24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Kijaza Zalci? Hol tudom én is megutálni?
-
mert sajnos politizálás meg anyázás lett volna belőle.. ment a gumiszobába. -
Yetike #1332 Kedves Moderátor Úr! Ha szabad kérdeznem miért tetszett kitörölni a ' Tényleg igaz? ' elnevezésű topicomat? -
A "Játékosok fóruma"-ban nyitottam egy Greyhawk:T.O.E.E. topic-ot és sajnos későn vettem észre hogy ilyen már van. Lámaságomat kompenzáljátok már please a topicom törlésével.
Tenkjú! -
át lett nevezve az adatbázisban. -
És mi, reggeltétek neki a RelakS nicket? :D -
WUZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KÖSZÖNŐŐŐŐM!!!!!

-
Lett :) -
Most dobtam a 2. levelet, ezt már a regisztrációs mélemből, nem a munkahelyiről, ennek talán lesz foganatja :) -
Hrönyf?!? -
-
próbálom... -
[email protected] -
Nah, senki nem rendes?
-
heh a GTA Vice City-ben van pár igénytelen megjegyzés (mármint a game-ban) -
akinek inge... -
kinek szólt ? -
a játékosok fórumában a GTA: Vice City topicban a 11611-s hozzászólástól van pár igénytelen megjegyzés, ami inkább a gumiszobába való, ha lehetne töröljétek őket, köszi -
Moderátorok! Vagytok olyan kedvesek, hogy a nickemet relaks - ról RelakS - ra módosítjátok? Ha vagytok akkor léééégyszííííí!!!!!
Köszi! -
Bírom ezt a: "nyugodtan ronthatunk a fórumon, mert a moderátorok majd törölnek" hozzáállást.
-
majd törölnek ! -
nem tudom miért kell szétb*szni a fórumot... -
hmmm... egy félre menő üzenet, egy félreérthető hozzászólás, egy összekeveréses eset... és kénytelen leszek szólni !!! de amugy nem értelek !!
mert én direkt nagy 'PR' rel írom és te is utánzol.. ugyhogy nekem ne meséld be !!! vagy ezt is megmagyarázod ?
ugyhogy sztem töröljenek nyugodtan !!! -
A nikket sem loptam, ez teljesen copyright.
jelentése: a főnök egy debil.
ne floodoljuk már a moderátor fórumot.
-
ugye? -
nem, én a saját nevemben írok, a saját logómmal, csak más nikkel..
nincs gond. -
http://www.supergamez.hu/forumuserinfo.php?userid=1059261338
ő lenne az :) -
ehhh :DDD
ide id írok nektek :)
a PResident Debil gyereket töröljétek már :)
a nevemben beszél :D -
St! irtam ugyen neked egy levelet, de szerintem már nincs akkora jelentősége
ha bizonyos emberek túl sokat szívoznak, max visszakapják azt amit ők adtak
bár ez is elég kicsinyes, spongyát rá
azért az a pár hozzászólást =vagy legalább azt az egyetm, azért ki lehetne törölni
-
én ugyanezt kérem, mert most jelenleg az én logommal gizdázik... lehet, hogy tetszik neki a logom :D -
Nem tudom van-e a Gumiszobában moderátor, de jó lenne elhajtani ezt a Balccc gyereket, mert az ÉN logóm alatt anyázik ezerrel, valamint ugyanezen logó alatt tárja ki ország-világ elé homoerotikus vágyait.
Kérem, ha lehet töröljétek az összes hozzászólását, mert nem szeretnék igazságtalanul nézeteltérésbe kerülni senkivel.
Köszönöm. -
Hi Kérek egy admint, hogy a http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1029367365 fórumból töröljétek ki a #15955 hozzászólást! Köszönjük! -
A játékosok fórumaban a Wolf ET topicban plz töröljétek a 489-537-ig lévő hozzászólásokat. thx. http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1051517843 -
nem zárom, aki akarja még beírhatja a dolgait. amíg normálisak maradnak a hozzászólások, addig nyitva marad. utána hadd süllyedjen. -
[Walaki]D`Lair #1297 Kéretik a Knézy Jenő haldoklik című topikot törölni, vagy zárolni...köszi -
T. Moderátor!
Kérlek a "Louie de Funnes" című topic (http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1055654615) címét javítsd ki "Louis de Funès"-re.
Köszönöm. -
A takarítónő meg az őrület határát súrolja :) -
fő az egészség :) -
[SAJÁT LEVÉBEN FŐ] -
legalább lehűt valami ebben a jóidőben :)