23609
-
#10545 Nos. Nagyjábol átnyálaztam a Sag A* utamat, 87milla lett a pénz, de ez a legkevesebb, ami fontosabb volt hogy immár ott virit a nevem 42neutoncsillag mellett, 3 fekete lyuk mellett, 15 földszerü bolygo mellett, 32 vizbolygo mellett, 76 terraformálható bolygó mellett, és még nagyon sok minden más mellett is, összesen 314 ojjektum lett a nevemre irva.
Nagyjábol a célom az volt sag A* turizmuson kivül ez volt, hogy ritkább objektumok is legyenek a nevemen.
Azota letettem a dbx-et, vettem egy aspx-et, és nyomtam pár küldetést, visszaszoktam a dokkolàshoz, meg egyéb rég látott dolgokhoz :)
Most a cél egy python lenne a következő nagy turához.
Robigozni lehet még? Vagy valami jol fizető szállitmányozàs?
Küldikkel is viszonylag jol kerestem, van amire ad 100-200e környékén is.
Jaés a repum is huzni kellene, ugyhogy van mit tenni, nem is holnap akarok indulni. -
nibron #10544 ok, ezt én is tudom. a kérdés az volt, ha kilépek mi a feltétele, hogy tudjak olyat vásárolni. -
nibron #10543 annyira nem kell páncélozni. elég lájtos támadások vannak. de tényleg az aspx a legalkalmasabb ezekre a feladatokra. többet kereshetsz vele mint a pitonnal, azáltal hogy gyorsabban mozogsz. és nem sok olyan küldi van, ami nem fér a 88 tonnásomba. most is 3 küldi van felvéve a (700e, 640e, 576e), plusz néhány apró a rang miatt, ezzel 10 perc alatt végzek pár ugrással. a legnagyobb küldi kb. 2milla körül van, az max. 88t valami, ~100ly távolságba, az max. 15 perc. de sokat párhuzamosan is fel lehet venni, általában ugyanabba a rendszerbe. és úgy már fordulónként ki lehet hozni 2.5-3millát. engem pedig most csak a birodalmi küldi érdekel. de 120t pitonban, kamionozni elég gyenge, nekem 216t van. és azért megvédi magát ha kell.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.07.07. 22:16:16 -
#10542 A prismatic feltételei:
-4 hete állj az ő zsoldjában
-legyél 3. szinten nála
Tehát az általános birodalmi ranghoz nincs köze.
Az ingyen aréna azt jelenti hogy aki most regisztrál és letölt, az később is tolhatja, vagy csak e pár nap alatt?
Gundark: épp ugyanazokat írtam volna mint Nibron (M pad, ASP: nagy ugrótáv, az sokszor jól jön). -
#10541 Köszi. Akkor a páncélpitont viszem oda. Abban 120 tonna hely van. A kondát még úgyis fejleszteni kell, lehet hogy most beszállok vele a CG-be ahogy nézem ott tömeges szállítás van az egyiken. -
#10540 http://store.steampowered.com/app/443080/
Aki ki akarta próbálni a annak most jó hír hogy ingyenes limitált ideig az arena rész -
#10539 Jahát resbe nyilván nem ezt vinném -
nibron #10538 az aspx-el én a helyedben először fuvaroznék (mission). a mostani súlyozás miatt egyébként sem megy neki annyira a harc. ha már van annyid, hogy biztonságosan vissza tudod vásárolni, ill. nem igazán ráz meg, hogy elveszted, természetesen próbáld ki a res-t is. de ahhoz én inkább vulture-t használnék mint első hajó (tanuláshoz). másodiknak pedig a ferdét.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.07.07. 17:40:16 -
nibron #10537 hagyd már békén azokat akiknek nem tetszik és írnak róla. ez egy fórum a játékhoz, nincs megkötve, hogy csak pozitív dolgokat lehet leírni. ha nem tudsz értelmesen hozzászólni, nem muszáj billentyűt ragadnod. egyébként a negatívumokkal is lehet mit kezdeni. ha játék közben belefutsz egy bugba úgyis meg kell tanulnod kezelni. a rengeteg változtatásnak hála pedig a neten található infóknak legalább a fele már használhatatlan.
hogy értelmesen is hozzászóljak: nem léptem be, csak elegem lett, hogy a birodalomban 24%-os paraszt vagyok. úgyhogy maszekban lépdelek a szamárlétrán. tudom, hogy belépve is menne de nem tudom, hogy lesz időm játszani mostanában a nyaralás és egyéb kötelezettségek miatt. van egy vizsgám vegasban is, azt is be kellene iktatni. szóval inkább most tolok amennyit tudok, aztán meglátjuk. majd ha nagyon kell az a pajzs, akkor már királyként szolgálom tündikét. egyébként azt azután is meg tudom vásárolni ha kiléptem? esetleg a reputáció állapotától függ?
más: megvettem az orca-t, hát bsszák meg, van még rajta mit reszelni. a fülke nekem annyira nem tetszett, olyan mint amikor japán autógyártó nőknek készít autóbelsőt/műszerfalat. de ami nagyon durva volt, kivittem próbakörre, úgy ráz mint a fene, epilepsziás lehet tőle az ember. megnéztem kívülről is, egy kissé félkésznek tűnik. gyorsan el is adtam, de lagalább ki van pipálva. lehet, hogy a cutter lesz az én bbj-m?
láttam tegnap egy korvettet és egy cuttert a hq-n. mindkettő játékos volt. megkértem őket álljanak egymás mellé. hát parasztok voltak. -
nibron #10536 egyhez ahogy néztem elég a piton (~216t). de természetesen többet is fel lehet venni. viszont van egy csomó platformra, arra nem jó a conda. ne legyél telhetetlen. én 88t-ra szerelt aspx-el nyűvöm, pár napja még kb 20millám volt, most több mint 110, és rengeteget adakozom. de mivel rangot húzok, inkább a levelekre megyek. egy-másfél hete változtattak a repun ahogy elnézem, a levelekre több jár, mint a csomagokra. -
#10535 Pénzt szerezni gyorsan most mi a jobb? Resezzek vagy inkább fuvarozzak?
Vettem egy aspx et, ez lesz a következő felfedezős hajóm, de akarok valami olcsobbat venni lövöldözni is resben -
#10534 Noh, visszaérkeztem, már 10 perce megy az adatok leadása, már most elvesztettem a fonalat mennyi sok lett a nevemen. Minden oldalon van 50, abbol eddig mindegyik oldalon van a nevemen. -
#10533 Mostmeg mia tökömvan? Ugrás közben kidobott, ujrainditom, a szerver ok-nak irja, de jatekban nem tud csatlakozni -
#10532 A francba... sokkal többnek tűnt. -
#10531 34 perce :)
[WEEKLY SERVER] The Milky Way will be going offline at ~7am UTC for its scheduled service. (July 07, 2016)
Every week the servers go offline to allow the Galaxy's persistent data to update:
Star System & Station/Outpost ruling minor factions, alignment, and available commodities & services
Powerplay Control/Exploited Systems
Addition of new Community Goals
This update usually takes between 30 and 60 minutes, during which time you cannot login to the Milky Way.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.07.07. 09:35:38 -
#10530 Szerver meg offline már mióta. Mondjuk pont jó, mert így a CG-ben talán a helyemen maradok. -
#10529 Ebben az álomországban a anakondának is van meló, vagy menjek a pitonnal? -
#10528 Tökéletes, mert meló után még lövöldözök a CG helyszínén kicsit. -
#10527 A mai leállás után (akkor záródnak a CG-k és nyílnak az újak) elmész arra az állomásra, ahol a CG aktív volt, és ott a Mission Boardon át tudod venni a díjat. -
#10526 Na hát ezt sem tudtam. Jó hogy elmegyek érte, mert most rangot "veszek" Donation mission-ökkel, és már nem 20 ezreket kell adományozni, hanem fél milliókat. -
#10525 Ha elmész érte, akkor azonnal megkapod, amint lejárt a CG.
Ha nem mész el érte (ahogy én tettem), akkor 2 hét után elutalják. -
#10524 2 hétig utalják? Egy ilyen modern világban? Én azt hittem, hogy lejár a CG, 1-2 óra, aztán már ott is van a számlán. Hm... hát akkor bekaphassák. -
#10523 Nekem meg lassan kifut a felfedezős CG top10%-a, úgyhogy gondolom a mai leállás után át fogják utalni a 15 milliómat Pranav Tóniék (ha jól olvastam 2 héttel lejárat után automatán jóváírják).
Majd vasárnap meglátom, akkor leszek ED közelben :) -
#10522 A hülyék
Másik téma: ma végre lezárul a CG, még mindig Top10%-ban vagyok, pedig tegnap nem igazán lőttem semmit. Remélem ez így is marad, és akkor 18 milka beesik a zsebbe. -
#10521 Igény van sörre (és jóval nagyobb, mint bármiféle ételre) - az eredeti postnál azon poénkodtak, hogy csak 1 tonnányi biowaste jött össze, amit el kellene szállítani :)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.07.07. 07:27:32 -
#10520 Ahogy látom sör az van, szóval nem lehet nagy baj. -
#10519 Ott elmondtad 1 éve, 1 csepp a tengerben. Itt elmondod kb. havonta, és ... és igazából ez is egy módja a szabadidő eltöltésének.
Én jobban szeretek szórakozni, segíteni a többi játékosnak és beszélgetni, mint panaszkodni és huszadszor is leírni, hogy "ezígynemjó", de mindenkinek kell egy hobbi.
Egyéb híreinkben: Jaques-on kezd beindulni az élet:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Amikor én voltam ott, akkor 5-6 árufajta volt csak. A mai "az univerzum leáll" szerverkarbantartás után kiderül, hogy bekapcsolódik-e még néhány szolgáltatás (repair/refuel? térképészet?)
#10514 - tényleg, végül is csatlakoztál a hercegnőhöz a Prismatic pajzsok beszerzéséért? Pár hete beszélgettünk róla, mint lehetőség.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.07.07. 05:52:06 -
TokraFan #10518 Szerintem jól járnának veled ott a Frontiernél, Te legalább érted és tudod, mi kell a játékosoknak és miért fejlesztünk játékot, ellentétben Brabennel, aki leragadt valahol 1985 körül! Eleinte szóba sem álltak a community-vel, az volt a hozzáállás, hogy majd ők tudják mit akarnak. Csak azóta lazult a dolog, amióta elkezdtek eltűnni az emberek a szerverekről. Ez is beszédes...
Ez egy sandbox game, elvileg bármit lehet csinálni, de ez itt sajnos csak részben igaz. Lehet pl. felfedezni, de csak elvben, mert pár rendszert meglátogatva gyakorlatilag láttad mind a 4milliárdot (csak más elrendezésben). Legalább a textúrákat variálnák, de még az sem megy (pedig ez egy felkészült programozónak sima ügy lenne). A többi "apróságra" ki sem térek.
Megjegyzem, tökéletesen egyetértek veled abban, hogy az egyébként Elite klónnak indult X3 játékrendszerét és lehetőségeit kéne ebbe az univerzumba behelyezni, mert jelentősen túllépték -jó irányba- az eredeti Elite koncepciót, és akkor senkinek egy szava nem lenne!
Én is repdesek még az Elite-el, ma is elővettem de közel sincs az az érzésem, mint anno az X3-nál. Mindig van egy masszív hiányérzetem. Na mindegy.
Dzsininek: Elmondtam én már mindent a Frontier fórumon is kb. 1 éve, de csepp a tengerben, a fejlesztők meg kvázi semmire sem figyeltek oda. -
#10517 Aisling Duval Disney hercegnő üvegpalotája a Cubeo rendszerben. Én csak Ponyland-nek hívom. -
HyperManiax #10516 Ez a csomagos küldi engem is érdekel. Mi ez a tündérke hq pontosan? -
#10515 Értem, köszi. -
nibron #10514 30 milla gyorsabban meg lesz. birodalomban elég jó csomagos küldik vannak. legális és sokat hoz. menj be a tündérke hq-jába és ott sorban veheted fel (lehet összefutunk). véleményem szerint az fdl egyébként is jobb. egyedül a cockpit ami hagy némi kívánnivalót maga után. ha megszokod le sem akarod tenni. nem véletlenül járnak vele a rosszarcú játékosok.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.07.06. 23:33:22 -
#10513 Na most nem tudom mi legyen. Válasszam a szamárlétrát, és akkor Federal Assault Ship, vagy ugorjak egyet, és Fer-de-Lance. Mindegyikhez farmolni kell, FAS-hoz 89%-nyi reput, ferdéhez meg úgy 30 milliónyi kreditet. -
nibron #10512 ne idézgess, mert még elhíresülök. -
#10511 "csak egy vicces dolog egy szava volt, semmi hangsúllyal" -
nibron #10510 jó, hagyjuk -
#10509 Volt egy bekezdésváltás, és oda is írtam, hogy most azokról lesz szó - hiszen a környező hozzászólások között olvasható volt az is - mivel a fórum nem jeleníti meg szálakra bontva a beszélgetést (az SG+ tud ilyet, de szerintem kb. senki nem használja). És nem is volt igazán fontos, csak egy kis lore meg jövőbelátás :)
Amúgy már rengeteg thargoidos dolog bent van, a 2.1-et (ugyanúgy, mint a régebbieket) ízekre szedték, és egyre több mindent lehet találni róluk - van frakciójuk, van több "unknown XY"-nak titulált tárgy a most ismerteken túl, van "Unknown Scout" nevű hajó, már bent van egy csomó file az utasokkal kapcsolatos dolgokról (passengercabin, fighterbay), van "Military Fuel" bejegyzés, van gejzír nevű POI, van egy ismeretlen állomástípus... -
nibron #10508 amikor már csak a rendőrök közül már vagy 8-an lövik, akkor minek oda plakát. ekkora bürokrácia lesz 1300 év múlva? -
nibron #10507 én figyelek, beszüntetem a tüzelést míg átúszik előttem a hajó, de a legutóbbi hajómat pont ezért kapták szét. úgy hozta a hadiszerencse, hogy wanted lettem, és azonnal szétkaptak. egyébként ilyen tűréshatár már a 2.1 előtt is volt.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.07.06. 23:07:21 -
#10506 Most már azért nem így van, ha a zsaruk kereszteznek én aztán abba nem hagyom a lövést, és nincs wanted. Szóval van tűréshatára a dolognak már egy ideje.