24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
[BŐG] -
anyázgatást, topicrombolást, topicot olvashatatlanná tevő hozzászólásokat igen... egy-egy elszúrt html kódot nem :) ahoz én túúúúl lusta vagyok :o) -
De én nem tudtam! :( -
tudod jól, hogy ilyesmiket nem moderálgatunk. -
Kéremszépen! -
Üdvözletem!
A Logo Top10 tápikban az 1089, és 1090-es hozzászólásom feleslegessé vált, tartalmuk csökkenti a téma színvonalát! Kéretik törölni köszönettel! -
Gumiba' a tesztelgetést szétbszta valami állat. Megmoderálja valaki, vagy eccerűbb, ha csinálok új topicot? -
Köszönet Dikkinek! -
Jaaaj! Lécci Moderátor bá'!
A Gumiszoba/Sudubigyibó topik 146-os hozzászólásában valamit elrontottam egy kicsit. Kéremszépen törölni!
Köszönöm! -
kipucoltam -
csak szeretném kérni hogy Márkás ruhák c. topicba linkelt képeket legyen szives kitörölni... -
Amúgy boldog névnapot! -
Szerintem remek. Amióta egy gyökér felhozta mind a 10 gta3 topicot és becopypastezte ugyanazt a kérdést, bepöccenek a duplikált dolgoktól. -
JA? MI A XAR? -
MIJEZA ONLINE KÖCSÖGSÉG ami előugrik??? -
A topiccím átírása jó ötlet, de elég nekem a sok villódzó szarból a logóknál is, nemhogy még a topiccímek is ilyenek legyenek... :) -
Tehát akkor az szerinted is jó, ha csak az egyikre ir? -
Rendben köszönöm! -
hát ha írsz nekem [email protected] akkor átírom vmikor.
de ha a [email protected] -ra írsz akkor biztos h hamarabb át lesz írva. vagy nem.
de mindkettőre ne írj.
persze képet nem rakunk be. -
Pheel nem értem miért ellenzed?! Viszont a topic fejlécének megváltoztatása nagyon fontos lenne!!! -
Hello!
Az a helyzet, hogy valaki garázdálkodott a regisztrált e-mail címemmel, és vírust küldött valakinek. Ki tudjátok deríteni, hogy mi történhetett?
Köszi -
Na az lesz még jó nekünk! Ha már kép is lehet a topic címében! Megállhassunk emberek! Eljött már a Kánaán! :) Kedves Moderátor! Nehogy legyen ilyen lehetőség!!! :) -
Kedves Moderátorok, kérdésem rövid és velős! lehet -e egy topic fejlécében képet elhelyezni??? Másik kérdésem, hogy meg szeretném változtatni az általam létrehozott topic fejlécét! Hogy tudom ezt megejteni -
A humoros képekben a #2478-at moderate, pls!
THX! -
ok, tema reszemrol lezarva, elnezest a zavarasert -
Mike: továbbra is Cutter a moderátor a politikában. -
keresd a sajátban :D -
Tovabbra is kerem az CCCP topic torleset naci propaganda miatt -
Nyissátok a gumiban! -
Ja, meg a csajos topic-ban sem kéne törölgetni, legfeljebb kéne nyitni egyet 18 éven felülieknek címmel (a sokkispöcs meg úgyis odamenne, uhhogy tökmind1) -
Szerintem a játékosokhoz kéne még plusz ember, ez itt nagyjából rendben van. -
ha meg keményen moderálunk akkor az a baj...
(mellesleg tényleg ritkán vagyok mostanában itt, hogy állandóan pucoljak...) -
Komolyan kezd az SG teljes gumiszobává válni.
Keményebben kellene moderálni a dolgokat. Bár tudom jobb dolgotok is van. :) -
Mike!
Yetike!
Ez nem vitatopic!
Itt üzenhettek a moderátoroknak, azt csá. -
Kérem a tisztelt moderátor Urat, hogy az NBA topic címében lévő dátumot szíveskedjen átírni 2003-ra! Köszönöm -
Half-Life Generations :D -
[Walaki]D`Lair #1252 Megkérném a tisztelt moderátorokat, hogy ugyan nézzenek már be a Játékosok fórumába és cselekedjenek.... -
Kedves St!
Kernem SODIhttp://www.supergamez.hu/forumuserinfo.php?userid=1036322076
es Yetike
http://www.supergamez.hu/forumuserinfo.php?userid=1030621290
user acc-jat torolni a politikaban kifejtett naci porpagandaert
illetve a CCCP topikot torolni szintugy
szvsz a demokracia nem anarchia, es nem lehet Mo-n a szolasszabadsaggal takarozva naci propagandat folytatni
-
Okés. Megnyugodtam :) -
szvsz az egész topic mehet a kukába!