91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #88342 Ja tudom, mindig követem a híreket. De valahogy nem élvezem. A messzert néztem, az előrenyomásnál fellépő anomália tényleg javítva lett. -
feca1229 #88341 Mondjuk a régi buzi viselkedésükkel sokaknak felbasztak az agyát. Bár én ugy gondolom, hogy akkor jött ez a pozitiv váltás mikor Loft lelepett (elküldték). -
feca1229 #88340 Azért sokat javult. Probáld ki egyszer, tudom régen felbaszták az agyad. -
sakkay #88339 Nem szeretem a BOS-t, de ez egy nagyon jó videó! -
Klusi86 #88338 BoS-ra és egyes repülőkre 50% kedvezmény van -
#88337 Igen, sajnos ez sem eredeti. Mondta is a hangár vezetője hogy reménytelen eredeti gépet találni.
Amúgy ez a gép is szerepelt az angliai csata filmben.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.11.23. 08:14:36 -
#88336 Akció van BoS-éknál...már ha érdekel valakit :-) -
#88335 Marhajó képek, köszi a megosztást! Jah, sajnos az egy '' hamis '' He-111 RR Merlin mocikkal, de állat lenne ha átalakítanák. Jelenleg, ha jól tudom az egyetlen igazi, UK-ban a Hendon-i RAF múzeumban található. Az egy H20 variáns. -
GálTomi #88334 Szép. De ez egy spanyolorszagban a háború után gyártott verzió....... Nem eredeti heinkel. -
Lysandus #88333 -
#88332 Berlinben a Luftwaffe múzeumban láttam egy restaurálás alatt álló He 111-est, csináltam pár fotót arról is
képek -
sakkay #88331 -
Solt #88330 Képzett brigád... -
sakkay #88329 Ja. 5-6 találat volt rajta. -
Solt #88328 Állítólag túlélte... -
Lysandus #88327 Illetve már nem az, azóta összetört. -
Lysandus #88326 Repképes He-111:
-
sakkay #88325 3 perctől nézzétek. -
sakkay #88324 Az É-K. srác dobizása a határon.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.11.22. 11:10:01 -
Paladin #88323 A mostani BoX szerverek nagy részén (még a Wings of Liberty-n is) a mapokat most is a földön kell megnyerni, ahogy írod.
Sokáig - főleg a tapasztalatlanabb playereket jobban vonzó német oldalon - volt probléma, hogy a vadászok fent húzzák a kondenzcsíkot, unatkoznak, közben a másik oldal lent megnyeri a csatát.
Ha valaki mostanában rá akar nézni a BoX-ra, érdemes kipróbálni a Tactical Air Wart, szerintem a legjobb kampány jelenleg. Még félúton tart a mostani menet, pár hétig még biztos kitart. (Ráadásul most épp a Kuban map van soron, azt is be lehet vizsgálni egy füst alatt).
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2017.11.21. 13:30:02 -
VO101-MMaister #88322 En hosszu szunet utan felraktam ujra a BoS-t. Nem voltak nagy illuzioim, csak azert telepitettem, hogy teszteljem VR-el. Meglepetesemre, nagyon sokat javult az FM es sokkal jobban fut mint a DCS. VR-ben viszont nagy hatranya, hogy nincs klikkelheto kabin, mindent gombra kell tenni. Ehhez egyreszt keves a HOTAS, es egy rakas kombinaciot fejbol kell tudni. -
#88321 szerintem nem. mert a VR-ben nem tudsz odanyúlni a kapcsolókhoz. Az azonban igaz lehet hogy inkább civil nagygépes repülésnél van értelme hanyagolni a VR-t.
Megunni... igen a clodot is meg lehet unni más árkategória azt értem de repülni egy eredeti messert? nem sokaknak adatik meg ez mostanság
Utoljára szerkesztette: mustangdc3, 2017.11.21. 11:28:33 -
levy668 #88320 Még nincs benne bombázó, de olvasgatva Jason kommentjeit, ők szeretnék, ha a b-25 repülhető lenne benne, és dolgoznak ezen.
Addig is van a p-47,p-38, fw190a8 amiket rogyásig meg lehet pakolni mindenféle levegő-föld játékszerrel.És ne felejtsük el a ju88-at, bf110-et és az A-20B-t , jó kis fantáziával gondoljuk azt ,hogy DB-7:) (idézet a wikipédiából:"After French forces in North Africa had sided with the Allies, DB-7s were used as trainers and were replaced in front line units by Martin B-26 Marauders. In early 1945, a few DB-7s were moved back to France, where they saw action against the remaining isolated German pockets on the western coast."
Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.11.21. 10:25:59 -
Kurfürst #88319 Én részemről sosem értettem azokat, akik 9000-en várják hogy valaki feljöjjön oda és hátrányból harcoljon vagy ha lenn marad, akkor rárepüljön. Pontosabban értettem, de rettenet unalmasnak tartottam. Oké, amennyit repültem Cloddal ott végig ez ment, de ott legalább annyi értelme volt hogy mentek bombázók is 5-6000-en akiket védeni kellett. Itt nem hiszem hogy lesz ilyen, radásul DCS-ben meg eddig mindenhol máshol is vidáman kergetőznek a népek földközelben, típusfüggetlenül.
A Bodenplattéban erősen úgy tűnik, hogy nem lesznek bombázók meg bombázóküldetések (max. néhány kósza Ju 88 meg B-25), ami még meg is felel a történelmi valóságnak, elvégre a nehézbombázók 95%-ban a hátországban támadtak célpontokat, nem Belgium fölött vagy a német határon. Az ardennekben pedig ugyanaz a sárgyúrás ment, mint a keleti fronton, csak nem Sturmovikkal hanem vadászbombázóként bevetett Typhoonokkal, P-47-ekkel meg Spit IX-esekkel. Ha lesz online war, nagyon magasra ezért nem hiszem hogy érdemes lenne felmenni.
Utoljára szerkesztette: Kurfürst, 2017.11.21. 10:09:34 -
LacAI #88318 Érdekes amúgy ,hogy az ember hogy tud változni, a körülményei mennyire befolyásolják az adott időtöltését.
Ha valaki akkor asszem én rengeteg időt seggeltem a monitor előtt ,és mindig megvettem az aktuális legjobb dolgokat a szimhez.
Aztán más lett az életem és azt kell mondjam egyáltalán nem hiányzik az az időtöltés.Persze ezzel nem azt mondom,hogy a múltban nem élveztem minden percét,de most valamiért olyan elpocsékolt időnek érzem.Bár az is igaz,hogy lemelózik az ember 10-12 órát hazamegy és nincs nagyon kedve már semmi aktív dologhoz,a repszim meg kikapcsol ,szórakoztat. Most,hogy azt csinálom amit szeretek ,akkor amikor én akarom,teljesen más dolgokra is tudok figyelni,mondhatni kinyílt a világ.Néha azért erőt vesz rajtam ,hogy jó lenne ,meg biztos újra elkezdek mozgolódni ,de abban biztos vagyok,hogy közel nem úgy ahogy régebben csináltam.Persze tudom,hogy sok sok időt bele kell ölni ,hogy élvezhesse az ember az ilyen játékokat ,főleg ha eredményes is akar lenni ,de a mostani fejemmel azt mondom ,hogy van ennél jobb időtöltés is:)Mármint egy PC előtt üldögélni. -
GálTomi #88317 Abból minimum egy de lehet két szezont is végig tudnál repülni nem csak vitorlával. De még azt is meg merem kockáztatni hogy abból a pénzből a PPL szakszolgálati engedélyt is meg tudnád szerezni. -
levy668 #88316 @Tom: Még ha csak ez lenne a hobbim, de pár éve meghülyültem és elkezdtem racer quadcoptereket építgetni:)(Időnként fogyóeszközök). Szerencsére ez a hobbi télen alszik, így át lehet csoportosítani erőforrásokat.
@Solt: Yepp megtanultam a leckét, nem számol, csak élvezi az eredményt.
@Mustangdc3: A VR cucc nem fogja feleslegessé tenni a házi fülkéket?Vagy megtanulod behuny szemmel(búvárszemcsivel) mi hol van.
Ha veszel messzert...hát az első pár 100 órában élveznéd, de utána rájössz ,hogy ez is csak egy repülőgép és azon kívül hogy A-ból B-be mész vele, vagy a reptér melletti kihalt terület fölött megpörgeted, nincs nagy értelme.Nem lő rád senki, nem tudsz senkire lőni.(legalábbis törvényesen:)) -
#88315 de ezt is lehet még fokozni. Otthon építeni egy komplett fülkét és abban repülni a szimulátort projektorral, bevásárolni hozzá a gombokat, kapcsolókat stb.
Viszont a legdrágább az az hogy ha tényleg veszel egy messzert és azt repülöd :)
-
Vannak ennél sokkal költségesebb hobbik is. Meg veszélyesebbek. Meg olyanok, amiknél hetekre eltűnik az ember. Nem azt mondom, hogy azok rosszak, de ha elosztod, hogy hány órát töltesz a számítógéppel, azért az nem olyan rossz ár/óra arány jön ki. Minden csak viszonyítás kérdése. Ha az egyetlen hobbid a gombászás vagy lepkegyűjtés lenne, ahhoz képest sok. Ha mondjuk vitorlázóval akarnál repkedni (aminek még üza díja sincs) már ahhoz is képest is qrva olcsó. -
sakkay #88313 -
Solt #88312 Ilyenkor egy dolgot nem szabad csinálni! Számolni! :) -
levy668 #88311 Ne is mondd most upgradeltem a pc-t......
Közben meg számolgattam mennyit költöttem, joy, pedál, monitor stb-re.És ez még hol van a VR képes konfigtól:)
Ez a legdrágább PC-s szórakozási forma.
De akkor is megéri:) -
feca1229 #88310 :-)
Azt is várom!
Annyi pénze még a királynak sincs amit ellehet baszni repülőszimekre. -
#88309 Ó, az még odébb van. Előbb a 4.5 jöjjön ki. :) -
feca1229 #88308 Te Tom én már k@rvára várom azt a pecset!
Arrol lehet tudni valamit, hogy mikor lehet előfizetni a Tobrukra? -
#88307 Ezt csak MP tudja, hogy minek rakta ki... Beta alatt most már nem volt komoly hiba, de apróságok azért voltak. Nem tudom, hogy mennyi idő kell amíg Steamre kerül... -
sakkay #88306 Nem vágom miért rakták ki ezt a béta véget. Ok. Most azért már sokan kezdtek két hetezni, szóval remélem azért rakta ki, mert utána megy ki steamra. Ha nem, az szarul veszi ki magát. Remélem tényleg élesítik a hétvégén -
feca1229 #88305 Általaban az orosz oldal a BOSban
szivesebben repül a földhöz közel vagy alacsony magaságban, sokszor kiserik az il2, azokra pedig ragadnak a német gépek. Persze a ruszki gepek ebben jók. Gondolom attol függ mjlyen feladatok lesznek. Az fogja megválasztani a rep. stilust. A mustangok is szerettek földközelben repkedni, vonatokat rombolni, meg minden mást. Petsze mikor sokan voltak és övék volt a légifölény. Lehet ilyeneket olvasgatni, de gondolom azért a földközelben azért átgondolták hogy belemenjen-e a játékba. -
#88304 bekapcsolva a pseudo módot jó de ha újra kikapcsolom akkor ugyanúgy nem
eddig azért nem volt bekapcsolva mert mikor arról olvastam hogy telepítéskor mire kell figyelni meg mit hogy állítani akkor az volt a javaslat hogy ez legyen off.
-
#88303 az sose volt bekapcsolva de köszi a tippet megpróbálom