91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#88222 Pedig kellene mert jelenleg a dollárt a petrodollár tartja még életben.
Az oroszok és Kína is meg azon dolgoznak hogy ez ne így legyen
-
#88221 De miért mondaná, hogy "nincs"? Annyi dollárt nyomtat amennyit akar. Lenne infláció? Igen. Kemény 5.5%, ha a teljes Kínai adósságot kinyomtatják új bankjegyre. Politikailag lenne nehéz, mert politikai konszenzus kell a két oldal között és az ott sem olyan egyszerű. És az átlag amerikainak sem tetszene, hogy esik a dollár értéke. De ez azért messze nem "csőd"... -
#88220 elméleti síkon mondom csak. -
levy668 #88219 Bedől a tőzsde, teljes pénzügyi válság.Azt ugye tudod, hogy a pénzed a bankban csak sima byte egy számítógépben?:) -
levy668 #88218 A manpadot csak azért említettem, hogy rávilágítsak ez egy roppant kellemetlen háború lenne az amcsiknak.
Ok, ilyen olyan veszteségek árán kinyírják a telepített légvédelmet.De csak levegőből még senki nem nyert háborút.(most maradjunk a hagyományos háborúnál minden atom nélkül)Az a-10 vagy éppen a soros gyalogság támogató gép nem repkedne olyan felhőtlenül, mint az araboknál.Ha jól láttam az armatára meg igen komoly légvédelmi platformot lehet rakni az ágyútorony helyére, szóval a magasabban levő gépek sincsenek olyan biztonságban a manpad határain kívül(azért hőt ők is adnak le, hiába szórják a radarjelet).
Ez egy rohadt komplex, és nagyon véres háború lenne, mi meg itt csücsülünk a közepén:) -
#88217 Dollárban van eladósodva. És az USA-ban azért van ebből mindig politikai botrány, mert az adósságplafon megemelésének POLITIKAI feltételein rugózik a két oldal. Gazdaságilag nem problémáznak rajta. -
LacAI #88216 De nem értem a dolgot. Követelné? Ok. Aztán azt mondják ,hogy nincs. És? Eleve itt már minden virtuális, az egész jószerivel egy illúzió. Mégis mit tesz mondjuk Kína ha azt mondják,hogy nincs? -
#88215 A földi telepített légvédelem az USAF vadászgépeinek jelenlegi egyetlen komoly ellenfele/kihívása. Azért is épült meg az F-35 :) Modern légvédelmeknél biztosat persze nem tudni, az S400-ra írják azt, hogy kb 60 mérföldről képes az F-35 észlelésére. Ez a távolság már bőven benne van az USAF levegő-föld radarok elleni fegyverek hatótávolságában. A légvédelmi rendszerek nagy hátránya még mindig, hogy könnyen felderíthetőek, nem igazán mobilisak (S300-S400), azok könnyen támadhatóak nagy távolságú robotrepülőgépekkel, rakétákkal is. A manpad és csöves légvédelem a repülési magasságok miatt nem igazán faktor. Ezek Irakban sem okoztak gondot, pedig volt belőlük rengeteg. -
#88214 Az Usa annyira el van adósodva hogy ha Kína valamilyen okból(ami valószínűtlen) hirtelen követelné az is elég lenne ahhoz hogy csődöt okozzon az usában. majd minden évben csak növelik a max adósság plafont h ne menjenek csődbe de ezt sem lehet örökké játszani.
A másik meg ha eljön az az idő amikor beomlik a bunker azzal mindenki szívni fog az usa is kína is és minden elő (átlag)ember -
LacAI #88213 Á:) Itt nem számít a matek meg a tudományok:) MI biztos szopunk és kész:) Már csak azért mert:) -
LacAI #88212 Na hogy legyen valami akció. Ma a műhelyben . 20 centi volt farok nélkül:)
Utoljára szerkesztette: LacAI, 2017.11.19. 19:40:53 -
sakkay #88211 Egyszerű matek
nem hit.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.11.19. 19:39:38 -
LacAI #88210 Dehogynem:) Még fiatal vagy és hiszel:) Ne tedd:)
-
LacAI #88209 Ezért dörgölőzünk most megint az Oroszokhoz. Aztán vagy bejön vagy nem:) De gyanítom ,jó magyar hagyományainkhoz hűen,ahogy Levy is mondotta úgy i mi baxunk rá:) -
sakkay #88208 Én remélem, hogy ezt most az egyszer megússzuk. Mindig mi sem lehetünk a szopó rolleren -
LacAI #88207 Én tudom. Ülök a szőlőmben egy hintaszékben ,jobb esetben lesz az ölemben egy sörétes és aki belép a kapun az seggbe lövöm , -
sakkay #88206 -
sakkay #88205 Az elmúlt 25 évben, olyan szinten csökken a nyugat szerepe-ereje-ami még nem volt. Persze ez megállhat, de egyenlőre ilyen trend nem látszik. -
levy668 #88204 Ez a Kínai-Usa rangadó olyasmi, hogy fogjuk egymás tökét és nagyon vigyázunk, hogy ne fájjon a másiknak.
Kína el tudna indítani egy olyan világválságot, hogy az 1929-es egy óvodás zsúrnak tűnne mellette, Usa pedig szép lapos üveggel borított területté tudná változtatni egész Kínát.Szóval mindenki nagyon óvatosan "markol":)
A modern harci repülőknél nem felejtettetek el valamit? Az oroszok elég erősek légvédelemben, és a cuccot árulják is ide-oda, plussz manpad vállról indítható cuccok stb.Eddig az usa csak low-tech bokorugró törölközőfejűeket bombázott darabokra(és azok is okoztak nekik fájó meglepetéseket), szerintem egy keleti-nyugati konfliktusban a telepített légvédelem elég erőteljesen beleszólna a dolgokba.
Egyébként mi mindenképpen szívni fogunk:)
Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.11.19. 19:34:23 -
sakkay #88203 Nem akarok semmi különöset bizonyítani-csak annyit új idők jönnek, és senki a világon meg nem mondja mi lesz 10 év múlva.
Ennyi. -
LacAI #88202 Nem kérdőjelezem én meg Kínát.De Függ!!! És tőle szerintem kevésbé függenek mások. Míg nem lépett ilyen szinten a világgazdaságba addig is volt élet nyugaton sőt az USA ban is ,ha kiesne ugyan úgy lenne. Nem olyan rég vannak ők jelen ilyen szinten azért. -
sakkay #88201 Na ez.
Ez még jobb.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.11.19. 19:30:12 -
sakkay #88200 Faxom rosszat linkeltem -
sakkay #88199 Srácok. Nézzétek a számokat-és mondjátok mivel váltaná ki az USA
Hány % is?
-
LacAI #88198 Ráadásul a Kínaiak,álszent kis gyökér társaság.Aljasok. Tavaj vettek tőlem egyszerre 5 borotvát (ez egy példa de jól mutatja milyenek) Mondjuk más készítőktől is. ÉS!! Lemásolták a formát ami tetszett nekik és fillérekért árulják:) Persze ez engem nem érint mert én két egyformát nem csinálok így pont nem érdekel ,de ismerek olyan céget aki tönkrement mert a portékályát negyedannyiért elkezdték árúlni. -
#88197 Jajj, "elkényelmesedett" USA-t mintha már hallottam volna valahol... ja igen, 1940 környékén is ezt tartották róluk :) -
sakkay #88196 A kínai szimbiózisban van az usáéval. Ha összeomlana, azonnal dőlne be minden az egész világon. Laca itt valami csúszik 2% aztán omlik a tőzsde. Na ha csúszna 10% akkor mi lenne. Van olyan szegmense a gazdaságnak ami kína hátán megy. Ha kiszállna konkrét részegységek dőlnének be. -
LacAI #88195 De az USA mivel? Mit tud Kína tenni,hogy az amerikai polgár megérezze? Nem küld nike melegítőt? Vagy az almás telefont ezentúl annyiért kell adniuk mint nálunk mert otthon gyártják? JUJ:) Tudod ,hogy pont fele annyiba kerül kint mint itt! -
sakkay #88194 Az egész beszélgetésünk az -
sakkay #88193 Persze mert rájöttek mekkora állatok voltak. Csak késő. -
#88192 "Kína jövőjével kapcsolatban bármilyen előrejelzés rendkívül bonyolult, ugyanis egy kontinens méretű országról van szó, jelentős belső regionális, társadalmi és kulturális különbségekkel. "
Szerintem fölösleges is tovább olvasni ennél A többi csak tipp. Vagy bejön vagy nem. -
LacAI #88191 Ó:) Már megindult a folyamat. Sorra jönnek vissza európába a nagy és kisebb cégek gyártósorai. -
sakkay #88190 Értsed meg Laca, hogy lehet rábaxik Kína-is-de az usa is azonnal. És míg kína simán elvisel (már a politikai rendszere miatt is) nagyon komoly válságot, az elkényelmesedett usa szerinted? -
sakkay #88189 Na ez elég korrekt. Főleg a geopolitikai célok. -
LacAI #88188 DE mégegyszer kérdezem.Mit csinálnak ha az USA aszongya,hogy ez az egész hitelezés már a múlté és pont lexarja? Hadatüzen? Vagy gazdasági szankciókat léptet életbe? Vagy mit csinál a sok kicsi sárga? Mindig az erősebb kutya baxik ez így volt régen is meg majd a jövőben is így lesz. És ezt a katonai előnyt féltékenyen őrzi szerintem az USA ,legalábbis ezeddig sikerült is nekik. -
sakkay #88187 Nem is mondtam mást:) -
sakkay #88186 Mint mondottam volt, hatalmas a belső piac. És a dolog nem ilyen egyszerű. A rengeteg kínai mindent ki a faxom váltaná ki szerinted úgy, hogy ne szakadjon be azonnal a világgazdaság? De komolyan? -
#88185 A fő külföldi hitelező. A teljes hitelállomány 5.5%-a van kínai kézben. Ami 0.1%-al több mint amennyivel pl Japánnak tartoznak (sokszor azonosnak is mérik őket). -
LacAI #88184 A kínai belső piac pont attól függ amit Tom mond. Ha nem kell senkinek a portékájuk akkor mi lesz a munkásokkal akik kifele dolgoznak?
Nem lesz meló ergó nincs fizu,ergo mi a retekből vegyen bármit is. Sok itt is az összefüggés,nyílván nem is látjuk át ,de szerintem sem fog Kína az USA fejére nőni ,legalábbis az én életemben biztos nem. -
sakkay #88183 A fő hitelező Kína.