ELITE: Dangerous

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez igaz, de én az ár/érték arányról beszéltem. Lehetne sorolni, milyen -pontosabban mennyivel több- tartalmat kapsz más játékban 34 Euroért. De hogy ON maradjak, az X3 Albionhoz anno az ingyenes patch-ben több dolgot kaptunk, mint a Horizons-ban ennyi pénzért _jelenleg_. Ugyanakkor ezek csak puszta tények, abból a szempontból nyilván irreleváns, kinek milyen tartalom mennyit ér meg. Én is csak szigorúan szubjekív véleményemet írtam le, ettől még másoknak lehet ez egy jó vétel. Én is meg fogom venni amint a kapott tartalom mennyisége konvergál a kialakított árhozl.
Lesz még rá módod, tavasszal is szokott lenni nagyobb Steam akció. De nyáron bzitosan lesz summer sales.
Panzeradler
Ha g2a-tól nem ódzkodsz, akkor 4k-ért ott van.
LSSAHPAUL
Én voltam a balfasz akkor, pénteken meg akartam venni, már fizettem volna kifele amikor közbe jött valami 😄 na majd legköz.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Dzsini
Azok csak festések: itt vannak

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

toocha
Ír valamit a játék, hogy kb.5 fontért lehet venni cobra mkIV-et, vagy az csak skin...nem emlékszem pontosan.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Dzsini
Kettő kell, az Advanced Discovery Scanner hogy mindent meg és a Detailed Surface Scanner, hogy jóval több pénz járjon a felderítésért.

Plusz egy scoop, és ha van Horizons, akkor egy járműdokk és pajzsgenerátor.

A többi luxus és biztosíték az utazáshoz.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Én is nyomtam,még magnóra mentegettünk.
Van olyan scanner, ami mindent tud?Hogy csak egyet kellene magammal vinnem.
amugy tok jo, anno imadtam az elite-t, az elsot (1984), asszem 89-ben jatszottam vele elosszor. aztan meg volt kesobb a space rogue amit akkor sokan elite 2-nek hittek. az annyiban volt szebb commodore 64-en hogy fillezett vektorgrafikat hasznalt nem csak drotvazas modellt. mar nem emlekszem mennyiben hasonlitott a ket jatek egymasra, de a SR inkabb egyfajta kalad volt, mintha bazisokon is lehetett benne maszkalni felulnezetbol. na az elite frontier es az elite encounter teljesen kimaradt mar, persze ismertem oket, de a masolos idoszakban sem jutottam hozzajuk. most meg sem vettem a jatekot mert egyszeruen nincs annyi idom, de ennek ellenere itt vagyok a topikban (hatter emberkent) es elvezem cooper minden egyes videojat a temaban kapcsolatban. amugyis a kedvenc sci-fi filmem a 2001 space odessey, ugyhogy qz hogy lassu a jatekmenet meg nem az akcio dominal engem nem zavar. lehet hogy aztan ha megjelenik vegre xbox-ra is a horizons, megveszem majd megis... 😉
PiszkosFred
Pedig volt rola szo itt a topikban is, a hivatalos oldalon is, a dev blogon is, es szerintem meg egyes gamer portalokon is. Semmi baj, majd beszerzed kesobb. Vagy sosem. Majd eldontod 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Dzsini
LSSAHPAUL: Szóltunk - #6952

@Zozo76: nem rossz hajó, de semmi olyasmit nem tud, amit a hasonló kategória nem tudna úgy, vagy jobban - kb. egy Cobra III kicsit felpumpálva, jó vastagon bepáncélozva, amitől lomhább, de jóval keményebb lett.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.02.14. 10:02:35

LSSAHPAUL
Fasza, akkor megvárom mig megint akcióban lesz, kár hogy senki nem tudta vagy írta be ezt hamarabb.

legalabb loveert meg lehetne venni aki nem birja ki nelkule. de nem is annyira nagy durranas a cobra mk3-hoz kepest nem?
Dzsini
...és kereskedhetsz a felszíni állomásokon, és mehetsz felszíni küldetésekre (bázisokba lopakodás, támadás, mentőakciók, stb - igen jó pénzforrás mindegyik), és gyűjtögethetsz alapanyagokat, amikből bónuszokat tolhatsz a hajódnak, feltöltheted a lőszert, stb., találhatsz nem-emberi eredetű valamiket, és pár héten belül jön az Engineers a mérnökökkel, akikkel a hajód összetevőit fejlesztheted...
"csak"
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.02.14. 05:41:36

Gundark 1 1
Köszi. Igen, steamen 13 ért vettem az akcióban. A horizontokat is megveszem majd ha lejjebb megy az ára.
Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2016.02.13. 23:34:17
Rosszul tervezted, most ért véget az akció Steam-en, a legjobb áron az utóbbi időben itt volt az "alapjáték" (13 dollár). Horizon-s jelenleg irreális áron megy, mivel semmi tartalom nincs benne azon kívül, hogy leszállhatsz bolygókra -abból is csak csak atmoszféra nélkülire- és kocsikázhatsz a köveken.
LSSAHPAUL
Kézikönyv, angol
Én most hétvégére terveztem hogy megveszem, mennyiért vetted és hol?

Gundark 1 1
Sziasztok! Most kaptam meg a "sima" elitet, nem a horizons-t. De ahogy nézem azt is megszerzem 😊 Már simán fel le szállok, eltalálok valahova. Van tanácsotok a kezdéshez? Solo, vagy Open, vagy esetleg valami kezdő kézikönyv? Játszottam az összes elittel, de szivesen veszek bármilyen tanácsot 😊 Köszönöm a segítséget!
Pont ugyanez jutott eszembe. Ehhez a játékhoz annyira jól megy a zongora és a hegedű. Ez valami borzalmas.

Dzsini
Igen, kettős feketelyuk - próbáltam úgy beállni, hogy mindkettő torzítása látszódjon a Tejúton

Amúgy NGC 6231 nyílt halmaz, kb. 4000 fényévre a buboréktól, tele fehér és kék óriásokkal (B és O kategóriák), sokszor 10-15 csillagos rendszerekkel, rengeteg gázóriással (rajtuk élettel) és hozzájuk csapva maroknyi neutroncsillag és fekete lyuk, néha egész közel a központi égitesthez. Már olyan 1000-1500 fényévről is nagyon jól látszik ez a terület (a harmadik képen a neutront a következő pár célpont között fotóztam le - azon látszik az is, hogy a neutroncsillag is torzítja egy kicsit a teret.
Persze az egész oda-vissza fel van fedezve, elég turistajárta környék, de így is igen komoly pénzt fog hozni. És vagy 100 fotót.

Találtam olyan gyűrűrendszeres barna törpét, ami körül kering egy gyűrűrendszeres gázóriás, ami körül kering egy gyűrűrendszeres fémes hold, amire le is lehet szállni 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.02.13. 19:23:53

Ez ketto fekete lyuk egymas mellett? Erdekes, ilyet meg nem lattam. Pont ket hasonlo osszeutkozeset dokumentaltak a napokban, biztos ovlastatok 😊

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Dzsini
A távolságot, mint üveggolyót...

... vagy kettőt...

... csak meg ne égessen.

Dzsini
Cobra IV azoknak járt, akik még az összevonás/átalakítás előtt vették meg a Horizonst és az alapjátékot is. Most nem hozzáférhető az új játékosok részére.

PiszkosFred
Ha kereskedo vagy, akkor Polymert szallitasz folyamatosan a Fisher Terminalra (Okinura rendszer) leadni/felajanlani. Ha inkabb vadasz, akkor begyujtesz par korozott bunozot a kornyeken, akik az allomas kornyeken tamadjak a kereskedoket.

Üdv! Pár hete megvettem az alapjátékot és most a Horizons-t viszont nem találom a Cobra MK IV-et volt valami más feltétele ennek a hajónak?

Dzsini
Polymereket szállítani a Fisher terminal-ra az Okinura rendszerben, hogy elősegítsd a rendszer fejlődését.

Ok. De magyarul mit kell csinálni? Leírnád köszike!
PiszkosFred
Economy upgrade in Okinura:
Fisher Terminal, Okinura system – Deliver Polymers to Fisher Terminal in the Okinura system to support the improvements to the system’s economy.

Clear the spaceways in Okinura:
Fisher Terminal, Okinura system – Protect traders by handing in Bounty Vouchers to Fisher Terminal in the Okinura system.

Hali! Van egy új ECONOMY UPGRADE IN OKINURA (TRADE) misszió ott mit kell csinálni?
Gilmoor
Dzsini bakker...ez tökéletes, pedig meg se dörzsöltem az oldalad <#beka2>

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Dzsini
clipconverter a jóbarátod, rögtön tud mp3-ba is menteni

Youtube downloader?
Gilmoor
*Off https://www.youtube.com/watch?v=ktELSSOCARg ezt a zenét kellene valahogy leszedni juhtúrótról, csak én ehhez nem vagyok elég felülművelt 😊 Valakinek valami ötlet? Off*

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Elite Dangerous Database-ben megtudod nézni,hol lehet Vulture-t venni.
zsolt biztos nyomott nekik egy rugot
Nagyon jok ezek a videok, kar hogy ilyen nyegle zaj (zene?) van hozza, jo en ruhhelem ezt a stilust de amugyis az urhoz jobban illene valami szferikus vagy komolyzenei darab... 😊
tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Panzeradler
Ez marha jó lett.

Ha patiszon, akkor lehet mezőgazdasági rendszerben kellene keresni.

Panzeradler
Várni kell aztán interdictorral kiszedni. Általában megszoktak jelenni 5-15perc után.
PiszkosFred
Mi a teendo? Keruld az Alkonyat fanokat, mert csunyan megjarod ha megtudjak, mire keszulsz/tel 😊

Navy küldetést kell csinálni, akkor vált. Keress olyat, ami szállítmányozós, egyszerűbb..

Habár én ezt a vadászatot se értem..... elfogadtam egy Navy küldetést vagy mit, aszondja vadásszam le Robert Pattinson-t vagy ki.... ok. Elmentem a keresett helyre, de sehol sincs az ember. Akkor most mi a teendő?
Vulture-t nem lehet venni? Már átnéztem vagy 20 csillagrendszert és egyikben sincs....
Illetve a rank-ot hogy lehet növelni? 100%-on áll már vagy két hete kék felfelé mutató nyíllal, de még mindig nem váltott át. Azt valahogy nekem kell "beváltanom" vagy automatikus megadják az új rangot? Még mindig "none"-on van... A reprutációm se mozdul már hetek óta, pedig éppen pont most az előbb toltam egy űrbázisnak 5 segélyküldetést ami elvileg nagy repu emelkedést adna... de semmi... most akkor mi?
Üzenjen rám aki otthon van a ROCCA Power-Grid kezelésében. Köszönöm!
tutituti
Most látom hogy nincs a viper mkiv-hez skin. 😞

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Dzsini
A kickstarter támogatók neveiből töltötték fel az adatbázist.

Honnan szedik az NPC-k a neveket?
Caliph
a bevételen vesz valami drága árut aztán kidobja ,másik felveszi eladja,máris meg van osztva a haszon

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Nem.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak