ELITE: Dangerous

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Belemégy 2-es gomb, először escape, aztán az E-Q betűkkel bóklászhatsz a fülek között

Van egy új misszió:
System: Nespeleve
Station: Wilkes Orbital (Large landing pads available)
Objective: Hand in Escape Pods
Ends: 3 March 3302 15:00 UTC

Hol lehet olyan Escape Pods cuccot találni és hogy néz ki?
danone
Csak arra figyelj rohadtul, hogy az eltárolt hajót adod el, nem az aktívat!
Megjelent bal felül a kommunikációnál a 4. felületen (3db vízszintes csík) egy 1-es szám. Az mi? Hogy bírom megnyitni?
Berakod a raktárba és ott.

Hajót hogy lehet eladni?
Dzsini
12,50 volt az első szám ára 😊 (letöltöttem a lenti linket)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

PiszkosFred
Csak a kivancsisag vetette volna meg velem az elso szamot. Ez mar nem a 30 evvel ezelotti vilag, amikor a takarekbelyegre felretett penzbol megmaradt fillerekbol hahotat, kockast vagy ifjusagi magazint vettunk a tizorai nagy szunetben 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Gilmoor
Ha csak azt nézem belőled milyen reakciót váltott ki, tuti jó befektetés volna feltámasztani <#vigyor3>

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Legendásan borzalmas fedőlappal jelentek meg. Mindenki a görbe lábú ninnyán élcelődött az első számból, pedig voltak még nagy csodák. 😊

Kis magyar hivatkozás a lakott csillagrendszerek peremén 😊

Szebehely Győző magyarországon született és lediplomázott amerikai csillagász.
Ugyanitt szeretett Adderről szexi Viper mkIV-re váltás a 70. játékóra után 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

PiszkosFred
Tudom, vegigkovettem a karrierjuket, egy-ket kivetelevel meg is vannak vmelyik doboz aljan, valahol 😊 Ezert is csodalkoztam a "lehetne eladni" kifejezesen a "lehetett volna eladni" helyett, mert ez azt feltetelezte (szamomra), hogy valami orult meglovagolva a mai retro/reboot trendet feltamasztotta a fuzetet (a mai vilagban ki tudja...). De nem.

Igen, galaxy map a jatekban 😄

Egyebkent ez, de nem tudom, benne van-e minden rendszer. Talan az eddb.io-n is lehet vlalamit machinalni a systems menuben.

https://cmdr.club/routes/
Utoljára szerkesztette: MaRee, 2016.02.24. 09:35:09

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Üdv!
Van egy olyan oldal ahol bírom a pillanatnyi helyzetem és hogy hova akarok menni és annak a távolságát, hogy milyen messze van tőlem?
Dzsini
Hahotaj ó ideje nincs sajnos, és az utolsó számok (1980-92-ig létezett) nem is voltak túl jók belőle 😊 Kockás kb. ugyanennyit élt.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

PiszkosFred
Van meg hahota? Nebaszki, ha van, be kell egyet szereznem (meg egy kockast) 😊

Gilmoor
Ez a szőrös mellű nő akkor is kiverte a biztosítékot <#hehe> Ilyet ma már csak a hahotában lehetne eladni 😊

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

nekem megvan eredetiben az osszes commodore vilag! 😊
Dzsini

Ez annyira aranyos...már-már megható. A 23. oldal.
<#whatever>
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2016.02.23. 17:23:51

iSS!

Dzsini
Visszaesni rangban nem lehet, a reputációt le lehet rontani, de az nem sokat számít.

Xboxon tudsz csak. Egyebkent nem sokat oszt-szoroz a repuban hogy miket csinalsz, nyilvan ha Empire-kent folyamatosan Fedes hajokat tamadsz nem nezik jo szemmel, de en Viscount vagyok az Empire-nel, es asszem Ensing a Fedeknel.

Dzsini
Csak ha lenullázod a mostanit, vagy veszel egy második példányt a játékból. Sajnos 1 account 1 pilóta.

Caliph
Nem lehet új commandert inditani? kicsit rosszalkodnék,player vadászat,npc cargo lopkodás,de nem rontanám a reput a fő commanderemnél sehol jobban mint kéne 😊

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Köszi! ~100 óra folyamatos trade van benne, asszem most megcsömörlöttem egy kicsit 😄 Ideje új célok után nézni.

Dzsini
Elmúlik az egy idő után - plusz milyen kalóz az, akit nem köröznek pártucat kikötőben? 😊 Vegyél példát a tisztes fregattkapitányunkról 😉

És +1 rendszer ahol köröznek 😄 Így is már lassan listát kellene vezetnem a "nem látogatható rendszerekről" 😄
PiszkosFred
...es hamarabb "hazajuttatod" a porul jart delikvenst it 😊

Dzsini
Ráadásul raktér is 😊 A te hajód nem igazán ilyesmire van kitalálva.

Viszont szkennelheted cargo scannerrel (ha van), hogy van-e valami rakománya, amit elvehetsz tőle, hiszen nincs üzemanyaga. Játszhatsz rosszfiút is.

Remek.... mindenhez modul kell? xD
Köszi!
Dzsini
fuel transfer limpet

Hmm.... és üzemanyagot hogy lehet adni valakinek? Beléptem egy Distress call-ba és ott egy hajó mozdulatlanul és valami fuel-lel sír.... gondolom nincs üzemanyaga.... hogy tudok neki adni?
Hát ez nekem nem megy.... bejelölöm a cargo hatch-et hogy azt lőjjem, azt is célzom, direkt közel is megyek hozzá hogy mást ne is lőjjek, de hamarabb elporlad maga a hajó mint a modul.... szintúgy az energiagenerátornál is.... nem vágom.... na mindegy ez nem nekem való...
Gilmoor
Jah <#bee1> én angol tanfolyamra gondoltam <#buck>

PiszkosFred
gratula

VÉGRE!!!!!! <#taps><#nezze>

Nem kell, de Janicsillagasz ha jol emlkeszem nem tud angolul, ezert igy nyilvanvaloan nehezebb.

Dzsini
C64 - Plus4 - Amiga verzió volt, az első 8 számban, általában a füzetek második felében.
... és mekkora butaságokat összehordtak benne 😊

PiszkosFred
Javitson ki egy oreg, ha tevedek, de emlekeim szerint a mai napig az egyik leghosszabb nyomtato sajtoban megjelent jatekismerteto/cikksorozat az Elite volt anno a CoV-ban - es az csak a c64/amiga verzio volt. Ez egy ilyen jatek/franchise. (Ezert is vicces olvasni, amikor a feluletes szemlelodo, erdeklodo irja, hogy mennyire uresnek es tartalmatlannak latja az egeszet, holott... de hagyjuk, izlesek es pofonok 😊)

Dzsini
Ez a játék nagyon összetett, és nem fogja a kezed. Az eleje óta az a hivatalos álláspont, hogy a játékosok közösségként együtt derítsék ki a lehetőségeket, és osszák meg egymással, hogy mire jutottak.
A most megjelenő Engineers-nél se fogják feltenni a térképre a mérnököket, mindenki keresgélhet kedvére, vagy mehet a fórumokra / redditre / wikire megtudni, hogy mi merre.

Volt egy nagyobb interjú Brabennel, ott mondta, hogy vannak olyan küldetések / események, amiket alig néhányan láttak idáig, és mivel ők nem közösségi emberek, így szinte senki nem tud róla, hogy létezik egyáltalán. Ezen amúgy próbálnak javítani, és a küldetésrendszer újragondolása is egy lépés hozzá.

Gilmoor
Hát nem durva? <#beka2> Lassan külön tanfolyamra kell menni, ha játszani akarsz egy játékkal <#fejvakaras>

PiszkosFred
Nezd, a lenti feladatnal (a kepen) nincs fine vagyis probald meg siman csak megkeresni majd kiloni a hajot/pajzsat majd vedd celba a cargo hatcht es lodd azt. Hatha szerencsed lesz es fel tudod kapni a tuszt. Ha nincs, na bumm, legalabb megprobaltad, legkozelebb ennyivel is tapasztaltabb leszel 😊

Dzsini
Arról nem is beszélve, hogy raktered is kell, hogy legyen - és a Vulture nem igazán bővelkedik belső helyben.

Sztem inkább hagyom az egészet, így is 98%-on van az energiafelhasználás 😊
Túl sokat eszik a 2 large beam lézer :'(
Caliph
és limpet is kelleni fog a hatch breakerhez,ne felejts el venni 😊

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Dzsini
Szerintem egyáltalán a modulok célzásáról nem tud - ha egy hajóra célzol, akkor a bal oldali menüben van egy "subsystems" rész (valami ilyesmi a neve), ahol minden részét a hajónak külön célba lehet venni. Van rá gomb is, amivel végig lehet lépkedni rajtuk.

Érdemes kipróbálni békés környezetben először.

Hatch Breaker modul... oké! Vettem! 😄 Köszi! Hínnye.... még ID is kell.... így sincs elég energia a hajón xP
PiszkosFred
Jo, akkor siman csak szerezz be egy hatch breaker modult, keresd meg a hajot/hajokat, szkeneld oket, es ha megvan a tusz, akkor lodd le a pajzsat, aktivald a hatch breakert, aztan csak valogass a kiomlo rakomany kozott, majd ha kozte van a tusz, felszipkazod es visszaviszed az allomasra.

A powerplant szetlovese akkor lehet jo, ha nem akarsz fogocskazni vele, mert kakao nelkul csak sodrodik majd az urben es konnyebb a dolgod.

Ha nincs hatch breaker modulod, akkor sincs para, lodd a cargo hatch-t, hatha kiesik a tusz 😊 (csak ne lodd le 0-ra, mert akkor baj van, ugrik az osszes rakomany, ami meg benne maradt) Modullal feltorni egyszerubb.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.02.23. 10:49:03

Hmm.... nem tudom hol az erőmű..... Nem tudom hogy kell feltörni....
PiszkosFred
Ne a hajot lodd, hanem csak az "eromuvet", onnantol nincs gond, csak feltorod a rakteret es viszed a tuszt. Ha szetlovod a hajot, nem biztos, hogy a tusz tuleli 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.02.23. 10:29:29