23609
-
#10425 Az SRV-n két eszköz van. Szkenner és ágyú. A szkennelés megvolt, nem hozott sok adatot, mi maradt? -
#10424 Miért nem lehet adatot kinyerni belőle, vagy tökömtudja DNS-t?
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.07.05. 15:39:52 -
#10423 Ha csak kalapácsod van, mindent szögnek nézel - mivel a játékban gyakorlatilag a szkenneren kívül csak fegyverek vannak, így sok minden mást nem lehetett csinálni.
A Canonn megpróbált-megpróbál sok mindent, de azon túl mást nem nagyon lehet, mint puttyogtatni. -
#10422 Azért az milyen már, hogy a galaxisban találunk elvétve pár bolygón organikus életet, és mit csinálunk velük? Szétlőjük bazmeg. Logikus. -
#10421 Húha, már a smiley-k is eltűntek :)
(az pedig, hogy moderátor vagyok még nem jogosít fel engem semmire, ha nem kérik a modtopicban, hogy intézkedjek (és az itteni beszélgetésre amúgy se intézkednék, mert nem történt semmi moderálni/törölnivaló) - az, hogy magánszemélyként kivel miről beszélgetek, az független a moderátorságomtól - ezért is csináltam ezt a felhasználót miután moderátor lettem, hogy elválasszam a kettőt) -
nibron #10420 tévedsz. rohadtul nem vettem komolyan. ebben a melegben whiskey kostolásos buli után nem hinném, hogy bármit is komolyan vennék. viszont vissza is törölhetnéd az impotens részt. -
#10419 Na most már van probléma - elkezdtél komolyan venni egy poénkodós beszélgetést. Ilyesmit nem szabad :) -
nibron #10418 jó okés. van olyan szabály, hogy nem válaszolhatok olyan hsz-re amit nem nekem írtak? vagy erkölcstelen lenne? szntem ne szólj már be ezért. ha vmiben tévedek és kijavítasz az oké. de itt csak poén volt. na azért nem kellene túlragozni. de te vagy a modi ugye.:) -
#10417 Csak annyira, amennyire te keveredsz bele :) -
nibron #10416 szntem ne bonyolítsd túl.:) -
#10415 De akkor ezekszerint probléma, pedig nem gondoltam volna, hogy az. -
nibron #10414 nem olyan nagy probléma az.:) -
#10413 Megint nem nézed kinek válaszolok, ugye? :) -
nibron #10412 hmmm. végbélkúp aranyból? mindig is sejtettem, hogy hatalmas a társadalmi szakadék. -
#10411 Arany, de mindegy, ugyanúgy 1 tonna ;) -
nibron #10410 dehogy. végbélkúpok.:) -
nibron #10409 a csirke jó/jobb.:) milla is megmondja.:) az amikor tárolják nem látszik, ergo többet lehet szállítani. -
#10408 Úúúú, söröshordók? -
#10407 -
nibron #10406 szerintem már attól is boldog lesz amit kapott.:) -
nibron #10405 korhű dokumentumfilm cargo tömörítésről -
#10404 azt írta hogy lehet "így" körbenézni, és egy körbejárós videóra írta válaszként - szerintem nem a sima headlookra gondolt -
nibron #10403 körbenézéshez a headlook is elég. az volt a kérdés.:) -
#10402 Headlook van, mozgás a cockpiten belül nincs. -
nibron #10401 azért működik az egérrel és/vagy kontrollerrel is.:)
az options/mode switches/headlook beállítással tudod ki-be kapcsolni. a többi headlook beállítással pedig magát a mozgást. mivel, merre, stb. -
#10400 VR sisakkal - a Vive-nak van térérzékelője, amivel szabadon lehet bizonyos határok között bóklászni. -
#10399 Hogyan lehet így körbenézni a hajón?Azt hittem csak külső nézetes van. -
nibron #10398 nem baj, az orca-ban az egyik vitrinbe majd rakok egy ilyen hajót is. -
#10397 hát, ezek ilyen régi hajódesignok, mindegyiken találsz ajtókat :) -
nibron #10396 ugyan már, a lépcső, az ajtó és a többi ilyen hülyeség már 2500 környékén elavult. azóta már kizárólag csak molekulárisan mozgunk. honnan szalajtották ezt az ócskavasat? elloptad a múzeumból? -
#10395 Ennyi a Clipperben is elfér (nekem bőven elfért, a luxuscirkálóm nekem is az) - esetleg a Cutterben, ha bejárati lépcsőt is szeretnél: -
nibron #10394 nem kell, hogy nagyot ugorjon. ami fontos az, hogy medence, legalább 3 fürdőszoba, infra és gőz szauna, jacuzzi, 5 helyiséges lakosztály, bár, játékszoba, moziterem, obszervatórium és ehhez hasonló fontos dolgok legyenek benne. nem ám strandpapucsban, törülközővel a vállunkon indulunk az űr meghódítására. -
#10393 Orca walkaroundot nem találtam :( viszont az még jól feltuningolt FSD-vel se ugrik valami hatalmasat... akkor már inkább egy Clipper, abból ki lehet hozni 30 körül, és abból is fantasztikus a kilátás :)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.07.05. 14:28:22 -
nibron #10392 az x3 óta tudjuk, hogy a japánok. ott le is vagyon írva.:) -
#10391 ahogy írtam, már kritizáltam az FDL oszlopát, volt olyan hajóm, és ezért írtam, hogy a Saud Krugernél ismerik a hajlított üveg nevű varázslatot :)
sok hajó jobbkormányos, az Addertől kezdve a Clipperig úgyhogy legalább azt tudjuk, hogy az angolok fogják a világot kolonizálni ;) -
nibron #10390 ha már így benne vagy a linkelésben, kereshetnél egy orca cockpitet, azt szívesen megnézném. olyanban gondolkodok felfedezőhajónak.:) -
nibron #10389 ja, az balkormányos, a lance pedig jobb. az utóbbiban viszont az oldalsó szélvédő nagyon tuti.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.07.05. 14:20:45 -
#10388 az is egy nagy dög -
nibron #10387 ha videóról nézed, lehet hogy nem annyira rossz, de ha neked kellene ott ülni, rögtön más lenne a véleményed. kíváncsi lennék mit szólnál, ha szemed elé raknám a kocsidban az oszlopot. a viszonyítási pontok olyan rosszak mint egy átlag román tarktorban és, hogy folyton kisnövésűnek érzed magad az még csak eztán jön.:) az hogy jobbkormányos az oké, kell ilyen is, de a piton cockpitja után szörnyű megszokni. -
#10386 Python-ban sem középen ül az ember, nem? Vagyis mintha jobb oldalon lenne a pilóta mellett még egy hely.