24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#1580 NNNNNNN -
#1579 ilyen kód hogy [red] nincs -
#1578 Tán ha odaírnád, hogy szin= és utána a színt. -
#1577 úgy vettem, észre, hogyha a wingdings betűtípust használom, olyankor nem lehet szinezni.
próba:
[red]próba[/red] -
#1576 Voáv, tenksz! -
#1575 köszönjük az újdonságokat!!!!!!!!!!!!!!!!
skinrencer mikor lesz? -
#1574 Courier new: THX (nem is kellett 250szer beírnom )
Többi: THX!
©-=RelakS=- ..::SzmájliszakértŐ::..™® -
#1573 courier new javítva
új funkciók:
a left/right/justify,
a trebuchet ms és a windgdings betűtípus, illetve
a brutálnagy betűk -
#1572 Kérem szépen, hogy a courier betűtípust módosítsátok courier new-ra, hogy mindenkinek jól jelenjen meg.
Köszi! -
#1569 mondjuk jó lenne ha meghagynátok a topicot annak ami :D -
#1566 Probléma esetén a topic címének és a hozzászolás számának megnevezésével reklamálj - egyéb megjegyzések törölve lesznek
Asszem ez elmond mindent :)) -
#1565 szerintem az jó 5let lenne, ha a info-ban lenne 1 megnyitott témák pont is. -
#1564 Nem tudom, ki moderálta ki a "gyönyörű" () hozzászólásomat, de akkor is szeretném, ha a [ courier ] tag a "Courier new" betűtípust használná.
Köszönettel:
#1563 Sztem sincs sok értelme annak.
1. annak adok akinek akarok. -> haveri kör ad egymásnak, haveri kör lenyom vkit, máris indokolatlanul le vagy felül vagy értékelve
2. sok paraszt szó (és ok) nélkül le TG-z
3. ha elrejtheted, akkor mi értelme?
és gondolom még folytathatnám. -
#1562 Ez egy pici túlzás nincs is leterhelve. -
#1561 Igen? Hogyhogy?
Hát aki nem akarta, hogy kijelezze a minősítését, annak nem jelezte ki.
Mondjuk a hwsw az kicsit halott forgalmú fórum, mert van 5-6 topik, amiben folyik a társalgás, a többi mindig 1-2 hétig él.
Egyébként miért bukott meg a minősítéses rendszer? -
#1560 hwsw-n megbukott -
#1559 Hahó! Ide is kéne olyan, hogy minősítés.
Tudod 1-5 között a "jófejségét" szabályozni, és aki hozzájárul, annak a logója mellé vagy az adatlapjára kikerül a minősítése.
Mint a hwsw-n, tudjátok. -
#1555 PAStheLoD: a problémádra nincs megoldás sztem, használ IE-t, mert minden arra van optimizálva (én Operát használtam)
Ja amúgy nem az összesét, hanem mondjuk a legfrisebb 100-at.
H ------- E ------- L ------- P ------- !
Nem tudok semmit berakni a kedvencekbe! Amikor rámegyek, hogy rakjon be valamit, akkor újratölt az oldal, és más semmi!
H ------- E ------- L ------- P ------- !
-
#1554 Én is programozó vagyok, uhhogy tudom.
Ilyen kéne:
if found("[_courier]") then
rekplace("[_courier]","<face=\"courier new\">");
-
#1553 Mauro a FORMA1 topicot a rengeteg nagy méretű képpel agyonterhelte.Legyetek szivesek töröljétek. -
#1552 a programozók lusták :))
majd még mondod 250x és akkor megvalósul :) -
#1551 Betűtípus? Azon nem gondolkodsz? :D -
#1550 jó ötlet, gondolkozom rajta! -
#1549 Ellenőriztem, ie alatt is müxik, ha van Title! -
#1548 Tévedsz!
Az ALT arra jó, hogyha nincs kép, akkor megjeleníti
Amire Te gondolsz, az a title="akármi"
Legalábbis gyárilag, de hogy M$ ezt csinálta, szinte teljesen feledésbe merült... -
#1547 ööö nem akarok kötekedni mégis csak a te munkád meg midnen de ha erőforrást akarsz spórolni mért nem " hárítod a júzerre " ?? Úgyértem hogy bepakolod cookiba a könyvjelzőket vagy kedvenceket amikor belép és amikor történik a listázás csak egy JavaScript futna le.. ami meg kiszinezi és kiírja ...
elég agyament ötlet 1-re de szerintem nem olyan nagy gond a júzereknek és szép szines is lesz :)
amúgy Mozillával minden megy kiv. ha ráviszem a kis logóra a kurzort nem írja ki a nicket pedig ez nem is JS hanem alap ALT="addf" tulajdonság ..
ha tudod hogy esetleg mért van örömmel várom a megoldást! -
#1546 szerintem meg Balo-t ticsuk ki :))
de azért Te sem gondolod kolyan hogy ki kéne javítani az Összes témát?? :o) -
#1545 De, csak hogy tiszta legyen a kép! :D -
#1544 Miért, eddig nem arról beszéltél? -
#1543 Mármint a főoldalon! -
#1542 joittminden:) -
#1541 zé a Courier helyett Courier new betűtípus használata jó volna
#1539 Szerintem jó eredetiben, mert az írás is az emberi lélek egyfajta tükre, és a topicnyitó saját magáról mond véleményt vele. Hm? -
#1538 T. Moderátorok!
Szerintem minden (kiv. gumiszoba :D) olyan topikcímet ki kellene javítani, amiben gépelési/helyesírási hiba van.
Azoknak akik ezeket elkövetik üzenem, hogy picit jobban figyeljenek, mert hát olyan szép a magyar nyelv. :)
Köszönöm. -
#1536 rezeteld a böngésződet, az megoldja, valamiért nem futnak a javascriptek -
#1535 Valaki meg tudja nekem mondani, hogy 3 napja miért nem tudok lapozni a témán belűl, hogy megnézhessem a korábbi hozzászólásokat?? -
#1533 Új szerver folyamatban? Na ez egy jó hír! :))
Jano javaslatával (#1529) mi a helyzet? Szerintem jó ötlet. ;) -
#1532 gondoltam hogy nagyon húzós lenne... hajrááá az új szervernek :))
az lenne, hogy a kedvencekben szereplö topicok amikor pl. belépek az általánosba listázáskor mondjuk kékkel vagy más kiemeléssel meg lennének jelölve, hamarabb meg lehet találni, hogy fent van lent van... stb -
#1531 Mi is a lényeege ennek az elképzelésnek?