24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • RelakSfromhome
    Hrönyf?!?
  • PResident Evil
  • RelakS
    próbálom...
  • dikki*yysw
    [email protected]
  • RelakS
    Nah, senki nem rendes?
  • [HUN]PAStheLoD
    heh a GTA Vice City-ben van pár igénytelen megjegyzés (mármint a game-ban)
  • Dzsini
    akinek inge...
  • PResident Evil
    kinek szólt ?
  • zaki
    a játékosok fórumában a GTA: Vice City topicban a 11611-s hozzászólástól van pár igénytelen megjegyzés, ami inkább a gumiszobába való, ha lehetne töröljétek őket, köszi
  • RelakS
    Moderátorok! Vagytok olyan kedvesek, hogy a nickemet relaks - ról RelakS - ra módosítjátok? Ha vagytok akkor léééégyszííííí!!!!!

Köszi!
  • Lteebee
    Bírom ezt a: "nyugodtan ronthatunk a fórumon, mert a moderátorok majd törölnek" hozzáállást.

• PResident Evil
    majd törölnek !
  • zaki
    nem tudom miért kell szétb*szni a fórumot...
  • PResident Evil
    hmmm... egy félre menő üzenet, egy félreérthető hozzászólás, egy összekeveréses eset... és kénytelen leszek szólni !!! de amugy nem értelek !!

mert én direkt nagy 'PR' rel írom és te is utánzol.. ugyhogy nekem ne meséld be !!! vagy ezt is megmagyarázod ?

ugyhogy sztem töröljenek nyugodtan !!!
  • PResident Debil
    A nikket sem loptam, ez teljesen copyright.
    jelentése: a főnök egy debil.
    ne floodoljuk már a moderátor fórumot.
  • PResident Evil
    ugye?
  • PResident Debil
    nem, én a saját nevemben írok, a saját logómmal, csak más nikkel..
    nincs gond.
  • PResident Evil
    http://www.supergamez.hu/forumuserinfo.php?userid=1059261338

ő lenne az :)
  • PResident Evil
    ehhh :DDD

ide id írok nektek :)

a PResident Debil gyereket töröljétek már :)

a nevemben beszél :D
  • Mike
    St! irtam ugyen neked egy levelet, de szerintem már nincs akkora jelentősége

ha bizonyos emberek túl sokat szívoznak, max visszakapják azt amit ők adtak

bár ez is elég kicsinyes, spongyát rá
    azért az a pár hozzászólást =vagy legalább azt az egyetm, azért ki lehetne törölni
  • zaki
    én ugyanezt kérem, mert most jelenleg az én logommal gizdázik... lehet, hogy tetszik neki a logom :D
  • Dynamic
    Nem tudom van-e a Gumiszobában moderátor, de jó lenne elhajtani ezt a Balccc gyereket, mert az ÉN logóm alatt anyázik ezerrel, valamint ugyanezen logó alatt tárja ki ország-világ elé homoerotikus vágyait.
    Kérem, ha lehet töröljétek az összes hozzászólását, mert nem szeretnék igazságtalanul nézeteltérésbe kerülni senkivel.
    Köszönöm.
  • TheGOro
    Hi Kérek egy admint, hogy a http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1029367365 fórumból töröljétek ki a #15955 hozzászólást! Köszönjük!
  • Punker
    A játékosok fórumaban a Wolf ET topicban plz töröljétek a 489-537-ig lévő hozzászólásokat. thx. http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1051517843
  • Efreet
    nem zárom, aki akarja még beírhatja a dolgait. amíg normálisak maradnak a hozzászólások, addig nyitva marad. utána hadd süllyedjen.
  • [Walaki]D`Lair
    Kéretik a Knézy Jenő haldoklik című topikot törölni, vagy zárolni...köszi
  • Guest
    T. Moderátor!

Kérlek a "Louie de Funnes" című topic (http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1055654615) címét javítsd ki "Louis de Funès"-re.

Köszönöm.
  • RelakSfromhome
    A takarítónő meg az őrület határát súrolja :)
  • Dzsini
    fő az egészség :)
  • Jano
    [SAJÁT LEVÉBEN FŐ]
  • Dzsini
    legalább lehűt valami ebben a jóidőben :)
  • Jano
    [BŐG]
  • Dzsini
    anyázgatást, topicrombolást, topicot olvashatatlanná tevő hozzászólásokat igen... egy-egy elszúrt html kódot nem :) ahoz én túúúúl lusta vagyok :o)
  • Jano
    De én nem tudtam! :(
  • Dzsini
    tudod jól, hogy ilyesmiket nem moderálgatunk.
  • Jano
    Kéremszépen!
  • Jano
    Üdvözletem!

A Logo Top10 tápikban az 1089, és 1090-es hozzászólásom feleslegessé vált, tartalmuk csökkenti a téma színvonalát! Kéretik törölni köszönettel!
  • RelakS
    Gumiba' a tesztelgetést szétbszta valami állat. Megmoderálja valaki, vagy eccerűbb, ha csinálok új topicot?
  • Jano
    Köszönet Dikkinek!
  • Jano
    Jaaaj! Lécci Moderátor bá'!

A Gumiszoba/Sudubigyibó topik 146-os hozzászólásában valamit elrontottam egy kicsit. Kéremszépen törölni!

Köszönöm!