ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Belépő a naprenszerbe, most el akarok menni egy rare kört tolni, egyúttal meglátogatni a Lave rendszert a nosztalgia miatt. Lehet ott is maradok majd egy kicsit. Csak előbb most össze kell hoznom annyi lóvét, hogy tudjak bármikor venni egy harci járgányt, ha elunom a menést és lőnék egy kicsit.
A bounty hunterkedést én is sokáig tologattam anno. Egyrészt nem vagyok túl profi ilyenekben, másrészt meg ha belelendülök mindig túl bátor leszek, annak meg sosincs jó vége. Múlt héten is ledaráltattam magam, mert még azt sem néztem meg, hogy az ellen kivel van párban. Elfutni nem volt időm.
Anno pl egy hót szakadt Adderrel csempészgettem.
Ma már felbátorodtam és ketten bounty hunterkedésbe is belekóstoltunk.bár én azért felkészültem úgyhogy +shield meg egy forgatható cannon-nal könnyebb volt.
Most nézegetem a powerplay-eket is,kihez kéne állni,ki mit ad,stb.
De még mindig a kereskedelem és a futárkodás ami vonz.(meg persze a felfedezés)
De ezek az npc-k már jó lenne ha unalmukban üres rakománynál nem szednének ki csak úgy.Hál istennek javítva lesz ez is
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Vért izzadva de megérte,jó hogy ezek az árak vannak, mert így tényleg az ember mire összeszedi a pénzt szinte ugrál örömében.
más.Az öreg rókák akik játszottak vagy játszanak,azok is egy tonna printscreent csináltak mialatt játszottak vagy ez csak az én fétisem lett ennél a játéknál?
Valami fantasztikus a % hozam! És tömve vannak az aszteroidák Palladium-Platinum-Painittel!

Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2016.02.12. 10:55:23
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Utoljára szerkesztette: Janicsillagasz, 2016.02.12. 10:51:28
így érdekesebb lesz,meg lesz a sci-fi érzés 😊
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Egész kellemes ez a sidewinder, eagletöl viper mk4ig mindent megesz.(NPC-k persze)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
/direct "akarki" szoveg vagy /to "akarki" szoveg
/target szoveg - ha esetleg egy jatekos celpontodnak uzennel
/help-et nezd at, az segithet meg.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Most 2 hét alatt szereztem a felfedezéssel 6.000.000Cr-et 😄 Nem sok a többi pénzszerzéshez képest, de szerintem a felfedezéshez viszont igen 😄

Utoljára szerkesztette: Janicsillagasz, 2016.02.11. 12:55:58
Nem vagyok turelmetlen tipus, ezert az ilyen tipusu feladatnal felkeszulok, hogy 40-50 perc lesz mire a vegere erek (foleg, ha kozben az adatbazisban kell szajret kutatnom), de hogy mindezt 10 perc alatt letudjam, az meglepett. Valahol bugnak tekintem ezt is, mert altalaban ennyire nem egyszeru...
Topicon belül pedig van keresés, ha épp nem bugos az is (jobb fent ott a kereső) 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.02.10. 14:10:16
Elmentem ahova le kell adni,útközben majdnem lelőttek, erre bugos a mission.
Leadom a cargo-ban a két ezüstöt,tovább dob a következő mission-re de ott meg piros az accept gomb.
hiba linkje
Valaki már járt így?(miért nincs már sg-n topikon belüli keresés..)
Nem lehetne amúgy valahogy beállítani a galaxis nézetet hogy jelölje a már meglátogatott rendszereket? Persze tudom hogy ha ráhúzom a kurzort akkor az "elérhető system map"-ról látom hogy ott már jártam, csak olyan rossz kibogarászni az ismeretlent 😊 Eddig egy 50 fényéves gömbben fedeztem fel minden csillagrendszert és folamatosan bővítem. Ezért rossz végignézni az összes csillagot hogy jártam-e már ott. Jó lenne valami külön jelölés rá. Pl valami szines burok mint ami a powerplay-nél is van... Vagy álmodozzak csak tovább? 😄
Ja a ts? Az tényeg nem műkszik, azt hittem most a kereskedelmi progit mondod 😄
Az elite honlapon ihába nyomok rá a TS-re, errort ír. És bármiféle gépen. Laptopomon is, otthoni gépemen is, barátnőm gépén is.... És van fent TS, nem annak hiánya miatt van error ... mindegy, amúgy se fogok nagyon dumálni senkivel se, mert egy csoportban se vagyok benne és nem is leszek. A felfedezéshez minek csoport 😄
Nefürgyé le!
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.02.10. 10:47:05
Nefürgyé le!
Ha egy szót se értesz angolul, akkor úgy nem olyan egyszerű 😊
A fényévet sikerült megtalálnoma jobb oldali oszlopba, átírtam 20-ra, erre nincs találat. Nem vágom. Vegyek elő egy kib*szott szótárt? xD
Ez a játék a közösségről, az együttműködésről is szól, ha valaki részt szeretne venni benne.
Plusz még az adatokat fel is tölti a közösségi térképészeti projektbe.