15099

Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • Lacika 79
    Ebben nem akarok vitatkozni, mert a Force nélküli verziót nem próbáltam, de egyet értek veled. Momo, és utána az MS FF kormánya. Ha már oprencert nem is tud gyorsat és megbízhatót csinálni, legalább a játékai, és az "upgrade" cuccai, tartozékai jók.
  • CSOCSO
    gy van.. mostanság a legtámogatottab és legjobb a MOMO... de nem sokkal jobb mint az MS... de ez a két kormány midnenképpen jobb mint a többi...no FF ben pedig mindenképpen az MS a király...
  • Lacika 79
    Na meberek, én is megvettem tegnap a rég áhított Momo-mat. Hát mit mondjak. A Formula Force után valami hatalmas!!!!
    Szerintem ez a legjobb. Jah Cora-ban vettem Debrecenben. 32900 volt, ha jól emléxem. A nézeteimet félretéve azt kell hogy mondjam, hogy aki nem tehet meg, hogy kiad 33 pénzt egy ilyen kormányért, akkor tényleg egy ms FFW-t vegyen, mert sokkal jobb, mint a Logitech Formula Force kormánya, de elmarad a Momo mögött. SZERINTEM!!!
    Ezzel a válasszal remélem mindkét tábort kielégítettem, és elégedett lesz az, aki kevesebb lóvét akar rászánni, és aki fanatikus, az úgyis a Momo-t veszi. Na bye.
  • BaLeeX
    Ha érdekel olcsóbban akkor szólj. 30-ért a tied. 2 év gari van rá, ebből 4 hónap telt el kb. Nincs időm használni sajnos meg egy csomó progi nem fut a gépemen (pl. TOCA Racer, Colin3) és nincs pénzem emiatt videokártyát cserélni.
  • CSOCSO
    Microsoft forcefeedback wheel
  • Demeter
    Akkor tehát ennyi az ára. Azért köszönöm a segítséget kormány ügyben. Irány a MediaMarkt....
  • ShaiHulud
    miert erzem ugy hogy epp ez az hogy Te akarsz masokat bepalizni hogy a formula forceodat eladhasd?
  • ShaiHulud
    hat sokkal olcsobban ujonnan nem fogod megszerezni...
  • Demeter
    Na ma sikerült megfigyelnem "élõben" is egy Logitech féle MOMO-t. Nagyon meggyõzõ volt eme kormány. Kérdésem a hozzáértõkhöz, hogy 36-ért drága eme jószág? Csak azért kérdem, hogy keressek-e tovább vagy maradjak a Media Markt-nál.

Elõre is thx!!
  • Air
    probald atallitani a combined/separate pedals opciot a kormany drivereben.
  • Ruffi
    nem tudjátok mért lehet???
    hogyan leeht orvosolni?
  • Ruffi
    nekem nincs semm bajom a benyomhatoságával...
    viszont ha balra tekerek kicsit fura hangja van nem tom miért...
  • oneal1
    ezt honnan eszelted ki öcsém?:)
  • oneal1
    nem azt mondtam hogy rosszabb a rorce mint a momo!!
    a momo force kib... jó csak rövid a pedál benyomhatósága
  • Demeter
    Köszönöm a segítséget kormány ügyen. Megyek is és szétnézek, hogy hol mit lehet kapni. Aztán majd referálok, hogy milyet sierült venni.
  • CSOCSO
    figy...akinek volt több is az MS-t isteníti...
    vannak neten tesztek.. általában az MS kormány szinte tökéletes jelzést kap.. de számszerint általában minimum 8/10 vagy 4/5 öst kap...szal hidd el az egyik legjobb.. de.. ha nem FFb set akarsz venni akkor kötelezőleg MS kormányt vegyél mert annál tényleg nincsen jobb!! ezt HW tesztelők is leírták! ha sok manid van.. akkor MOMO:. ha nincsen 40 ezred akkor 18 ért lehet venni MS FFB (piros szinű!)
    kormányt ... nemtom hogy tescoban lehet e még kapni..
    ez a legjobb kormány amit ennyiért lehet venni...mindenképpen ezt vennék én is (vettem is!)
  • Demeter
    Huhh...na most aztán nehéz lesz dönteni, hogy milyen kormányt is vegyek. :))
    De azért köszi mindenkinek!
  • CSOCSO
    nah erről beszélek:)) amugy szvsz nem csak a pedál a cool.. a fogás is nagyon jo.. jobb mint a formula és ami még fontos hogy a formulánál rohadt kcisit lehet tekerni ami igen gáz...
    nekem a váltok nem voltak messze...
  • Air
    Nekem eddig 3 FF-s kormanyom volt. Logitech Wingman FF, Thrustmaster Ferrari FFB es MS FFB. Jatszottam Logitech Formula Force GP-vel es a ket Momoval is. Ezek kozul csak az MS jott be nekem. Egyiknek sem olyan jo a pedalja mint az MS-nek. A logitechnek peldaul mindegyiknek szar. A Momo Force-e olyan mint a regi wingman FF-e, egy nagy nulla. Az FF GP-nek es a Thrustmasternek pedig a kormany resze egy hulladek. Szoval szerintem az MS az asz. Egyetlen pici baja van csak, hogy a kormany mogotti sebvalto gombokat alig lehet elerni. Azok nekem egy picit (kenyelmetlenul) messze vannak.
  • CSOCSO
    akkor vegyél logitechet:))))))))))))) nem mintha bajom lenne azzal..hisz a logi egeremet se cerélném el semmire...de a formula kormány elég ratyi!...ms messze jobb.. ott kezdődik hog az ms majdnemolyan jo mint a momo... tehát a formulánál léptekkel jobb
  • Gerzson
    Microsoft?
    ááá

• CSOCSO
    formula force??akkor inkább MS FFWheel! 18 ezer és alig rosszabb a momonál.. szal innentől kedzve no comment.. haveromnak volt formula... nekem meg ms ffw...ms a formulánál sokkal de sokkal jobb
  • Ruffi
    azt ne mond h a force rosszabb:DD
    nem véletlen kerül sokkal többe:D
    Rövid pedálut??
    engem kajak nem zavar hidd el :D
    42-es lábam van
  • Gerzson
    dehogy, Logitech Formula Force-t érdemes venni
    momo-t csak azok vesznek akiket sikerül arra bepalizni
  • oneal1
    a momo-k a legjobb kormányok most!!
    a forcnak csak eyg baja van
    rövid a pedálút nagyon!!!
    ez a racingnél nagyobb!!
    ezt érdemes most venni
  • Gerzson
    Logitech Formula Force
    force feedback-es
    nyáron vettem

eladó 15 ezer Ft.

• bob
    Én kb 3 hete vettem ,bejártam az egész várost ,de sehol sem lehetett kapni :(.az egyik kollégám szólt hogy a törökbálinti Corában látott ,és ott sikerült vennem !
    Az ára bruttó 37990Ft-volt !
  • Demeter
    bob:
    Thx a linket +néztem. Mostmár legalább van fogalmam errõl a témáról.

Ruffi:
    Ebbõl látszik, hogy nem sok közöm van ezekhez a cuccokhoz.
    Mostmár csak az ára után kell keresgélnem. Neked is köszi az infót.
  • Ruffi
    na most má van billentyüm...
    nem momo forcea hanem momo force csak egérrel másolgattam a betüket:D
    amugy én karácsonyra kaptam aztá semmi bajom eddig nem volt vele nem nyekereg semmi meg fasza a börhuzat amiko kaptam még elég drága volt most má biztos nem olyan drága...talán 50!
  • bob
    http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=13&CONTENTID=6030&countryid=18&languageid=1
    Itt látható !
  • Demeter
    Kicsit "láma" vagyok e téren (mivel nem nekem lenne) de adnál némi infót ezzel a MomoForceA-val kapcsolatban?

Thx!
  • RelakSfromhome
    Mé van mostanában olyan, hogy ha végkitérésig tekerem, akkor nem feltétlenül középre áll vissza a kormány? (arra húz, amerre eltekertem)
  • seAke
    Nekem is nekem is nekem is
  • Ruffi
    MomoForceA fasza!
    legJobb! iylenemvan
  • Demeter
    Üdv!

Egy kis segítségre lenne szükségem kormány ügyben. Tanácsot szeretnék kérni, hogy milyen kormányt érdemes venni, ami megfelel a mai kor elvárásainak (force stb..)?

Thx!
  • BaLeeX
    A Momo az nagyon rulz, de csak a Racing, a Force-nak undorító ferraris design-ja van!
  • oneal1
    csocso neked most miylen kormányod van?
    momo ról mi a véleményed?
  • CSOCSO
    :))))))))
  • RelakSfromhome
    megoldódott közben :)
  • RelakSfromhome
    faszomgeci!!!
    Colin 2