23609
-
Amergin #10025 Nekem is sikerült végre lencsevégre kapni egy capitalt!
További képek:
1
2
3 -
#10024 Köszi a tippeket.Ma megvettem a játékot kieggel együtt.Huh most tudtam 1 órát molyni vele.Huh nem egyszerű így elsőre.Főleg, hogy az angolom nagyon kevés.Videókból meg magamtól próbálok dolgokra rájönni.Éppen training dolgokat csinálgattam.Az első pár sikerült.Az MKIII-at nem volt egyszerű szétlőni.Most utána vagyok,azonosítani kell hajókat vagy mi.Nem teljesen értem mi is a feladat.Párat már sikerült. -
#10023 Ha jól tudom a szállítmány méretétől és a tárolt hajó kapacitásától függ, szóval ha van elég hely, simán lehet hajót váltani, a cucc átkerül a másik verdába. -
Amergin #10022 Hajócserénél mióta engedi átrakni a hagyományos cargot egyik hajóból a másikba?
Régebben próbáltam és nem engedte, ma megpróbáltam csak úgy és engedi. -
#10021 el is viszek oda egy cobrát sztem :) -
#10020 Úgy néz ki az unknown probe a Merope felé "mutat":
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mivel a Föderáció már szállított (talált) ilyeneket, így ezért lehet, hogy az egyik capital hajójuk most ott figyel a bolygón. -
#10019 A mostani hírlevélben a surface scanner kap ki udate-et elviekben.meg több materialt lehet majd találni -
#10018 ÉN a felfedezéssel voltam így. Mondom mi a franc jó abban, hogy elmegyek egy full lakatlan rendszerbe, aztán idióta bolygókat szkennelgetek. Aztán egyszer elindultam, és aznap 10 órán keresztül lépkedtem rendszerről rendszerre, bolygóról bolygóra. Napfelkeltéket nézegettem lakatlan lila bolygók felszínéről, rallyztam az SRV-vel, idegen életforma után kutatva olyan rendszerekben, ahol két napot is láthattam egyszerre. Amelyet itthonról soha nem fogok látni valószínűleg.
Én ezért mondtam, hogy mindent ki kell próbálni, mert okozhat meglepetéseket a játék, kellemeseket. -
#10017 Ezt azért mondtam, mert ha kipróbálja, lehet megtetszik neki. -
#10016 Hát ha lehet venni, akkor inkább, mint felszerelni bányàszatra meg keresgélni talán. -
Amergin #10015 Köszi, akkor majd veszek a piacon!
Meg se néztem...
-
#10014 Keress olyan bolygóknak, amelyek rendelkeznek gyűrűvel. A gyűrű leírásánál Metallic, vagy Matel Rich legyen, és az ilyen övekben 100%-ban találsz Praseodymiumot. De amúgy lehet venni marketen is. -
Amergin #10013 Nem bányásztam még (és nem is fogok, mert nem érdekel), de 1 egység Praseodymium kell a mérnöknek az FSD range növelő kütyühöz és azt csak bányászattal lehet megszerezni.
Tud valaki tippet adni, hogy hol akadhatok rá erre az anyagra?
-
#10012 Többen panaszkodtak Redditen is, hogy a 2.1.03 óta többet hibázik a DC - gyűjtik az információkat, írják is, hogy rajta vannak az ügyön, addig is minden esetet várnak a fórumra.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.06.26. 12:47:31 -
#10011 Szintén ugyanez volt kb. 1 órája. Kilőttem én is a robotpilótát, aztán kézzel landoltam. -
Amergin #10010 Az imént nem dokkolt be a robotpilóta. Már közvetlen a dokkolási pont felett állt, de pár méterrel jobbra és onnan nem mozdult semerre, csak lebegett. Kétszer adtam gázt, arrébb mentem így próbáltam újra, az eredmény semmi: visszament ugyanabba a pozicióba. A végén kikapcsoltam a robotpilótát és letettem kézzel -
#10009 Lecsekkolom ma egy szkennerrel, és akkor minden ki fog derülni.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.06.26. 11:41:58 -
#10008 Mikor odaérsz, már általában nem üresek :) -
#10007 Ez is megoldás, de várna a halál, amíg telepakolják magukat Diamond-dal, addig sokkal értelmesebb dolgot is lehetne csinálni. -
#10006 Redditen olvastam egy jót - elmegy egy jeges RES-be egy hajóval, és keres a feldolgozó terület szélén T7 és T9 bányász NPC-ket, akiket kifoszt, mikor megtelik a rakterük LTD-vel :)
"bányászat" refinery, lézerek és limpetek nélkül :)
Én a múltkoriban majdnem nekikezdtem a Clipperemmel bányászni, aztán "véletlenül" az Asp Exploreremre kapcsoltam át, és most már 10kly-re járok, és a galaxis "alsó" peremén fedezek fel - tele van neutronnal és fehér törpével a táj, és alig járt erre valaki :)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.06.26. 11:30:38 -
#10005 Ahol én bányászom, ott Platinmumból van jócskán, tegnap egyik kanyarral 60 tonnát vittem be, meg 10 tonna Painite volt még a szir-szar Gold mellett. Diamond tényleg ritka, 65 rongyért lehet tonnáját eladni.
Amúgy szerintem itt látszik, hogy mennyire rákaptam a bányászatra mostanában:
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.06.26. 11:24:02 -
#10004 10 tonnát nem nehéz összeszedni :) 500-at már érdekesebb feladvány, bár most a low temperature diamond a "divat" -
#10003 Hát majd fejlesztek felfedezésre us, de ha visszatérek valami màs elfoglaltsággal fogom lefoglalni magam. Pl kereskedést, kalozkodàst powerplayt ki sem probáltam.
Feltételezem ez az engineers dolog is fog változni, kapnak ötleteket jocskán.
Platinum ritka? Én mikor bányàsztam 10 tonnákkal szaladgáltam egy jo pristine metallic gyűrűből. Messze sem kell menni.
-
#10002 Ha még nem vetted meg, akkor a Frontier oldalán vedd meg, mert úgy a teljes bevétel a Frontierhez kerül (nem húz le róla kb. 30%-ot a Valve), és ugyanúgy kapsz Steam kulcsot, ha szükséged van rá.
A CMDR Deluxe Edition meg 3 festéspakkot tartalmaz a játékon túl (3 olyan hajóhoz, amiket a játék elején fogsz használni, bár sokan később is szeretnek a kisméretű hajóknál maradni), ez a kozmetikai mikrotranzakciós része a játéknak. -
#10001 Énis nemrég vettem meg, anno elindultam felfedezni, most utazok hazafele. Egy jopàr honapos tura lesz.
Szoval a horizons szezonpassz tartalmazza a planetary landing-et, ami az hogy leszállhatsz legkör nélküli bolygokra, valamint most jött az engineers, ami lényegében arra valo hogy a moduljaidat fejlesztheted.
Az alap játék viszont tartalmaz minden màst, missziokat, kereskedhetsz, kalozkodhatsz, fejvadàszkodhatsz, bànyàszhatsz, ott a powerplay, stb.
Jaj és ugye a szezonpasszba még 3 modul jön, a 2.2 guardians, 2.3 commanders, 2.4 még nincs bejelentve mi.
-
#10000 Facebookon is most kérem tagságot,bár ahogy nézem ott eléggé kihalt minden.
Megyek előkeresem az ezer éves joyom az ágyneműtartóból. :D Remélem jó lesz hozzá,és megy vele rendesen?! :) -
#9999 Nem igazán, pár hónapja. :) De itt a fórumon elég segítőkész emberek vannak, szóval ha kérdésed lenne, nyugodtan tedd fel. -
#9998 Köszi! :)
Te már régóta játszol vele? -
#9997 Ha egyben 35, akkor egyben vedd meg, az nagyon jó ár. -
#9996 Köszi!Azt hiszem akkor megvevős lesz a dolog. :) Bár még el kell döntenem, hogy csak az alap, vagy pedig a kieg is.Most 17 és 16 euro a steamen.Viszont egyben 35 és ahoz adnak még csomó mindent.Bár nem tudom azok micsodák,nem néztem. -
#9995 Az én angolom nem valami penge, de kiválóan el lehet lavírozni az Elite világában így is. A Horizons kiegészítő nélkül is játszható a játék, bár megmondom őszintén, hogy egy bolygóra való leszálláshoz nem fogható semmi a játékban, fenomenális lett. Szerintem vedd meg az alap játékot, és ha tetszik, akkor a kiegészítőt később is be tudod szerezni, sokan így tettek. -
#9994 Sziasztok!
Már egy ideje szemezgetem a játékkal.Most látom a s?teamen le van árazva, és gondolkodom a megvásárlásán.Kettő kérdésem lenne.Mennyire kell angoltudás hozzá?Elég valami minimális, vagy azért sokkal több kell?Melyik verzióját érdemes megvenni?Elég az alap, vagy valami kieg is jó egyből ha van.
Előre is köszi a segítséget! -
#9993 Azért nem lenne rossz, ha a Bookmark pl. a Navigation menüben is látszana a rendszeren belül. -
#9992 Képeslapok
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#9991 Egyéb híreinkben:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#9990 A hírlevélből és a fórumból: In order to continue to address the feedback raised regarding both the grind and RNG nature of The Engineers we’re going to making the following changes;
- We will be adjusting the way the surface scanner works to allow you to see what materials are available from any given planet. This should make locating materials far easier.
- In addition we are making a number of changes to the lowest level blueprints. This includes improving the positive effects of low level upgrade results as well as reducing the cost and simplifying the materials needed.
- We’re also increasing the number of units you get for each instance of a material you find. This means instead of getting one unit of a material, you will get multiple units of that material. This will allow you to increase the number of attempts at each Engineer.
- We’ll be increasing the number of materials spawned when surface mining. Again, to make the process easier and the materials easier to gather.
- The likelihood of finding rare materials in these instances will also be increased, meaning it will be easier to use higher level blueprints.
- And we will be reviewing the balance and locations of non-planet salvage and reviewing the possible USS locations for each material.
Egyrészt végre lesz értelme a DSS-nek pénznövelésen kívül, ez már csak játékmechanikailag is jó.
Másrészt lassan közeledünk talán az Engineers béta végéhez... -
#9989 Köszi, fordultam egyet a Naprendszerbe, utána váltottam egy Open/Solo-t, és így megjött a küldetés. -
#9988 erről a listáról már szinte mindent láttam, és néhány fehér törpe meg az ultraritkák egy része nincs még a nevemen. Fekete lyuk és neutron van bőségesen, egyik fajta Wolf-Rayetem is van... -
nibron #9987 nekem a crom rendszer permitje okoz ilyen problémát. mondjuk én megszereztem a meghívót, de itt elakadt a dolog, mivel állítólag az inbox-ba érkezne egy üzenet. de hetek óta semmi, még akkor sem ha újra megszerzem a meghívót. -
#9986 Nekem talán második dokkolásra megjelent a Qwentes "mehetsz hozzá, elismerünk" dolog - aztán a cuccot már nem szedtem össze neki.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.06.24. 15:06:57