IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Én biztos sok mindent máshogy csinálnék,de az én vagyok,más meg más. Szerintem tanácsot így nem lehet adni. Gépet jól kezeled,le is lősz ezt azt ,a többi meg majd beérik szvsz.
Mindenesetre én ennyi ideig biztos nem maradnék senki seggében ha körülöttem 10-20 gép kergetőzik.
gyakoroltam offline de segítene ha elmondanátok mit csinálhatnék jobban
Si vis pacem, para bellum
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Jó lenne, ha kicsit (~5cm) magasabban lenne, viszont akkor nem fér el ott, ahol most van. Szóval még képlékeny, de az alap legalább már megvan. 😉
De mindenkinek más az igénye.
www.smart-bus.hu
"Azt a hülye számítógépet többet nyomogatod mint engem!!! 😞" 😄D
www.smart-bus.hu
DE nem érdemes időt szánni .
Grat amugy!

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Az ember egészen máshogy szereti az unokáját, mint a gyerekét. Elmondani, megfogalmazni nem lehet pontosan, de mindenki meg fogja tapasztalni, akinek unokája lesz 😊
Minden más nő elmehet a picsába,nincs a bolygón a galaxisban aki felvehetné vele a versenyt😊
Utoljára szerkesztette: LacAI, 2017.11.04. 22:00:29
Amúgy senkit. Nem szeretném ha megint kitiltanának, mert nekem hiányoznál.
Qrvára bírom a burád, habár szartál eljönni Szombathelyre ugye... :p
Meg egyébként mindenkit csípek. Tök jól elvagyunk itt is meg a DCS totyikban is.
Én kifejezetten szeretem, hogy bármiről tudunk beszélgetni legyen az repülés, egy fasza borotva vagy egy jó film.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.11.04. 21:56:32
Időnként olyan jó látni egyesk értelmi szinvonalát. Nem lehetne berakni, hogy mit írkál az anonim (kis betüvel, mint a nemecsek)<#smile>#smile>
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Mobilon meg lehet nézni, mert ott nem fut a szkript.
A jóember egyébként kötözködik meg beszólogat - nem véletlenül listás 😉
A múltkor Papát basztatta, most Sakkaynak szólt be. Direkt csinálja a feszültséget, csak feleslegesen 😄
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.11.04. 18:32:54
www.pumaszallas.hu
És még annyit, hogy úgy csináld a feszkót, hogy azért itt van olyan, aki ott tör ketté, ahol a legvastagabb vagy.
Agyhalott. <#mf1>#mf1>
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.11.04. 17:50:14
Akkor érezni csak igazán, amikor nyaralásnál max mobilt vagy tabletet nézek, és egy utána hazajövök, és furcsa, hogy fordítani kell a fejem hogy egyik széléről átnézzek a másikra. 😊
www.pumaszallas.hu

www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.11.04. 16:18:40
www.pumaszallas.hu
Én tesztelgettem most a beta meszát, nagyon nehéz ájulásig húzni, és az is csak pillanatnyi jellegű, húzott fordulóban is qrva hamar elveszti azt a sebességet, amin 4G fölé lehet húzni (Csöves gépeknél ez nyilván egészen más dimenziókban mozog).
így tesztek alapján nekem nem volt túlterheléses G-lock miatt gondom, nem tudom, hogy ez mekkora faktor lehet online légi harcnál.
www.pumaszallas.hu