ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Köszi szépen a válaszokat.<#worship>#worship>
Űrhajózhatsz kedvedre, vadászhatsz másokra, vadászhatnak mások is rád, lehetsz fejvadász, csatlakozhatsz kedved szerint privát csoportokhoz (akik között van sok PVP orientált társaság is). Nagyon sokan vannak most is, akik nem vették meg a Horizonst, bőségesen el lehet lenni nélküle, de egyre több olyan tartalom lesz, ami már oda nem kerül be. Viszont év végén biztosan jóval olcsóbb lesz a Horizons, hiszen akkor megjelenik a Sajtoskifli a 3. évadra.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
S2 múlt év végétől tart 2016 végéig, és első körben a bolygóra szállás lehetősége került bele, és az idei dolgok már abba fognak bekerülni (erről volt már szó a topicban, olvass vissza néhány oldalt).
Ha megveszed az Elite: Dangeroust, akkor az S1 tartalmat megkapod, de ami idén jön újdonságként, azt már nem, vagy csak "járulékos" dologként - pl. ha változtatnak valamin (küldetések kinézete, fegyverek, stb.).
Ha megveszed az Elite: Dangerous Horizonst, akkor megkapod az S1 tartalmat ÉS mindent, ami az S2-ben benne van és lesz.
Majd év végén jön az Elite: Dangerous Sajtoskifli, amiben benne lesz minden, ami az S1 és S2 tartalma, és azzal kapod majd meg az S3 tartalmát.
A Horizonst az E😄 tulajok olcsóbban vehetik meg, és van egy hajó (nem egy nagy durranás), amit csak azok vehetnek meg, akiknek megvan mindkettő - ez a köszönet a folyamatos támogatásért. Valószínűleg ezt ugyanígy folytatják, a Sajtoskifli olcsóbb lesz a Horizons tulajoknak, és azt is említették tervben, hogy mindig 2 verziót lehet majd kapni, az előző "kész" évadot, és az aktuálisat - tehát a sima ED-t kiforgatják. Ha valakinek az van meg, az persze az alap dolgokkal továbbra is játszhat, de egyre több olyasmi lesz, ami számára nem elérhető.
Tulajdonképpen az MMO-k havidíja és kiegészítői helyett "éves díj" formájában veheted meg a legújabb szezont, vagy olcsóbban a lezárt évadot.
Mibe másabb akkor a season 2? Lehet, hogy jön ahhoz új content ami érinteni is fog, ha esetleg nem lesz meg? Mert akkor inkább most fizettek többet, mint, hogy később kiderült, hogy kell valamihez és nincs.
A szabad űr része érdekel, és főleg az, hogy kalózkodjak és vagy csempészkedjek, vagy néztem ez a "rendőr" szerű frakció is jó lehet, lényegébe véve olyan role-t játszanék ami 99%ban PvPhez vezet és adja az "adrenalint", hogy sikerül-e.
Multi úgy működik, mint egy MMO - ha nyílt módban játszol, akkor az azonos környéken járó játékosokat harminckettesével egy-egy instance-ba rakja. A Steam játékosok egy kis része csak a teljes társaságnak, annál többen vannak.
Plusz van egy szigorúan csak PVP aréna mód, ahova az első évados játékkal is mehetsz, és nem kell foglalkozni az egész űrszimulátor résszel:
Egyébként nem kiegészítő van (ha visszaolvastál a topicban olvashattad már néhány tucatszor), hanem a második szezon fut, és ami abba kerül, azt már a Horizons vásárlásával kapod meg. Az első szezont (ami már nem fog bővülni) nem kell megvenni hozzá, ezért is van külön játékként Steamen, és ezért olcsóbb.
Néztem perpill 1300at játszanak vele steamen, érezhető ez, ha főleg a PvP érdekelne?
Kell nekem a kieg, ha nem érdekel a földön való mászkálás?
(nem ez a legideálisabb, de egyszerű, könnyen tanulható, és nem azon a pár másodpercen múlik)
.... kicsit ijesztő, amikor fékezés közben nekigázolsz egy szomszéd bolygónak 😄 Igaz komoly bajod nem lesz tőle (1-2% a hirtelen drop miatt).
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Silent run közben.
A procedurálisan generált világ csodái.
Aztán a profik már kihasználják a dolgot, és én láttam videón olyan Imperial Eagle felépítményt, ami 1-1 elleni harcra lett kihegyezve, és úgy volt energiával ellátva, hogy a harc azzal kezdődik, hogy bekapcsolod a fegyvereket, és lekapcsolod a Life Supportot is, hogy mindennek jusson energia - onnantól van 5 perced nyerni. 😊
Ha a raktér ajtó is tönkrement, akkor valószínűleg kipotyogott a rakományod is.
Végül érdemes az energiaelosztás prioritását átállítgatni, hogy milyen sorrendben kapcsolja le az elemeket, ha épp nincs elég energia / megsülnek a dolgaid (a kép illusztráció, nem ajánlott beállítás)
Minél magassabb számon van egy egység, annál hamarabb kapcsol le, ha gond van. Ha minden ugyanott van, akkor történnek ilyenek, hogy a pajzs és a life support is megcsuklik hirtelen.
Eladtam,vettem egy másikat,kimentem,úgy félóra sima bányászás után egyik pillanatra a másik után felment a hőmérséklet és kezdtek tönkremenni a hajó alkatrészei./ dokkoló..stb./Naptól nagyon messze voltam.Kiléptem,aztán vissza és tudtam folytatni,mintha mi sem történt volna,bár a hajó le volt amortizálva rendesen.A meglepetés a bázison ért,eltűnt az összes,már lefinomított,raktérben lévő anyagom is.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.02.01. 23:28:50
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Nagyon kevés kalóz van, és azok sem random helyeken, hanem tömeghapeningeken, különben a kutya se tesz interdictert a hajójára. Miért tenne ? 2-3 tonna áruért ? Én soha nem adtam volna senkinek, inkább lőjön szét, akkor sem. Nem éri meg kalózkodni.
Amúgy meg tudod figyelni ki áll be mögéd közelre interdict-elni, és simán elkanyarodsz.
Az AI szed ki mindig, az meg solo-ban is ott van.
Elvallatam egy kuldetest, amelyben dokumentumokat kellett elszallitanom valahova. Megerkeztem, de nem tudom bevaltani a kuldetest.
KEP
Mit csinaltam rosszul? A kiindulo allomason fel kellett volna vegyek valamit?
thx!
iSS!
Open play-ben én nem játszok, valahogy nincs hozzá kedvem hogy valami barom kilőjjön csak mert úgy tartja a kedve és visszaolvasva párszáz kommentet, ez elég gyakran felböffentett téma.... (vérpistikék 😄 )
Nem vagyok szivbajos, termeszetes ha levadasznak idorol idore, de a valaszaitokbol ugy tunik annyira nem veszes.
Meg egy csomo mindent nem vagok, de olvasgatom az itteni help linkeket, meg amiket mashol talalok. Mar reg volt, hogy mar munka kozben az esti game-n jar az eszem 😊
Közben rájöttem hogy egyelőre az exploring nem az én világom,váltottam is vulture -ra bounty hunterkedni,elég jó pénzt hoz ez is,1 milla fél óránként megvan aszteroidamezőben,és még a local police is segit mert jóban vagyunk.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Hogy openben játszol vagy szólóban, azt te döntöd el (bármikor át is válthatsz), vagy választhatsz egy privát csoportot is (jelentkezel, és felvesznek, stb.), ahol csak a csoport tagjaival kerülhetsz össze a fentiek alapján. Ők a csoport szabályait követik (ezek kb. a klánok más mmo-kban), itt lehet akár szerepjátszani is.
És igen, lesznek, akik "minden indok nélkül" lelőnek Openben. Lesznek NPC-k is, akik ugyanezt teszik Soloban. Soha ne indulj el anélkül, hogy lenne pénzed a biztosításra, és tanulj meg menekülni, ha forró a helyzet.
Az Open game-rol lenne nehany kerdesem:
- Hogyan kell ezt elkepzelni? Eddig egyszer leptem be par percre, de nem kellett szervert valasztanom, se semmit; ez azt jelenti, hogy az osszes jatekos egy megaszerveren jatszik ugyanabban az univerzumban? Gondolom igy van, foleg olvasva az alabbi postot az esemenyrol. Hany jatekos lehet online egyebkent?
- Kezdokent mennyire erdemes openen jatszani? Igazabol ez sokkal inkabb erdekel, mint a solo play, de ugyanakkor nem nagyon mennek, ha allandoan lelonenek indok nelkul.
thx!
Ugyanakkor tervben van egy i5-ös (Intel 4460-as proci), 16GB (esetleg 32G😎 rammal, GTX-960 (4GB-s) vidikarival.... remélhetőleg már lesznek "szép" dolgok 😄
i5 M430 @2.27GHz, Radeon 5650M, és ezzel 1080p-ben nagyjából mindent minimumra véve (árnyékok vannak) az űrben átlag 40fps, csatázni lehet vele, a felszínen lassabb, de játszható.
A proci nálam, a videokártya nálad erősebb, valószínűleg találnál olyan beállítást, amivel el tudsz vele játszani, a játék sokkal inkább támaszkodik a GPU-ra, mint a procira, és nagyon tág határok között skálázható. (egy fórumon találtam hozzászólást a HD6700-ról, mediumon stabil 60fps-t írnak)
Vajon elindul egy ilyen régi konfigon a játék?
Intel Pentium dual CPU E2200 @2.2 GHz, 4 GB RAM, ADM Rodeon HD 6700 1 GB, Windows 7 oprendszer.
Mert a minimum config is komolyabb, mint amim van, viszont nem biztos, hogy tényleg az a minimum...
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2016.01.31. 23:58:42
iSS!
Most értem oda az egyik cél-nebulámhoz, és itt még vannak helyek, pl. egy ammónia életet tartalmazó gázóriás.
KÉP
SESHENGHUS rendszer, a 2. bolygótól minden a nevemen van: sz*ros fagyott holdak, meg egy metal content. Ennyi jutott nekem lakott területen belül, pedig már egy éve volt. Becsülöm én a kicsit is. 😊
Ez abszolút igaz, ebben a játékban semmi nem kötelez, hogy teperj, ha nem akarsz. Mindenki a saját tempójában mehet.
Én is le szoktam szállni, kikötök néha egy-két égitesten. Legutóbb egy 100% metal bolygón. Majdnem odavertem magam a felszínhez, mert nem figyeltem hogy magas a "G" 😊 Egyúttal körbe néztem, ha annyira fém gazdag milyen a kínálat.
Én meg van, hogy egy-két órát eltöltök azzal, hogy leszállok egy szép hold felszínén, ahonnan szép fotókat csinálok. Anyagilag megéri? Nem. Jól szórakozok? Igen. Ennyi.
Más meg azzal szórakozik jól, hogy rabszolgákat csempész Robigoról, vagy a Föderáció hadserege kedvéért követ el törvénysértést, vagy Openben vadászik azokra, akik mennek megnézni a Merope 5C-n a bigyókat. Mindenki úgy játszik, ahogy neki tetszik.