24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
ezt vele beszéld meg... írj be neki, stb :) -
De akkor legyen vmi értelme is. pl. így nem is tudja a moderálást kipróbálni (ha ez volt a célja), mert nem ír neki seni. -
önmagának nyitotta... rengeteg ilyen van, ezen az alapon a fél fórumot ki lehetne szanálni -
Hát az, h teljesen felesleges. -
ezzel mi is a gond? -
http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1045135406
Már van 1-2 ilyen ... -
St!
Véget kéne vetni annak, ami a gumiszobában folyik, mivel jóideje már mindkét fél kimerítette a btk egyes cikkejeiben foglaltakat. -
bárki aki hozzászól annak meg lehet. nézz be a politikába, innen tudják hogy ki kicsoda. -
Úgy tudom,ha valaki nem regisztrálta magát,akkor nem lehet az Ip címét megállapítani.Vagy rosszul tudom? -
Madmaxx #1198 Nem lehetne ennek az idiótának az IPjét közzéteni valahol? (kuka-ét) -
szanáltam. -
Megtettem... Arany János költészete csodákra képes... :) -
azt nem bántom :) ki tudjátok floodolni... -
Nem tartalmilag gondoltam, hanem Textarea és tsai.-ra. Pl: "Az utolsó hozzászóló király!", #4053. -
...pl most volt. -
elméletileg nagyonritkán van... -
Csak érdeklődnék: a Gumiszobában SEMMIFÉLE moderálás nincs? -
[Walaki]D`Lair #1189 jaja!! minnél gyorsabban!!! BOAAAAAAAAAAAA..... -
Madmaxx #1188 Tisztelt ModerátorokT
Humoros képek topic #1303 hozzászólását kéretik törölni mert a az kép minden csak nem humoros hanem undoritó. Köszönöm -
NAGYON FONTOS -
T. moderátorok!
Hardware fórum >> Aktív módú ftp-zés(router) töröljétek Plíz -
T. moderátorok!
Hardware fórum >> Aktív módú ftp-zés(router) >> #2 hozzászólását töröljétek Plíz -
sajat topic, ti moderaljatok... -
42? még ott van, ezek szerint akkor a kérés kivitelezhetetlen -
Cat #1180 van kanál vagy nincs kanál? :) -
Textarea ügyben csináltatok már valamit?
Ha ez a szöveg a dobozban van, akkor nem :)
és ha nincs is doboz? :) figyi, ha nem használjátok nincs vele gond... nyugi... -
hüpp hüpp... újabb kiváló ember távozott... -
T. Moderátor!
Kérlek elimináld a Gumiszoba "Az utolsó hozzászóló király!" és "Az utolsó hozzászóló ISTEN !" című topikjaiból a textareákat. -
"Vannak más lapok is ahol nem szólnak bele mindenféle jöttment emberek a szerkesztésbe!"
Mondja az, aki bele akar szólni. -
Ne is gyere vissza! ;-) -
viszlát -
Húúha, de nagy kár érted.... -
viszlat unreg -
efreet vedd mar ki a 1166 ot :D -
nincsgond már a gityósban ahogy most benéztem... -
Gitározás topicban kéne egy "kisebb" takarítás.
köszöntem.
gondoltam szólok mielőtt nagyobb lesz a kosz. -
Már többször kértem a textarea szűrést, nem hiszem, hogy 5 percnél többet igényelne a korrigálás.
-
:D -
bár jobb lenne, ha nem kéne törölnöm, abból megint csak sértődés lenne -
Kedves St!
Kérhetek-e olyat, hogy a sajátban lévő, 42 c. topicomat átdobjátok a gumiba és a neve pedig Megaflém legyen? (mint 42 semmiképpen nem akarnám a gumiban látni, akkor inkább kitörölök minden, nem a témáéba vágó hozzászólást)
Köszi, Mike