Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Így most kicsit átgondolva a helyzetet, az alábbi következtetésre jutottam kifakadásomat illetőleg:
A reklámokból, hogy finoman fogalmazzak piszkosul elegem van - kereskedelmi csatornák, rádió, újságok - 90%-ban másról se szól már a napom. Az SG tűnik még mindig Mo. viszonylatban az egyik „tisztábbnak”, már, már reklámmentes internetes site-nak. Jó benézni, olvasgatni a cikkeket, átnyálazni a fórumot anélkül, hogy belebotlanák egy Danon reklámba.
A Nokia féle N-gage: Gondolom mondanom se kell, jobbára már a csapból is ez folyik. Lehet, hogy csak nekem van ilyen érzékeny lelki világom, de elég naponta (kívül álló okok nélkül) megnézni legalább 8X. Hogy reggel ez a kis „hulladék” masinának reklámjával kellett szemeznem, finoman fogalmazva is „rosszbaj” kerülgetet.
Különösebben nem zavar, a lényeg, hogy ne alakuljon át a „villogó kricc – kacc” fél képernyőt betöltő „vegyél meg és legyél Te a menő” reklámmá az SG. Persze nyilvánvaló tény, hogy nem az én se nem a többi fórumozó két (több:)) szeméért tartsák fent az SG-t. Én csak annyit szeretnék, hogy ha jövőben várható még további (amire az esély szerintem igen nagy) „propaganda” anyag, az ne jelenjen már meg minden lapon (Visszanézve ez az N-Gage szutyok is mindenhol! ott van), hanem értelemszerű elrendezéssel (ne adj isten, valamilyen szintű kikapcsolásával) foglaljon helyet.
Összefoglalva: Nem azzal van bajom, hogy ezt a szutyok (ööö..ha valakinek épp most flémmelem le az új trendi masináját, annak bocs) reklámozzátok, ha nem azzal, hogy jelen pillanatban NINCS olyan hely, ahol ne jelenne meg. (erre kértem az értelemszerű elrendezést). Másrészt viszont tényleg semmi közöm hozzá, ha nem tetszik, el is mehetek a jó fenébe, ahogy lentebb említette a kollega. De sokak(?) bánatára inkább még maradok.
SG rulz!