IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Valami ilyesmin gondolkodom én is, egy hegesztett váz ami az ülést és a joy/gázkar/pedált tartja.
Ezt el is mentem magamnak, nagyon jó alapnak.
GOOBY, pls
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Szeptember 28-án elhunyt Nyemecz Pál, aki a legidősebb még élő II. világháborús vadászpilótánk volt (február 19-én töltötte be a 100. életévét). Nagy idők nagy tanújaként a kolozsvári 2/3. "Ricsi" vadászrepülő-század, illetve a 2/II. vadászrepülő-osztály utolsó még élő pilótája volt már régóta. Jómagam két évtizede ismertem személyesen, sok-sok értékes órát töltöttem vele együtt. Jó leszállást, Pali bácsi! A csatolt fotó Kolozsváron készült róla, 1941 elején.
kép
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.09.30. 01:57:27
www.pumaszallas.hu
Én innen vettem az ülést:
ülés
Ez is sportülés, hozzá lehet szokni, egy jó kis párna ajánlott a kényelemhez. Egyébként itt lehet dönthető ülést is kapni, csak az a baj hogy kettesével....
itt meg a vázzal(work in progress annó)
Most nincs kedvem szétszedni joyokat a kész ülésről és lefotózni, de ha kéred, akkor nagyon szívesen... ehhez az üléshez meg vannak a tervek is.
www.smart-bus.hu
Hogy ki csinálta? Hát ... izé :D nem is tudom, hogy itt az ezsgén mi a nikkje. De minnyá kiderítem
www.smart-bus.hu
Azt is meg akarom várni hogy Leonnak hogy válik be az autós ülés, mert ha jó akkor én is inkább veszek azt, mégiscsak olcsóbb.
GOOBY, pls
Igaz, hogy ezt sem tudjuk kipróbálni, de most 140 euró (220 körül szokott lenni) a két darab, egyik jó lenne nekem a másik neked... ha nem jó, visszaküldjük. Mit szólsz?
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.09.29. 15:27:53
www.smart-bus.hu
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
Köszi!
Az ülés mennyire kényelmes?
GOOBY, pls
Az egesz nem hosszabb 1,5m-nel.
Simseat-1 by csaba.moharos
Simseat-2 by csaba.moharos
Dobj majd egy képet ha kész lesz pls!
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
Nincs még kifurkálva, de a lényeg látható ebből is.

Simán lehet képet beilleszteni. Viszont ez semmivel sem jobb, mint egy autóülés. Én egy Ford galaxy első ülését vettem meg, abból lesz talán még az idén a kokpityu.
www.smart-bus.hu
ilyesmire gondolok:
kép
(de jó hogy nem lehet képet beilleszteni)
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.09.28. 20:02:33
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
valami egyszerű cockpit-ot szeretnék építeni. Fontos hogy kis helyen elférjen (max 2m hossz) és könnyen szétszedhető legyen. Az íróasztalt is ki akarom váltani vele mert így a kettő már nem férne el együtt, ezért kellene valami billentyűzet+egér tartó is, de úgy hogy a joy+gázkar is használható legyen. A warthoghoz van toldás is, ezért mindenképp középre kellene kerülnie, ha az ülés mellett van akkor nagyon kényelmetlen úgy repülni mert hosszú úton jár.
Szóval a lényeg:
-egyszerűség (pl. egy fém vázra csavarozva minden)
-joy+gázkar+pedál tartó
-normális szim ülés (autó ülés nem jó mert nagyon hosszú az ülőlapja)
-billentyűzet+egér is használható legyen nagyjából kényelmesen
Van valami ötletetek hogyan lehetne ezt így megoldani? Esetleg ha használ valaki cockpitet, megoszthatna egy képet róla? Egyelőre csak ötletelgetek hogy mit hogyan kellene megoldani.
Egyszer régebben láttam itt a fórumban egy cockpitot de már nem tudom ki csinálta, talán a VO101-közül valaki, az nagyon tetszett. Egyszerű volt, pici, de profi.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.09.28. 15:10:16
GOOBY, pls
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A 4.5 patch elvileg már normális frissítésként fog jönni ahogy a steamen is bármilyen más új patch.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.09.27. 00:44:53
www.pumaszallas.hu
Ha így csináltad akkor nem kell már semmi más elvileg! :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.09.26. 21:19:25
www.smart-bus.hu