23609
-
#10345 Hm, az szép :) Van még pár fényéved hátra. -
#10344 Hosszú még az út...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#10343 A névtáblához közös instance kell, azt írják.
Nekem is 4-es FSD upgrade van, 45 a maximum, teli tankkal 42-ket ugrok vele - gyertek el Jaques-hoz, nagyon szép környék (tele nagy csillagokkal, és rengeteg Earth-like) :)
(én meg indulok majd tovább Beagle Point felé) -
#10342 Nagyrészt egymástól kicsit távolabb vagyunk csak ha találtunk valamit akkor ugrottunk egymáshoz.A pénz most nem volt cél,inkább a névtábla.Meg a félig felfedezett helyeket pótoltuk ahol pl a holdak nem voltak bescannelve akkor azt is pótoltuk más helyett :)
Most még van három hely ahová megyünk aztán irány a belső régió.(sikerült jó increased fsd-t pörgeti,igaz csak grade4 de így is az ASP-X 45ly-t ugrik).Most egy 100%metal, metal rich holdon pihenünk. -
#10341 Ha ugyanabban a rendszerben és wingben vagytok (és nem túl távol egymástól - azonos instance legyetek, valószínűleg ennek a határán dobál ki, ezt jelentsétek) akkor közös névtáblát kaptok, de az "első felfedező" díjat csak az kapja meg, aki konkrétan először adja le majd bázison.
forrás
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.07.04. 06:57:22 -
#10340 Fetus...autocorrect ismét megtréfált -
#10339 A Fétis nebula valami hihetetlenül jól néz ki.Tegnap odaértünk ketten ismerősömmel.A probléma hogy a patch óta ha wingben ha eltávolodunk akkor vagy kidob a játék de inkább CTD lesz a vége.viszont találtunk pár szép systemet és wingben scanneltük le így remélem a kettőnk neve lesz ott :) -
TokraFan #10338 :-D
Hitler Discovers Elite:Dangerous Engineers
https://youtu.be/ZUh6qV7biB0
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.07.03. 22:53:54 -
#10337 Ha Steamen keresztül veszed a játékot, akkor lehet egyből nem rakja fel a kiegeket.Akkor szólj,és segítek.Én is szívtam vele mire rájöttem.Így utólag már egyszerű.
Utoljára szerkesztette: PanzerWolf, 2016.07.03. 20:53:23 -
#10336 Én is ezek vettem.Belinkelek neked pár oldalt.
Hajó fejelsztések
Hol mit érdemes venni,mi hol találhat,mennyibe kerül...stb
Hajók felszerelése,összeállítása.Itt lehet próbálgatni, mi van ha felrakod ezt,meg azt a hajóra.
Videókat meg ettől a sráctól szoktam nézni:
Pilótaképző -
sznek1975 #10335 Rendben utána nézek köszönöm a segítséget és a felvilágosítást. -
#10334 Be van építve a játékba, a hiperugrás a "töltés" - pár másodperc.
Érdemes lenne pár streamet vagy videót nézned a játékról - Youtubeon vannak tutorialok és ilyesmik, hogy egyáltalán nagyjából tudd, hogy mi is az, amit a játék kínál. -
sznek1975 #10333 töltő képernyő akad vagy az is csak ritkán van? -
#10332 Nincs havidíj a játékban. -
sznek1975 #10331 de megéri akkor már a 3 mat egyben meg venni? ez is olyan mint a Guild Wars meg a dlc i ugye ? meg veszed utána havidij mentesen játszhatsz ? -
#10330 A Commander pack az csak egy festékcsomag, dekorációs célokra van.
A Voyagerek pedig a Földről elindított szondák, amik a 3302-nek megfelelő helyükön vannak, és meg lehet látogatni őket - funkciójuk az, hogy lehet róluk screenshotot csinálni, és örülni neki :) -
sznek1975 #10329 hasonlók egy érzékelőhöz lerakood oéos azto oadtt területen mutatja hogy mi van és azt látod ? -
sznek1975 #10328
Elite Dangerous
Elite Dangerous: Commander Pack
Elite Dangeorus: Horizons Season Pass
akkor eddig így néz ki hogy ezek vannak ugyebár? Mik azok a Voyagerek ? szondák ? mik a funkciójuk ? -
#10327 Megvannak a Voyagerek, de nagyon nem egyszerű megtalálni. -
#10326 1 season pass van hozzá idén, a Horizons. -
sznek1975 #10325 2 kiegészitő van hozzá ha jol látom ugye ? + az alap . -
#10324 Urak azt lehet tudni hogy a voyager szondát hol lehet találni? Vagy egyátalán mozgásban van?
Valamint megtalálható más "ősi" teknika is? -
#10323 Egyéb híreinkben - pontosan 22000 fényévre kedvenc Sol rendszerünktől:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Azt hiszem mára meg is pihenek itt, és kicsit ejtőzök a híres bárban :)
Traffic report:
Anaconda - 32
Asp Explorer - 55
Cobra MkIII - 1
Diamondback Explorer - 2
Type-6 Transporter - 2
:)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.07.03. 17:38:10 -
#10322 Itt nézd meg:
Elite
Vagy itt:
Elite steam verzió
Érdemes kieggel együtt venni mert jó árban van.Én egy hete vettem meg és piszkosul tetszik a játék!Mondjuk már megjelenéskor terveztem, csak akkor azon a gépemen nem futott volna el.Meg most ráadásúl le is van árazva. :) -
#10321 Ez €25, a hivatalos oldalon most akciósan (holnapig) €16,74, ami kb. 5400 forint.
Modok nincsenek, egy egy MMO jellegű játék (amit játszhatsz a többiek nélkül vagy velük együtt is). Hogy a játékélmény milyen - attól függ mit vársz tőle :) Egy baromi nagy világ van, ami nem fogja a kezed, nem irányít, magadnak írod a saját történeted - persze vannak központilag épített események, de azokkal se kell foglalkoznod, ha nem akarsz. -
sznek1975 #10320 ahol meg tudnám venni. van ennél olcsobb magyar részről vagy ez a legjobb beszerezni a játékot? vannak hozzá mod kiegészítők mint a Skyrim-hoz vagy itt mindnent tényleg jól csináltak meg játékélményileg ? -
#10319 Nem csak lövöldözős. Lehet kereskedni, lehet bányászni, felfedezni, másokkal együtt repkedni, részt venni közösségi elfoglaltságokban... és persze lövöldözni is :) -
sznek1975 #10318 Sziasztok szeretném tudni hogy ez a játék csak sima lövöldözős? nem hasonlit a X Rebirth nevü játékhoz ? miben másabb és miben jobb? -
nibron #10317 rátolsz még egy kicsit, és van esély, hogy úgy is marad. a térképes communitynél 63-at adtam le, és megmaradt az 50%. mostanában sokan játszanak keveset. -
#10316 Én is benne vagyok a top 10%-ban, de nem lesz időm játszani sajnos a következő héten, szóval nem fűzök sok reményt hozzá. -
nibron #10315 valószínű túl nagy volt a pinged. mármint ha a többieknek nem volt ilyen gondjuk. -
nibron #10314 tegnap én is szakadtam a röhögéstől openben. csúcs ahogy nagy nehezen megjelenik egy wanted hajó és mindenki ráveti magát. játszani viszont így nem lehet. az egyik srác kicsit türelmetlen volt, és gondolom nem szkennelt végig. szerintem rekordot döntött a "legkevesebb ideig körözött személy" kategóriában.
amellett viszont azért elég könnyű bekerülni a top 10%-os csapatba. -
#10313 Nem tudom sajnos. -
#10312 Pár belépés után beengedett.Nem tudom mi lehetett a baj? -
#10311 Nem igazán, én reggel óta játszom. Bár most Solo Play-t nyomok mert Community Goal rendszerben vagyok, és rohadt sok játékos van itt. Ez a kisebb gond, de a RES-ban kb. minden tizedik lelőtt hajó Bounty-ját kapom meg, annyian lövik. Bár az igaz, hogy egy Anaconda is összeolvad max. 10 mp alatt :)
És elég érdekes a helyszín is:
-
#10310 Belépek a játékba és az összes menü megvan, csak a start hiányzik.Nálatok is? -
#10309 Igen, bár egyelőre semmi konkrét szerepét nem látjuk, minden hajón ott van, ugyanolyan.
Van egy tipp arról, hogy a későbbiekben azt lehet majd fejleszteni - kicserélni olyan típusokra, amik engedik a gázóriásokba / lávabolygókra / légkörrel rendelkező bolygókra leszállást, de ez teljesen csak tippelgetés, nincs semmi konkrétum mögötte.
Ugyanígy jelenleg a hangár modulba csak a Scarab SRV-t lehet venni, de ott legalább van róla infó, hogy oda fognak kerülni a későbbi járművek is (vadászgépek és más felszíni járművek). -
#10308 Alanetary approach suite modul, ez micsoda?Enélkül nem lehet a bolygókra leszállni,repülni ott? -
#10307 Mintha havas hegycsúcsok lennének:
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.07.02. 17:51:02 -
#10306 Na ilyeneket ritkán lehet kifogni: