15099

Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • RelakSfromhome
    Colin 3-ban hogyan tudom megoldani, hogy a kormányt félig tekerve ne max kitérésen legyenek a kerekek?

Ja, momo-m van
  • oneal1
    ok kössz emvberek!
  • Ruffi
    Én Mercedes World Racinget letölöttem h tudjak vmivel kormányozni
    MOmo force-em van télleg pontos minden énis jokat tok mondani
    Szal Oneal1 biztos nem csalodsz
  • bob
    Én 2 hete vettem meg a Logitech MOMO Racing-et és azóta nyúzom vele az F1 99-02 -öt csak jókat tudok mondani róla !!!
  • oneal1
    és valami f1 es gammával valaki?
  • RelakSfromhome
    NYET
  • oneal1
    :))
    na fasza!
    meglesz max szerdán a cucc!!
    király lesz!!!
    a gpl-t(grand prix legends) esetleg próbáltátok vele??
  • RelakSfromhome
    Nekem a bal led egy powergomb alakú emblémával, a jobb meg egy FF jellel világít. Papír+filc+cellux :Ð
  • BaLeeX
    Rengetegen átfúrják emiatt az asztalt akik HC gamerek. Mellesleg nem hiszem, hogy egy 10-es lyuk olyan nagyon zavaró lenne az asztalon. Aki HC gamer az meg le sem veszi a kormányt úgye :)

A Ledeket én is leragasztottam kis sárga szigetelőszalagból kivágott köralakú darabokkal. Még jól is nézett ki :)
  • RelakSfromhome
    A normális jáccáshoz be kell kapcsolni a középre húzást. Valamiért a játékok csak rángatják, de a kerékösszetartást elfelejtik szimulálni.
    A váltókarok jól elérhetőek. Eléggé durván bánok velük, de még a helyükön vannak. A váltóbot kissé messze van.
    A feltelepülő progival érdemes minden gombot külön beállítani, hogy a váltóbot is két plusz gomb legyen.
    Sajna a N4S6:HP2 nem kezeli a botot, de egyébként csak jó tapasztalatom van.

Jah, és ajánlott egy kis lappal a ledeket letakarni, mint említettem.
  • RelakSfromhome
    Rendesen megbikáztam azt a két csavart, úgyhogy már nem rántom az ölembe, de stabilabb a 3. csavarral. Mellesleg nem hiszem, hogy egy kormány miatt bárki átfúrná az asztalt!
  • BaLeeX
    A középső csavar arra való igazából, ha átfúrod az asztalt akkor a lyukon át tudod csavarni és akkor tényleg nem megy semrerre. Ha kettővel van csak rögzítve akkor is egész jól lehet játszani vele de meg kell szokni. Nekem számítógép asztalra van felcsavarozva két csavarral de aki először játszik vele mindig lerántja.
  • oneal1
    tapasztalatokat előnyöket hátrányokat..:)
  • oneal1
    LOÁL:DD
    kössz az adatokat...
    fasza lesz akkor!!
    irhatnál még arról hogy ovatosan kell a e bánni a váltó karokkal meg minden másról:))
    már kurvára váro ma cuccot!!
  • RelakSfromhome
    A drótozás miatt a következőkkel számolj:

Asztal élétől a benyúlás: 22-23cm
    Szélesség: 40cm
    Ha alul is rögzíted, akkor a asztallaptól lefelé legyen szabad 10cm-ed
    Magasság kormánnyal az asztallaptól: mondjuk 25cm :)
    Ajánlott mind a három rögzítőt használni!

A pedálokat érdemes szőnyegen elhelyezni, mert a tapadó gumik szart sem érnek az alján. A rajta lévő ledekre én ráragasztottam egy kis papírdarabot, mert kurvára vakított, ajánlom neked is (csak egy kis cellux kell)

Egyébként állat a cucc. Ma, mikor főnök verdájával téptem, majdnem lemostam az ablakot, mert az ablaktörlőt úgy sikerült elhelyezniük, mint a momo-n a kormányváltó karokat :D
  • oneal1
    hi !
    most azoktól szeretnék kérdezni akinek momo racing kormányuk van!!
    most lesz nekem is ilyenem..
    a rögzitéssel kapcsolatban lenen kérdésem..
    van egy sima asztallap..kb 1.5 cm vastag..
    a kormánynak mekkora a mérete??mármint ugy értem a hogya kormány tól a cucc hátuljáig hány cm??
    tehát mekkora hely kell neki??
  • Manta
    Pedálok jók?
  • CSOCSO
    amugy elado egy gameportos ms kormány 5 ezerért.. alkatrésznek..
  • CSOCSO
    ms a best.. egy kicsit annál jobb a momo...:)
  • RelakS
    Megjött :DDD

A súlya az odabasz :DDP
  • RelakS
    Ma hozzák a momo :DDD
  • RelakS
    Csak MOMO Racingot mutatnak
  • RelakS
    WÁÁÁ!!! BEÍRTAM, HOGY WWW.MOMO.COM
  • RelakS
    "Logitech MOMO Racing Force " Megvan, még júniusi a böfögés :D
  • CSOCSO
    szvsz menj a logitech.com ra és nézd meg melyik az olsobb..
  • RelakS
    Itt írtad a rémálmot
  • RelakS
    Volt még valamikor júli tájékán egy eszmefuttatás, hogy MOMO szuperkirály, meg két kiszerelésben van. Na, én a műbőröst (műanyagost?) force feedbackost akarom megvenni, de anno be lett linkelve, hogy nagytestvér (M$) valamit pattog a technológiával, mire eltűntek egy időre ezek a vílek.
    Aztán tegnap megkérdeztem itt a nagytestvér kreálmányát, mert annyit volt róla szó, közben viszont a beszállítónkkal folytatott levélfuttatások közepette kiderült, hogy tud MOMO-t. Úgyhogy nagytestvér saksz, MOMO: idevele. De mellik az olcsóbb (Racer?)
  • CSOCSO
    minek mi a neve???
    eddig ms ről volt szo most meg momo rol.. mit is akarsz most?

Momo Force
    Momo Racer
    két különkormány... a racer a jobb azhem, vagy mittom én...
  • RelakS
    Aszongya beszállítónk, hogy tud hozni.
    Mi is a pontos neve? Momo Racer Force?
  • CSOCSO
    ms ffw az a ms ffw!! áráért legjobb kormány.. csak a momo jobb nála..
  • RelakSfromhome
    Aha, és mijeza M$FFW?!? Mikószopsz forsz fídbekk whíl?
  • N1
    Szerintem METRO-ba nézz körül..ha ott nincs akkor lehet várhatsz még,pár honapot mire urja lesz.
  • GvD
    Miért? Simában van?
  • CSOCSO
    ok örülök neki..
  • dtk1985
    Szerencsere a reinstall segitett. Kossz a tanacsot
  • CSOCSO
    okkk
  • dtk1985
    meg megprobalom par jatekban oszt' valami lesz
  • CSOCSO
    öh.. az cool..sajna nemtom mi lehet a baja...semminek nincs ff je??:((nem kell patch se semmi..állítsd be jol a gamezban,..esetleg a driverban.. vagy ha minden kötél szakad akkor sajna win reinstall...de akkor elvileg tuti jo lesz
  • dtk1985
    Hi! Meglett az uj MSFFW kormanyom de semmi force feedback nincs a jatekokban. Kozepre visszahuz a kormany de semmi rangatas. Probaltam mar a nascar racing 2003, colin 3, nfs5 de egyikben sincs FF. Mit csinaljak vele, esetleg valami patch kell a kormany driverehez? Amugy XP-m van
  • dtk1985
    Hi! Meglett az uj MSFFW kormanyom de semmi force feedback nincs a jatekokban. Probaltam mar a nascar racing 2003, colin 3, nfs5 de egyikben sincs FF. Mit csinaljak vele, esetleg valami patch kell a kormany driverehez?