23609
-
BarneyK #10265 Hát, mégcsak nagyon az elején vagyok, csak open playben.
Jelenleg csak egy Eagle-m van 2db talán E vagy D minőségű lézerrel és egy multigunnal. Mining dolog még nincs rajta.
És most itt vagyok:
https://eddb.io/system/16870
De csak holnap leszek legközelebb :) Steam vagy ingame usernevet dobsz? -
#10264 Felugratsz a hátára? Spaniferrel lekötözöd aztán jolvan. vagy bemegy a raktérajtóba, és nagyon erőteljesen nyomja a gázt ki ne essen :D -
#10263 Most éppen ITT tartózkodom, itt kívánom megvalósítani az akciót. -
#10262 Merre mész?kimentünk :D
Felugratsz a hajóra aztán kiviszünk egy állomásra szép lassan.olyan station kéne ami nagyon közel van egy leszállható holdhoz és akkor lassan kivinnénk.kíváncsi vagyok az srv kérgét e docking engedélyt -
#10261 No mostmeg kiirta hogy lelövik a szervereket frissítés miatt -
#10260 Ma megcsinálom azt, amiről beszéltünk. Sidewinderrel bolygóra leszállok, SRV-vel meg szétlövöm a hajót, aztán belépek a játékba Horizons nélkül. -
#10259 Esetleg lehetne együettes akciókat szervezni. A bányászat mint közös időtöltés egyelőre még kigondolás alatt, de van pár (szerintem) hatásos ötletem, hogy hogyan lehetne sok zsetont keresni úgy, hogy több ember részt vesz a bányászatban.
Talán egy kis Conflict Zone jó kezdés lenne, már aki hajlik a lövöldözés felé. -
#10258 Mi is only openben vagyunk.csak én megint elindultam vándorútra de már megyek haza :) -
#10257 Szia! Én szeretnék NEM egyedül játszani, bár itt sokan a Solo Play-ben nyomják, tehát majdnem offline-ban. Nem tudom merre fele tevékenykedsz,de összehozhatunk közös tevékenységet. Akár bányászatról, akár lövöldözésről van szó. -
BarneyK #10256 Hali!
A summer sale keretében megvettem a játékot. Szoktatok / lehet együtt vonulni? Van valami csapat, amihez csatlakozhatnék? -
#10255 Fasza! :) -
#10254 Megint sikerül belemennem egy csillagba a visszuton.Hihetetlen.Jah ugyan abba mint a múltkor.Kiírt valamit de,akkor nem volt időm elolvasni.Utána néztem csak meg. "empty your cargo hold and everyrhing will be fine".A rakterem üres de,én nem dobtam ki semmit.Eltünt az összeszedett cuccos.Lehet megsemmisült? -
#10253 Megvan megtaláltam. :) -
#10252 Iderepütm ehez a "Nap" csillaghoz.SC-be repüljem körbe és közben figyeljem a radart?
Poén volt mert első open játékom kb 5 percig tartott.Jött egy hülyegyerek és szétlőtt kb 10mp alatt.Remélem élvezte az idióta.Tök alap hajóm van. -
Janicsillagasz #10251 Kemééééény! :D -
#10250 no én is elindultam,witch head nebula az első célpont aztán irány tovább -
TokraFan #10249 A jó öreg gyűrűben Hold. Ilyeneket keresek, hogy kicsi életet vigyek a játékba. :-D
Gondolom kiszedték kézzel. -
#10248 A bolygó, ami valaha volt, de már nincs. -
TokraFan #10247 Na, akkor az ILS kérdésben is egyetértünk! :-)
A driver beállítás tippet köszönöm, megpróbálom mindenképpen! -
Amergin #10246 Én most csináltam meg egy olyan küldetést és azt tapasztaltam, hogy a célterületen csak sentryk vannak. Szétőttem őket, de nem volt ott semmi más. Már épp feladni készültem a küldetést, de tettem még egy próbát: átváltottam open-re és láss csodát ott volt a konténer, ami a küldetés célja volt... -
#10245 Twitchen láttam: rakd rá a collector limpetet a bányászlézer tűzcsoportjára - akkor engedi ki a következőt, amikor az előző lejár, tehát tényleg lehet AFK-zni kiakasztott tűzgombbal.
Jó AFK végezhető munka még bármilyen misszió Hutton Orbitalra ;)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.06.30. 13:34:24 -
#10244 Azon gondolkodtam, hogy van-e valami fél AFK-ban végezhető tevékenység a játékban? Otthon már rájöttem, hogy pl. Type-6-al bányászni lehet valami hasonló módon. Szóval miután megvan a kiszemelt asztroida, kieresztem a collector limpeteket, és kitámasztom a tűzgombot. Van ennek egy fejlettebb megoldása is: felvettem macro-val az egér tűzgombját, szóval a mechanikus megoldást gyorsan váltottam szoftveresre. Ilyenkor van 3-4 percem, amíg az aszteroida kiürül, és a limpetek összeszedik amit kell. Takarítás közben szoktam alkalmazni, főzésnél, vagy bármi más kevés időt elfoglaló tevékenységnél.
ASP-X-nél már annyira gyorsan szétszed egy kavicsot, hogy nincs időm kiérni a konyhába, máris dumál, hogy "Asteroid Depleted".
Esetleg más tud hasonló megoldásokat? :) -
#10243 Az updateben megmondja, hogy melyik égitesthez kell menned (Csillag A 2 vagy akármi, beleírja a küldetésbe is, és kaptál róla levelet is) - az olyan nevű égitestet válaszd ki a navigációban baloldalt, és repülj oda. -
#10242 Ideértem beskenneltem.Kaptam is updetet a küldetése.De még mindig nem tiszta,hogy hol kell itt keresni.Van egy bolygó,kettő nap és egy bázis. -
#10241 Engineers óta vannak felszíni AI hajók is - bázisvédelemre, meg csak úgy repkedve is. Szépen le is tudnak zuhanni, ha a hajtóműveik nem működnek jól. -
Amergin #10240 Nézgelődök a felszín közelében kies a táj, erre egy senkijóska Imperial Eagle megtámad.
A bolygó felszínétől 100 m-re! Na ilyet se láttam még -
#10239 Meló után megnézem, és felveszem FRAPS-szal :) -
#10238 Loller. Vajon mi történne ha most Horizons nélkül indítaná? Ki kéne próbálni egy Sidewinderrel, hogy az SRV fegyverével szétlőjük, van valaki aki ilyen bátor? -
#10237 El kell menni a célrendszerbe, ott a Nav Beacont beszkenneled, és kapsz egy frissítést a küldetéshez, hogy melyik égitest közelében kell keresni a cuccokat. Odarepülsz, és addig keringesz körülötte, amíg meg nem jelenik olyan pontként, amihez már ugyanúgy beléphetsz, mint amikor dokkolni mész. -
#10236 Új móka.
Egy srác meg leszállt 1000ly-re Sol-tól egy bolygóra.Ott roverrel kalandozott majd mikor megunta, hívta a hajóját ami először ledobta a shieldet majd a hull ugrott le 30%-ra és elpukkant.Ő meg ott maradt az srv-be.Tehát az Elite első Robinsonja ő lett :). Most mennek hozzá mert a space palackposta elért a fuel rats-hez akik mentőakciót szerveznek és próbálják kitalálni hogy vihetik haza.Erőltetik a multicrew bekapcsolását annyira hogy hazavigyék a benzinpatkányok. -
#10235 Felvettem ilyen konténer jeles küldetést.Meg kell találnom az ürben valami cuccot ha jól értettem
we need you to find the missing experimental chemicals.these goods are unique to this mission and of lost,cannot be replace .seacrh signal sources in the kini system to find them. you will receive your reward upon delivery.
Pontosan mit is kell itt csinálni? -
#10234 Igen, az üzemanyagtank nekem későn jutott eszembe, az nagyon jó ötlet, kívül néha egész "üres" a vidék, és 64 tonna raktér is sok, gyakorlatilag roncsokon kívül mást nem nagyon fogsz találni (nekem 8 tonna raktér van a világjáró Aspomon). Az AFMU-k nem nyomnak semmit, pajzs meg csak azért kell, hogy ha leszállás közben kicsit odakoccantod, akkor megvédjen - ezért elég a D kategóriás 3-4-es méretű.
Powerplant akkora kell (A kategóriás fontos hőkezelés szempontból), ami még elhúzza az átlag használatnál egyszerre működő alkatrészeket - kényelemből 1 mérettel nagyobbra is veheted, mert így pl. a javításhoz elő kell készíteni a hajót, pár dolgot lekapcsolni :) PD-ből pedig a legkisebb, amivel még van boostod, mert az jól jöhet felszálláskor, felszíni manőverezéskor. -
#10233 sejtem már hol hibáztam , 3amfut raktam fel+sokkal komolyabb bi wave shield van,nyilván az súlyban is megmutatkozik. köszi a tippet,át is szerelem este,annyit változtatva h az egyik cargo rack helyett berakok egy 32es fuel tankot,nyugodtabb vagyok több naftával :)
Nyílván az erőművem is komolyabb,de fölösleges az is igy kikapcsolgatva a dolgokat
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.06.30. 10:16:41 -
#10232 Cqc nem sok lenne meg.Sag A kimaradt de szerintem a többi meglenne hellyelközzel.a bányászat tuti,a combat is.a combat bond talán nem.Remélem steam átveszi. -
#10231 Ahogy nibron kolléga írta, ez egy fehér törpe volt (vagy barna, de a "kék" inkább az előző). Idevágó tudnivaló, hogy minden égitest köré rajzol egy zöld kört, ez annak a képzeletbeli gömbnek az oldalnézeti "egyenlítője", amit ha átlépünk, akkor kiesünk a SC-ból. Bolygóknál és a normál csillagoknál ez közel van hozzájuk, könnyen megfigyelheted, de a fehér törpéknél a távolság összemérhető az átmérőjével, magyarul messze van tőle, ha közvetlenül a csillagra nézel akkor nem is biztos hogy látszik. A célpont felé haladtodban ebbe a gömbbe léptél be. -
#10230 ilyesmit lehet elképzelni kiindulásnak addig is, ez még 30 tonnányi limpettel is 34-et ugrik, és 4 SRV-d van.
2 AFMU elég (még sok is), mert szintézisből fel lehet tölteni, és ha az egyik elromlana, a másik meg tudja javítani - de mivel olyan sokat nem leszel távol, az 1 is bőven elég.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.06.30. 10:00:17 -
#10229 majd este felrakom,tegnap összerakosgattam de most meg nem mondanám pontosan milyen pajzs van rajta,vagy milyen thruster .
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.06.30. 09:52:16 -
#10228 Mutass egy coriolis.io -s összeállítást, és faragunk rajta egy kicsit :)
Valószínűleg a powerplanton, elosztón, pajzson és ilyesmiken masszívan lehet tömeget csökkenteni, a "luxus" feladása nélkül.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.06.30. 09:46:39 -
#10227 na akkor még próbálkozok kicsit a szereléssel,rakás kényelmi cucc van rajta,dupla srv,3xamfu,collector limpet ha valamit találnék,32t raksúly,heat sinkek ezeket nem adnám fel ...akkor elugrok felicityhez fsd boostot farmolni .. :) -
#10226 A lényeget nem is mondtam: nincs az a hajó, amin olyan sok opt.internal hely lenne, hogy ne lehetne sokkal hasznosabb dolgot szereltetni a helyére! Pl cargo rackből sosem elég! :)