ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm a pofont, de én is már csak az érdekes, valamit érő dolgokra megyek, és nem csak azért, mert önmagában értékesebb, mint a rendszer össze többi égiteste együttvéve, hanem mert különlegesek. Névtelen, fagyott kis holdat bárhol találsz, míg ammóniabolygót, életet fenntartó gázóriást nem.
Terraform Candidate 22,000-30,000
Water Worlds 10,000-14,000
Metal Rich 4,000-6,000
High Metal Content 2,000-4,000
Icy 300-800
Rocky 300-400
Nem éri meg 10x kevesebbet érő planétáért menni a semmiben órákat. Egy Nebulában vagy forgalmas helyen, na ott mindegy mi csak a neved kiírva legyen.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Honnan tudok teát szerezni ha nem ott veszek?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
http://elite-dangerous.wikia.com/wiki/Synthesis
ide kell bejelentkezni
Az anyagokat pedig ide-oda bóklászva a holdak felszínén lehet találni - ebben segít az SRV szkennerje.
Horizons tréning videók
Érdekelne, hogy a jobb oldali panelen ahol van a frakció stb. ott van egy olyan fül hogy inventory és azon belül synthesis ott látok dolgokat azon belül anyag megnevezéseket amit be kell gyűjte vagy ilyesmi. El tudná nekem valaki magyarázni azt a fület. Köszönet.
Én elsőnek azt sem tudtam hogy kell felszállni 😊
Amugy nagyon tetszik a jatek, igazabol sosem jatszottam ilyen fajta jatekkal - talan ezert is orultem volna, ha az elejen a magamfajta lamakat a jatek kicsit jobban kezenfogja, akar 1-2 bevezeto questtel, ahol mondja mikor mit nyomjak 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.01.30. 15:46:55
a videó nagyon beteg <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Sippie, 2016.01.30. 12:51:24
Nagyon dúrván tolja
Utoljára szerkesztette: Janicsillagasz, 2016.01.30. 12:48:23
de szerintem senki nem fog elmenni a kedvedért többszáz vagy ezer fényéveket
A Fuel Rats pont erre alakult - kifogytál, szólsz nekik, hoznak neked. Nekik van üzemanyaguk, és több tízezer fényévre is elmennek érted.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.01.30. 09:01:01
Nem nyúltam le neutront Swoilz-ban, nem találkoztam vele. És én mindent végigszkennelek, a fontosabb részét még az EDSM-be is lejelentem.
A név kiíráshoz meg csak annyi kell hogy keresel olyan objektumot, ami mellett nem szerepel név, odarepülsz, leszkenneled és amint leadod az adatokat egy állomáson (universal cartographics menünél) akkor te leszel az első felfedező és a te névtáblád szerepel ott. Feltéve ha időközben nem előzött meg valaki és előtted gyorsan leadták az adatokat.... Viszont nem érdemes az üres objektum láttán megörülni és gyorsan vissza egy állomásra, hiszen rengeteg fölösleges idő elmenne a minden rendzser utáni visszatérésre... Ezért szoktak a felfedezők gyakran hónapokra kimenni az űrbe, beszkennelnek párezer objektumot és utána haza. Ha időközben elvesznek pár tucat rendszert, kit érdekel... maradt még pár milliárd amit felfedezhetsz 😄
Viszont ha tényleg ki fogsz menni felfedezni, akkor előtte gyűjts egy kis pénzt, legalább egy hauler vagy cobra mkIII-t vegyél (nagy ugrótávolság miatt), tedd bele a legjobb Frame Shift Drive-ot (ez adja a nagy ugrótávolságot), Advanced Discovery Scanner-t (5 másodperces gombnyomással az EGÉSZ csillagrendszert leszkenneli) és ajánlatos megvenni a Detailed Surface Scanner-t, mert ezzel sokkal többet fognak fizetni az adatokért (50%-al!). Ezeket érdemes a legkisebb class-os helyre betenni, mert csak 1-es méretűek, a nagyobb, 4-es helyre (pl Cobra MKIII-ban) vedd meg a legjobb Fuel Scoop-ot, amivel bírsz tankolni a csillagoknál (nem mindnél, erre figyelj), különben kifogysz az üzemanyagból és akkor nem marad más megoldás, megkérsz valakit hogy vigyen neked egy kis üzemanyagot (de szerintem senki nem fog elmenni a kedvedért többszáz vagy ezer fényéveket 😄 ), vagy a jobb oldali panelen bekapcsolni a híres piros gombot és bumm...
Szóval a legjobb FSD, legjobb Fuel Scoop, ADS, DSS. Ezek nélkül ne menj. Érdemes még egy Auto Repair eszközt megvenni, mert gyakran előfordul hogy tankolás közben túl közel mész a csillaghoz és megsülsz, ilyenkor érdemes 1-2 modult megjavítani vagy esetleg venni egy heat sink launchert amivel csökkentheted a hajód hőmérsékletét, de ez hamarabb elfogy mint a javítócsomag...
Ezek összesen kb 5-6 millióba kerülnek +a hajó. Utána biggyesztheted a névtáblákat 😊 Nekem is van már vagy 50 csillagrendszerem.... (egyetlen hét termése)....
Utoljára szerkesztette: Janicsillagasz, 2016.01.30. 08:58:01
Az igen, aszteroida mezőt és betettem filterbe. Kár, hogy a felfedezett rendszereket nem lehet filterezni.
Az első utanom 1 éve még csinálgattam, ma már kizárólag víz, földszerű, ammónia bolygók, meg az egzotikus gázóriások érdekelnek.
SWOILZ-ban van felírva egy névtelen neutron amit scanneltem, remélem nem nyúltad le. 😄
pont tegnap volt redditen egy 99-es, a rekord 112.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.01.30. 07:34:04
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.