23609
-
nibron #10185 mondjuk rakhatott volna oda értelmesebb dolgot is, és akkor még működhetne is. de am poén. különben pedig fotosopp.:)
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.06.29. 13:03:08 -
nibron #10184 mi meg csináltunk kb. 1000 küldit, és próbáltunk logikát találni benne, pont az érzékeny csomagok védelme érdekében. senkinek sem hiányzik, hogy egy szaros üzenet miatt kilőjenek, és így elveszítsek egy érzékeny csomagot milliós büntivel a háttérben. ha ebből meg még több is van, akkor pláne. de sajna ez nem így működik.
jah, kérem az elmélet és gyakorlat...:)
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.06.29. 12:59:26 -
nibron #10183 ismerem a feerdelance, és tudom, hogy a nagy fegyvernek hely kell és nem működik a pocak felett. mivel fixet használok, eléggé adott a helyzet.:) de hiába tüzelek nem csinál semmit. a múlt héten ezek az okosságok még nem voltak.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.06.29. 12:57:53 -
#10182 Nem én bonyolítom, ők írják:
"Rank requirement for missions are removed - the rank will now be an indication of difficulty"
(részletesebben több bejegyzésben azt vázolták, amit én ide lefordítottam) -
#10181 XDDD kiköptem a kaját a kép láttán! -
#10180 Azért hardpointok elhelyezése terén a profizmus csúcsa szerintem ez:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
nibron #10179 azért ennyire ne bonyolítsd el:).
sima egyszerű csomagot pl. 3t biowaste-t is vettem már fel ahol eredetileg elite lett volna a szállító. szomszéd rendszer teljesen biztonságos. eleinte próbáltam én is logikát keresni benne, hogy úgy rakjam össze az útvonalat, de ez inkább csak egy véletlengenerátor. tényleg az lenne a logikus amit írtál, de nem az van. nem tudod előre kiszámítani mi várható. a küldetésekhez rendelt npc-k viszont a te harci rangodhoz van igazítva, nem a küldetéshez. ezt speciel sikerült letesztelnünk. -
#10178 FDL huge HP-ja szerintem vagy még mindig bugos mint ahogy a hajó megjelenésekor állították sokan, vagy egyszerűen annyi hogy túl mélyen hátul van az amúgy is lapos alvázon, és ezért a hajó orrától nem is lát rá a célpontra, csak ha egy kicsit jobban fölé fordulunk. -
nibron #10177 ja és kifelejtettem a beragadó thrustereket. megállítanám de nem áll meg, és az kábé az összes irányban. -
nibron #10176 tüsszentés, laminálás:)
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.06.29. 12:34:44 -
#10175 Csak az én VGA-m szórakoztat vagy _EZT_ mindenki tapasztalja néha? -
nibron #10174 a héten még nem játszottam. mivel a feerdelance ott parkolt egy res mellett, gondoltam takarítok kicsit. elindulok, úgy mozog mint egy böszme, alig tudok vele kimenni a levélbedobón. kiérek, nyomkodom a boost-ot, hát az meg két nyomásból megeszi a komplett csíkot, úgy, hogy a distributor 3 pöttyön van. jó, ok, kimegyek a res-be, választok ellenfelet, hát nem működik a huge fegyver. aztán időnként azért tüzel egy kicsit, bár nem sikerült rájönnöm milyen logika szerint. a distributor itt is legyengítve. aztán állandóan elveszti a célt, valamiért folyton elkapcsol róla. hát így kissé nehéz bármit is kilőni. azután egy adder kilövi a szélvédőt úgy, hogy a pajzs szinte teljesen feltöltve. becammogok a coriolishoz, majd amikor dokkolnék, kiderül, hogy nem működik a dokk computer. mellérak a padnak és csak ott lebeg. oxigénhiányosan a computerrel küzdve elég necces leparkolni. azért sikerült. kb. ez volt 10 percben. asszem mára ennyi elég is volt. -
#10173 Minden küldetéshez ír egy "rangot", ez igazából nehézség megjelölést jelent.
Egy futár küldetésnél ha alacsony futár rangot írnak, az egy "sima" menj oda küldetés lesz. Ha magasabbat, akkor előfordulhat (nagyon magasnál meg gyakorlatilag biztos), hogy megtámadnak a küldetésből adódóan, plusz veszélyes rendszerbe kell szállítani a dolgokat (anarchiák). Ugyanígy harci küldetéseknél az alacsony rang gyengébb képességű, kisebb / kevésbé felszerelt gépeket jelent, a magas azt, hogy több, erősebb, veszélyesebb ellenfeled lesz a küldetéssel kapcsolatban. Kereskedelmi küldetésnél a magas szint azt jelenti, hogy szintén anarchia rendszerbe kell szállítani, ahol szinte biztos, hogy beléd fognak kötni (plusz esetleg csempészni kell) és veszélybe kerülsz te is, és a szállítmány is...
Nagyjából ez a lényege a feladatoknál kiírt szinteknek, teljesen kezdőként is elvállalhatsz Elite fokozatú feladatot, de számítani kell rá, hogy nem lesz könnyű.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.06.29. 12:30:09 -
#10172 Na.ezt nem tudtam.eddig csak assassinate missionnél láttam. -
nibron #10171 mindegyik küldinél van ilyen. a legegyszerűbb üzenet/csomagszállítósnál is. -
#10170 Van hogy elvállalhatod mert meglehet csinálni de vért izzadsz.pl vadássz le tíz kalózt.egyenként menni fog de elkapsz egyet és ha mellé ugrik még három kalóz akkor viszont menekülni kell. -
nibron #10169 ha egy ideje már nem viszi el senki, alább adja. a küldetéseket időnként szerveroldalon generálja a rendszer, és ha valaki felveszi, pár perc múlva eltűnik. az alatt a pár perc alatt, viszont más is fel tudja venni.
ettől még lehet nehezebb.:) bár azért egy relatív fogalom. mihez képest?
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.06.29. 12:08:47 -
nibron #10168 ha nem tudod megvédeni magad, használj már olyan hajót amivel meg tudsz lógni. a legprofibbak is így csinálják.:)
a vulture a mostani rendszerben egy hulladék. semmire sem jó. ennek a fasza "balansznak" az első áldozata. -
#10167 Akkor jönne az újjab kérdés. :D
Mikor küldetést vállaok el.Ki van írva hozá valami olyasmi,hogy a küldetés rang meghaladja a jelenlei rangom (mission rank exceds your current rank).Viszont ugyan úgy el tudom vállalni ahogy nézem.Ez annyit takar,hogy ha ügyes vagyok el tudom végezni csak nehezebben? -
#10166 Ez a játék ilyen - nagyon mély, és nincs sok kapaszkodó a szélén, beledob a közepébe :)
Az itt összegyűlt játékosok - amellett, hogy egymással néha nem értünk egyet - szívesen segítenek bármiben. Az internetes források pedig hatalmasak, és nagyon el lehet bennük veszni :) Nem kell bocsánatot kérni, mindenki elkezdte valamikor - pár hónap múlva, ha még mindig jól szórakozol a játékban már te is ugyanígy fogod segíteni a következő újoncot. -
#10165 Értem.Bocs ha esetleg sok hülyeséget kérdezek, de annyi infó van, hogy nem győzöm.Olvasok valamit és találok ott érdekes dolgot.rányomok,hogy azt is megnézzem mit is jelent.Erre azt veszem észre,hogy egy rakás ablak van megnyitva, és lassan nem tudom hol is jártam.Szóval sokszor egyszerűbbnek érzem megkérdezni. -
#10164 Nem késik, a szerver órát mutatja, amihez a játékbeli eseményeket szinkronizálják. -
#10163 Sehogy.rá kell számolni mert utc szerint van az idő.így egységes mindenkinek -
#10162 Mert az Elite-time-ot mutatja, nem a TE idődet. -
#10161 Késik a játékban az órám 2 órát. Ezt hogyan lehet beállítani?
Utoljára szerkesztette: PanzerWolf, 2016.06.29. 11:01:44 -
Max_Andaxin #10160 Köszi dzsini! A DB Scout-hoz akarnám...de pl a Tawilo-rendszerben sehol sincs....Viszont így akkor megnézem máshol. -
#10159 Nem minden hajóhoz lehet mindenhol minden fajtát találni, keress rá eddb-n. Amúgy "bulkhead" néven fut a páncélzat. -
#10158 Köszi wp telefonról istennek se megy a linkelés,meg a neve se ugrott be -
Max_Andaxin #10157 Szevasztok! Most én vagyok ennyire noob, vagy tényleg nem tudok Military "páncélt" vásárolni.
VÉgre lenne időm játszani kicsit...de ez az új rendszer nekem még mindíg magas picit.... -
#10156 Ezt pedíg most találtam, 3 fényévnyire lévő neutroncsilag, éppcsak lemaradtam a pukkanásról :D
-
#10155 Au :( egy finom reggelivel tényleg jobban jártál volna... -
#10154 Mai reggel totális kudarc. 5-kor kinyílt a szemem, gondoltam akkor egy órát nyomatok meló előtt. Irány az ASP, ki a Metallic Ringbe. Gyorsan összejött 1 milliónyi áru, elindultam visszafele. Betámadott egy FAS (NPC). Kiszedett SC-ből (érdekes módon egérrel könnyebb volt az Interdiction-t elkerülni, mint HOTAS-szal), azonban az első alkalommal simán meglógtam előle. Másodszor is kiszedett, és itt az interdiction után annyira instabil volt a hajó, hogy mire szembefordultam a FAS-al, már a pajzsom sehol sem volt. Szóval pukkantam is az áruval együtt.
Jól felkaptam a vizet, szóval ASP elad, Vulture megvesz, de hát ugye 7 millióból egy Vulture-t nem lehet felszerelni Haz RES-re. No nem gond, akkor megyünk medium RES-be. Persze második ellenfélnek rögtön kikaptam egy Deadly ASP-et, aki úgy szétkapott, hogy csak úgy zörögtem. Szóval 1 millió elment a biztosításokra, és nulla bevétel. Ezért megérte 5-kor elindítani a gépet, ahelyett hogy aludtam volna még egy órát. -
#10153 Az újaknak:
A gyorsan keringő holdnak Mitterand Hollow a neve:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A zöld óriás: Blua HyPa HT-F D12-1226
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ezek valószínűleg azok, amiket az elsők között dobtak be a "gyűjtsünk turistacélpontokat" listára :)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.06.29. 07:22:14 -
#10152 Tegnap úgy volt hogy beülök aspx-be és megyek Ceos - Sothis pároshoz materialt gyűjteni a missionökből.Át is ültem majd ha már lehet nagyokat ugrani(combat pythonban tengettem napjaimat) akkor elmentem meglesni azt az anomáliát, miszerint van egy bolygó aminek a holdja nagyon gyorsan kering körülötte.Odaérve mire észbe kaptam már a witchhead nebula szélén ücsörögtem és a cél EZ Oriolis volt.következő a bubble nebula lesz majd megyek és végre meglesem a zöld toxic bolygót :) -
#10151 Megtalálták Jaques Stationt! - Ez volt az az állomás, ami eddig is utazgatott, és legutóbb azt tervezte, hogy Beagle Point felé veszi az útját (volt is egy CG az üzemanyaggyűjtésről) - oda nem érkezett meg, úgyhogy senki nem tudta mi van vele..
22000 fényévre jutott, de élnek! Az albumban érdekes bejegyzések az utazásról.
Érdekes lesz a Community Goal, hogy helyrerázzuk a működését :) -
nibron #10150 igen. -
#10149 Igen ezt értem.A jelekben nem vagyok biztosak.Az egy teli kocka a low,a kettő medium,a három pedig high? -
nibron #10148 a demandnál azt jelenti mennyire keresett. a supplynál pedig, hogy mennyire akciós:). -
#10147 Kereskedésnél régebben (ahogy nézem a vidókat) a Demand, Supply füleknél ott volt, hogy low,medium,high.Most ilyen három téglalap van.Csak az alsó satírozva,középső is,és végül mind a három.Gondolom ez jelent most a low,medium,high dolgokat? -
nibron #10146 mi is csak ezt tudtuk tenni. kis idő múlva pár küldinél bevált.