ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van olyan 5,5 fényéves távolság, ami oda vissza 1,75 millát termel a táblázat szerint. Szinte hihetetlen.
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2016.02.10. 10:03:48
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
KiruHoshino!
Ha még nagyon az elején vagy a felfedezésnek, akkor javaslom hogy vegyél elő egy üres füzetet, egy tollat és kezd el felírkálni azokat a rendszereket ahol felfedezetlen objektumot találtál! Nekem már több mint 120 ilyen csillagrednszerem van. Van ami csak 1-2 csillagot tartalmaz, de van olyan is ami 70+ objektumos... Eddigi legjobb rendszerem 50 valahány objektumos, 2 csillaggal, körülöttük csupa terraformálható / föld szerű bolygó / vízvilág / ammónia világ / vízbázisú / ammónia bázisú / életfentartó gázóriás és mindenféle bolygó ami sok pénzt hoz. Ezt kb egy hete találtam. Kíváncsi vagyok mennyit fog hozni a konyhára 😊 De még nem megyek vissza. Még csak 2 hete vagyok kint.... ja és csak 800 fényévre a Naprendszertől 😊 (bár lehet hogy gyorsan vissza kellene mennem leadni, nehogy valaki megelőzzön....)
A felírkálás 2 okból jó:
-Ha visszatérsz egy állomásra, akkor láthatod hol fejezted be így onnan tudod kezdeni az újbóli felfedezést (ha megint kimész), illetve
-láthatod hogy hány csillagrendszert fedeztél fel 😊
(+ dicsekedhetsz vele a barátoknak 😊 )
eddb.io - induló állomást megadva nézd meg, hogy milyen loopot ajánl neked.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.02.10. 09:13:40
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
https://sg.hu/forum/uzenet/993738107/4140 -hez képest a msotani 2 ugrásos profit 500K+ csupán. Fényévekben mérve jó aránynak számít ez mostanság?
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
EDHU
Felső menüben ott a teamspeak, valaki mindíg lesz benn, aki elkalauzol.
Állomásnál kiugrás: Kijelölöd az állomást, haladsz arra teljes sebességgel, hogy minél hamarabb odaérj, aztán amikor a becsült hátralevő idő a célig már csak 7-8 mp, csökkentsd a throttle-t a kék zónába, annyira, hogy ne csökkenjen az idő 6 mp alá, mert akkor túlszaladsz a célon. Haladsz tovább, tartod az irányt és a sebességet is, majd amikor 1000 km-en belül érsz és a sebessséged is 1000km/s alatt lesz, megjelenik a Safe Disengage kék színű felirat, J gombot megnyomod és kiugrik a célnál. De itt egy video:
SC lassítás
Nefürgyé le!
Pro tip: probald ugy pozicionalni a hajot, hogy a hajtomuved a bolygo fele nezzen (tehat mogotted legyen), az allomas pedig veled szemben, igy mindig a mailslotnal-bejarat- fogsz kiugrani, nem kell keresgelni, es ha gyorsan kell dokkolnod ez egy hasznos trukk. Ha nem ertheto valakinek mutatok videot.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Magyar társaság? Talán az ED Hungary, vagy fent az elitedangerous.hu -n érdemes lehet körülnézni (vagy a Prohardver ED fórumán, ott is van közösség).
A halál csupán a kezdet...
Másik kérdés: A Supercruise sebességből hogyan lehet úgy kijönni, hogy ne fussak túl az űrállomáson/Outpost-on? Előre is köszi a segítséget.
Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
Utoljára szerkesztette: KiruHoshino, 2016.02.09. 23:53:33
De találtam egy két érdekes vörös óriást meg jég borította bolygót.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: danone, 2016.02.09. 20:31:22
Az én T-9-emen egy darab fegyver sincs <#taps>#taps> Minek, teljesen felesleges leállni csatázni vele, pajzs ugyanezen okok miatt nincs. Van 2 db chaff launcher, azt kész. <#ijedt>#ijedt>
Ide tartozik az INTERDICTION rész is, mintha tegnap arról lett volna szó.
Nem győzöm elégszer mondani trader-eknek, hogy ha interdiction közben leveszi a tolóerőt, akkor az FSD nem emergency módban áll meg, és kb 10 mp után újra lehet ugrani! Erre meg bőven elég a 2 chaff. 😊
Utoljára szerkesztette: danone, 2016.02.09. 18:36:43
Nefürgyé le!
Nefürgyé le!
Cobra és Scout egymás mellett.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nefürgyé le!
És szerintem marha jól néz ki
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.02.09. 11:54:16
Valahogy így néz ki:
taxi cobra
Nefürgyé le!
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.02.09. 11:33:29
Nefürgyé le!
úgy képzeltem hogy találni lehet nyersanyagot és azt is kibányászni.bár nem lenne realisztikus ha ott lenne egy hegy amit vagdosok úgyhogy értem hogy miért nincs ez benne.sebaj most még curier-ezgetek meg kereskedek míg nem lesz meg a következő hajó.
Nefürgyé le!
Szembefordulni azert nem akarok (illetve nem mindig), mert ha fullra van huzva a cargo (mondom, csak kereskedni szoktam mostansag), akkor a hajo bizonyos belso rendszerei helyett is cargo van 😄 Ami nem egy eletbiztositas, igy inkabb huzok a picsaba, cobraval aranylag konnyen meglogok. Eddig legalabbis meg nem volt nagyobb gond.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.02.09. 11:06:05
Emellett van az alapanyagok gyűjtése szintézishez, de az nem igazán klasszikus bányászat, és eladni se lehet.
Nefürgyé le!
Most épp kacsingatok a horizonts felé,mert inkább a kereskedelem vonzz először,és ha magam bányászom ki a nyersanyagot akkor az azért mégis tiszta haszon.de eddig csak olyan videót láttam ahol a mining facility-t támadják meg és úgy veszik ki a nyersanyagot.
Amit elfelfelejtettünk mondani, hogy itt is érvényes a szabály, hogy ha a sebesség a kékben van, jobban fordul a gép.
Bal es jobb oldalon ilyenkor megjelenik a HUD-on egy kek es piros progress csik, amely mutatja az allapotot. Ha sikerul a menekulesi uton tartanod a verdat, akkor no a kek. Ha nem, akkor a piros. Amelyik hamarabb eleri a maximumot, az "nyer", vagy meglogsz, vagy kiszednek a hiperterbol.
Lehet azt latni az elso masodpercek utan, hogy el tudsz e menekulni, vagy nem. Ha nem, akkor marad a teljes lassitas es a lentebb mar felvazolt "kieses a hiperterbol majd teljes gazzal elore, FSD beizzit es kesz". Bar hozzateszem, lehet rosszul lattam, de ha kaloz vagy fejvadasz tamad meg, es evadelsz sikeresen, akkor nem nagyon jon utanad az illeto, vagy nagyon ritkan. Ellenben ha o szed ki, majd meglogsz, akkor kovetni fog, es egy-egy komolyabb/ertekesebb rakomany vagy komolyabb verdij eseteben akar harom-negyszer is beprobalkozik majd. De lehet tevedek es csak veletlenek osszejatszasa miatt allitottam fel ezt a teves gondolatot 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.02.09. 10:45:26
Nefürgyé le!
Szóval se a föderáció, se a birodalom? Alliance?