Paranormális jelenségek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
többi videód nagyrésze meg egyszerû genetikai mutáció, nem egy ember is születik mutációkkal, õket is lehetne mutogatni...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Poltergeist jelenségekrõl
Majd szólj, ha beszélnek hozzád a színek, valaki úgyis megmagyarázza, de neked az nem lesz elég jó válasz, mert 'nem lehet, hogy a gömbvillám...?'
Hidd el, nyomnál bélyeget, lennének még cifrább tapasztalataid, elképzeléseid, és azokról sem tudnád, hogy hol a hiba, teljesen logikusnak tûnnének, mint az a blõdség, amit a #3231-be vágtál be.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nem beszéltem mindenrõl annak idején, meg most sem, de amennyit kaptam azért a kevésért is amiket leírta, elég volt. Most viszont elolvastam pár cikket, amiket rég ne, és az jutott az eszembe, hátha van akit tényleg érdekel és komolyan is tudja, akarja venni és ki tudja milyen infó segíthet megtalálni a megfejtést az ilyen jelenségek kapcsán...
Nem igaz az összes ilyen hír, ezt nem hiszem, sõt volt már, hogy egy-egy videó kapcsán kapásból kiszúrtam, hogy csalás, bár meggyõzõnek tûnt.
Nézd az igazság jobban érdekel, mint az, hogy kinek volt igaza. Molninak spec asszem igaza volt, hogy légmozgás, de azt nem írta le, hogy mi okozhat egy házban ekkora különbséget két helység között, valamint nem biztos, hogy a kiegyenlítõdés során fellépõ légáramlatot a helység minden területén egyformán érzékelni lehetne szél, huzat formájában. Valamint hivatkozott a nyílászárók szigetelésére, ami azért érdekes, mert ha szar a szigatalés, ki sem alakulhat ekkora különbség legfeljebb nagyon gyors és erõteljes vákumkialakító hatás esetén. Na most meg fogjátok magyarázni, hogy logikátlan amiket írok?
Komolyan beszélgetünk, vagy dedózunk?
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Ráadásul köztudott, hogy sok szélhámos ilyen hülyeségek terjesztésébõl él.
Szerintem nincs azzal semmi baj, ha a témára erõsen gyanakodva tekint az ember. Ez az erõs hinni akarás szerintem gáz.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Meg hogy lehetetlen, pedig a fizika topicban arról van épp szó, hogy a fizika törvényei szerint lehetséges, csak legfeljebb nem tudható az ok, hogy mi okozta pl. a csillármozgást, márhogy cirka fél óra alatt mitõl alakulhat ki ekkora különbség két helység között.
Jön a vákum?
A kanálhajlítás a vákuum mozgásának befolyásolása (megváltozik a fém kristályrácsának tér-idõ szerkezete), a csodás parafenomén gyógyító képességek fizikai alapja is ez. A parafenomén személy agya és idegrendszere képes közvetlenül vákuumenergiát kicsatolni, anélkül, hogy tudna róla. A vákuumkontinuum mozgásállapota határozza meg a téridõ szerkezetet, tehát aki ezt a mozgást befolyásolni tudja, az a téridõ struktúrát képes átalakítani. Képzeljük el, ha több millió ember jut el arra a szintre, hogy hozzáférjen a vákuumenergiához éber állapotban is."
Egyszerûen arról van szó, hogy nem minden kamu. Az elõitéletektõl meg mindenkinek magának kell megszabadulni. Az azért érdekes, hogy a vitáink során ez a cikk pont nem került belinkelésre a vitapartnereim részérõl. Egyszerû volt rátalálnok három szó kellett csak hozzá. Annál is inkább nem vagyok megsértõdve, mivel most kicsit örülök, hogy a tudományos körökbõl az én esetem elõtt jóval már elhangzott hasonló vélemény az enyémhez.
2001-es cikk na akinek van kedve olvassa vissza miket írtam régebben
Sziasztok. Vannak esetek, amelyek nem csalás, nem ámítás igazak.
Az SG-n írogatók nem szoktak SG-s cikkeket olvasni az adott témában, ha hozzászólnak?
Az úgy nem megy, hogy szellemlátást bemondásra akármilyen messzirõl jött embernek el kell higgyük, a cáfolatokat, a leleplezett csalásokat meg simán elengedjük a fülünk mellett. (esetleg eljátsszuk a sértõdést)
Én ezért egyáltalán nem félnék egy olyan házban ahol ilyen állítólagos paranornormális jelenségek figyelhetõek meg,inkább alaposan átvizsgálnám a helyszínt és azokat a személyeket akiknek a jelenlétében ezek elõfordulnak,márha hozzájárulnának,de nem szoktak éppen azért mert ezek a dolgok mindíg csalásokra épülnek,szemfényvsztések csupán,sosem lehetett tudományosan igazolni a valódiságukat hanem éppen ellenkezõleg:az alapos vizsgálatok mindíg csalásokat állapítottak meg.
Tudtok valamit a dologról?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Velem viszont történt egy érdekes dolog, mikor kicsi voltam, 2.as, azt hiszem... Arra ébredtem, hogy valaki járkál az ágyam elõtt és mikor kinyitottam a szemem, nem volt ott senki, de a hangokat tovább hallottam, még azt a hangot is mikor vastagabb szõnyegen sétálunk és besüpped kicsit. Ablak nyitva volt. Egy emeletes lakás volt, de már mindenki aludt, senki sem volt a földszinten, ez biztos, és padlás sem volt felettem. Nagyon beparáztam... Nem értettem mi történik. Aztán egy kis idõ múlva elkezdtem kiabálni, mire Anyu felébredt és odajött. Aztán utánna nem hallottam a hangot.
Felejthetetlen esemény... és magyarázatot se tudok rá adni.
\"A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó.\"
De ha irónia akart lenni, akkor nem jött át... Lehet, hogy már fáradt vagyok hozzá, kicsit sok volt ma már abból az idiótábol abban a másik topicban... 😛
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Szvsz. Uri Geller még ebben a topicban is a legalja..