24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Lteebee
    Én nem törölném.
    Az alapelvekbe nem ütközik.(a szokásjogba meg végképp nem)
  • 2XP
    http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1047925504

#3; #5; #11; #12 > ezeket léci töröljétek!
  • Guest
    Pontosabban...
  • Guest
    Ponrosabban:
    Már egy idézetet sem látsz ott.
  • [HUN]PAStheLoD
    eddig egy idézetet se láttam ott
  • Dzsini
    én tisztelem annyira RJ-t, hogy szerintem nem illene beidézni teljes művet tőle...
  • Lteebee
    Efreet: Szvsz szerzői jogokat sért a rejtő-s téma(mármint a sok beírás). De beszéljük meg, ha gondolod!
  • Jano
    A ródli az szánkó. :D
  • Coine, The A&O
    Road Lee egy csöppet sok szöveget tett be a Rejtő topicba...csak kérdem nem zavaró-e ? Engem kicsit zavar.
  • The Garrett
    tovább nem vitázom veled mert felesleges.
    "azérdekbe már nem szolsz " ahogy te mondanád :P
  • see.aakogh
    Annak a mondatnak van értelme csak te a 8 éves agyaddal nem vagy képes értelmezni..
  • The Garrett
    1 azokban nem volt csúnya szó stb. ellenben amit te művelsz kis 10 éves agyaddal az felháborító.
    Jah és "Pff Garrettke azérdekbe már nem szolsz hogy Timber csites hozzászolásait szedjék ki mi" ennek a mondatnak semmi értelme nincs.
  • 2XP
    http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1043617395#95
  • see.aakogh
    Pff Garrettke azérdekbe már nem szolsz hogy Timber csites hozzászolásait szedjék ki mi? Az már le van szarva ugye?
  • The Garrett
    hali lehetne kérni egy moderálást a mohaa csatiba (mármint ne tegyétek a gumiszobába, csak 1-2 beszólást)
    pl az ilyeneket:
    Buziagyu faszkalap seggnyalo hulladék vagy bazmeg TE SZARNYALO FASZ!!!! ÉS TE MONDOD HOGY 130-as IQ-d van???????? Legfeljebb 30 bazmeg. Az a kevés is aki nem tudta honnan kell csitet szerezni mostmár az is tudja és már mindenki fog csalni te faszverőbuzi szopnád le a kurva isten retkes faszát rád nem lehet szavakat találni akkora fasz vagy! törölni? asszem nem kell magyarázni miért.

Előre is köszönöm.
  • Norbi2K
    ismét a humoros és aranyos képek-ben ugyanattol az illetőtől ugyanolyan undormány képek...
  • [HUN]PAStheLoD
    jah azt a 432 éves vén csókát .. én nem találtam humorosnak.
  • Efreet
    a moderátor is alszik néha :) (és összejön az is, hogy mind egyszerre)

amúgy nemnagyon értem minek a 'fúúúúj' típusu reakció... rá kell hagyni, azt kész.
  • Norbi2K
    a humoros aranyos képek-ben még mindig ott az a két hányadék!!!!
  • Madmaxx
    Van ott 2 kép is. Ilyet remélem bannolják.
  • shaba23 #1218
    DE
  • Dynamic
    Nem Humoros képeket akartál mondani?
  • shaba23 #1216
    Na ezt elqrtam
    HUMOROS ARANYOS KÉPEK-et akartam írni!!!
  • shaba23 #1215
    VESZETT JÓ CSAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!BROÁHHHHH
    sürgös
  • Galy
    bár választ még nem kaptam, hogy mi lehet az oka.
    Rajtam kívül senki sem látja...
  • Galy
    nah, felnyomtak...
  • Madmaxx
    Az Autós topikban kéretik megszabadulni az #1628-1648-ig terjedő hibás linkektől.

Köszönet!
  • Efreet
    moderátor dög álmos, és most ért haza kb negyedórája amikor rámüzent Freak bácsi... még nem jártam erre meg nem olvastam leveleket sem :)

az emberkével nincs mit kezdeni, vodafonos...
  • FREAK
    kép törölve, de ICQ kellett hozzá..... úgy látszik, a moderátorok nem olvasgatják ezt a topikot :D
  • Toya
    Jó lenne ha valamelyik moderátor ellátogatna a játék oldalon a Nascar Racing 2003 Topicba és kivenné azt a rettenetesen undorító képet és esetleg az emberkét is illene valamilyen módon figyelmeztetni...
  • 2XP
    ok, legyen meg az öröme :)
  • Dzsini
    ezt vele beszéld meg... írj be neki, stb :)
  • 2XP
    De akkor legyen vmi értelme is. pl. így nem is tudja a moderálást kipróbálni (ha ez volt a célja), mert nem ír neki seni.
  • Dzsini
    önmagának nyitotta... rengeteg ilyen van, ezen az alapon a fél fórumot ki lehetne szanálni
  • 2XP
    Hát az, h teljesen felesleges.
  • Dzsini
    ezzel mi is a gond?
  • 2XP
    http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1045135406

Már van 1-2 ilyen ...
  • Mike
    St!

Véget kéne vetni annak, ami a gumiszobában folyik, mivel jóideje már mindkét fél kimerítette a btk egyes cikkejeiben foglaltakat.
  • Dzsini
    bárki aki hozzászól annak meg lehet. nézz be a politikába, innen tudják hogy ki kicsoda.
  • BADE
    Úgy tudom,ha valaki nem regisztrálta magát,akkor nem lehet az Ip címét megállapítani.Vagy rosszul tudom?