IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak senkinek nem fog kelleni egyben... vagy legalábbis csak akkor, ha nagyon olcsón adod, szóval azt kalkuláld be, hogy az alaplap az átlagosnál is veszteségesebb történet lesz. Érdemes valami középkategóriásat venni, semmiképpen sem "csúcs" lapot...

www.smart-bus.hu

Majd úgy adom el annak idején, hogy alaplappal együtt. Most is így csinálom.

Gond valószínűleg nem lesz vele, de cirka 2018 Q3-ban jönnek a 390-s lapok amik majd a 8700K utáni procikkal is kompatibilisek lesznek. A 370-s lapok abban a pillanatban lesznek eladhatatlanok! :)

www.smart-bus.hu

Ja tudom. Remélem más gond nem lesz azzal az alaplappal.

Isten nyugosztalja!
LeonSilver
Köszi! Ez qrva nagy segítség! Valami hasonlót tervezgetek az agyvelőmben én is, és ezzel egy csomó időt megspórolok ;) Köszi szépen!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Nyugodtan veheted majd mivel ez a 7700K utódja magasabb órajellel és plusz két maggal, rossz biztos nem lesz. De azt tudod ugye, hogy a 370-s lap örök darab lesz?

www.smart-bus.hu

Nyugodjon békében!

www.smart-bus.hu

PhantomAss
Köszi!
Valami ilyesmin gondolkodom én is, egy hegesztett váz ami az ülést és a joy/gázkar/pedált tartja.
Ezt el is mentem magamnak, nagyon jó alapnak.

GOOBY, pls

Vsz novemberben fogok venni egy 8700k-t. Van esetleg aki ilyesmit tervez, vagy már előbb is? Jó lenne valami szimes tapasztalat milyen is a proci-mielőtt megveszem.

Ahoy!

Itt vannak a tervek amit sikerült összeszednem:
ülés
Remélem sikerül hasznát venned.

LeonSilver
A terveket, méreteket, akármit igen szívesen vennénk, ha megosztanád ;) THX

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VO101Tom
Stenge Csaba írta facebookra:
Szeptember 28-án elhunyt Nyemecz Pál, aki a legidősebb még élő II. világháborús vadászpilótánk volt (február 19-én töltötte be a 100. életévét). Nagy idők nagy tanújaként a kolozsvári 2/3. "Ricsi" vadászrepülő-század, illetve a 2/II. vadászrepülő-osztály utolsó még élő pilótája volt már régóta. Jómagam két évtizede ismertem személyesen, sok-sok értékes órát töltöttem vele együtt. Jó leszállást, Pali bácsi! A csatolt fotó Kolozsváron készült róla, 1941 elején.
kép
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.09.30. 01:57:27

www.pumaszallas.hu

Közben találtam képet a kész "termékről" (jóvanna az asztallapoknál nem minden vízszintes:))

Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.09.29. 23:06:19

Üdv!
Én innen vettem az ülést:
ülés
Ez is sportülés, hozzá lehet szokni, egy jó kis párna ajánlott a kényelemhez. Egyébként itt lehet dönthető ülést is kapni, csak az a baj hogy kettesével....
itt meg a vázzal(work in progress annó)

Most nincs kedvem szétszedni joyokat a kész ülésről és lefotózni, de ha kéred, akkor nagyon szívesen... ehhez az üléshez meg vannak a tervek is.

nagyonköszi

macleody
c/users/neved/appdata/roaming/naturalpoint
Nem találom a track ir profilokat. Mármint, hogy hova rakja, ha létrehozok egyet. Tud valaki segíteni? A natural pointos eredeti mappába nincsen.

Privát... ;)

www.smart-bus.hu

macleody
Ha gondolod rendeld meg, nekem kellene az egyik :)
LeonSilver
Ja. Hülye vagyok :D whiteskull csinálta a vasdarabot :)

LeonSilver
Persze, majd dobok - de gyanítom a tied hamarabb kész lesz. Ali van időm ilyesmivel foglalkozni :/

Hogy ki csinálta? Hát ... izé :D nem is tudom, hogy itt az ezsgén mi a nikkje. De minnyá kiderítem

Te tudod, de ez is autós ülés és 70 euróért újat biztos nem kapsz... :)

www.smart-bus.hu

PhantomAss
Tetszik az ülés, de most egyelőre csak ötleteket gyűjtök, aztán ha kész a TERV akkor nekiállok.
Azt is meg akarom várni hogy Leonnak hogy válik be az autós ülés, mert ha jó akkor én is inkább veszek azt, mégiscsak olcsóbb.

GOOBY, pls

Ez az ülés nem tetszik? LINK

Igaz, hogy ezt sem tudjuk kipróbálni, de most 140 euró (220 körül szokott lenni) a két darab, egyik jó lenne nekem a másik neked... ha nem jó, visszaküldjük. Mit szólsz?
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.09.29. 15:27:53

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Nálam jó.

www.pumaszallas.hu

Nem működik a Logitech progi a G940-hez. Nálatok faxa? Az ikonja is eltűnt. Ha felrakom újból, akkor sem rakja ki..

PhantomAss
Nem gond, én sem fogalmaztam meg pontosan :) A lényeg hogy ő is olvassa a fórumot..

GOOBY, pls

VO101Tom
Jaaa, MMaister cuccát ismerem, de nekem más ugrott be a "cockpit"-ról, szorri. <#alien>

www.pumaszallas.hu

Alapbol nem tul kenyelmes:) Viszont raktam bele egy jo vastag memorias uloparnat, igy mar szuper. De ha teheted mindenkeppen ulj bele mielott megveszed. En nem tettem:)
CloD alatt ugye eleg korlatozott a tengelyek hasznalata, mivel pl. a vizhutot gombra kell tenni. Olajhutot lehet rapakolni, vagy multi-engine gepeknel pl a 110-esnel a masodik motor gazkarjat, illetve angolszasz gepeknel a fordulatszam szabalyzast.
arrow19
MMaister a hűtők axisát hogy használod a quadranton?
PhantomAss
Ó, szerintem ezt láttam én régebben valamelyik fórumban, a Messzer markolatról és az egyedi pedálról megismerem.
Köszi!
Az ülés mennyire kényelmes?

GOOBY, pls

En butorlapbol csinaltam egy egyszeru platformot. Arra racsavaroztam egy olcso kagyloulest. Az ules ulolapjan a szivacsot ki lehet vagni, hogy ne legyen a bot utjaban. A gazkarnak, billentyuzetnek meg polckonzolokbol csinaltam tartot. A butorlapra barhova ra tudod csavarozni a botot es a pedalt is ha van.
Az egesz nem hosszabb 1,5m-nel.
Simseat-1 by csaba.moharos

Simseat-2 by csaba.moharos

PhantomAss
Na ez egy jó ötlet, erre rá lehet csavarozni a warthogot. Megkérdezhetem ki csinálta ezt a felfogatót?
Dobj majd egy képet ha kész lesz pls!

GOOBY, pls

<#eljen>

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Így van. Nekem ezt egy itteni kolléga csinálta. Vagy ez vagy egy hasonló lesz az ülés alsó részére erősítve, erre megy a joy, oszt' jó napot.
Nincs még kifurkálva, de a lényeg látható ebből is.

LeonSilver

Simán lehet képet beilleszteni. Viszont ez semmivel sem jobb, mint egy autóülés. Én egy Ford galaxy első ülését vettem meg, abból lesz talán még az idén a kokpityu.

Ez egy versenyülés másolata... na most a versenyülések mindenről híresek, csak a kényelemről nem! :) Nem dönthető a háttámlája sem, szóval kipróbálás nélkül én a helyedben ilyet biztos nem vennék meg. Nem lenne egyszerűbb ha a Joy toldásán módosítanál és lenne benne egy ív?

www.smart-bus.hu

PhantomAss
találtam valamit ami nagyjából jó lehet, olyasmi kellene ahol szinte csak a seggedet rakod bele, és maga az ülőlap rövid
ilyesmire gondolok:
kép

(de jó hogy nem lehet képet beilleszteni)

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.09.28. 20:02:33

GOOBY, pls

A szim üléssel nagyon bekeríted magad, nem lesz egyszerű ilyet találnod!

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Én nem tudok róla, hogy VO101-ben bárkinek lenne ilyenje.

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
Srácok,
valami egyszerű cockpit-ot szeretnék építeni. Fontos hogy kis helyen elférjen (max 2m hossz) és könnyen szétszedhető legyen. Az íróasztalt is ki akarom váltani vele mert így a kettő már nem férne el együtt, ezért kellene valami billentyűzet+egér tartó is, de úgy hogy a joy+gázkar is használható legyen. A warthoghoz van toldás is, ezért mindenképp középre kellene kerülnie, ha az ülés mellett van akkor nagyon kényelmetlen úgy repülni mert hosszú úton jár.
Szóval a lényeg:
-egyszerűség (pl. egy fém vázra csavarozva minden)
-joy+gázkar+pedál tartó
-normális szim ülés (autó ülés nem jó mert nagyon hosszú az ülőlapja)
-billentyűzet+egér is használható legyen nagyjából kényelmesen

Van valami ötletetek hogyan lehetne ezt így megoldani? Esetleg ha használ valaki cockpitet, megoszthatna egy képet róla? Egyelőre csak ötletelgetek hogy mit hogyan kellene megoldani.
Egyszer régebben láttam itt a fórumban egy cockpitot de már nem tudom ki csinálta, talán a VO101-közül valaki, az nagyon tetszett. Egyszerű volt, pici, de profi.

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.09.28. 15:10:16

GOOBY, pls

Szia. Közben már egész jól kitanultam, de ha valamikor mész reppeni és leszek én is, lehet lesz pár finom hangolásos kérdés.

Szia Sakkay! Én szoktam repkedni vele, kérdezz bátran! <#awink>
Papa01
Köszönöm a segítségeteket, most kipróbálom! :)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

VO101Tom
Ha valaki most installálja fel, annak a stemaes "betas" fülön kell kiválasztania a 4.312-őt, ha valakinek régi installja van, akkor a régire tett 4.312 install is teljesen ugyanez (nem kell leszedni és újra feltenni csak emiatt).
A 4.5 patch elvileg már normális frissítésként fog jönni ahogy a steamen is bármilyen más új patch.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.09.27. 00:44:53

www.pumaszallas.hu

Nehogy..nem kell. Csak a steam.

Ha így csináltad akkor nem kell már semmi más elvileg! :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.09.26. 21:19:25

www.smart-bus.hu

macleody
Szerintem kell Papa, nálam 8.14GB.