91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#88502 -
Lysandus #88501 Mindig csak a kifogások! :-) -
Solt #88500 Az már itt van, a többi a fejlesztőkön múlik... :) -
Lysandus #88499 Hát ez az! :-) De Solt már két éve ígéri az új API-t, ami majd mindent megold, és egy 486-oson is elmegy majd vele Oculussal a DCS, úgy, hogy minden fel van tolva maxra. -
#88498 Alapvetően nem is a VR eszközök ára a borzasztó, hanem az azokat megmozgató, brutális hardveré az. :/ -
Lysandus #88497 Legalábbis ezzel hitegetem magam. -
Lysandus #88496 Szerintem lesz olcsó. Már megindult az áresés. -
#88495 Teljesen igazad van! :) -
#88494 Nem vagy egyedül... Bár tény - ha fasza lesz és occó, akkor nyugodtan kinézhet nevetségesen ;) -
#88493 Na jó, de akkor is.... Megláttam és elröhögtem magam, ahogy ez kinéz... :) -
#88492 Nem tudom, hogy mikor kerül Steamre. -
Lysandus #88491 És utána már ki is adjátok? Úgy értem, hogy lenyomjátok a show-t, és már jön is nálunk le a neten a patch?
Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2017.11.30. 15:30:15 -
#88490 Szombaton lesz nyilvános Live stream a Cliffs of Dover BLITZ 4.5 Release Candidate tesztjéről, GMT 20:00-kor. Minden érdeklődőt szeretettel várunk
-
Lysandus #88489 Nem kívülről kell nézni. :-D -
#88488 De ronda szegény.... :) -
Lysandus #88487 Sőt, ba&@đĐ ki, StarVR is van!!! Igaz, hogy még nincs ára, és várólistás, de akkor is. Sehol nem láttam még!:
StarVR -
Lysandus #88486 Nocsak!
Mondjuk mikor próbálnák meg eladni, ha nem Karácsony előtt? :-) -
sakkay #88485 Már van primax kistesó az alzán! -
sakkay #88484 Pfuu de igazad van. Kb 2 hete még én sem gondoltam arra, hogy ettől a zöld kis gyíktól rendelek valamit -
#88483 Kevés idegesítőbb reklám van, mint ezé a szaré. Még a fluimuciládámon is túltesz. :D -
sakkay #88482 A ram meg ez igaz csak' 2400 de 3000 mhz a választott alaplapom nem tud, ami meg tudja, az sokkal drágább lenne egybe. -
sakkay #88481 Bocs kicsit offolok.
Ez az alaplap lesz vsz., mert ahogyan néztem a következő árban ugyanezt tudja, csak mezen nincsen led. Van amúgy olyan paraméter amit fontos alaplapnál nézni? Láma vagyok hozzá, de ennyiért nem is vettem még alaplapot. -
sakkay #88480 jaja
-
#88479 -
sakkay #88478 Elvileg az i7 8700k hétfőn érkezik-alzától. Kíváncsi vagyok. -
#88477 ilyen rakomány elvesztés azért elég macera, mégha ki is fizetik , az akkor is idő és plusz csuszás az adott program szempontjából ami megint pénz , hogy ujra legyártani a müholdat , letesztelni stb..
Azért vannak olyan cégek vagy nemzetek akinek talán csak egy lehetősége van , hogy azt a müholdat megépitse és müködtesse , ilyenkor talán az egész megy a kukába . -
#88476 Ilyen műholdakat pályása állító rakétája elég sok nemzetnek van, hogy kereskedelmi célból ki adja el a rakteret azt nem tudom ennyire nem követem, de pl a Francia Ariane-t tudom, hogy aktív és ha nem tévedek az Indiaiak és Olaszok is adnak el kereskedelmi célra rakteret a sajátjaikon. -
#88475 Van rakéta kilövésekre kötelező biztosítás, de hogy ebben az oroszok is benne vannak-e azt nem tudom. -
LacAI #88474 Ja mondjuk ez igaz :) Nem szokásuk:) azért itt szerintem ilyet nem lehet eljátszani,bááááár lévén egyedüliek a témában jelenleg,ha valaki fel akar küldeni egy műholdat eléggé ki van szolgáltatva. -
#88473 oroszok nem adnak vissza pénzt.
majd kapnak ők is pár mig 29est -
LacAI #88472 Ilyenkor mi van? Van biztosítás a cuccokra amit fel kéne vinniük? No meg ilyenkor visszaadják a pénzt ami a feljuttatás ára? -
sakkay #88471 Hm..7-8% mondjuk az nem rossz 5000 ft pluszért.. csak az már 65-70 lepedő.
Viszont éppen mot üzenet haver, hogy egyszerűen nem kap a nagykere procit, még ígérni sem tud. Talán nem is baj, lehet jegelem, hacsak nem látok-vagy mondotok-valami nagyon jó lehetőséget -
#88470 Nabasszus, épp most volt róla szó...
http://index.hu/tech/2017/11/28/sikeresen_startolt_a_masodik_raketa_az_uj_orosz_urkikotobol/ -
#88469 DCS tesztek alapján ennyi a különbség:
Kb amennyivel drágább, annyival jobb. -
Paladin #88468 Attól függ. Pl. a BoX hálás tud lenni a gyorsabb ramért, szóval el tudom képzelni, hogy akad olyan játék, ami szintén. Ezen az árszinten én tuti nem spórolnék már ezen. -
lala42 #88467 Ha a teszteredményekben akarsz gyönyörködni, mindenképp.
Más alkalmakra, meg tök mindegy, melyiket veszed. (persze 5 rugó ebben az árkategóriában már nem oszt-nem szoroz) -
LacAI #88466 Még a hülyének is:) Nem vagy igaz tesó:))) -
sakkay #88465 Srácok 5 ezer forint különbség van a ddr4 2133 meg a 3000Mhz ramok között. Megéri? A gond csak az, hogy még a gyengébb is 60+ -
#88464 Szu-27 is aerodinamikailag instabil gép (gép súlypontja a felhajtóerő eredője mögött van), FBW nélkül nem is lehetne vezetni. -
#88463 OFF:
rak, akik benne vannak, laptopot mit javasolnátok a következő feltételekkel:
- OS legyen rajta (Win 10),
- nem fényes kijelző,
- 8GB RAM,
- SSD,
- Minél több gari,
- sokat utaztatnák,
Zene szerkesztéshez kellene leginkább.
Köszi a válaszokat! :)