Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Mielőtt leugatna valaki, hogy ennek a hozzászólásnak semmi, de semmi keresnivalója nincs itt (igaza is lenne) viszont az N-Gage hőbörgésem tárgyát képezi. Az tiszta, hogy a negatív kampánynak nem sok köze van ehhez az eredményhez, de, nagy valószínűséggel ez is hozzájátszott valamilyen szinten.Nokia jelen pillanatba nagyon agresszív kampányt nyom az N-Gage népszerűségére és mégis az eredmény:
"Már írtam korábban is, hogy nagyon kíváncsi vagyok az N-Gage eladási statisztikáira, főleg, mint GameBoy programozó, hogy érdemes lesz-e egyáltalán az N-Gage-et kódolni, lesz-e egyáltalán piaca az előzetes negatív spekulációk ellenére is. Egyelőre úgy tűnik a fogadtatása még talán rosszabb, mint amire a többség számított, ugyan még csak egy eladási statisztikát láttam, de eszerint annak ellenére, hogy a britek hatalmas mobil őrültek, és közel 60 millióan vannak, az Egyesült Királyságban az első héten - tessék megkapaszkodni - csak 500 darab N-Gage kelt el. Ugyanakkor ugyanezen idő alatt 30-szor több GameBoy Advance. Ebből már tényleg levonható a következtetés, hogy az N-Gage jelen pillanatban halott ügy, talán valami eszméletlen jó, exkluzív játék be tudná indítani a piacot, de egyelőre a szigetországban (és akkor valószínűleg máshol sem rózsásabb a helyzet) nem kell a kutyának sem. "
Lehet kapaszkodni, hogy a Gameboy nagyon nehéz leverni a piacról stb. stb.
De szerintem ez a gyászos eredmény pont emiatt az arcba tolós, rábeszélős reklám miatt alakult ki.