IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Jó lenne, ha kicsit (~5cm) magasabban lenne, viszont akkor nem fér el ott, ahol most van. Szóval még képlékeny, de az alap legalább már megvan. ;)
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
De mindenkinek más az igénye.
www.smart-bus.hu
"Azt a hülye számítógépet többet nyomogatod mint engem!!! :(" :DD
www.smart-bus.hu
DE nem érdemes időt szánni .
Grat amugy!

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Az ember egészen máshogy szereti az unokáját, mint a gyerekét. Elmondani, megfogalmazni nem lehet pontosan, de mindenki meg fogja tapasztalni, akinek unokája lesz :)
Minden más nő elmehet a picsába,nincs a bolygón a galaxisban aki felvehetné vele a versenyt:)
Utoljára szerkesztette: LacAI, 2017.11.04. 22:00:29
Amúgy senkit. Nem szeretném ha megint kitiltanának, mert nekem hiányoznál.
Qrvára bírom a burád, habár szartál eljönni Szombathelyre ugye... :p
Meg egyébként mindenkit csípek. Tök jól elvagyunk itt is meg a DCS totyikban is.
Én kifejezetten szeretem, hogy bármiről tudunk beszélgetni legyen az repülés, egy fasza borotva vagy egy jó film.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.11.04. 21:56:32
Időnként olyan jó látni egyesk értelmi szinvonalát. Nem lehetne berakni, hogy mit írkál az anonim (kis betüvel, mint a nemecsek)<#smile>#smile>
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Mobilon meg lehet nézni, mert ott nem fut a szkript.
A jóember egyébként kötözködik meg beszólogat - nem véletlenül listás ;)
A múltkor Papát basztatta, most Sakkaynak szólt be. Direkt csinálja a feszültséget, csak feleslegesen :D
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.11.04. 18:32:54
www.pumaszallas.hu
És még annyit, hogy úgy csináld a feszkót, hogy azért itt van olyan, aki ott tör ketté, ahol a legvastagabb vagy.
Agyhalott. <#mf1>#mf1>
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.11.04. 17:50:14
Akkor érezni csak igazán, amikor nyaralásnál max mobilt vagy tabletet nézek, és egy utána hazajövök, és furcsa, hogy fordítani kell a fejem hogy egyik széléről átnézzek a másikra. :)
www.pumaszallas.hu

www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.11.04. 16:18:40
www.pumaszallas.hu
Én tesztelgettem most a beta meszát, nagyon nehéz ájulásig húzni, és az is csak pillanatnyi jellegű, húzott fordulóban is qrva hamar elveszti azt a sebességet, amin 4G fölé lehet húzni (Csöves gépeknél ez nyilván egészen más dimenziókban mozog).
így tesztek alapján nekem nem volt túlterheléses G-lock miatt gondom, nem tudom, hogy ez mekkora faktor lehet online légi harcnál.
www.pumaszallas.hu
@Sakkay: Nem akarok én a pénztárcádban turkálni, csak a rendelkezésre álló keretet én biztosan másképpen menedzselném... de ebben ez a szép, mindenki máshonnan közelíti meg a dolgot! :)
www.smart-bus.hu