Paranormális jelenségek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor honnan tudjuk, hogy vannak?
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
\"A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó.\"
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Oké, elfogadom. Ha hozzáértõk "objektíven következtetnek" az bizonyíték. Ha nem hozzáértõk kérdeznek az csúszós. Felfogtam. lekoccoltam ilyen jellegû témákról.
Tudod, azért vannak "normális természeti jelenségek" amik annyira ritkák, hogy totál semmi mérés nincs velük kapcsolatban, mert még azt sem lehet tudni mikor és hol fordulnak elõ...
Na tényleg befejeztem.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Még mindig nem kell mindent elhinni...
"The marine insurer Lloyd's of London has determined the Triangle to be no more dangerous than any other area of ocean, and does not charge unusual rates for passage through the region. United States Coast Guard records confirm their conclusion. In fact, the number of supposed disappearances is relatively insignificant considering the number of ships and aircraft which pass through on a regular basis. "
A Lloyd's of London tengeri biztosítótársaság megállapította, hogy a Háromszög nem veszélyesebb, mint az óceán bármely más része, és nem számol fel extra biztosítási díjat a területen való áthaladásra. Az Egyesült Államok Parti Õrségének statisztikái is alátámasztják a következtetésüket. Valójában a feltételezett eltûnések száma elhanyagolható a területen áthaladó rendszeres légi és vízi forgalom tekintetében.
Nem elég?
Egyébként pontosan ezeket az adatokat olvastam én is, máshol. Sõt, gyakorlatilag mindan, Ufómagazintól eltérõ helyen azt fogod találni, hogy a Háromszög ennek a Berlitz-gyereknek a kitalációja. Innentõl nem sok értelme van rugózni rajta...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Egyébként ha olvastad ezeket a cikkeket, akkor miért nem látod, hogy az egész Háromszög-balhé egyetlen ember mûve, és hogy az égvilágon semmi rejtélyrõl nincs is szó?
Ehhez az utóbbi két linkhez meg inkább nem fûzök semmit...
Ha meg rákeresel national geographic-os vagy hasonló videókra/cikkekre, ezerszer hitelesebb információkat találsz. Ennyi.
Még mindig nem kell mindent elhinni....
3143 - Thomx! Nem nevetséges. Mindaddig nem, amíg nem tudod mi az ilyen cikkek forrása. Nem az alapján kellene egy cikket megítélni, hogy hol jelenik meg!
Azért jól összecseng a mûszaki hibákkal.
Elég sok baromságot írnak azon az oldalon.
Mellesleg, ha jól vagyok tájékozódva az összes szerencsétlenség nem is pont azon a bizonyos háromszögön belül történt. Sajna ide vonatkozó térképet nem találtam, márhogy olyat, amin a katasztrófák helyszínei pontosan jelölve lennének és számszerûsíteni lehetne, hány balesetrõl is van szó, mennyi idõ alatt. Viszont arról több cikket is találtam, hogy nem az egyetlen hely, ahol megmagyarázhatatlan szerencsétlenségek történtek (nem tekintem evidenciának, hogy csak óceánról van szó) és ezen területek "kicsit érdekesek" elhelyezkedésük szempontjából.
A lényeg h aztán sor került az idézésre, tény h pukkant egyet a fal, amit a többiek rögtön a szellem megérkezésének véltek,de én akkor is úgy voltam vele, h na nyugi,ettõl még nem fogok hinni, szal arra akarok rátérni h ha lesz is valami akkor se fogod elhinni<#beka2>#beka2>
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Legendának tartom az egészet,és szükséges lenne a közvélemény elõtt is leleplezni ezt a babonát.Ha egy kísérletben mindent a "nagy elõírások" szerint csinálnának az idézõk,és ezt részletesen dokumentálnák is,akkor ez a babona is örökre ellehetetlenülne.Úgy kéne csinálni mint a többi empirikus tudomány esetében:elfogadjuk az elméletet amennyiben gyakorlatilag bebizonyítható.
Idegen lények szvsz nem lehetnek, mert ennek a "táncikálásnak" nem látom értelmét.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
http://imagerz.com/QENGX0tvAwIBBQ9IFwVR
http://imagerz.com/QENGX0tvAwIBBQ9LEQVR
http://imagerz.com/QENGX0tvAwIBBQ9LEwVR
http://imagerz.com/QENGX0tvAwIBBQ9LEgVR
http://imagerz.com/QENGX0tvAwIBBQ9LFQVR
http://imagerz.com/QENGX0tvAwIBBQ9LFAVR
ezek mik lehetnek?
Itt a gyerek hozzászólása aki csinálta a képeket:
Sziasztok olvasgattam a fórumot és elég érdekes és izgalmas történetet láttam leírva. Én még új vagyok itt és azért regeltem, mert nekem is van pár érdekes sztorim. Bár nem túl frissek(2009.07.-08 hó kb...). Nos az elsõ "észlelésem" úgy 6 éve lehetett szintén egy nyári estén. Úgy este 10 óra körül, ha jól emlékszem kimentem az erkélyre nézelõdni (9 emelet, nagyon szép kilátás),mert rendszeresen szoktam nézelõdni. Felnéztem a csillagos égboltra és páztáztam a csillagokat, mikor figyelmes lettem kb 1 tucat csillag szerû fénypontra, melyek hol közeledtek egymáshoz, hol eltávolodtak egymástól. tiszta fehér fényük volt, egyenletesen világitottak. Szüleim is látták és úgy 5 percnyi figyelés után beküldtek lefeküdniSad. Azóta sem tudom, hogy mi lehetett az és sosem fogom elfelejteni. Valakinek esetleg volt hasonló jellegû észlelése???
Az idei nyaram rendkívül gazdag volt paranorm. jelenségekbenGrin és szerencsére egyet meg is tudtam örökíteni. lefényképeztem, de a minõsége nem lett túl jó. Kompakt gép 3x-os opt. zoom-os kis sz.r, de azért a lényeg kivehetõ.
2009.07.09. kb: 21:30, testvérem szólt a konyhából, hogy lát valami furát az alkonyodó horizonton. Én azonnal odamentem hozzá és az ablakon kinézve egy nagyon fényes, fehér, ragyogó fényt láttam, majd úgy egy percel késõbb már 2, még néhány perccel késõbb 4 db fénypont ragyogott az égen mozdulatlanul. Ahogy megjelentek, ugy tûntek el és jelentek meg újra. Fél óra elteltével már csak 2 fény maradt, ezeket kaptam lencsevégre. Az egész jelenség úgy ért véget, hogy lassan elindúltak egymás felé, egyenletes sebességgel, majd keresztezték egymás pályályát és lassú ereszkedéssel eltûntek a horizontról. kicsivel több mint 1 órán át lehetett látni a jelenséget. elég bizarr volt, meg kell hagyni. kommenteket szivesen fogadok a történtekkel kapcsolatban. Képeket hogy tudok feltölteni a fórumra??
Van még pár sztorim, azokat késõbb leírom, sziasztok.
Aztán még írta hogy a meteorológiai ballont és a repülõgépet teljes mértékben kizárná, mert ezek mozogtak össze vissza cikk-cakkban is és fényesek voltak, fényesebbek mint egy csillag. És már nem ez az egyetlen: "narancssárga gyorsan mozgó pontok az égen" történet, a fórumozók kb 75% látott ilyen jelenséget és egyikük sem volt alkohol hatása alatt. Ötlet mi lehet ez?
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék