Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Az, hogy hova sorol, és a többség mit tart jónak vagy rossznak hidegen hagy, nem az a fajta ember vagyok aki beáll a sorba és béget, ha érted mire célzok.
A reklámokról tartott kiselőadást köszönöm, de volt alkalmam pár év marketinget, külkereskedelmet és üzleti komunikációt végighallgatni, ennek tudatában ugye nem haragaszol meg ha arra kérlek mást okits és ne engem:)
Én is kedvelem a letisztult és egyszerű formákat, sőt, igencsak érdeklődöm a minimalizmus iránt, mind a zenei, mind az iparművészeti, mint pedig a lakberendezési szegmensben, úgyhogy akár azt is mondhatnám, hogy ez a fórum túldiszitett, de ez megint egy más kérdés.
Azonban még mindig azt állitom, hogy ez a kis csikocska nem okozhat zavart senki esztétikai érzékében, még ha oly kifinomult is esetleg mint a tiéd:)
El kell fogadni, hogy mint oly sok más portál, az sg is a reklámokból tartja fent magát, legalábbis részben biztos.Az, hogy ezt mi módon teszi, az már a szerkeztőség dolga, de véleményem szerint inkább ez, mint villogó bannerek hada és pop upok sokasága.
Végezetül pedig, bár biztos ismered a mondást, hiszen tanult embernek látszol: Kivül tágasabb:)