91397
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #88632 Utsó 1 percet néztem, mindjárt meglesem. -
Solt #88631 Odamenni semmiképpen, mert ott a két nyitott ajtó ahonnan kijött a srác is, ott bármi lehet... megfordítani, térdre, hasra, kússzon felénk háttal, kéz a tarkóra, mehet rá a bilincs. Ennyi erővel a nőt is lelőhették volna, az még annyira sem engedelmeskedett mint a srác... -
Solt #88630 Az a mozdulat amiért lő, azon nincs mit vitázni, elég egyértelmű. Viszont az ahogy idáig eljutottak, az nagyon gáz... végig magukkal szemben tartják, holott már rég megoldható lett volna, hogy ártalmatlanítsák. Fekszik az ember arccal a föld felé a kezével a tarkóján, és innen jutnak el odáig, hogy agyonlövik! Megértem, hogy nem mennek oda, mert jobbra - balra bármi lehet az ajtóban, de az amit leművelnek az kritikán aluli... a végén az ajtóval baszakodás elárulja mennyire voltak a helyzet magaslatán. -
sakkay #88629 Nem mész oda, mert bemész a-nyitott folyosó 2 irány ajtó-terébe és teret nyitsz magadra. -
sakkay #88628 Amit mondasz európai szemmel jogos, de ott minden állampolgár tudja mivel jár ha nem engedelmeskedik a felszólításnak. Persze lehet jönni azzal, hogy zavarodott a polgár(mint ahogyan agyon is lőnek egy csomó ilyet kint). De ha nem az, te rendőrként már nem tudod meg, mert azt, hogy a kezébe fegyver van és lő-már nem lehet lereagálni. Kérj meg otthon valakit airsoftal és játszátok le-meglátod milyen arányba halsz meg
-
Nekem az jön le a videóból, hogy a tag nem igazán veszi komolyan a történést. És ha megnézzük, a lövés előtti pillanatban a csípőjéhez nyúl, ami akár azt is jelentheti, hogy fegyvert akar előhúzni. Mondjuk azt nem vágom miért kellett négykézláb odahívni a csávót. Oda kellett volna hozzá menni míg feküdt és behúzni szerintem. Persze az ember így utólag könnyen okoskodik. -
sakkay #88626 "Teljesen jogos fegyverhasználat! Az Usában' konkrétan ilyen szitukkal megy az oktatás"
Nem véletlenül kezdtem így. Ha egy ilyen szituban a taktikai vizsgán egy rendőr nem lő(USA) bukhat a vizsgán. Konkrétan ilyen szopatások vannak. -
Solt #88625 Papíron... de a gyakorlatban azért kismillió lehetősége lett volna arra, hogy ezt elkerülje. Láthatóan bizonytalan a tag mozgása, plusz be is van szarva. Forduljon meg -> hasra -> kéz tarkóra / tenyérrel felfelé oldalra -> majd egyikük a lábánál fogva behúzza a "fedezékbe" és mehet rá a bilincs. Azért így agyonlőni valakit... -
sakkay #88624 4,7-8 körülre gondoltam. Igazából nem is kell még húzni, de ha már k. Meg kíváncsi is vagyok. -
sakkay #88623 Persze, csak most értem haza. Hamarosan üzenek priviben. -
sakkay #88622 Teljesen jogos fegyverhasználat! Az Usában' konkrétan ilyen szitukkal megy az oktatás, nincs más lehetőségük. Ha a magyar szempontból kérdezed, az már necces, de ha bizonyos körülmények fennállnak, itt is megállna a jogszerűség. De csak akkor.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.12.10. 15:40:40 -
Solt #88621 Erről mi a véleményed? LINK -
Solt #88620 4770K, 4790K, 6700K, 16 GB memória, GTX970/980... ezzel 1080p-n egy darabig elleszel. -
Indi69 #88619 Szeretnék tanácsot kérni. Nem kell új cucc, hardveraprót szeretjük. Mit vennél a józan ész határain belül. Intel- Nvidia combó.
Játék csak CLOD meg DCS. 22" monitor, lehet lesz nagyobb. VR nem kell. Sakkay kérhetek árakat a régi motyódról? -
Solt #88618 2D-n asztalon elvan "alapjáraton"... -
Indi69 #88617 Most néztem gpu-z-vel, core clock memory clock 0.0 MHz. De azt nem értem ,hogy adhat képet. Mert most ez van a monitorra kötve -
Solt #88616 Na igen... egyszerre ez tud fájni! :) -
Indi69 #88615 Ja szerintem is, holnap kiderül. És akkor az a kérdés hogyan tovább? Gyenge proci+ gyenge lap p8h61 asus, meg kéne egy ssd. Sokba lesz ez nekem :(( -
Solt #88614 Van a 8700K-nak topikja, ott biztos segítenek neked, de nagyon óvatosan, mert iszonyatosan melegszik! Delid nélkül az 5GHz-t és társait felejtsd el, örülj neki ha 4.5 - 4.7 meglesz. -
Solt #88613 Volt olyan driver, ahol kivették a control panelt, nem volt ott a tálcán. Elvileg asztalon jobb klikk és úgy eléred... bár szerintem az a VGA meghalt. -
sakkay #88612 Srácok van itt olyan aki a 8700k tuningban tudna segíteni? 5 éve csináltam már az 3570knál, de olyan faxa lett, hogy többet nem kellett hozzányúlni, ráadásul ezek az új biosok nekem marha idegenek. Prohardveren meg kihalt az idevonatkozó fórum. -
Indi69 #88611 Holnap átrakom egy másik gépbe. Az érdekes, hogy eltűnt az nvidia control panel. És az MSI afterburner nem érzékeli a karit. A cpu-t látja, írja az adatokat hőfokot stb -
Solt #88610 Akkor elvileg az alaplapodon van valamilyen VGA kimenet. DVI, SVGA, akármi. Kösd át arra a monitort, és nézd meg, hogy azzal működik-e. Ha esetleg nem ad képet, akkor a BIOS-ben engedélyezni kell, illetve lehet, hogy a monitor menüjében is be kell állítani, hogy milyen forrásból kapja a jelet. Ha ezzel megvagy és működnek a játékok, akkor vedd ki a VGA-t és próbáld ki egy másik gépben... ha ott működik, akkor a tápoddal lesz valami nyűg (erre van kisebb esély), ha nem működik rendesen másik gépben sem, akkor a VGA nyekkent meg, én erre látom a nagyobb esélyt.
Esetleg még azt kipróbálhatod mielőtt ebbe belekezdesz, hogy lejjebb vesszed a memória és a GPU órajelét is 10-15%-l, vagy adsz még neki pár mV-t. Előszokott fordulni olyan, hogy gyári feszen nem tudja tartani már idővel a gyári órajeleket. -
Indi69 #88609 i-5 2500 sima nem k -
Solt #88608 Milyen CPU van a gépedben, van benne IGP? -
lala42 #88607 Próbáld meg leszedni a drivert. De teljesen. (drivercleaner) Majd rakd újra. lehet a meghajtóprigi sérült. -
Indi69 #88606 Üdv. Közben rá jöttem marhaságot mondtam mert a kari működik, de csak valami csökkentett módban megy. A kép felbontás változott és nem lehet semmit játszani, videó megosztókat lehet nézni. Az alaplapi nincs rákötve a monitorra. Mostanában volt párszor, hogy az egér lefagyott. Ezért csak a reset gomb lenyomása segített. Nem lehet, hogy a winfos eset szét. Legalább 4 éve fent van -
lala42 #88605 Ez azt jelenti, hogy valamelyik ágát, pl. az egyiket leveszed a 6 tűsnek és egy molex csatival a táp 4 tüs kábeléről adod az áramot a karinak. -
Indi69 #88604 Kösd rá a tápellátást, valamelyik másik leosztásra. Ez mit jelent? 6+6 a kábel, melyik a táp? -
sakkay #88603 Fura. Az jó a CLOD legalább használja a hat magot. Viszont a 100 gépes történetnél a legjobban terhelt mag 41% ugyanabban a másodpercben a leggyengébb pedig 11%. DCS nem is mondom az kész katasztrófa. Mondjuk nagyon jól megy, de ahol leesik mondjuk 33 fps-re ott is 15-20% a használat. Ez az 1.5 a 2.1 még nincs megnézve. -
lala42 #88602 Esetleg nézd meg,hogy a táp leadja-e a karinak a szuflát. Kösd rá a tápellátást, valamelyik másik leosztásra.
Nézd meg a karit másik gépben is. Vagy másik táppal a kártyát.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2017.12.09. 09:23:00 -
Indi69 #88601 Szia.igen -
sakkay #88600 Sanszos. Ventik mennek rajta? -
Indi69 #88599 Sziasztok. Játszottam a cloddal mikor is fekete képernyő és sípoló hang kíséretében megállt a gépem. Újra indult de már csak az alaplapi videó megy, eszközkezelő ezt írja ( A Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett. (Kód: 43) ) illesztő újra rakva. Az aidán is látom,hogy nem megy. Vége van vajon a kártyának? gtx 570 2011-es -
sakkay #88598 Na csinálom a teszteket a clodban is. Minden maxon, 100gép légiharc város felett, avarage fps 56. A proci 4.5 megy.
-
lala42 #88597 Mármint Ti.
-
Fürtös #88596 Ejjjgyerök... Öregszünk :D
-
lala42 #88595
A fiammal a ballagásán. (mármint a fiamén :-)) -
lala42 #88594 Szeretnéd? :-) 
-
feca1229 #88593 Én meg azt hittem, hogy az asszonyról is raktál fel képet...
:-)