23609
1418743729.jpg
  • Dzsini
    nem olyan rossz az FDL fülkéje - nagyon fura, hogy nem középen ülsz benne, és hát ahogy régebben is írtam - azért a Saud Kruger designerektől láttunk már ívelt üvegeket, elfért volna oda is...
    (az ülésnek azóta van alja)
  • nibron
    gimbalban is ütős, de igazán a fix a tuti. a kondát is instant süti. és jól bírja energiával. igazából előbb sül meg a gép, mint elfogyna a szufla.
  • nibron
    velem már volt úgy, hogy harc közben lépett meg, miközben lőtt.:) merthogy az npc is annyit tud mint a játékos.:) már nem igazán tudnék olyan játékot mondani, ahol az npc-k ennyire vacakul lettek volna megalkotva.
  • Roger6
    Pont az az egy Fix Huge Beam lézer vonz benne...
  • nibron
    próbáld ki. az a huge fegyó azért odaver.:) beam lézert raktam oda (az az egyetlen a hajón), hát süt rendesen. a cockpit, a piton után nekem sem tetszik, kirúgnám a tervezőt aki ilyet csinál. van benne néhány bug, de alapból nagyon jó. de csak harcra, semmi másra.
  • Gundark 1 1
    Mozgékonyságban veri a pitont, de tűzerőben nem szerintem. A pitinek azért a 3 nagy főleg multicannonnal nagy tűzerőt ad. Egyébként én is azon gondolkodom hogy veszek egy ferdét. Szép hajó, de nem tetszik valahogy. Pedig elegáns, és igazi fejvadászhajó. Most az agyonpáncélozott pitonnal mászkálok, de az az igazság hogy kicsit unom :) Mondjuk a FAS is tetszik.
  • Roger6
    Jahogy Top 5 pilóta. :D Értem.
  • nibron
    ua volt a gondom mint neked. nálam a fdl volt a megoldás úgyahogy. bár jóval több a rebuy mint a vulturen, de én ebben a játékban biztos úgy balanszolnék, hogy a használhatóbb harci hajókat és hozzá a felszerelést drágábban adnám.

az nem top 5%. csak simán top 5.:) és nagyon jó, hogy nem tudjuk mennyi az annyi.

más: pár napja már nevetgélek: hány részt kell megnézni a trollok harcából, hogy a trollról kiderüljön, hogy troll?:)
    Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.07.05. 12:31:23
  • Roger6
    Hm... Kicsit utánanéztem. Fer-de-Lance hiába nem tetszik, sok érv szól mellette a Python-al szemben. Tűzerőben, mozgékonyságban veri a Python-t, és mivel nem is akarom másra használni, csakis lövöldözésre, ezért lehet mégis mellette rakom le a voksot.
  • Roger6
    Visszaverekedtem magam a Top 10%-ba így munka közben. Azért jó lenne tudni, hogy a Top 5% kb. mennyi Cr-től érhető el, mert akkor belefektetnék még pár óra játékot szívesen. A Vultura ugyan nagyszerű hajó, de már kezd NAGYON unalmassá válni. Fer-De-Lance meg nem tetszik valamiért. Lehet sima FAS lesz, ha meglesz a rangom hozzá.

• Roger6
    A bankkártyán van egy logó. Enyémen VISA van. Ha megveszed online a játékot, akkor beállítod azt, amilyen logó a tiéden van. De egész biztosan lehet vele online vásárolni.
  • sznek1975
    Találtam egy ojat hogy otp bank kártya és Maestro ez is jó lehet hogy meg lehessen venni a játékot ?
  • Roger6
    Azéé.... vannak érdekes dolgok. Melóhelyen gondoltam lődözök egy kicsit (marha fura egérrel újra...), nagyban gyepálom a Python-t, Surge Detected... majd a mező közepén uzsgyi, SC-be lépett. Ahol MASSZÍVAN MASS LOCK-om volt.
  • stoppos
    Ha nagyon nem megy, irány a paypal. Összekötöd a bankszámláddal és voila.
  • sznek1975
    utána nézek mijen kártyám lehet, hátha
  • Roger6
    Nekem sima CIB-es van, lehet rajta neten vásárolni. Sőt, szerintem a legtöbb bankkártyával már lehet netes vásárlást lebonyolítani, rég vége annak az időszaknak, hogy csak ilyen baromi exkluzív kártyák voltak erre képesek. Ez a bankok érdeke is volt.
  • sznek1975
    majd lessz másik idővel
  • Dzsini
    Mivel csak online értékesítik, így valamilyen fizetési mód kell hozzá. A Steam akció pedig - ahogy mondtuk - tegnap véget ért.
  • sznek1975
    vásárlásban tudnátok segíteni léci ? nincs semmi mastercard vagy hasonlom csak sima otp. kiszállítással lehetséges kérni? steam - on is hába akciós ha kártyák kellenek hozzá részemről sajnos.
  • Dzsini
    Ha megvan a feszültség minden ugrásnál... ha mindig lenézel a gázkarra, hogy tényleg nullán van... ha kétszer meggondolod, mielőtt gázt adsz, odafigyelve, hogy eléggé kifordultál-e....
    Akkor megérkeztél a neutronmezőkre:
  • Roger6
    Totálisan két különböző játék. Engem mindegyik magával varázsolt, de az EVE-ben sokszor kényszernek éreztem azt, hogy farmolnom kellett a havidíjért. Persze amikor elkapott a hév, akkor hétvégente 20-25 óra is belepattant, de a vége fele egyre kevesebbszer éreztem arra motivációt, hogy órákat töltsek vele hétvégente.

Elite-ben nincs kötelező dolog. Most eldöntöttem, hogy CG-ben részt veszek, és senki nem szól, ha mégsem tenné érte semmi, akkor sem lenne következménye. EVE előnye talán annyi, hogy a közössége, és a közösségi rendszere jóval kidolgozottabb.
  • Dzsini
    Csak Commodity Market van (el lehet adni bögrét és Meta Alloyra kereslet is van, hiszen lepukkant az állomás), és Mission Board 0 küldetéssel.
    Nincs refuel, reload, repair, nincs térképészet.
    A közeli bolygó gyűrűjén már van két RES, van Nav Beacon, és egy minimális NPC forgalom is van, de még senki nem írt róla, hogy megtámadtak volna játékosokat.

Páran már vittek ritkaságokat, igen korrekt profittal lehet eladni :)

... szép lenne egy második buborékot szép lassan kialakítani ott - piszok szép környék, tele ködökkel, már az ABO gazdag zónában van, párezer fényévre a neutronmezők, tízezerre a Sag A* ...
    És ha már van néhány állomás Jaques tovább is állhat, eddig is ő volt az utazó állomás, úgyse bírja ki sokáig egy helyen.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.07.05. 06:11:59
  • sznek1975
    melyik jobb a elite Dangeorus vagy a Eve online? bár én a 1 sőt szeretném de érdekel hogy mi a 2 közti külömség.
  • sznek1975
    a Steam os rendelést hogy lehet végre hajtani? lehet otp- ből utalni a pénzt nekik?
  • MikX
    Hát ugy nehéz lesz. Dobozos verziot elvileg frontiertől tudsz venni, angliábol, de mindenképoen bankkártya kell hozzá a vásárláshoz.
  • nibron
    úúlátszik bonyolult lett ez a cg.:)
  • Roger6
    Vááá, és rossz állomáson adtam le én hülye :D Mindegy, a pénz megvan, csak nem számít bele a CG-be:

• Roger6
    Hájóvan no, nem volt az oly egyértelmű, mind ahogy asztat kenduram mormogja.
  • nibron
    az állomáson milyen szolgáltatások vannak? ha viszek bögrét, el lehet adni?:)
    Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.07.04. 20:43:21
  • nibron
    ferdelance.

csak a birodalomnak lőtt számít, a többi nem játszik. asszem elég világos.:)
  • sznek1975
    Van olyan rendeléses ami nem steam on van és kiszállítós? Otp-s vagyok nincsen semmi master card meg bank kártya sem . ebben kérnék segítséget
  • Roger6
    Érdekes ez a CG. Hiába lövök 4 milliót, 1 milliónak veszi. Igaz, le is KW-zem előtte, lehet az nem számít bele.
  • Roger6
    Melóból hazaérve már csak Top 25% Kéne már a Vulture helyett valami zsír verda.
  • Dzsini
    Szerintem szilvalekvár
  • Dzsini
    PvP aréna - egymás elleni lövöldözés kis hajókkal.
  • sznek1975
    majd akkor ha meg lessz rá majd a pénz egyben akarom majd meg venni. Az aréna lemez mire szolgál ?
  • PanzerWolf
    Vigyázz ma lejár akció!Már ha jól tudom.
  • tutituti
    Redditen van link 1.3 verzióról ahol a trainig részt lehet kipróbálni.Vagy vedd meg az arena rész és később kevesebbet is fizetsz a teljes játékért mert beleszámítják.
  • sznek1975
    Szeretném meg kérdezni hogy van demo vagy trial verzió amit kis ismerkedés a játékkal lenne? majd csak késöbb tudom megvenni a packot egyben.
  • Dzsini
    44317 van hátra, és Sol 23589-re van :)
    (Sag A* 10197-re, de ott már jártam)