23609
-
nibron #10305 az bónusz volt, akkor kapod meg ha 5 percen belül odaérsz. a küldetés összegét mindenképpen megkapod amikor leszállítod. bónusznál időnek a touchdown számít. -
#10304 Felvettem ma egy küldetést.Szállítani kellet cuccot egy másik helyre.23 óra alatt.Belépek abba a rendszerbe ahova le kellett szállítanom és akkor kaptam egy üzenetet.Mondom meglesem.Kiírja,hogy 5 percem van rá.:D Volt ám rohanás de,ha jól láttam kaptam +25000CR-et.Olyan kérdésem lenne,hogy ha már leszálltam a bázisra akkor egyből teljesítettnek veszi,vagy pedig csak akkor miután leadtam? -
#10303 Okés, köszönöm szépen! -
#10302 A tegnap Nimrod által is linkelt inara.cz pont jó lesz neked :)
De csak azokhoz mehetsz, akik már meghívtak magukhoz (ekkor megjelenik a helyük a térképen), kéretlenül nem állíthatsz be hozzájuk. -
#10301 Nem tudja valaki, hogy hol találok listát arról, hogy melyik Engineers merre található, és mit fejleszt? -
#10300 Hmm...Beam laser+multicannon, fincsi. Pont így szereltem fel én is. -
#10299 Ez nem volt rossz kör azért:
-
#10298 Azt hiszem ez volt az eddigi legmagasabb vérdíj NPC-ből.
-
#10297 időbe telt mire ellőttem ezt a képet
-
#10296 mi még vagyunk ts-en.Ha valaki beugrana esetleg. -
#10295 Naaaa most... volt egy peccs, azóta a galaxy map 1 mp-n belül betölt. Ez kemény, tetszik -
#10294 Jelentem, az inara.cz elavult egy kicsit, mert Lei Cheungnál vagyok, és LEHET kereskedéssel reput húzni!! Alig merem remélni, de lehet hogy ez azt jelenti, hogy MINDEN mérnökhöz raktak piacot hogy ne kelljen évekig szenvedni a modulkraftolással. -
#10293 M41 SECTOR HN-I C10-0 és a környékbeli rendszerek lezárva,fura :)
unknown permit
és Col 70 rendszerek is
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.07.01. 22:04:59 -
#10292 B csillag, hozzá közel egy gyűrűs, leszállható bolygó - minden egy helyen egy szép képeslaphoz:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nikosi #10291 Szép napot mindenkinek!
Valami csoportos mókában én is benne lennék, jelenleg egy asp exp-em felfejlesztgetve, meg pár millió credittem. Érdekelne közös bányászat is még úgysem próbáltam a bányászatot, vagy lövölde, akár kalózkodás is :)
Jelenleg a buborék lakó vagyok, Dao Jungu és LHS 3076 környékén, főleg a föderációt támogatva.
Elérhetőségeim:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Amúgy a H&G én is szeretem, de mivel egyedül nem a legélvezetesebb néha az arcomat kaprom csapattársak miatt. Meg nagyon hiányzik néha pár ember, akivel együtt dolgozva akár egy csatát is meg lehetne fordítani. Bár most volt valami csapat mókás frissítés, de random puggal lehet az sem lenne egy nagy élvezet
Amúgy lenne még egy kérdésem is a tapasztaltabb parancsnokokhoz. Érdemes lenne átnyergelnem egy Federal Assault Ship-re vagy gyűjtögessek és várjak egy Python-ra? Illetve akinek volt már Fed Assault Ship-je az el tudná mondani, hol vannak a class 3-as mountok pontosan. Leírás szerint egy felül, egy meg az orrban. A kérdésem az lenne, hogy lehet velük egyszerre tüzelni vagy sem? Értem ezt úgy, hogy az asp exp-nél a két class 2 felül van, a többi mind alul elég nehéz úgy fordulni, hogy az alsó és a felső is lőképes legyen. Ezért az összes class 1-re gyakorlatilag rakétákat szereltem, mondjuk így elég hatékonyan takarítok nagyobb hajókat is, ha levertem a pajzsukat.
Utoljára szerkesztette: Nikosi, 2016.07.01. 19:58:51 -
#10290 ha igény van rá mi egy jó két éve bérelünk szervert.Alig vannak rajta tehát senki se zavar ha akar jönni.
Akkor ha kell elküldöm én is a címet.Bár szívem szerint rálesnék erre a discordra is.
Ja és sikerült ~1300ly-re a Soltól beesnem a map alá :)
Utoljára szerkesztette: tutituti, 2016.07.01. 18:32:15 -
#10289 Esetleg fejlécben meg lehetne említeni ezt a TS-t. -
nibron #10288 csináltam 24 órás ts-en szobát az elite-nek, szerverszabályzat betartásával bárki bejöhet. cím: s1.gtsystems.hu
a kiemelt privát szobák közül az elite dangerous-t kell keresni. ha gond van a jogosultsággal szóljatok.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.07.01. 17:22:50 -
TokraFan #10287 Oh my god, oh my god. :-D
Legközelebb számolni fogom, hányszor mondják 1 perc alatt. -
#10286 A friend requestet elküldtem kettőtöknek. -
#10285 Én rettentően szeretem, a CS:GO-t úgy otthagytam miatta mint a szél. Pedig CS:Source-ban is van 2.400 órám, szóval eléggé sokat játszottam régen. De most H&G és Elite megy. -
nibron #10284 jah:). végülis van egyszerű megoldás. megnéztem a profilod. a h&g jó játék? -
#10283 Horizons-szal indítva az SRV-ben csücsültem, szóval self destruct, és újra az állomáson voltam. -
#10282 Na,köszi a próbát.Mindenre gondoltam csak erre nem.Így alaptalan a sztori,de mindenesetre nekem tetszett :)
-
nibron #10281 :) mondjuk én nem erre tippeltem volna. számomra az lenne a logikus, hogy az utolsó állomáson újravásárolhatnád a hajód. de én már a hajó elpukkanásakor oda irányítottam volna. az látszik, hogy valamennyire lekezelték ezt az esetet. kérdés, hogy hány egyéb olyan helyzet van ahol ugyanezt az üzit kapjuk?
és ha újra horizonsal indítod?
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.07.01. 15:35:00 -
#10280 Ingame: CMDR Grabowszki Vargas
Steam: Grabowszki - The Looser -
#10279 Ez lett a móka eredménye:
-
nibron #10278 hát a hyper és super hibákat nem észleltem, de a dc hibája elég durva volt. elég ciki, hogy átírnak valamit és az alapfunkció betlizik be. ennyit arról, hogy miként tesztelnek.:) egyébként a mostani dc már kezd hasonlítani arra amiről a múltkor beszélgettünk.:) bár még mindig irreálisan fordul, és időnként eltűnik a súlya a hajónak. egy lomha nagy hajót is tulajdonképpen beránt irányba, annak ellenére, hogy normál esetben nem tud ilyen manővert. és hát a gravitáció elég vicces. szóval van még mit javítani ezen is (a főnököm ezen a ponton azt kérdezné, hogy miért nem lehet ezt elsőre is megoldani). ha az npc-k is így érik el a manőverező képességüket, akkor már érthető, hogy miért mozognak úgy, mintha dróton rángatnák őket. ennyit arról, hogy az npc is annyit tud mint a játékos.:) -
#10277 -
#10276 Leesni :)
-
nibron #10275 és ha ott vagy az állomáson, mi a további terv?:) -
#10274 Reméljük a crash javítások a ti problémáitokra megoldást nyújtanak. -
nibron #10273 köszi. nem vagyok ott a gépnél, vpn-en keresztül látom csak. -
#10272 Ez volt elvileg a mai leállás, úgyhogy már azt írja a launcher, hogy él: Bulletin: Elite Dangerous has been updated to v2.1.04
-
nibron #10271 ezt ma adják ki? -
#10270 Én most megyek Jaques felé, úgyhogy egyre távolabb... :)
2.1.04 changelog:
Stability Fixes
- Fixes for crashes when Hyperspace jumping
- Fix for crash when entering Supercruise from a Conflict Zone
- (Xbox) Fix for title entering unresponsive state after disconnecting the WAN Network cable
- (Xbox) Fix for title crash from launch
General Fixes
- (Xbox) Fix for loss of Horizons access after launching from Engineer Base
- Fix for Docking Computer and NPC’s drifting off target landing pad
- Various text updates
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.07.01. 14:23:50 -
#10269 Jani-n kivül nekem sincs friendem innen, ugyhogy engem is felvehettek, CMDR Mekee vagyok játékban, de akár steamen is psn_mekee85
Már csak 11ly re vagyok, még utközben megejtek egy fehér oriást a szabadságszobor ködnél, aztán megyek hazafelé, és valami közösségi élet már jolenne :) -
#10268 Még ugyan melóhelyen, de előkészítettem az akciót:
-
#10267 rakjatok fel srv hangart de srvt ne rakjatok bele hátha fel tud szállni hozzátok :D bár valszeg nem vagy szervercrash lesz :D -
#10266 régebben utánna olvasgattam és arra jutottam,és sokan mások is a redditen,hogy resben több ércet ad egy burgonya,vagy gyakoribbak az értékes ércek vagy valami extra cucc van hozzá. na most én normal resben próbáltam condával,de nem hagytak békén tesztelni szal nem tudom igaz e :D
de ha többen összefogunk akkor két három ember bányászatát le tudná védeni 3 védő hajó simán high resben.
érdemes lenne kipróbálni nagyobb e a haszon.