24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#15 Feleslegesnek tartom az új kategória nyitását, főleg politikai témában.
Lehet, hogy még kampánycélokra is kihasználnák egyesek..:) -
#14 Csak a regisztráltak, azóta amióta az illető regisztrált, és úgy szól hozzá -
#13 Ez " örökranglista " ???
Azaz amióta van SG, azóta számlálja ?
-
#12 Tehát:
"Beszólás számlálás" rendszerét majd valamilyen formában beépítem, hogy online lehessen figyelni, eddig csak azért idegenkedtem tőle, mert félő, hogy akkor tele lesz minden egyszavas hozzászólásokkal, ami ugye nem használ a fórumnak.
A politika, sport és miegyéb főkategóriák megnyitását én is javasoltam korábban, de többen a fórumban azt mondták, hogy egyszerűbb áttekinteni az általános témákat ha egyben van, mintha különvesszük 3 másikba. Másrészt politikai tartalmú cikkek sosem lesznek a SuperGamezen, ezért sem indokolt azt különválasztani.
Várom az érveket és az ellenérveket ezzel kapcsolatban. Elképzelhető, hogy a szavazás következő témája is ez lehet. -
#11 grat -
#10 Beszarok, én vagyok a 3. ????????????????
:OOOOOO, vissza kell fognom magamat :-)))
-
#9 ez tok jo én vafyok a 12-ik -
#8 Na íme a friss toplista, majd kiteszem állandóra is, a többi kérdésre este válaszolok, mert most jöttem meg az edzésről, és megyek zuhanyozni :)
Laalee - 2961
Lteebee - 2511
Coine - 1954
Efreet - 1900
Dikkma - 1663
Tomcat - 1466
Assassin - 1433
CSOCSO - 1414
Anee - 1197
Sub - 969
Rincewind - 941
mateos - 903
kowajano - 872
ember - 859
PyRex - 711
Lacc - 664
Bith - 615
Att - 589
skorpio7 - 526
Hóhér - 516
Viking - 513
Bradock - 459
Gladiator - 453
Breki33 - 445
Deadman - 432
diegho™ - 423
Mr.Macho - 394
Alien! - 392
IMYke2.0.0.0 - 381
Gabo - 369 -
#7 tudnám még ajánlani a butazsidozódivatnácik rovatot,és oda pakolni minden ilyen megnyilvánulást.
halál unalmas az ilyen beszolásokat kerülgetni teljesem más témáju rovatokban. -
#6 Nem szűrésre gondoltam hanem egy Politika és egy Sport rovat ahova ezeket a topicokat átvihetnék.
Nem érdekel ha anyáznak,meg sületlenségeket írkálnak,mert én a pol.topicokat nagy ívben kerülöm(untat)... -
#5 nembaj mostmart tuti en lesezk az elsö :)
efreet mester elpártolt a csaladtol igy öt diszkvalifkáltuk.
ST statisztikat akrunk !
amugy az olyan topikokat telleg lehetne szürni ami masrol nem szol mint hogy a kurta anyukadat.
-
#4 Ebbe is beleszólhatnak a kicsik?
Banyek!
:) -
#3 Ne légy türlemetlen ,lehet hogy összevárja míg mindenki nyilatkozik:) -
#2 igen!
igen!
Halló! Olvassa ezt még vki, vagy magunkra maradtunk!? -
#1 Itt gyüjtsük össze milyen apróbb változtatásokat ,finomításokat szeretnénk látni az SG fórumon.
Szvsz el kéne különíteni a politikai és sport tartalmú topicokat.
Ja és lehetne egy olyan beszólás számlálás néha mint amivel St lepett meg bennünket a múltkor.