24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#1620 úgy tűnik találtam rá egy másik megoldást, a suxm$ bugot megkerülni, de nem biztos hogy tuti, írjátok, ha a scroll nem megy -
#1619 WRC az más, hát az rallis autó, nem is akármilyen, de hát ralliban a Peugeot, Citroen a két legjobb, de az utcai autók terén közel-közel sem a legjobbak. -
#1618 Ebben nem értünk egyet :) Peugot 207 WRC mond vmit? :) -
#1617 Peugeotra nem kattintok, az eléggé szar. A reklámja is olyan, mint a kocsi.
Eléggé felvillanyoz mikor leáll minden elektronika az autópályán, és hívod az assistance-t :) -
#1616 megfordítottam a csetet, mert az új ie biztonsági frissítés letiltja azokat a frame-ek közötti manipulációkat, amivel le lehetett scrollozni :(( -
#1615 ? :-) -
#1614 hát igen esetleg www.auto.hu -n még el is menne :) -
#1613 pözsó legalább egy jó kocsi, főleg az 1.4 dízel :) -
#1612 akkor ennyi erővel már mért vettem...
amúgy nem a reklám csak a HANGJA zavar mivel 3mpnként zzzz zizizizizizi zizizizizzizi van...
de már kattintottam -
#1611 mért nem ezzel kezdteD?!?!! :DD -
#1610 Ha ráveszünk 1000 fórumozót, hogy 5 nap alatt minden nap klikkeljen rá egyet, akkor 5 nap alatt letudjuk a hirdetést és nem idegesít senkit se ;> -
#1609 Hát nemtom. Nekem semmiféle pözsó nem látszik és nem is látszott :) Engem nem is idegesít :) -
#1608 Én már klikkeltem, mert érdekelt a 307 Break :P -
#1607 szerintem lehetne egy Sport fórum kategória is -
#1606 Igen, meg ki lehet kapcsolni a böngésző settings-ben a hangeffekteket.
A pözsó sajna sokáig lesz még kint 5000 klikknek kell teljesülnie, ha az lement, akkor automatikusan lekerül. -
#1605 Szerintem meg ki kell kapcsolni a hangfalat. -
#1604 Az RTL rakta ki, sajnos nem tudjuk visszaküldeni, mert ők értékesítik a hirdetőfelületet kizárólagosan, és nincs beleszólásunk. Engem is kvara idegesít. -
#1603 ezért már én akartam szólni, mert szerintem is eléggé idegesítő -
#1602 na mivel nem tudtam új topicot nyitni ide írom a bajom...
ha már van reklám az SG-n (ami igen zavaró a cikk első és második fele között) legalább ne zenéljen (peugeot) mert azonnal bezárom a fenébe az ablakot mert kicsit " felvillanyoz".
köszönöm hogy elolvastátok -
#1601 loál -
#1600 OK. -
#1599 Jaja :)
De lehet akár a halál hídja is ;-) -
#1598 :))))
most olvastam az aláírásaitokat :DD
-
#1597 antiókiai szent kézigránát ? -
#1596 Betűk típusa
A következő kódokkal 3 féle betűtípusból választhatunk:
times betűtípus
arial betűtípus
courier new betűtípus
trebuchet betűtípus
wingdings betűtípus
Höhö, tiszta Gyalog-galopp -
#1595 amúgy sincs sok értelme ... ha neked nem teccik a hozzászólása lehúzod de lehet másnak meg igen mégis ugyan az az ember (jobbesetben :)) -
#1594 brutálnagyot érti ékezet nélkül is -
#1593 nem elég a sima? :) -
#1592 n3m 4z |_á|·|4 D0|_0g! :DD
ide olyan kell hogy rang :) szal 0-10 ig nyúbí vagy ecceríró... 10-20 ig talán megmarad 20-30 ig törzskönyvezett fórumdiák 30-40ig 8 ósztályos 3 első meg 5 második... stb stb.. :) -
#1591 a Brutálnagy az nagyon poén csak lehetne inkabb:
brutal
nagy
normal
kicsi
apro -
#1590 pl. big? -
#1589 Egy apróság! :D
brutálnagy
apro
Egyiknél van ékezet, a másiknál nincs. Elnézést, de nekem ez zavaró!
Esetleg lehetne valami rövidebb nevet kiatlálni a brutálnagy helyett? -
#1588 EZ MI?
'); -->
Tán csak nem az ufók hagyták itt a kézjegyüket? -
#1587 na kint újra a "kedvenc"... -
#1586 TEEENKSZ :)) -
#1585 wingdings betűtípusban NNNNNNNN -
#1584 Hogy kell ilyen halálfejet írni? -
#1583 jaaa, értem. kösz a helpet. -
#1582 Halálfejet honnan szedted, milyen betűtípus? :)) Nagyon jó :)) -
#1581 megy ez