15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#1488 bratyomnal van a kormany azota beszeltem is vele aszondja megvan csak nem tudja hol:))))) lehet telken van..szal 1-2 het alatt kerulne elo ha szeretned de igy se nagyon szeretnek skudozni hogy meglesz.. -
#1487 de te most amcsiban vagy, nem? -
#1486 elviuleg nekem van egy MS kormanyom ami nem igazan megy.. -
#1485 Nincs valakinek eladó tönkrement kormánya, aminek a pedáljai jók? Kuplunghoz kellene. -
Lacika 79 #1484 Jó lenne! -
#1483 Szerintem sincs...Én is azt vettem volna (MSFFB), ha lett volna...de 1ik tuskóban sem találtam...Így lett MOMO...kinyögtem az árát valahogy, DE MEGÉRTE! Nagyon profi!
Inkább várjatok 1 hónapot, és ne sajnáljátok rá a lét! Komolyan! -
Air #1482 Most??
1 eve volt az az akcio!! Akkor allitottak le a gyartasat, azota nincs, es tobbet nem is lesz! -
#1481 18 ezer ft.. tescoban vagy mediamarktban nezz korul -
valdez #1480 ms ffw-t hol lehet venni újonnan és mennyiért (gondolom macerás lehet) ? -
#1479 sajna erre nemtok mit mondani..en meg se vettem volna.vidd vissza es vegyel MS kormanyt (csak a piros feketet!)
vagy MOMO-t -
#1478 nagyon komoly ez az SG.. hiaba mondom a sok okos moderatornak hogy irjak be a fejlecbe:
MOMO A LEGJOBB,csak draga...
MS FFW IS SZUPER ES OLCSO IS!
EBBEN A KET KORMANYBAN GONDOLKOZZON MINDENKI!!! -
valdez #1477 sziasztok.
most vettem egy logitech formula force gp-t. két gép van itthon, mindkettő abit alaplappal szerelt és xpsp1 van rajta. legújabb biosok. semelyik usb aljzattal sem érzékeli egyik gép sem a kormányt, pedig használom velük a két digitális fényképezőgépet és a két szintén logitech gamepadet. a bolt szervízében pöccre működött. már vindóz reinstall is volt. visszavennék, de én ilyen áron nem tudom milyet érdemes venni. inkább azt szeretném ha működne a gépemmel a kormányom. tanácsokat szívesen várok :-) -
#1476 egyik legjobb.. nala csak a momo a jobb -
Lacika 79 #1475 Jó az is, Sőt. Nagyon jó szerintem. -
Mihail #1474 A Microsoft kormánya, az milyen? -
Mihail #1473 Trust kormány 12933 FF380 Force 14ezer+áfáért?
ez szarabb mint a logitech? a momora nincs keretem az a baj :( -
Lacika 79 #1472 Megéri, de ha tényleg jót akarsz, akkor Logitech Momo. Szerintem nem csak én mondom ezt. Nekem pl. egy kiadós Colin4 meccs után néha bedurran a karom elég jól. :-) -
Mihail #1471 milyen force feedbackes kormányt érdemes manapság venni? mekkorát tudnak rántani a mai modellek? nekem vmi nagyon állatul rángató kéne! pl. ez milyen Logitech WingMan Formula Force GP? 14ezer+áfáért megéri? -
#1470 oks -
#1469 ►Most nincs keret!|►Majd lesz!:D -
#1468 nah a regieket felejtsd el!
amugy piros volt meg sarga. .nem kek.. a kek az ujabb.. ps2 re is ramaszik akar.. de mindegy.. ha van manid akkor momo.. ha nincs akkor MS -
#1467 Azokra gondoltam, de akkor el is vetem! -
#1466 ?????
milyen regebbi momo???
momobol ket fajta van.. a sima es a tapos.. a sima az jo. elerheto aron a tapost pedig mar kapni se nagyon lehet azhem.. a regi logitechek (piros meg kek) azokhoz hozza se nyulnek a helyedben! -
#1465 A prohardver tesztek a lapján a régebbi piros MOMO a legjobb! -
#1464 htx! -
#1463 nemtom lehet e meg kapni az MS FFW-t ha igen akkor az a legjobb ar/minosegben.. 18 es az egyik legjobb kormany.. csak a MOMO jobb nala.. de joval dragabb is.. -
#1462 Hali!
Most szertenék venni egy Logitech MOMO Racing Force Feedback-et, és, ha jól látom akkor most ami a legjobb ár/minőség terén az ez!
Vagy tudtok jobbat mondani?
Ezt egy jó 2 évre szánom, sztetek addig tartja magát, vagy érdemes várnom valami újabbra?
-
#1461 Egy gyönyörü növérem van aki mos érettségizett! -
#1460 :)))) nover, teso valaki mas?:) -
#1459 Fater is orvos, de ez nem tartozik ide
Bocs az Offér!
-
#1458 Mert egy kis féreg -
#1457 anyja az orvoss.... amugy meg me kel ilyen baromsagba belekotni... -
#1456 A másik topicban apád orvos, azok nem használnak wd40-et. -
#1455 OK. Köszi, megnézem a cuccot. -
#1454 nahja.. kurvasok mindenre lehet hasznalni a wd40-t.. pl ha egy zsiros dolgot akarsz lemosni.. akkor telibefujod a wd40 el es eleg jol lejon a piszok es a mocsok...
no mindegy.. ovatosan fujkaljal... de hidd el jobb lesz.. es nyugodtan a pedalokat is egy kicsit mert azok is nyikoroghatnak egy ido utan -
Lacika 79 #1453 Bezony jó. Csak van, amit felold. Szal azért nem árt óvatosnak lenni. -
#1452 Fater is azt használja és télleg jo -
#1451 spray... es kurvajo!!! az igazi automat fujtam vele korbe mert nyikorogtak az ajtok.. aztan haver lakasaban 2 ajtot mert azok is nyikorogtak..azota azok hangtalanul nyilnak csukodnak!! szal olyat vegyel nyugodtan mert nagyon fasza! -
#1450 Arra a kenőanyagra gondolsz? Jó, használtad már? -
#1449 wd40 segit a bajban!!!