IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként ha már fizika. Kedvenc videóm arról, hogyan szakad a szárny:
Hellcatek a Bettyk ellen
A végén van, amikor egy Hellcat leszedi egy Betty szárnyát. (Nyilván előtte szétszórták a bombázókat, illetve kiszedték a lövészeket.) Itt is full hat órából mennek a lövések az .50-es géppuskákból, és jól látszik, hogy nem "lefűrészelik" a szárnyat a lövedékek, mint egy körfűrész, hanem a találatok annyira elgyengítik a szárny szerkezetét (gondolom kapott a főtartó is rendesen), hogy a szárny meggyengül, elveszíti a hosszanti merevségét, elkezd megcsavarodni felfelé, ennek hatására megnő a légellenállás, ergo a terhelés is, amelyet az már nem visel el, és leszakad.
www.pumaszallas.hu
Persze egy csomó dolgot még nem lehet szimulálni, de ha a végeredmény közel van a valósághoz az már egy nagyon jó eredmény.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.11.01. 15:50:25
Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2017.11.01. 15:35:33
És azt se felejtsétek el, akármennyire jó a clod, rengeteg hiba volt vele, amit a TF nek kellett helyretenni. Ez most a legelső 30mm-es fegyó, lehet, hogy a kódba is bele kell nyúlni (sanszosan az nem most lesz). De azt is jó lenne tudni, hogy milyen volt a tárazás a videón, az Mk 108-asnál is leginkább az aknahatású lőszer hatásait mutatják, amikor a 30mm-es AP meg átmegy és csinál egy lyukat, azt meg nem. Hogy becsapódásnál milyen effektet játszik le és milyen lőszerrel számol, azt is ellenőrizni kell.
A clodnál is hiába van több mint 800 pont a DM-ben, amiket ismer és amikkel dolgozik, ez még mindig nem realtime fizikai modellezés. Csak azt tudja amit előre beprogramozol neki. A való világ fizikája eléggé le van egyszerűsítve, ha így jobban tetszik. Egy hitboxot ő egy hitboxnak ismer, aminek vannak tulajdonságai, amire be lehet programozni viselkedési profilokat, erősséget, de ennek is vannak korlátai. Olyat nem tud valós időben szimulálni, hogy pontosan az a kilőtt AP hogyan gyűri fel a lemezt, ot a HP bemegy és bentről kirobbant mindent. Ezt még mindig nem lehet, hanem hitboxokat néz, melyik milyen lőszerből és mennyi találatot kapott, az a a cucc amit az a doboz jelent, az hogy fog viselkedni, vagy milyen hatása van, ha sérül vagy ha megsemmisül. Ami robban az milyen rádiuszban robban, hogy megy át a különböző anyagú hitboxokon, stb. A sérülésnek van 3-4 fázisa, aztán kaputt. Főtartó találat után nagyobb G-t húzva jobban törik a szárny, mint ezelőtt. Ilyesmi sérülésekre számítsatok, vagy figyeljetek a videóban.
Amit sakkay mond, pl a lövedék becsapódási szöge még nincs leprogramozva, repülőgépen pl még nem lehet látni lepattanó nyomjelzőt. Viszont a TF5.0 egyik DM fejlesztése ez lesz.
www.pumaszallas.hu
Mk 108 vs Spitfire
Szóval szerintem szét kellene esnie a Spitnek, vagy legalábbis leszakadnia a szárnynak. Különösen azért, mert egy korábbi videóban egy korvettet kapnak szét az mk 101-el.
TSen szoktatok lenni közben?
Si vis pacem, para bellum
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
headtrack-et használva ahogy forgatom a fejem a fülkében bizonyos felhők helyzete változik a többihez képest.
nem tudom hogy ez ismert e
Si vis pacem, para bellum
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.10.29. 18:46:31
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.10.29. 16:51:59
Intel core i5 @ 3.4 ghz
16Gb Ram
Nvidia GTX 970
Szóval ezt tudja 970-en (szerintem az extended clouds nem volt bekapcsolva, azon láttam néha, hogy hirtelen felbukkannak a semmiből, viszont az fps egész jó.
www.pumaszallas.hu
itt egy másfajta zsirt használ, ami ahogy olvasom jobban tapad a felülethez.
14 dolcsi
Utoljára szerkesztette: repvez, 2017.10.29. 14:13:08
Molykote EM-30L
műanyag kenésére találták ki , üdv
Utoljára szerkesztette: sgforum, 2017.10.28. 23:21:31
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
Szóval szét kell kapnom. Tudom youtube tele van videókkal, hogyan is kell ezt művelni, de a kenőanyag nem teljesen világos számomra.
Találtam szintetikus szilikont teflonnal.(állítólag nem oldja a műanyagot) Az jó lehet? Esetleg tudnátok ajánlani valamit? Köszi előre is!
Látom processzor teren a i7 7700 bőven megfelel a játéknak.
Viszont milyen videókártyával lehet elérni a legszebb megjelenítést?
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.10.28. 11:46:15