IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ok, te tudod, nem akarlak rábeszélni... csak akkor addig is vegyél valami normális monitort ami passzol az 1070 meg a 8700K mellé. 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Most volt leértékelve az Elite Dangerous... küzdöttem a G940 beállításokkal, ezért monitoron (27" 1440p) nézegettem... kezdett elmenni a kedvem, hogy bazzeg, minek adtam én ezért pénzt. Aztán amikor VR alatt berakott az űrhajóba és először kimentem az űrbe, majd dokkoltam egy űrállomáson... hát baszki, a következő hónapokban azt hiszem megvan mivel fogok játszani! 😄
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Sőt, VR topikba pont most érdeklődött egy srác, hogy mennyiért tudná eladni a kb 1,5 éves Riftet amit szemtréningre vett, de aztán a doki akihez jár átállt valami mobil VR-ra, így a Rift ment a szekrény aljára... szerintem 90K alatt ellehetne hozni tőle, mivel ahhoz még nem volt touch.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.11.04. 13:29:30
www.smart-bus.hu
Egyébként nekem egy ilyenem van: Asus PG279Q
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
A BOS fejlesztését már nagyon rég nem követem, múltkor belsős fórumon volt arról szó, hogy mióta LOFT-ot kirúgták,a fejlesztésben inkább szimulátor felé mozdultak el a dolgok és sok ötletet átvettek clodtól, és egyre jobb. Részemről időm sincs most vele repkedni, de már DCS-t sem indítottam el vagy két hónapja.
www.pumaszallas.hu
Az orosz technika mindenek felett...
GOOBY, pls
A korszerűbb orosz /amcsi motorok is befecskendezősek voltak tudtommal.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.11.04. 11:33:31
GOOBY, pls
Egy kérdés: nem igazán érték hozzá azért kérdezem, hogy lehet az hogy az angolok Rolls Royce motorja az befullad ha negatívba viszed a géped, és nem tudod folyamatosan "csutkán" járatni (teljes gáz, prop pitch 100%), a P-40 Allison motorja szintén meghal perceken belül ezen a teljesítményen a messer és a fóka is, a Heinkell is persze! Aztán jönnek ezek az orosz vasak full minden, és működik nem hal meg, nem megy tönkre... tudom az angol gépeke motorján javítottak egy kis idő elteltével így nem fulladt le a negatív terhelésnél, de az oroszok akkor már ilyen motorokat használtak mind a Jakoknál, il-2-nél, az I-16-nál is? persze nem egy időben vannak ezek a gépek, mivel a spit, és a hurrikán az 1940 közepe, a ruszki gépek pedig 1941 közepe-vége. A meredek emelkedést az orosz gépek sem bírják a Bosban. Azért mégis, ez tényleg így volt a motorokkal kapcsolatosan?
Bocsánat ha egyszerűen álltam a dolgokhoz de olyan nagyon nem vagyok benne a repülőgépmotorok terén a témában.
A Kubán térképük viszont nagyon szép lett, és sokat javult a dolog a kezdetek óta !
Utoljára szerkesztette: feca1229, 2017.11.04. 10:16:10
Az ilyen pofonegyszerű kérdésekre sem egyszerű válaszolni, ha konkrétan meg kell indokolnod, hogy miért van az, ami.
Ezt többször átbeszéltük már. Angoloknak is vannak olyan sztorijaik, hogy csak lesel. Merlin motor 12lbs boosttal próbapadon ment 50 órát, akkor mi ez a hülyeség az 5 perces limittel? Mi ahhoz tudjuk csak tartani magunkat, amiről papír vagy teszt van. Ez van sajna.
www.pumaszallas.hu
Minden kis szösszenet ami előnyünkre válhat, jól jön, és talán nem tépkednék annyira vérpistiék sem.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
De szerintem ugyanakkor szürkül mindenki. Az a baj az ilyen kivételekkel, hogy a múltban is akkor foglalkoztunk csak vele, ha nagyon pontosa adatok vannak róla. Oké, meszában jobban bírja elvileg, de mennyivel? Fél G? vagy 2G? Eleve az sem kőbe vésett, hogy hány G-nél kezd bárki szürkülni. Vagy ha elájul az mennyire gyorsan megy végbe? Asszem most 6G körül van, de ez sem biztos.
De rákérdezek majd.
www.pumaszallas.hu
Reflected cikkét olvasva, felmerült bennem a kérdés, hogy vajon a német gépekre jellemző g-tűrő ülés pozíció bele van-e programozva a CloD-ba? Gondolok itt arra, hogy az angolok az egyenes üléspozíció miatt kevésbé bírják a + - G-t, hamarabb jelentkezik-e náluk a blackout vagy a redout?
Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2017.11.03. 20:01:57
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.11.03. 14:33:40
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Klusi86, 2017.11.03. 10:29:36
www.smart-bus.hu
Napközben gyakoroltam a meszával alacsonyan hajót bombázni. Nem is bonyolult mint kiderült(hála a youtube tutorialoknak). Kicsit sajnáltam hogy most olyan map volt ahol ezt nem tudtam online kipróbálni.Tudom ti már szinte unjátok ezt a hadszinteret mert már évek óta gyűlnek a repült órák benne de én csak most kezdek belemelegedni. Remélem hogy lesz még alkalom a kötelékben vadászni főleg azután hogy kiadják a 4.5-öt.
Si vis pacem, para bellum
www.pumaszallas.hu
Ne legyünk telhetetlenek... :-)