ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

(van még óriási méret is, az a class 4)
Dzsini, ezen az oldalon nezegettem a pulse lasereket, most 1G-s gimballed laserrel van szerelve a hajom, es a tablazat alapjan gondoltam, hogy a gimballed-bol a E3-as az elerheto legjobb (sebzest illetoen). Akkor most hogyan kell ertelmezzem ezt? Sorry, ha a kerdes lama 😊
Iterdiction-re a legjobb, ha leveszed a gázt és engeded. Olyankor ő pörögve esik ki, te meg kilépsz. Akkor spuri boosttal és vissza hipertérbe. Már ha épp nem csempészel és nem zsaru akar kiszedni. 😊
Gimballed pulse laser-ből nincs "legjobb". Egy méretben egyféle van, amit (kis és közepes méretben) szinte mindenhol kapni - ha esetleg pont ott, ahol vagy nem, keress egy magasabb technológiájú rendszert outfitting lehetőséggel.
Tegnap csatlakoztam egy alliance-hez, bar meg mission-t nem nagyon tudok teljesiteni nekik. Ket alliance mission erheto el egyelore, az egyikben le kell vadasszak valakit, aki ellen eselyem sincs. A masik mission-ben pedig szallitanom kell 10db Foderacios cuccot bizonyos bazisokra (nem derul ki a szovegbol hova pontosan). Mivel szallito hajom nincs, csak 2-t tudok vinni, szoval ezt sem tudom megcsinalni.
Ugy vettem eszre, hogy azzal tudok a legtobbet keresni, ha csak repkedek, es a wanted statuszu hajokat vadaszom; valoszinu ezt is fogom csinalni, amig ossze nem jon eleg credit egy szallito hajora.
Par kerdes, remelem tudtok tanacsot adni 😊
- Korabban linkeltetek egy adatbazist, ahol lehet mindenfelet keresni. Megneztem, hogy melyik a legjobb gimballed pulse laser, es hol lehet kapni hozzam kozel. El is repultem a bazisra, de nem volt. Talan 3 helyen probaltam, de sehol nem lehetett kapni. Tudom, az adatbazis irja, hogy nem garantalt, hogy lesz is raktaron a cucc, ezert kerdezem, hogy ti hogy mentek "biztosra" 😊
- FSD interdiction: mi a legjobb modja elkerulni? Mar tobbszor volt, hogy eleg pontosan tudtam tartani az iranyt az escape route-on (lehet hogy nem igy hivjak pontosan a jatekban), de valamiert megis kiesek belole legtobbszor (volt mar, hogy sikerult evadelni).
koszi!
Sőt csatában a Fuel Scoop és az Interdictor is 3-as prioritásra rakható, ami további energia spórolás. Amint előveszed a fegyvereket (amik 1-es prioritáson vannak), a 3-as prioritású modulokat azonnal kikapcsolja.
Utoljára szerkesztette: Oriza, 2016.02.09. 09:54:56
Nefürgyé le!
Ahogy nézem a járműhangárt is nyugodtan ki lehet kapcsolni, és az AFMU-t is.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.02.09. 09:52:07
Nefürgyé le!
Vagy alapvetés, hogy ilyennel nem keveredünk olyan helyzetbe, hogy már a pajzs leolvad?
Nefürgyé le!
(külön mókás, hogy a T9 linken a Cargo Hatch le van kapcsolva - pont egy trader hajónál)
Nefürgyé le!
Ez mire jó?<#fejvakaras>#fejvakaras>
iSS!
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Amúgy azt nem vágom hogy hogyan fordulnak olyan gyorsan... hiába kombinálom a forgásokat, lényegében ugyanolyan lassan fordulok bármit is csinálok, boost segítségével meg kilövöm magam a fenébe 😄
Valahol mintha olvastam volna valami irányítás kapcsolóról, ami jelentős javulást hoz, de van valami nagy hátránya.... nem tudom mi is volt az.... vagy csak álmodtam? 😄
Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB
Kicsit beszívott a játék, megvettem a season pass-t is hozzá.<#idiota>#idiota>
Erdemes elotte atnezni azert a controls menut, mert nem minden ugyan olyan nekem, mint a lenti kepen (heat sink meg ilyesmik), de az iranyitas ugyan az. Sima WASD-hez szokott embereknek tokeletes, a lenti videoban el is van magyarazva, de kb ugyan olyan mint egy autos jatekban/fpsben.
"C:\Users\pance\AppData\Local\Frontier Developments\Elite Dangerous\Options\Bindings"
Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB
De amúg valóban.... nem sokan vagyunk 😞
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Redditen több esélyed van ilyen kérdésekre választ kapni, EliteTraders-en pl. biztos több T9-es pilótát találsz.
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Ha esetleg úgy vezetne, hogy a forgást hagyja ki, arra mondtam, hogy inkább azt használja és ne a yaw, vagy miatökömet.
A hulye megkozelitesu Outpostokon sem nagyon szoktam en hasznalni, vhogy gyorsabban vegzek a fordit, dont, fordit, emel tengely koruli manoverekkel 0, vagy 1-2 sebesseggel. Jo, eleinte/neha meg is karcoltam a szarnyammal a leszallopalyat, de azota figyelek 😊
Ne add fel, eleinte nekem is tök szokatlan volt, most már simán körbe táncolok egy Anacondát (rohadt erős csatahajó).
Sok sikert!
Utoljára szerkesztette: Janicsillagasz, 2016.02.08. 13:31:24
más: olyasvalaki tanácsát kérném, aki sokat használta már a T9 heavít. Volna itt egy konfig, ami annyiban különbözik a mostanitól, hogy ezen van fegyverzet.
http://coriolis.io/outfit/type_9_heavy/06A6A6A5D5D4D5C0t0t0t0q0q030303030706054d0303020201.Iw18eQ==.Aw18eQ==?bn=asd
Van valakinek ideálisabb fittje? Fegyverek nélkül az a 0,5 LY töltött ugráshosszúságban, nem tűnik nagy áldozatnak.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.02.08. 13:10:52
Military grade alloys, erős pajzs és reinforced hull, de ez a harmadik opcionális, mert értékes helyet foglalhat el, ahova mehet rakomány.