24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#1530 Gondolkoztam rajta, viszonylag könnyen megvalósítható de az adatbázis strukturából adódóan sajnos túlzott erőforrás igénye lenne a dolognak (minden témalistázásnál könyvjelző listázás is), ezért nem fogjuk egyelőre megvalósítani. (új szerver folyamatban, ha az nagyon bika lesz, akkor talán...:) -
#1529 Vagy esetleg a kedvencekben szerintem ésszerű lenne azokat a topikokat beszínezni, amelyekben új üzenet van. Néha alig lehet észrevenni, úgy egybefolyik. -
#1528 az opera tökjól megoldotta anno, simán levágta a szélét :o)
apropó a színesített 'kedvencek'-kel kapcsolatban van rá lehetöség? -
#1527 Vissza fog kerülni, csak valami új megoldást szeretnék, mert elég gáz volt az "faltól falig" -
#1526 St aszonta csak átmeneti, vissza fog kerülni... -
#1525 Az volt zavaró a legkevésbé sztem :) -
#1524 Tééényleg, nem pénzelik tovább az SG-t, azóta van 512 kbites neten :)) -
#1523 Egyébként eltűnt az rtlklub csodás bannerja :) -
#1522 durva nagyon. -
#1521 Ja, yó :) -
#1520 off? -
#1519 Höhö, ez a topic is jól elment off-irányba :)) -
#1518 Faszom!
Mikor megjelent az az AIWA reklám, majdnem kiugrottam a hajam alól!!! -
#1517 "Relaks »Úrnak«"
©-=RelakS=- ..::SzmájliszakértŐ::..™® -
#1516 Egyetértek. -
#1515 Jaja. -
Cat #1514 szerintem egyszerubb egy "Megjegyzések" vagy ilyesmi, mivel korántsem biztos hogy DC++ meg hasonlókat itt kell reklámozni, és másnak meg más lehet a fontos -
#1513 Jaja, messenger cím mindenképpen kellene. -
#1512 Tisztelt Moderátorok!
Lehetene az adatlapon több beállítási lehetőseg szerintem.
Gondolok itt:
-Az ICQ számon kívül lehetne MSN Messenger cím
-DC++-s név és a HUB, ahol legtöbbet fenn van
Továbbá igazat adok RelakS "Úrnak" :DDDD #1509.
Köszönöm előre is.
-
#1511 Smájl?
#1510 Ott a smájl a végén, azonkívül nem hiszem, hogy olyan nagy munka volt az a pár pötty fehér alapon, hogy ezt sértésnek vedd... -
#1509 Megkérném a tisztelt moderátorokat, hogy a [ couier ] parancs ne a Courier, hanem a COURIER NEW(!) betűtípust jelentse, mert Winfos alatt ez utóbbi a True Type Font, és ez jelenik meg NORMÁLISAN!!
Köszönettel:
#1508 St!
előbb nem voltam bejelentkezve,és úgy akartam írni gladiator00 néven, vagy 00gladiator00, vagy gladiaaaator,vagy akárminéven, de mindig azt írta ki, hogy a neved csakbetűvel, vagy számmal kezdődhet. pedig azzal kezdődött. pá -
#1507 Pedig folytathatnád! Persze csak ha már képes vagy magadat visszafogni... -
[Walaki]D`Lair #1506 Bárcsak lennének olyan moderátorok akik.....de inkább nem folytatom... -
#1505 Én nem szoktam szart mondani, gyermekek fontos, hogy megőrízzük a magyar nyelv szépségét, nem kell elrondítani!! -
#1504 Unalmasak ezek a jelzők, ha kritika jön mindig csak azt hallom, hogy "szar", "undorító", "fos", stb.
Bárcsak lennének egyszer olyan fórumozók, akik a "szar" helyett, szimplán annyit mondanának: "nem tetszik". -
#1503 :)) -
#1502 #F0F0F0 :) -
#1501 Rakj be háttérképet. Én is most tervezgetem, hogy mi legyen :) -
[Walaki]D`Lair #1500 nekem8....de ez a pöttyös háttér továbbra is undorító...:D -
#1499 Az hogy UBB van, megakadályozza a topicok szétbaszását, tehát arra szükség volt.
Csicsás avatarbiszbaszra viszont nincs.
BB-s fórum: BulletinBoard... pl. behun™ fóruma :) -
#1498 Mi az a BB-s fórum? -
[Walaki]D`Lair #1497 Akkor nem kellett volna az UBB sem... -
#1496 Jajaja, szerintem se, ez még így jobb annál, mintha lehetne. -
#1495 Sztem semmi ne legyen aláírásban. Nekem nem hiányzik a BB-s fórumok avatarbiszbasza. -
#1494 ne. -
#1493 Én azt szeretném kérdezni a moderátor figyelmétől, hogy az e-mail címet már nem lehet beállítani?
És a user adatlapján már meg se jelenik?
Szerintem jobb lenne, ha visszacsinálnák, hogy az adatlapon is megjelenne, és be lehetne mindig újat állítani a beállításoknál,mert fájlküldésnél azért az fontos lenne. Szerintem. -
#1492 Örülnék neki, ha a beállításoknál az ICQ szám alá az MSN Messenger címet is be lehetne írni. -
#1491 Csak mondjuk minden link fekete lenne, nem kék, csak ha ráviszed az egeret, akkor aláhúzásos lesz.