23609
1418743729.jpg
  • PanzerWolf
    Nekem ehez érzékem van.:-D Mindig megtalálom a szart.:-D Arra gondoltam esetleg,hogy beugrasztok,szétlövöm ismét.Azt elötte úgy beállok a hajóval,hogy gyorsan alá tudjak menni.Remélem nem lövik szét míg beállok a járgánnyal.Nem akarom félbehagyni a küldit.Még ezt megpróbálom hátha.
  • Roger6
    Melyik rendszerben vagy?
  • nibron
    legközelebb már könnyen megy. általában mindenkinek nehéz az első. az első adatlopásnál, nekimentem mindenkinek aki csak mozgott, gondolhatod mit kaphattam. aztán kiderült, hogy csak oda kell menni, szkennelni, aztán húzni a francba. vállalj egyszerűbb küldiket. nem is igazán értettem hol tudtad ezt felvenni, hetek óta nem láttam ilyet. a másikból, az egy generátorosból sem látok már annyit mint régebben.
  • PanzerWolf
    Bementem egyből(felrepültem az SRV-vel).Szétlőttem a generátort és kész volt a küldi.Az volt a baj,hogy utána követtek és szétlőttek.Azt hiszem feladom.Kikészített idegileg.Megint mehetnék venni SRV-t.
  • s_andras
    Tudott valaki mostanában meta-alloyst szüretelni?
  • nibron
    ja, de itt nem egy generátort kell szétlőni, hanem az összeset. itt végig kell csinálni. ezt egyszer úgy csináltam, hogy felülről megnéztem a hajóval, de mivel túl nagy volt a tömegvonzás, nem tudtam azzal kilőni, muszáj volt az srv-t használni. de már ismertem a pozíciójukat, felrongyoltam oda, gyorsan szétküldtem és gyorsan kiléptem a lezárt zónából. végülis van videód, az alapján meg tudod csinálni, ebben még "nézelődik" is a srác.
  • PanzerWolf
    Nem látok rá.Ahogy nézem a viodeókat kettő féle vanb-Amikor begurulsz hátulról és csak szétlövöd,a másik pedig mikor fent van egy magaslaton és körbe van véve konténerekkel,meg épülettel.
    Ilyenre gondolok.
    8 percnél kezdi megközeliteni a települést.
  • nibron
    mondom, hogy nem kell a rámpa. az csak riaszt. a földön be lehet mögé gurulni. elég csak annyira, hogy a turrettel ráláss. ha megszólal a riasztó, azonnal visszakozol, és újrapozicionálsz. mindenről kapsz üzenetet, tehát tudod, hogy éppen hogy állsz. a következőnél már rutinszerű lesz. a data pointok az egy másik küldetés lényege, azokat most hagyd békén.
    Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.07.08. 21:23:34
  • PanzerWolf
    Nem látok rendesen rá.Fel kell mennem a rámpára szerintem csak úgy.Bár lehet én bénázom.
    Valami Data pointokat beszkennelek aztán elkezd visszaszámolni.Security protocol activated.Ez micsoda?
  • s_andras
    Egyébként természetesen nem is muszáj mindent szétkapni fentről sem, ha valaki tudja melyik a generátor a sok kis gyufásskatulya közül.
  • nibron
    nem mindenki olyan barbár mint egyesek na. el lehet azt úgy intézni, hogy ne is tudják, hogy arra jártál. büntinél nem az összeg a lényeg hanem az idő. nem mindegy, hogy pár perc, vagy másfél hét.
    Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.07.08. 21:12:30
  • nibron
    azt írtam, hogy kerüld meg. hátulról kell kilőni, mert ott nem takarja a doboz. ne menj a rámpára, maradj a földön, jobb oldalról be tudsz surranni, közvetlenül a generátor mellett maradva.
  • s_andras
    Hehhehe.. mondtam én hogy a magasból kell csapást mérni. Jó, igaz hogy akkor nagyobb a bünti, de most komolyan, nem mindegy hogy 400 vagy 4000? Így is úgy is bejátszik a wanted státusz, az a lényeg.
  • s_andras
    A nerf új szintre emelkedett: AKÁRMIKOR megnézem Cheungnál az árakat, és hozom a legnagyobb hasznot ígérő cuccot, mire tíz perc múlva visszaérek, máris megvágták legalább 40%-kal.. Már azt is figyelik, hogy mit hozunk, és gyorsba lecsökkentik a vételi árat, nehogymá' hamar letudjuk az 5. szintet...
  • PanzerWolf
    Befogtam a generátort.Elkezdtem lőni de,semmi.Gondoltam akkor mégsem az amit lövök.Biztos kitakarta az a nagy doboz féleség.Azt hittem azaz.Gondoltam közelebb megyek fel a rámpára.Nah egyből riadóztattak és jöttek a drónok.Gyorsan kimentem, és most lesek messziről.Mikor állnak ezek vissza a helyükre?
  • Gundark 1 1
    Ugyan úgy nagy távolságú? Mihez képest 10%? Az utolsó köreim olyan 50 milliósok voltak egy körben. De ha arra járok, akkor megnézem :)
  • Zozo76
    Koszi a valaszt, csak erdekelt volna hogy pontosan mit takar. :)
  • Amergin
    A robigozás már a múlté, a legutóbbi peccs óta nincs többé, felejtsd el.
    Ha mégis szeretnél csempészni (kb. a tizedét lehet vele megkeresni, mint régen a robigozással), akkor a The Guild bűnszövetkezetet tudom ajánlani, ők adnak mindenféle csempész küldetéseket.
    Két rendszerük van: HIP 74290 és Khamataman
    Utoljára szerkesztette: Amergin, 2016.07.08. 16:30:47
  • sznek1975
    Köszönöm
  • Roger6
    Nem, nem kell. Ez különáll tőle.
  • sznek1975
    Az alapjáték minden képp kell hozzá ugye ?
  • Roger6
    Ingyenes az Arena egy ideig, ha valaki ki szeretné próbálni a PVP részét: Sztím
  • MikX
    Hát akkor énis maradok a küldiknél, ugyis huzni kell a föderácios rangom, utána meg jöhet a többi.
  • Gundark 1 1
    Gratula :) Én "csak" 11 milkát kaptam, de mondjuk talán egyszer voltam ott és akkor is olyan 800.000 körül lőttem össze. De szinte csak nagy hajók voltak, és nem is voltam ott sokáig. Igy voltam az 50%ban
  • Roger6
    FAS beszerezve. Elég masszív 1.900-as armor-ja van a viszonylag gyengébb pajzs mellett (340 MJ). Végre meg lehet nézni térképen, hogy hol van WAR, ez számomra fontos, mert sokkal pörgősebb, mint egy rohadt unalmas RES - erről jut eszembe, reggel közölték, hogy 18 millióval gazdagabb lettem a CG miatt, pedig két napja nem is lőttem benne semmit. De hát így is megvolt a TOP 10% .
  • Caliph
    tegnap olvastam a hírekben hogy robigo még nem működik + felsoroltam melyik állomások pukkantak le az unknown artefackt miatt :D volt vagy 10
  • Gundark 1 1
    Hát nem tudom, ez március 20. felvétel. Lehet hogy béta 2.0 volt, de a rendes kettőnullában legutóbb mikor a robigón jártam, olyan szinten ki volt belezve az állomás hogy még üzát sem lehetett felvenni. Lehet csempészni, de szerintem magának a robigo állomásnak így vége van.

Az előzőhöz, bocs nem órás csak sima két nagy plazma volt :)
    Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2016.07.08. 08:34:19
  • Gundark 1 1
    Telivérré csak akkor teszem, ha RESbe megyek vadászni, vagy valakit üldözök. Egyébként mérsékelten legális aranyat és fegyvereket szállítok, a szürke zónában :) Hidd el minden benne van ami kell. Csak 3 FAS szokott kisebb problémát okozni, komolyan szarabb ellenük harcolni mint kondák ellen. Egyszerre három támadó kalóz kondát már nyekkentettem meg (nagyon szerették volna a rakományt, pedig csak 2-3 tonna valami volt) De a FAS ok ellen eléggé kellett manőverezni :) Szerencsére a három nagy MC azért szépen sebez, és nekik nem volt igazán nehéz fegyverzetük. Valamelyik nap még a CGben láttam hogy jön az NPC FAS óriás plazmával. Mire odakerültem már a fél rendőri állományt ledarálta vele.
  • Roger6
    Robigo:
  • Roger6
    Cipelni kell cuccokat nagy távolságba sok pénzért. Angolul találsz több információt a neten, helyszínnel együtt.

Más: ha van egy jól sikerült fegyverfejlesztésem, akkor azt a fegyvert ugye nem tudom átrakni másik hajóra?
  • Zozo76
    par napja nyomom en is az ED-t, nagy nehezen megvettem a cobra mk3-at (a sidewinder es az adder utan). olvasom itt a forumban hogy robigo igy-meg robigo ugy, de leirna valaki hogy mi az? valami tuti, jol fizeto aruszallitast takar?
  • nibron
    na, mi történt? eléd ugrott egy bolygó?
  • TokraFan
    Na bazz, ma 2 napos "felfedezésem" ment a levesbe...sikerült odab*szni a hajót a felszínhez.
    Anyagilag nem annyira megrázó (perpill 140mill-em van), mentálisan annál inkább.
  • nibron
    hááá milyen harci gép az amin van 120t raktér? nálam van max. 8t a limpeteknek + a controller. de most, hogy már nem szedem össze a kilőtt hajók után a hulladékot, azokat is kiveszem. harchoz lehet bele értelmesebb dolgokat is pakolni.
  • Gundark 1 1
    A pitont páncélozva közelharcra használom :) Kamionozni ott a konda. Már vittem is generátorokat az új CG-ben. Igazából a robigóval megszedtem magam amennyire kellett, most csak játszom, és carpe diem van :)
  • nibron
    ok. ezt kérdeztem. tehát csak akkor tudok vásárolni, ha éppen be vagyok nála jelentve, és letelt a próbaidő.
  • nibron
    az épület mögött van általában a generátor. srv-el odamész, finoman hátra ügyeskeded magad. meg lehet úgy oldani, hogy ne jelezzen a riasztó, ha a jobb oldalon oldalazol be. amikor már látod a generátor hátsó falát, targetolod és szétküldöd. aztán nincs is más dolgod ott. még véletlenül se úgy csináld ahogy andrás mondta, mert minél több objektumot lövöldözöl meg, annál több lesz a vérdíj a fejeden. ha megszólal a riasztó gyorsan visszakozz, mert pár másodperc múlva megjelennek a "szúnyogok". szóval csak kényelmesen, öregesen.
    Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.07.07. 23:06:55
  • s_andras
    Odamész, és messziről a hajó lézereivel szétlősz mindent ami kiadja a találatjelző hangot
  • PanzerWolf
    Felvettem egy küldetést.Szét kell lőni egy településnek valami generátorát.Csinált valaki már ilyen küldetést?Az mesélhetne róla egy kicsit. :)
  • s_andras
    Akkor nem biztos hogy jól értem... Mindegy hogy mit csinálunk, ezek a feltételek. Ha kiléptél tőle, akkor is. Olyan mintha soha nem is dolgoztál volna neki, újra 4 hét, 3. szint.

MikX: Robigo már halott. Gyanítom hogy megint a kamionozás a vezető pénzkereset.