91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #88582 65 foknál stabilizálódott 2 óra után. Még nincsen húzva
Ja a magok, 45-50 foknál.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.12.08. 15:17:54 -
sakkay #88581 Ha prime 95 proci tesztet csinálok, a magok mindig 20 fokkal hűvösebbek mint a cpu skála...na most melyiket kell nézni? -
Ludowik #88580 Ma megjött a cumó :) Fogalmam sincs mit csináltak a csomagommal nov 29 óta de ma a nyomon követés frissült. Ma reggel újra a futárhoz került a cucc 6:55 kor és még dél se volt ideért. A csomagolás meg szutykos volt mint a fene:D Látszott rajta hogy két hét kellett neki hogy Pozsonyból ideérjen . Mondjuk a forza 7 kódját meg nem kaptam meg. de ez meg az alza sara nem a futáré. Szóval vannak anomáliák. -
zoltang #88579 Egy külföldi újság "mellékletében" volt ez a kép. 1940/41 időszak. Akinek tetszik, annak szívesen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Paladin #88578 Az én eddigi 1 db tapasztalatom pozitív velük. Egy éve, amikor megjelent a t16000m hotas, és amazonnál a három hetes előrendelésem dacára nem kerültem sorra az első adagnál, idegből ott lemondtam, és a számomra addig tök ismeretlen alzánál megrendeltem. Pár napon belül megjött.
(Ja, és kicsit még olcsóbb is volt. Na és a többi boltban még hetekig egyáltalán nem is lehetett kapni) -
#88577 Amikor velem a foxpost packázott, akkor őket fenyegettem meg halálosan - másnap megkaptam a csomagot :D
Szóval nem kell cicózni. -
sakkay #88576 Nálam is ők voltak a ludasok. Aztán 2x felhívtam az alzát, a másodiknál mondtam nem érdekel ki az oka, de hozzák ki. Aztán másnap ott volt. -
Ludowik #88575 Hát nem, holnap lesz két hete hogy csak várok meg telefonálok naponta. Kezd a faxom tele lenni bocs az offért. A futárcég akivel szállítanak az nincs a helyzet magaslatán. Még jó hogy nem fizettem ki előre mert akkor enném csak az ideget.
Utoljára szerkesztette: Ludowik, 2017.12.07. 20:23:17 -
sakkay #88574 Ja, úgy, hogy még nem húzom, majd 2x az fps. -
sakkay #88573 Légyszi aki tudja küldje el privibe a ts jelszót! -
sakkay #88572 ja -
Lysandus #88571 Rendben! Bár csak finoman gondoltam a noszogatást...
Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2017.12.07. 19:00:11 -
#88570 Mondod most... :p -
sakkay #88569 Alzáról nyugodtan rendeljetek. De nem 2 nap... -
sakkay #88568 Ja megvan a gépem -
sakkay #88567 AZ baxna be! -
#88566 Nekem azért van egy erős gyanúm hogy karira szeretnék kiadni :) -
#88565 Ne noszogasd őket, nem akarok nagyon a részletekbe folyni, de nem tudom, hogy
- beta tesztelés után Colandernek mennyi munkája van vele.
- nem tudom, hogy másnak mennyi munkája van olyan dolgokkal, ami nem feltétlen a programozáshoz kötődik. Pl valamelyik nap Mike még a manual-t kalapálta, mert a 2011-es kicsit már -khmm- elavult.
- nem tudom, hogy az 1C-nek mennyi idő kell ahhoz, hogy ezt normálisan elrendezzék, bejelentsék, nem ütközik-e nekik valami nagyobb bejelentéssel (értelemszerűen mi nem akarjuk egymás elől elvenni a show-t).
- és azt sem tudom, hogy ha minden rendben van, mennyi ideig tart Steamen átfuttatni a doglokat, ők mit ellenőriznek rajta, mikor kerül fel a szerverre.
Ezért nem fog senki előre dátumot mondani. Ha már ennyit kibirtunk (én sem repkedtem már ATAG-on hónapok óta, csak alpha, beta és RC különböző változataival) ez a pár nap már nem oszt nem szoroz. -
Lysandus #88564 A 777-et melik fórumon lehet noszogatni? Mert abból, amit írsz az derül ki, hogy Ti már megtettétek a magatokét. Nyilván a 777 is átnézi a peccset, ha felelősen viselkednek. Csak csinálják gyorsan. :-)
Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2017.12.07. 11:33:32 -
sakkay #88563 Eladó-mivel a haveromnak nem úgy jött össze az év vége(eredetileg neki lett volna eladva):
I-5 3570k 3.4 Ghz-Hypertx3 hűtővel. Az eredeti-soha nem használt-Intel hűtőt is adomajándék.
AsrockZ77 pro 3 alaplap
2x8Gb Hiperx ram 1666 Mhz vagy több azt meg kell néznem-a ram elvileg garis, ha megtalálom a papírt róla
A proci 4.3 Ghz fut, nem is piszkálom, szóval az alaplappal és a hipertx hűtővel egyben adom csak. A ram eladó külön is.
-
#88562 Ami rengeteg fps-t elvisz nekem az a buildings amount. Unlimited és medium között volt kb 40 fps különbség! Meg most már ki és bekapcsolható lesz a távoli épületek földre vetett árnyéka. Ez is rengeteg erőforrást felzabált. Az épület kidolgozást megszokásból low-ra teszem, semmi jelentősége nincs high-on hagyni, csak ha valaki azzal szórakozik, hogy városban házak közt száll le. SSAO detto, ha valakinek nagyon nem tud már mit számolni a gépe, akkor be lehet kapcsolni, de lefogadom, hogy 10-ből 9 embernek fogalma sincs, hogy mi az és egyáltalán mit kellene néznie, hogy a különbséget meglássa. Epilepszia szűrőt is ki kell kapcsolni nyilván (csak annak aki nem epilepsziás persze).
Ami még nagyon sokat javított a kinézeten kb fps esés nélkül, az a ReShade 3. Clodnál trükközni kell vele, két dll-t a root-ból be kell tenni a parts/core alá, de utána menni for rendesen. Nekem FXAA, Curves, vibrance, adaptive sharpen meg colorfulness van berakva, sharpen lehúzva 0.4-re, többi defaulton. Nagyon szép, kontrasztos végeredményt ad, de ez izléstől függ, van aki inkább monochrome felé viszi el, amolyan mozis látványvilágot kap azzal.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.12.07. 08:31:19 -
sakkay #88561 Nem is értem, hogy a srác miért hagyta bent a rosszullét gátlót
Elvileg sok fps elvisz. -
#88560 Köszi, de mozgó bannerhez (képváltás) az nem jó sajna, de akkor majd próbálkozunk mással :) -
#88559 Nekem 90 alá nem szokott menni sehol, az átlag az 140-160. buildings amount-ot le kell venni mediumra. -
sakkay #88558 Na remélem már nem ülnek rajta olyan sokáig. -
Solt #88557 Jól bizony... itt anno ilyen ~35 körüli FPS értékeket produkált brutális CPU limit mellett. -
sakkay #88556 Még nincs kint, de ez friss vidi
Jól fut. -
#88555 Válaszoltam, ha esetleg nem kielégítő, akkor a modik biztos segítenek ebben a kérdésben. Én a RoF-nál 930 px × 200 px-et használtam és jpg állományt.. ami szerintem ok. Ha ezt kérdezted, Tom. :) -
#88554 Papát megkérdezem, ő szokta ezeket tudni -
#88553 Ez természetes Tom. De tudod, ha eddig ráért, akkor ezt a kis időt már féllábon is kihúzzuk :) -
#88552 Ja, már én is néztem egy ideje, majd összerakok valamit. De TFS képeket csak azután tudok beletenni ha kijött a 4.5
Annak utána tudnál kérdezni, hogy milyen formátumokat kezel? Pont a flash formátum az, amit már nem támogatnak a böngészők, Adobe is elengedte egy ideje, mert rengeteg probléma volt vele. De jó lenne tudni, hogy mi kell neki? -
#88551 Egyébként a bannerról - nem muszáj ide fless meg mit tudom én. Ha valaki csinálna valami faszát, amiben a TF is szerepel, akkor simán berakom. -
#88550 Tiszta sor, csak poénkodunk Tom ;) -
#88549 A kiadás -mint gondolom tudjátok- nem csak rajtunk múlik, és hiába szeretném uptodate postolni, hogy épp hol tartunk, ezt nem tehetem meg. Nem csak papír miatt, hanem mert fogalmam sincs, hogy 1C mennyit ül rajta miután mi végeztünk. Amit nyilvánosan is tudni lehet már, ez a több napos repülés alatt a Release Candidate verziót láthattátok, ez a kiadásra szánt változat. Ebben hiba nem jött elő, közelebb vagyunk a kiadáshoz mint korábban bármikor. De pontos dátumot így sem tudok, ami biztos, hogy 777 fórumát kell majd nézni, ők jelentenek be minden nagyobb eseményt. -
Lysandus #88548 Két hét az élet! :-) -
#88547 Két hét múlva, pénteken :D -
sakkay #88546 Jön az, nemsokára -
Lysandus #88545 Hát ja. Jók ezek a videóadások, csak az nem jó bennünk, hogy ők repülnek, mi meg nézzük. :-) Mára ez lett a megosztás. :-D -
sakkay #88544 Megjött a proci!!!
És az is van benne, nem tégla! -
lala42 #88543 Na! Jön már az a patch?