ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nefürgyé le!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Oriza, ha wingben repülsz valakivel, akkor a trade profit oszlik? Vagy hogyan működik a wing ez esetben?
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
A játéktechnika 32 játékost enged egy instance-ban. Hogy ki mihez kezd ezzel, azt rábízzák a játékosokra. A Lave Radioban az egyik műsorvezető pont a tegnapi műsorban mondta: Én kereskedő vagyok, és mindig Openben játszom. Ha egy játékos kalóz megtámad, elvárom tőle, hogy viselkedjen kalózként - kommunikáljon, és ha úgy érzi megelégszik azzal, amit nyújthatok neki a rakományból, akkor raboljon ki, és távozzon - így működik egy igazi kalóz. Az Elite világa egy homokozó. Lehet panaszkodni, hogy itt minden csak homok, de lehet benne építeni valamit - akár egyedül, akár közösen. Hogy ebből mi "erőltetett" és mi nem, azt - ahogy írtam is - te döntöd el.
A játékot a közösség építi, és komoly hatással vannak (vagyunk) a világ alakulására.
Nefürgyé le!
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Van csoport, akik azzal foglalkoznak, hogy üzemanyagot visznek elakadt játékosoknak.
Van csoport, akik a távolról hazaérkező felfedezőket kísérik biztonságos leszállásig - az extrém felfedezőhajók között vannak rendkívül sérülékenyek.
Van csoport, akik zsoldosként fuvarozókat, bányászokat kísérnek, vigyáznak rájuk, persze fizetségért cserébe.
Van csoport, akik sporteseményeket rendeznek (hajóval és kerekes járművel is).
Van csoport, akik a párbajozás hagyományát felelevenítve kvázi-hagyományőrző katonai csoportként működnek.
És még lehet sorolni - a játék adja a keretet, te döntöd el mit és hogyan játszol benne.
Köszi MaRee, de jobban szeretek magam megküzdeni a sikerért 😊
Amúgy is ha jól tudom Imperial Cuttered van, az pedig alsó hangon egy milliárd credit a fullozása 😄
Csak a military páncél egy másik cutter ára 😄
És a iztosításról ne is beszéljünk 😄
Viszont jó a meglátásom hogy az Imperial gépek nem bírják a hő alapú fegyvereket? Vagy az összes NPC csak reactive pajzsot rak fel? Mondjuk tegnap a Federal Corvett is nagyon gyorsan kipukkant a két db 3-as beam lézeremtől..... 😄
Bar sokan irtak, hogy inkabb ujraraktak az egesz klienst, az a biztos.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.02.17. 00:12:19
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Legalábbis én mindig úgy váltottam hajót hogy előbb a felszerelt cuccokat külön eladtam és ahogy néztem teljes árat kaptam értük...
Így a 25 millás vulturenak csak az 5 millás alap hajó részét bukod
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.02.16. 23:32:45
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Utoljára szerkesztette: MaRee, 2016.02.16. 23:24:22
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Bár ki lehet fogni 1-1 A class upgrade-et pl agriculture (economy) rendszerben, de azért az elég random.
Utoljára szerkesztette: danone, 2016.02.16. 22:41:04
Nem baj, megtanultam hogy ilyet többé nem csinálok. Újraindultam a Sidewinderrel, bementem egy hajógyárba, vettem egy másik Vulture-t, majd irány a szomszédos CZ-be. Fél óra alatt majd' 800.000-et kapartam össze alap Vulture-al. Egész jó.... bár féltem hogy kilőnek mert még a biztosítási pénz se volt meg 😄 Lecsumázódtam a vásárlással.
Egyébként mi befolyásolja egy bázis modulellátottságát? Mert ahol most vagyok ott csak class 2 a legnagyobb modul xP
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Egyetlen megoldás maradt: felrobbantom magam, sidewinderbe csüccs és lehet megint összeszedni a hajó árát (fullos vulture, 25 milla). Tanulópénz. Soha többé nem cserélem le az FSD-t!
http://www.starwraith.com/evochronlegacy/index.htm
Nefürgyé le!
Inkább a játékon belüli felső kategória környékét kérdezném - ahol már 1080p és high/ultra a beállítás.
Videokártya: Nvidia 330M 1GB
Proci: i5-460M (2 magos)
Nem egy mai darab és marhára alatta van a minimum specnek.
Minden további az internet sajátja, és aki egy picit jártas abban, hogy milyen módon érdemes kezelni a fórumos hozzászólásokat, az ezekkel tisztában van. Kár trollkodásért kiáltani bármilyen irányból, mert semmi jót nem tesz a közösségnek, a normális hangnemmel szemben.
On: játszik valaki 2 (vagy 2x2HT) magos procival a játékkal? Mindenhol 4 magot írnak minimumnak, viszont több helyről olvasok jó tapasztalatokat ilyesmiről. Fejlesztgetnék, de keresem a spórolási pontokat, hogy ne kelljen fél évig parizeren élni 😊
No mindegy, elnézést a tiédtől eltérő véleményért (="trollkodásért"😉. ;-)
Nefürgyé le!
Na meg is nézem.köszi szépen a gyors választ.
Menj egy Fed állomásra és vállalj el egy NAVY küldetést. Könnyebb a szállítós, hírnök és ilyesmi küldi. És kész.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.02.14. 19:43:34
Az, hogy neked jelen pillanatban még kevés, amit adnak annyiért, amennyiért adják, az teljesen más kérdés. Ahogy írod az ár-érték szubjektív, de az előző hozzászólásodban azt nem írtad le, hogy pontosan mi minden van a Horizonsban, csak azt, hogy szerinted irreális az ára.