24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#1490 Kép az semmiképpen se legyen az aláírásban, és szvsz szín se, de link az lehetne. -
#1489 ja, a tm is csak egy vonal -
#1488 (C)-=RelakS=- ..::SzmájliszakértŐ::..TM (R)
©-=RelakS=- ..::SzmájliszakértŐ::..™® -
#1487 akkor mi az a másik vonal az (R) előtt? vagy (c) előtt -
#1486 szinesszar nemkell url lehetne, illetve dőtbetü -
#1485 Nálam melóhelyen yók!
Mellesleg csak egy ő-m van!
#1484 Két fontos kérdés: St-bug mikor szűnik meg, illetve hogy van Verekedős Pesta? -
#1483 az ő-jeidet csak egy vonalnak lehet látni amúgy -
#1482 Mint nekem?
#1481 Hogyapicsábane, de tényleg túl káotikus lesz a fórum, ha mindenkinek kis szines baszások zárják a kommentjét. -
#1480 Mé? Az aláírásom nemteccik? :D
#1479 Privi minta ment! -
#1478 Mingyán küldök neked privit, hogy mire gondolok! -
#1477 ehe, és akkor mitől függene a html oldal hátterének színe? gondolj bele, hogy minden 2. csóka átállítaná... ez nem azt jelenti, hogy ott ahol átállítja lesz csak olyan színű a háttér, hanem az egész oldal lesz olyan hátterű... -
#1476 Jaja, ne legyen szines, méret is legkisebb legyen, de lehessen berakni linket. -
#1475 Szvsz elég kaotikus lenne. Képzeld el, hogy mindenki berak sok szines mondatot, képet, linket és a végén már azt se fogod tudni, mit kell nézned, ha el akarsz olvasni egy hozzászólást. -
#1474 faxom:
#1473 Sztem is yó az az apró méret, akit érdekel, úgy is kisilabizálja -
#1472 A feltételek mellett se? (mondjuk nem sok értelme lenne, legfeljebb, hogy a logód elé-mögé saját szöveget fűzhecc.)
Jut eszembe, háttér szinezési lehetőség van? Arra gondolok, ami így nézett ki html-ben: <font style="BACKGROUND-COLOR:red;"> (naná, hogy le volt tiltva :D)
#1471 igen, de képet, és méret változtatást ne lehessen berakni. -
#1470 Képet NE! :) -
#1469 igen igen! -
#1468 Ja, szinezőt, meg karakterkészletválasztót. Esetleg korlátozással kép is lehetne (mittudomén a logóval azonos feltételek, esetleg vagy logó, vagy aláírásba 1 db kép), bár ez nem feltétlenül.
Ja, és nekem ie alatt a szin=grey az zöldet produkált. Miért is?
Köszönettel:
#1467 lehessen aláírásba ubb-t rakni? -
#1466 Nem-e lehetne-e megoldani-e azt, hogy ez legyen-e az aláírásom?
#1465 pl töröljétek ezt a szart... köszikepl töröljétek ezt a szart... köszike -
#1464 E-mail cím csere
Kirakva meg gondolom azért nincs, mert van helyette tuti privát üzenetküldés.
-
#1463 Szerintem nem mi vagyunk a vakok, én sem látom a mail címet, pedig újra megnéztem. -
#1462 Szóval az az Én ötletem volt. -
#1461 Egy öreggel gúnyolódnak... Velem...
:-D -
#1460 Én is vak vagyok. Hol az emilcím? -
#1459 Ez jóóóó!!! -
#1458 Ird be szülinapnak az okt. 21-et és gyere közénk. Neked még felvételizni se kell, a képességeid megvannak. :DDD -
#1457 Te most direkt vagy ennyire vak? -
#1456 Én azt szeretném kérdezni a moderátor figyelmétől, hogy az e-mail címet már nem lehet beállítani?
És a user adatlapján már meg se jelenik?
Szerintem jobb lenne, ha visszacsinálnák, hogy az adatlapon is megjelenne, és be lehetne mindig újat állítani a beállításoknál,mert fájlküldésnél azért az fontos lenne. Szerintem. -
#1455 :-DDD -
#1454 No-no, én független jelölt vó'nék. ;D -
#1453 JAJ, Úristen most mi lesz?!? -
Májk Hemö #1452 -
#1451 okt. 21 ezentúl a kretének világnapja :D