Ez a Putyin gyerek jól nyomja ,talán Nagy Péter óta az első komoly orosz vezető akit tényleg tisztel a népe.
    Utoljára szerkesztette: LacAI, 2017.11.19. 20:50:11
  • levy668
    Ok, amcsik számbeli fölényben vannak, de az előbb az esetleges orosz-kínai vs usa konfliktusról esett szó. Azért az pár gépet, és ami a legfontosabb igencsak jelentős gyártó kapacitást ad hozzá a keleti blokkhoz(meg 1 milliárd embert).

És mi a helyzet akkor, ha néhány ciril vagy kínai sütis feliratú hagyományos rakéta grillpartit rendez a közel keleti olajkutak/feldogozók környékén?
    Az a 10000 gép mivel fog menni? Házi pálinkával?Amcsiknak hol van még olajuk, Alaszkában azt hiszem.
    Ez egy baromi összetett dolog, és hidd el mindenki be fogja vetni az összes piszkos trükköt.
  • VO101Tom
    Szarni tudják?????? Hol? Kik? Mennyi gépet gyártottak az amerikaiak és az oroszok az elmúlt 15 éveben? Az oroszok évi 20-30 gépet gyártanak, annak nagy része Su-30-as (amit még a jelenlegi F-15 F-18 flotta is le tud lőni).

Az amerikaiak (nem a NATO, csak az USAF és a NAVY!!) most kb 10000 géppel rendelkeznek, a jelentősek,
    kb 300 A-10
    kb 200 F-22
    kb 500 F-15 és F-15SE
    kb 1000(!) F-16
    kb 300 Hornet
    kb 500 Super Hornet
    Ez olyan 2800 gép + az F-35, amit ugye csak most kezdtek gyártani, és csak egyedül ebből 200 gép / éves gyártási sebességet akarnak 2019-ig elérni.

Ezzel szember az orosz légierőnek van
    kb 120 Mig-29
    kb 130 Mig-31
    kb 200 Su-27
    kb 100 Su-30

550 gép +van ugye a Su-57 (régi nevén pak-fa) amiből még nincs széraérett példány...
    Második világháborúban még működött a T34-essel meg a PPsH-val, egy repülőgépnél ugyanúgy kell technológia, ipar és pénz, bárhol legyenek.

nem véletlen, hogy az oroszok Szíriában sem izmoztak sem a törökökkel, még inkább nem az amerikaiakkal.

Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.11.19. 20:34:35
  • Papa01 #88245
    Köszi, erre rácsapok! :)
  • levy668
    Csak, hogy legyen egy kis on-topik is:
    Hosszas morfondírozás után berendeltem BoB-ot(Bodenplatte).
    Az összes kedvenc gépem benne van(p-47, tempest,spit9, p-51, p-38, D9 fóka, K4)
    Tetszik amerre halad a BoS jelenleg, és nagyon érdekes lesz összehasonlítani a gépek viselkedését a DCS-ből.

EDééknél nagyon elgurult a gyógyszer , mert 1 modulért kérnek 70 dollinger, 777-nél 70 USD-ért kapok 10 gépet, egy új térképet, karrier SP dolgot stb..
    Remélem jó lesz.
  • mustangdc3
    olyan szerintem sem mert a háborúnál is jobb ötlete támadt az elitnek arra hogyan manipuláljanak országokat van kényszerítsenek térdre népeket. Az pedig a pénz és az adósság. Szerintem maximálisan van esély arra hogy egy ilyen gazdasági összeomlás globálissá fajuljon olyan sok az egymástól való függés. és az elit érdeke számít itt már csak ezt csomagolják vallási és egyéb nép butító hülyeségekbe
  • LacAI
    A függőség sosem jó. Ha nagyon függünk valamitől az a vesztünket is okozhatja. Akár egy társadalomét is.Épp ezért van az,hogy én már bármit el tudok engedni ,nem vagyok hajlandó függeni senkitől és semmitől. Semmi sem lehet fontos,max a gyerekeim a család.
  • LeonSilver
    Bennem is felvetődött, hogy látják mennyi hsz született sec perc alatt, mikort jön valaki.
    De mit tudna csinálni. Nekik abba nincs beleszólásuk, hogy miről beszélgetünk. És jó szokásunkhoz híven nem fajult el a beszélgetés.
    És többek között ezért szeretem és tisztelem az itt egybegyűlteket.
  • levy668
    Ha érdekel hasonló téma, nem annyira hollivúdosan feldolgozva ezt a könyvet nagyon ajánlom:

könyv
  • LacAI
    Olyan háború szerintem már nem lesz mint az első vagy a második. Nagyjából minden meghatározó félnek ott az atom ,ép ésszel senki nem köt bele senkibe. Én inkább most a vallás,vagy ideológiai háborúban hiszek,de az nem fog minket szorosan érinteni,nyugateurópát azonban mindenképp. Szvsz a Franciáknál fog elszabadulni a trutymó ,de meg lesz állítva,csak lesznek áldozatok azért.
  • mustangdc3
    Aki jól és gyorsan lő annak van esélye. A hollywoodi filmekben amelyek ilyen alternatív jövőt dolgoznak fel meglepően életszerű variációkat vázolnak fel annak ellenére hogy a látványra mennek rá mindig. De azokban a filmekben sem hal meg mindenki. Aki talpraesett az csak boldogul valahogy
  • levy668
    LeonSilver fel fog sikítani, ha meglátja:)

Szerencsére az okosok azok maradnak a wártündérke/call of duty stb. topikokban:)
    Imádom a szimeseket, országtól függetlenül nagyon jól el lehet velük dumálni.
  • LacAI
    Azért hogy feldobtuk a totyikot így pár óra alatt:) Na ez nincs meg sehol sem az már szentigaz:)
    Nem akarom elkiabálni de már várok egy "okost" aki megszól minket:)))
  • LacAI
    Ez igaz. Na de legalább lenne egy kis izgalom is:) Mindamellett még mindig jobb,mint egy nagyvárosban kóricálni és éhen halni,vagy várni a csodát.
    Nézd. Amíg lőszer van addig remény is tartja a mondás:) Igaz e Sakkay?:))
  • mustangdc3
    Azt meg már Sztálin is tudta hogy a mennyiség is minőség és ezt az amcsik is használták részben(tankoknál)
  • mustangdc3
    Erre jó példa lenne a német haderő(gépesített része) a WW2 idején csak ott nem volt mire lejjebb adni
  • levy668
    Igen, soha ne tudjuk meg az igazat!
    Annyi tech van, amiről nem is tudunk, és bármilyen nagyobb konfliktusba beledöglene a világ.
    Hiába fasza az f22, f-35, nagyon drágák, és hosszú ideig tart legyártani, miközben az oroszok meg a kínaiak szinte "sz***ni" tudják az előző gen.-es gépeket.(német tankok----t-34, KV dömping?:))
    Szerintem az első nagy ütésváltás után, f-18, f-16,f-15--> su27,su33,mig29 rangadó lenne.Egyszerűen háborúban, ha elfogy a high tech akkor lejjebb kell venni a szintet, mert nem tehetnek mást.
  • VO101Tom
    Mindened meg is lesz addig, amíg valami összeverődött banda ki nem foszt és úgy nem gondolják, hogy ezt most nekik jobban kell, mert ők tizen szavaznak te meg egyedül. Afrikában sem öröm és bódottá az élet ahol nincs központi kormányzat és rendfenntartás. Venezuelában sem azt látni, hogy annyira virágozna a vidéki gazdaság. Akkor jönnek megint a klánok ideje, az "irtsuk ki a másik falut mert nekik nem volt szar az idei termés" és még sok sok rég elfeledett szép hagyomány.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.11.19. 20:07:55
  • mustangdc3
    A kp se ér semmit ha a gazdaság bedől. az emberek kifosztják a boltokat pillatanok alatt aztán mindenki ahogy tanulta mint ahogy említettem már korábban venezuelát ott most ez megy
  • LacAI
    Én azt tudom,hogy pl bankokkal nem tárgyalok,sem senkivel aki a pénzemre utazik.Biztosító dettó. Bankszámlám is azért van,hogy átutaljam rá a pénzt amit azonnal kiveszek. Egy fillért nem tartok ott. Ergo ha valami bukta van az sem érint nagyon mert ahogy megjön rá a pénz én azonnal kiveszem.Én is szeretem a technológiát,de pl most fogok venni egy jóóóóóóóó öreg terepjárót,ami örök mint a nyomorúság,kell a faxomnak a sok csili villi semmirenemjó retek járgány.. Ha nem tudom megjavítani egy marék villáskulccsal nem kell.Én asszem átestem a ló túloldalára :)
  • VO101Tom
    Most csak elméleti síkon, atom nélkül erre vannak azok a támogató bevetés formák, amiket pont arra találtak ki, hogy az ellenséges légvédelmet, csapatvédelmet megsemmisítsék, az előrenyomuló csapatoknak támogatást adjanak. SEAD, SEAD strike, DEAD és valamennyire a CAS is ide tartozik.
  • mustangdc3
    Kadafi kicsi volt ehhez a "forradalomhoz"
  • mustangdc3
    Annak könnyebb aki tud egy kicsit függeltenül élni a jelenkor high tech vívmányaitól. Meg akiben van még túlélő ösztön.
    De jelenleg minden arra megy hogy mindent online csináljon az ember
  • levy668
    Te csinálod jól:)
  • levy668
    Na jah.. a rossz nyelvek szerin Kadhafi is szerette volna ha az olajért mondjuk aranyat, eurót bármi mást kap csak ne dollárt...Oszt hirtelen valahogy megbotlott fegyvertisztítás közben és 28X hátba lőtte magát:) (ja meg véletlen felkelt a nép is közben)
  • LacAI
    Nem is tartom ott:) Párnaciha!! Az a biztos én aszondom:)Tőzsde meg nem érint:) Malac lesz ,tyúk lesz ,tojás lesz ,erdő van ,hogy fűtsek ,fedél van a fej fölött ,saját kút,szölő,gyümölcs van ,értelemszerűen pálinka is meg bor.Szerinted érdekel a tőzsde?Ja szarvas is van dögivel.Tehát van kaja,pia,meleg ágy. :)Én már nem töprengek ezeken.