IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
Sírok... XD
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.10.03. 17:14:02
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
www.pumaszallas.hu
Ebben az esetben lehet az oka torrent is... a befejezetlen letöltést ilyenkor újra ellenőrzi és az bizony rendesen tekeri a HDD-t. Plusz bizonyos időközönként automatikusan lefut a töredezettség mentesítés, ami szintén alaposan megtekeri a HDD-t. Nézz rá a lentebb említett programmal, abban elvileg kiderül ha a HDD-nek fizikai nyűgje van.
www.smart-bus.hu
Amit Tom leírt, az nem normális jelenség...
www.smart-bus.hu
Amikor bekapcsolom a gépet olyan kerregés van egy fél óráig hogy ihaj, azután teljes csönd. Aztán ha nem csinálok semmit akkor szintén néha rákezd.
Arra gyanaxom hogy a win10-nek van vmi olyan fícsörje ami ellenőrzi a vinyót vagy ilyesmi.
Bár nekem már a vinyó is régi, alig várom hogy lecseréljem ssd-re.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.10.03. 09:09:10
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
Ha Szombathely környékén jársz szólj, és jövök neked egy serrel vagy bambival, amit választasz ;)
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Sziasztok!
Kihasználatlanság miatt megválnék az X52 Pro joystickomtól, sértetlen, tökéletesen működő, alig használt(max.40 óra) és szívesebben és olcsóbban adnám Nektek el itt(a sok régi közös repülésre való tekintettel :)) ), mint ahogy hardveraprón hirdettem meg, szóval ha valakit érdekel, nyugodtan írjon privit. :))
ON:
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A méretek nincsenek meg valahogy láthatóbb formában?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.10.01. 13:43:37
www.pumaszallas.hu
De a fontosabb, hogy tapasztalatból lehet tudni, hogy hol vannak a fő közlekedési utak' vagy népszerű repterek. Ezen kívül minden küldi más, és a leírásban lévő célokból is lehet következtetni hol lesz az ellen. Egyszerű példa ha van az angoloknak német hajó célpontja, akkor tuti érdemes ott keverni vadászként, mert hajót bombázni mindenki szeret<#nyes>#nyes>. Ha gondolod reppenhetünk ma.
Ez a legnagyobb problémám amúgy, hol a francba vannak a többiek állandóan? Hogy lehet megtalálni őket? Hogy lehet kiszúrni a gépeket ha 3-4e m magasan vagy? A yt videókon ez sima ügy, én viszont nem látok soha senkit meg, csak ha már mögöttem van.
Amúgy egy kérdés: az online játékosokat hogyan lehet megnézni? Nálam csak kb. 20 játékost jelenít meg, lehet lapozni valahogy?
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.10.01. 08:34:14
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu