91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Klusi segített..megy!
  • VO101Tom
    passz. alaplap manual kellene.
  • sakkay
    Srácok gyors válasz kellene. Ha egy alaplap oc-ben tud(csak) egy ramot akkor az gáz, kell valamit tenni? Máshogy kérdezem. Veszek egy alaplapot 2666 Mhz ig tudja a ddr4 ramot és 4200Mhz az oc. Én egy 3000 Mhz ramot akarok bele. Menni fog? Az alaplap automatikusan megoldja?
  • majonur
    Bocs ha off:
    Toltheto a Dunkirk c film, full hd ben az ncoren, szerintem erdemes megnezni.
    trailer
  • sakkay
    Ráfogták a szállító cégre. Ők már átadták nekik. Szerintük.
  • sakkay
  • LeonSilver
    Igen, tudom ;)
  • repvez
    meg a 70000 is a tiéd! :P
  • VO101Tom
  • Papa01 #88533
    Ez de gonosz volt....
  • LeonSilver
  • sakkay
    Na természetesen késik a kiszállítás 1 napot..eddig
  • VO101Tom
    Ma is lesz bemutató, ma nem tudok repkedni, de Puma TS-en fent leszek.
    https://www.twitch.tv/teamfusionsimulations
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.12.03. 21:12:11
  • sakkay
    Köszi!
  • VO101Tom
    Itt van egy összehasonlító táblázat, hogy melyik mit tud:

https://en.wikipedia.org/wiki/Windows_10_editions

Otthoni használatra, értsd játék és multimedia, teljesen jó az alap. A Pro és Enterprise fícsörei nagyobb hálózatokban, vállalati környezetben kellenek.
  • sakkay
    Srácok múltkor volt róla szó, hogy melyik win10-et érdemes tartani...melyiket is?
  • sakkay
    Űrtéma.
  • VO101Tom
    Nem tudom. ATAG TS-en volt csatorna, ahol lehetett beszélgetni fejlesztőkkel, kérdezni ha valakinek kérdése volt, de mi, akik repkedtünk másik csatornán voltunk.
    Nem voltak teaser-video szerű akció jelenetek, ez egy nyilvános teszt volt. Lehetett látni, hogy mik vannak kész, hogy haladunk és néha egy-egy nagyobb csetepatét is látni lehetett. Blenheim vagy Stuka támadás, nagy dogfight, ilyenek.
  • repvez
    volt valami plusz info az adásban, vagy csak free flight? Lemaradtam róla
  • feca1229
    Simán...
  • sakkay
    Ahogy én láttam, kiadható állapotban van
  • Lysandus
    Néha elmegy a videó.
  • Lysandus
    Megszűnt.
  • Lysandus
    Én is. Mi ez az alapzaj?
  • sakkay

Nézem
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.12.02. 20:47:08
  • VO101Tom
    Hamarosan kezdünk:
    https://www.twitch.tv/teamfusionsimulations
  • VO101Tom
    Milyen formátumot lehet ebbe a fejlécbe illeszteni? mp4 lehetne?
  • mustangdc3
    csak egy kicsit de azért off
    az újabb böngészők már nem támogatják a flasht így a régebben még fentebb lévő banner amit csináltatok már nem jelenik meg.
    nem lehetne felújítani azt egy kicsit?
  • Paladin
    A hardverhez csak annyit, hogy nyáron, amikor a riftem már megjött, de a vga-m még nem, egy 3650 (nem K) cpu-n, és gtx960-on is hozta az ASW-s minimumhoz szükséges min. 45 fps-t a BoX (és az ASW bár nem tökéletes, de majdnem). War thunder, E.D. különösebb kompromisszumok nélkül 90- környékén volt (ok, az utóbbi bolygófelszinen már megbicsaklott).
    Hogy az eleve VR-ra optimalizált dolgokat ne is említsem.
    Ha nem ilyen cpu intenzív cuccokkal játszanék, mint repszimek, akkor a cpu upgrade se lenne sürgős.
    Utoljára szerkesztette: Paladin, 2017.12.01. 18:13:57
  • Solt
    Szerintem egy kicsit elviszed magad... a CV1, vagyis a kereskedelmi verzió cirka 2 éve van piacon, jóval olcsóbb mint megjelenéskor, plusz tele van az Ocolus Store olyan játékokkal, amik egy 4 éve megjelent VGA-n is fix 90 FPS-l mennek. Dirt Rally, Elite Dangeorus... azért ezek elég nagy nevek.

Az, hogy az optimalizáltság terén tragikomédiába illő repszimek + VR kombinációkhoz a Nasa-tól kell gépet kölcsönkérni, megint egy más történet, ez nem az Oculus sara. Zárójelben azért megjegyzem, hogy az autószimulátorok (AC, iRacing, RF2, PC) már egy GTX1070 mellett is hozzák a fix 90 FPS-t élvezhető látvány mellett.

Közel sem olyan rossz a helyzet mint amilyennek látni véled...
  • repvez
    nem ez volt a cikk amit régen olvastam róla, ezt most hirtelen kerestem . de ott nem volt majd idővel meg nem volt 300dolcsi se emlitve.
    de a lényegen nem változtat, hogy még mindig nem tömegtermék és még mindig csak a felsőkategóriás gépeken megy semmit sem csökkent a hardverigény.
    Amit irtam, hgy a 2 éves csucshardver ma a középkategória lenne teljesitménybe mégse jó hozzá.
  • Solt
    Uram, szövegértelmezés! :)

Idővel viszont le akarják nyomni az árat, egészen addig, amikor is 0 dollár lesz a gép -- bizony, az Oculus VR komolyan gondolkodik rajta, hogy egyszer a távoli jövőben ingyen hozzáférhetővé teszi az amúgy egyre olcsóbban legyártható sisakot.

Ilyen infók alapján eléggé komoly fantázia kell ahhoz, hogy valaki ingyen várja... :))

Egyébként a 67000.-Ft-s számítás jól tükrözi a PC Guru és társainak a színvonalát, mert szimplán csak az ÁFÁ-t felejtették ki a képletből... hatalmas szakértelemre vall csak úgy átváltani napi árfolyamon az USD-s árat! :D Ettől függetlenül nem az emlegetett 300 USD-n jött ez tény, de ma már közel sem 200000.-Ft az ára: LINK

Mindezt úgy, hogy ebben már benne van a Touch, ami önmagában 120 euró, anno pedig erről ugye szó sem volt.

A lényeg, hogy egyre több HMD kerül a piacra, egyre olcsóbbak, szóval lassan egy átlag monitor áráért megvehetőek lesznek. De továbbra is a hozzávaló gép a drága... már, ha valaki szimulátorozni akar vele.
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.12.01. 13:58:23
  • repvez
    itt is irtak róla meg hol van a 67k tól még most is a csökkentés ellenére is 200k környékén lehet csak megvenni.
  • Solt
    Mondott az már sok zöldséget, de ettől függetlenül én nem emlékszem semmilyen olyan kijelentésre, ami a Rift ingyen osztogatására vonatkozna! :) Arról volt szó, hogy 3-400 USD körüli áron fog kezdeni, és ehhez képest 600-ról indultunk.

Attól, hogy egy programba beépítik a natív VR támogatást, még nem fog jobban futni, az Oculus-nak meg nem érdeke, hogy tiltsa az API használatát azoknak, akik nem tudják prezentálni a 90 FPS-t a minimum gépigényen. Ezért van az Oculus store... ami ott elérhető, azoknál garantálják a 90 FPS-t a minimum gépigényen.
  • LacAI
    Solt az örök optimista:) Imádom ahogy a jövőbe vetett hitét:)
  • Torzonborz
    "Mi a fenének csetelne valaki egy Oculusszal a fején?"
    Khm fapfapfap?
  • Lysandus
    Lesz ez olcsóbb. Már kénytelenek voltak árat csökkenteni, mert olyan drágán nem fogyott. Meg a cukrosbácsi minden hülyeséget mondhat, de egy biztos piacuk van, és ezek a gémerek. Mi a fenének csetelne valaki egy Oculusszal a fején? Különösen úgy, hogy csetelés közben mást is csinálnak az emberek, tévét néznek, olvasnak, ne adj isten esznek, vagy mondjuk főznek, stb. Ezeket a vackokat csak nekünk lehet elsózni, szóval olyan áron lesznek kénytelenek adni, amin meg is tudjuk venni. :-)
  • repvez
    A cukrosember mondta még mikor megvette a facebook, hogy igy majd mindenki aki használja az oldalt tudjon 3dbe chatelni meg egyéb dolgok amiket fejleszteni akarnak a jövöbe.

én ugy gondoltam, hogy az a program ami nativ támogatást kap az OR-hez annak ez a kritériumnak meg kell felelni nem csak a saját storeba feltöltött tetrisz szintü játékoknak.
    Utoljára szerkesztette: repvez, 2017.11.30. 21:54:39
  • Solt
    Az Oculus Store-ban elérhető játékok mennek is fix 90 FPS-l a megjelölt minimum követelményekkel.

Én nem emlékszem olyanra, hogy ingyen HMD-ről valaha is szó lett volna... :)

@Lysandus: Jól van, fehér ember nem felejt! :)))
  • repvez
    amugy érdekelne, ha számonkérnénk a fejlesztökön azt amit igértek akkor mivel védenék magukat.Mert ugye amikor megjelent a OR akkor azt mondták, hogy az amd 290es a minimum és annál feljebb már mind tudni fogja a követelményeket.
    Na már most szinte a középkategória is tud anynit mint annak idején a 290e s, még is azt látni, hogy nem lehet középkat VGA-val használni kompromisszum nélkül a headszetet, pedig a hardveres összetevők nem változtak benne. ÉS elvileg szoftveresen is kellett volna optimalizálni rajta.
    Arról meg nem is szólva, hogy első nekifutásra az volt, hogy ingyen adják a szemüveget még akkor is ha veszteséges lesz emiatt a gyártás az elején, hogy minél több helyre eljusson.
    Ehelyett ujra csak a jómoduak vagy a hardcore gamerek nyugodt szivvel megvenni és kihasználni .