24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
Augustus Gigo #1368 ja észzerű lenne! -
#1367 A moderátorok figyelmébe ajánlanám hogy töröljék a Nokia mobilok topicot! -
Cat #1366 nem is tudom melyik a rosszabb -
#1365 NA EZ AZÉ ELÉG DUURVA!!!!:D -
#1364 lehet, hogy ő St, csak álruhában :) -
#1363 probáld ki -
#1362 én azt szeretném megkérdezni hogyha sikerülne válaszolnom borgnak a hardveres moderátor topikban akkor ezért járna e bann? :) -
#1361 átkattintottam, hogy ott legyen, igy mindig szem elött van, nektek is könnyebb megtalálni, és a moderátoroknak is. -
#1360 Ezek a moderátoros topikok mindenhol felkerülnek stabilan az első helyre? -
#1359 én is csodálkoztam volna ha nem sértödsz meg :D -
#1358 Valószínűleg az Borg privát agyszüleménye. Legalábbis Laalee bepimaszkodott neki min 1 napig :D -
#1357 udvarias -
#1356 Roppant ellenszenvesre sikerült a Moderátor felhívása a Hardverben - mondjuk azon csodálkozahttam volna, ha sikerül udvaris hangnemet megütni, mert az bizony nem az erősségetek (soha nem is volt az) -
#1355 10k logót kérünk, meg Bunyós Pityu debannolásást. Kösze! -
#1354 Szerintem is.
Pl. az a sok bigsmiley fej sem illik bele. -
#1353 -
#1352 Meg az összes utána jövő többit is, amivel szétcsesztétek a topicot ... -
#1351 Saját képek topicból ki kéne venni a #1217-et.
Hol vannak a régi szép idők, mikor a bróvzer még nem jelenítette meg a .bmp-t... -
#1350 hehehe :) -
#1349 Velem már történt ilyen -
#1348 sejtettem hugy ilyen bogaras a fórum , de velem még nem törpént hasonló eset! :) -
#1347 fórum bogár. Ennyi -
#1346 akkor most mond el nekem is :P -
#1344 Hiába gyúrsz -
#1343 Moderátor figyelmébe!!!! -
#1342 A másik topicban már elmagyarázták... -
#1341 Arra tud valaki magyarázatot adni, hogy szokás szerint bejelentkeztem FtranX néven, viszont valahogy mégis más regisztrált nick (J.a.b.b.a) nevén jelentkeztem be. Ezt már csak akkor vettem észre, amikor hozzászóltam a testépítés topichoz. Akkor visszamentem az üdvözlőlaphoz és télleg J.a.b.b.a néven üdvözölt az SG szerver. (a gépet egyedül használom)
-
#1339 Moderátor figyelmébe!! :) -
#1338 Hol nyitottad? -
#1337 Kedves Moderátor! Nyitottam egy topicot Wrestlemania x8 címmel. Arra szeretnálek kérni hogy nevezd át Wrestling Games-re. köszi -
#1336 Nemhinném, hogy ilyen hangnemmel bárkinek sikerülne választ kicsikarni... -
#1334 Kijaza Zalci? Hol tudom én is megutálni? -
#1333 mert sajnos politizálás meg anyázás lett volna belőle.. ment a gumiszobába. -
Yetike #1332 Kedves Moderátor Úr! Ha szabad kérdeznem miért tetszett kitörölni a ' Tényleg igaz? ' elnevezésű topicomat? -
#1331 A "Játékosok fóruma"-ban nyitottam egy Greyhawk:T.O.E.E. topic-ot és sajnos későn vettem észre hogy ilyen már van. Lámaságomat kompenzáljátok már please a topicom törlésével.
Tenkjú! -
#1330 át lett nevezve az adatbázisban. -
#1329 És mi, reggeltétek neki a RelakS nicket? :D -
#1328 WUZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KÖSZÖNŐŐŐŐM!!!!!
-
#1327 Lett :) -
#1326 Most dobtam a 2. levelet, ezt már a regisztrációs mélemből, nem a munkahelyiről, ennek talán lesz foganatja :)