24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#1408 Ha szídom a moderátorokat, bannolva leszek? -
#1407 Talán ez az első, hogy megköszönt vki vmit.
Szívesen. -
#1406 köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ez az első talán hogy megköszöntem vmit egy moderátornak :DDDD] -
#1405 A fradis topic ment a gumiba.
Nem baj, ugye? -
#1404 Ha a fiókomban le van tiltva az új téma nyitása, akkor mit kell tapasztalnom?
Vagy csak linux/mozilla párral nem tudok új témát létrehozni? (a mehet gombot hiába szapulom) -
#1403 hahóóóóóóóó -
#1402 Balázs Palit nem lehet elviselni -
#1401 Sráczok! Lehetne olyan, hogy http-s címről logó feltöltés? -
#1400 Szerintem ez mérföldekkel jobb, mint egy új, felső layeren valami köcsög flash vagy éppen egy 30x ekkora idegesítően villogó normális banner. Mondjuk azt könnyebben is kapcsolom ki :) -
#1399 korrekt :) -
#1398 Így most kicsit átgondolva a helyzetet, az alábbi következtetésre jutottam kifakadásomat illetőleg:
A reklámokból, hogy finoman fogalmazzak piszkosul elegem van - kereskedelmi csatornák, rádió, újságok - 90%-ban másról se szól már a napom. Az SG tűnik még mindig Mo. viszonylatban az egyik „tisztábbnak”, már, már reklámmentes internetes site-nak. Jó benézni, olvasgatni a cikkeket, átnyálazni a fórumot anélkül, hogy belebotlanák egy Danon reklámba.
A Nokia féle N-gage: Gondolom mondanom se kell, jobbára már a csapból is ez folyik. Lehet, hogy csak nekem van ilyen érzékeny lelki világom, de elég naponta (kívül álló okok nélkül) megnézni legalább 8X. Hogy reggel ez a kis „hulladék” masinának reklámjával kellett szemeznem, finoman fogalmazva is „rosszbaj” kerülgetet.
Különösebben nem zavar, a lényeg, hogy ne alakuljon át a „villogó kricc – kacc” fél képernyőt betöltő „vegyél meg és legyél Te a menő” reklámmá az SG. Persze nyilvánvaló tény, hogy nem az én se nem a többi fórumozó két (több:)) szeméért tartsák fent az SG-t. Én csak annyit szeretnék, hogy ha jövőben várható még további (amire az esély szerintem igen nagy) „propaganda” anyag, az ne jelenjen már meg minden lapon (Visszanézve ez az N-Gage szutyok is mindenhol! ott van), hanem értelemszerű elrendezéssel (ne adj isten, valamilyen szintű kikapcsolásával) foglaljon helyet.
Összefoglalva: Nem azzal van bajom, hogy ezt a szutyok (ööö..ha valakinek épp most flémmelem le az új trendi masináját, annak bocs) reklámozzátok, ha nem azzal, hogy jelen pillanatban NINCS olyan hely, ahol ne jelenne meg. (erre kértem az értelemszerű elrendezést). Másrészt viszont tényleg semmi közöm hozzá, ha nem tetszik, el is mehetek a jó fenébe, ahogy lentebb említette a kollega. De sokak(?) bánatára inkább még maradok.
SG rulz!
-
#1397 Neked is: #1396 -
#1396 "A reklám, mint anyag teljes egészében szimbiózisban él a tartalommal (ergo: nem lenne SG)"
Ezt írtam. Persze, elviselem. SG rulz!
csak idegesít ennyi. hangot adtam neki, kész. szvsz. -
#1395 :) -
Cat #1394 ez már a nokia hülyesége... -
#1393 Én rákattintottam, de 5 mp-en belül be is zártam. Miért? Mert angol, és ha egy teló fog érdekelni, amibe a tisztelt gyártó beleszül egy magyar menüt, stb, akkor majd magyar oldalon megnézem (ha magyar lett volna, lehet, hogy elbámészkodom rajta)
Mellesleg meg nem zavar, de lehetne sztem a bewíró ablak felett is. Nem annyira zavaró, mégis szem előtt van. -
#1392 ha nem toljuk az arcodba, akkor nem veszed észre, nem kattintasz rá, nulla lesz a hatékonysága, nem jön több hirdető és megszűnünk szépen csendben.
akarjuk mi ezt? és te akarod? -
#1391 tavaly a vodafone kampány ugyanitt futott, csak nem 5 napig, hanem 3 hétig -
#1390 " tekintve, hogy 3 éves SG pálya futtásom alatt mindig is az egyszerű letisztult formák jellemezték a honlapot. És semmi kedvem nincs "kéretlen" (ismerős a szó?) reklám anyagot olvasni"
akkor emlékeznél, hogy pont ott ahol most az NGage reklám van, volt anno más is... -
#1389 Még annyit, hogy sajnállak ha ennyire nem vagy alkalmazkodóképes:(
Azt hiszem igy is elég sok kérésnek eleget tettek a szerkesztők, de van egyfajta embertipus akinek soha semmi nem jó, és még az élő fába is....Nem akarlak bekategorizálni, hiszen nem is ismerlek, de ha ennyire nem vagy képes asszimilálódni akkor nem lehet könnyű az életed:) -
#1388 Az, hogy hova sorol, és a többség mit tart jónak vagy rossznak hidegen hagy, nem az a fajta ember vagyok aki beáll a sorba és béget, ha érted mire célzok.
A reklámokról tartott kiselőadást köszönöm, de volt alkalmam pár év marketinget, külkereskedelmet és üzleti komunikációt végighallgatni, ennek tudatában ugye nem haragaszol meg ha arra kérlek mást okits és ne engem:)
Én is kedvelem a letisztult és egyszerű formákat, sőt, igencsak érdeklődöm a minimalizmus iránt, mind a zenei, mind az iparművészeti, mint pedig a lakberendezési szegmensben, úgyhogy akár azt is mondhatnám, hogy ez a fórum túldiszitett, de ez megint egy más kérdés.
Azonban még mindig azt állitom, hogy ez a kis csikocska nem okozhat zavart senki esztétikai érzékében, még ha oly kifinomult is esetleg mint a tiéd:)
El kell fogadni, hogy mint oly sok más portál, az sg is a reklámokból tartja fent magát, legalábbis részben biztos.Az, hogy ezt mi módon teszi, az már a szerkeztőség dolga, de véleményem szerint inkább ez, mint villogó bannerek hada és pop upok sokasága.
Végezetül pedig, bár biztos ismered a mondást, hiszen tanult embernek látszol: Kivül tágasabb:) -
#1387 lehetne egy top10 es ozzászolást???csak nekem?:) emailbe?:) senkinek nem mondom el!:) -
#1386 Kevesebb, már - már kisebbségi szintbe (ne értsd félre) tartozol, hiszen a többség (általában) nagyon rossz néven veszi az arcba tolt reklámokat. A reklám, mint anyag teljes egészében szimbiózisban él a tartalommal (ergo: nem lenne SG) és, mint ilyen nem szabadon választható! viszont kevéske hozzáértéssel akár az oldalon elhelyezett reklám pozitívumot és vásárló erőt jelenthet (akár még %-ban is mérhető, tekintve az SG népszerűségét). A negatív reklám is reklám, mondják, ez igaz, viszont, mint negatív kampány jóvval kevesebbet a remélt ill. tényleges érdeklődőből. jelen pillanatban az elhelyezése az N-Gage anyagnak, nem hogy szemetszúró, hanem már idegesítő kategóriába megy. tekintve, hogy 3 éves SG pálya futtásom alatt mindig is az egyszerű letisztult formák jellemezték a honlapot. És semmi kedvem nincs "kéretlen" (ismerős a szó?) reklám anyagot olvasni (és szerintem másnak se). De, mint mondottam kellő hozzáértéssel a probléma könnyen orvosolható. -
#1385 Nem igazán látom az összefüggést az általam elmlitett dolog, és egy szabadon választható háttérkép között:)
Ez van, ezt el lehet viselni, egyetlen kis csikocska a kommentek felett.Amiről te beszélsz az azért valamivel monumentálisabb dolog, ráadásul mint mondtam, szabadon választható. -
#1384 Tood' mit? Rakd be háttérnek pár Balázs Pali képet, istenuccse a fórum tartalmilag nem fog változni. -
#1383 Szerintem nem zavaró a dolog, semmi minőségi változást nem eredményezett a fórumban, ha egyszer ezzel pénzt lehet keresni akkor hajrá.Ha nem akar nem kattint rá az ember, de nem tudom elképzelni, hogy ez ekkora gondot jelentene bárkinek is:) -
#1382 bírd ki, pár nap. -
#1381 Ez az N-gage -s reklám iszonyatot vegyétek már ki, vagy rakjátok feljebb mindenütt ott vigyorog ez a kis genya. Kib***ul idegesítő.
Rtl-klub szar reklám is fent volt, de normális elhelyezésbe, nem arcba tolásba. Legközelebb majd az aláírásba kell beszúrni egy jó pofa tampon reklámot.
Ok és ok, hogy profit kell, tisztába vagyok vele. De sztem a reklámozónak se tesz túl jót ha inkább utálatot és idegességet szül a reklámja. -
#1380 Mi lett Bunyós Pityuval és miért??:) -
#1379 akkor nem téged bannoltak, hanem a proxyt -
#1378 már proxy nélkül is elérem...:D -
#1377 A népek Bunyós Pityu visszatérését kívánják. -
#1376 És mi van Tomsolo-val? -
#1375 Úgy gondolom eredményes volt! Jelentős gyorsulás érezhető! -
#1374 reggel voltak kihagyások, némi karbantartás. -
#1373 miét? sikerült válaszolnod Borgnak? -
#1372 ???????????????????????????????????????????????????????????? -
#1371 Mi a fene van ma reggel? Hol látom a pédzset, hol meg nem ... inkább nem -
#1370 köszönöm a figyelmeztetés nélküli ip bann-t!
Supergamez = Mer rendes! -
#1369 "FTP tartalom keszito progi" c. topicot figyelmetlensegbol az altalanosban nyitottam.
sorry