24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
joittminden:) -
zé a Courier helyett Courier new betűtípus használata jó volna
©-=RelakS=- ..::SzmájliszakértŐ::..™® -
Szerintem jó eredetiben, mert az írás is az emberi lélek egyfajta tükre, és a topicnyitó saját magáról mond véleményt vele. Hm? -
T. Moderátorok!
Szerintem minden (kiv. gumiszoba :D) olyan topikcímet ki kellene javítani, amiben gépelési/helyesírási hiba van.
Azoknak akik ezeket elkövetik üzenem, hogy picit jobban figyeljenek, mert hát olyan szép a magyar nyelv. :)
Köszönöm. -
rezeteld a böngésződet, az megoldja, valamiért nem futnak a javascriptek -
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy 3 napja miért nem tudok lapozni a témán belűl, hogy megnézhessem a korábbi hozzászólásokat?? -
Új szerver folyamatban? Na ez egy jó hír! :))
Jano javaslatával (#1529) mi a helyzet? Szerintem jó ötlet. ;) -
gondoltam hogy nagyon húzós lenne... hajrááá az új szervernek :))
az lenne, hogy a kedvencekben szereplö topicok amikor pl. belépek az általánosba listázáskor mondjuk kékkel vagy más kiemeléssel meg lennének jelölve, hamarabb meg lehet találni, hogy fent van lent van... stb -
Mi is a lényeege ennek az elképzelésnek? -
Gondolkoztam rajta, viszonylag könnyen megvalósítható de az adatbázis strukturából adódóan sajnos túlzott erőforrás igénye lenne a dolognak (minden témalistázásnál könyvjelző listázás is), ezért nem fogjuk egyelőre megvalósítani. (új szerver folyamatban, ha az nagyon bika lesz, akkor talán...:) -
Vagy esetleg a kedvencekben szerintem ésszerű lenne azokat a topikokat beszínezni, amelyekben új üzenet van. Néha alig lehet észrevenni, úgy egybefolyik. -
az opera tökjól megoldotta anno, simán levágta a szélét :o)
apropó a színesített 'kedvencek'-kel kapcsolatban van rá lehetöség? -
Vissza fog kerülni, csak valami új megoldást szeretnék, mert elég gáz volt az "faltól falig" -
St aszonta csak átmeneti, vissza fog kerülni... -
Az volt zavaró a legkevésbé sztem :) -
Tééényleg, nem pénzelik tovább az SG-t, azóta van 512 kbites neten :)) -
Egyébként eltűnt az rtlklub csodás bannerja :) -
durva nagyon. -
Ja, yó :) -
off? -
Höhö, ez a topic is jól elment off-irányba :)) -
Faszom!
Mikor megjelent az az AIWA reklám, majdnem kiugrottam a hajam alól!!! -
"Relaks »Úrnak«"

Egyetértek. -
Jaja. -
Cat #1514 szerintem egyszerubb egy "Megjegyzések" vagy ilyesmi, mivel korántsem biztos hogy DC++ meg hasonlókat itt kell reklámozni, és másnak meg más lehet a fontos -
Jaja, messenger cím mindenképpen kellene. -
Tisztelt Moderátorok!
Lehetene az adatlapon több beállítási lehetőseg szerintem.
Gondolok itt:
-Az ICQ számon kívül lehetne MSN Messenger cím
-DC++-s név és a HUB, ahol legtöbbet fenn van
Továbbá igazat adok RelakS "Úrnak" :DDDD #1509.
Köszönöm előre is.
-
Smájl?

Ott a smájl a végén, azonkívül nem hiszem, hogy olyan nagy munka volt az a pár pötty fehér alapon, hogy ezt sértésnek vedd... -
Megkérném a tisztelt moderátorokat, hogy a [ couier ] parancs ne a Courier, hanem a COURIER NEW(!) betűtípust jelentse, mert Winfos alatt ez utóbbi a True Type Font, és ez jelenik meg NORMÁLISAN!!
Köszönettel:
St!
előbb nem voltam bejelentkezve,és úgy akartam írni gladiator00 néven, vagy 00gladiator00, vagy gladiaaaator,vagy akárminéven, de mindig azt írta ki, hogy a neved csakbetűvel, vagy számmal kezdődhet. pedig azzal kezdődött. pá -
Pedig folytathatnád! Persze csak ha már képes vagy magadat visszafogni...
-
[Walaki]D`Lair #1506 Bárcsak lennének olyan moderátorok akik.....de inkább nem folytatom... -
Én nem szoktam szart mondani, gyermekek fontos, hogy megőrízzük a magyar nyelv szépségét, nem kell elrondítani!! -
Unalmasak ezek a jelzők, ha kritika jön mindig csak azt hallom, hogy "szar", "undorító", "fos", stb.
Bárcsak lennének egyszer olyan fórumozók, akik a "szar" helyett, szimplán annyit mondanának: "nem tetszik". -
:)) -
#F0F0F0 :) -
Rakj be háttérképet. Én is most tervezgetem, hogy mi legyen :) -
[Walaki]D`Lair #1500 nekem8....de ez a pöttyös háttér továbbra is undorító...:D