15099

Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • Shan
    zero: elvileg nem, csak ha szerencséd van, és kifogsz egy sarokban megbújó példányt...
    csocso: a felfogatás engem is megszivatott....:))) csak én nem szereltem szét, előbb rájöttem...(igaz, te legalább láttam a motorját...
  • CSOCSO
    nemtom... talan meg lehet egy ket helyen...
    pl led meg tescoban .. vagy media markt esetleg valami mistral vagy hasonlok...
  • zero_cool51
    hm... magyarországon nem is lehet kapni MS force feedback kormányt?
  • zero_cool51
    ja ugy más... jozan ésszel érthető, hogy államokob belül olcsóbb, mint európába.
  • CSOCSO
    amerikaban a legtobb ilyen nagy boltban 100 USD a cuccos..
    amugy nemtom mi a nagy szam a kuldesen... en 80 dolcsibol megusztam a kormanyt kuldessel!!!!! igaz.. csak allamokon belul volt a kuldes.. de akkor is..
  • zero_cool51
    hát nemtom te hol láttál 100euróért Momo kormányt boltban. Én is valamilyen kanadai fickonál láttam, de azt irta, hogy tul költséges lett volna a szállitás, inkább vegyem meg helyben. De ha priviben meg tudnád adni a cimet, az jo lenne.
  • oneal1
    mennyiért vetted?
  • oneal1
  • CSOCSO
    szeet baze:) mert a tomshardwarera gyorsan rakerestem es ugy emlexem azt irtak hogy az aljat le kell szedni..:(((((((((( hat leszedtem..aztan mire visszajottem a szobamba rajottem hogy le lehet venni a felso szurke reszt.. de nembaj.. legalabb lattam a motort mert minden:)
  • oneal1
    amugy szétkaptad?:)
  • oneal1
    hát ja ha szürke müanyagot:)
  • CSOCSO
    ja. rajottem hogy nem kellett volna szetszerelni az egesz kormanyt.. csak a felso muanyagot kellett volna leszedni:((((((((((((9
  • CSOCSO
    100 ert boltban lehet kapni...
    tehat ha 100 ert lattad akkor plusz a kuldes.. szal nem eri meg. en neten vetemm..60 dolcsi volt a kormany..egy canadai boltbol vettem.. es 20 volt a shipping..tehat ossz vissz80 dolesz...
  • zero_cool51
    láttam neten Momo Force kormányt 120euro körül, de ha mákom van lesz egy 100 USD alatt. És uj, csomagolt, gyári!
    Megéri vajon?
  • CSOCSO
    nah mar megcsinaltam mindent.. nem kell leirni..
  • CSOCSO
    Nah megjott a MOMO-m!!:)
    ket jatekkal probaltam ki... Juiced es Nascar thunder
    juicedben nemsok ffb-t leltem.. de a nascarban cool volt!
    hirtelen eszreveteleim:
    +a fek kemenyebb mint a gaz ez jo!!
    + a ket lapatvalto gomb jobb mint az MS kis gombjai

-MS nek jobb a fogasa... a gombokat is jobban el lehet erni kiveve a valto gombot
    -rogzites... bazzegg. komoly szet kell szerelnem?????
    es a kis csavaros szarnak is lehetne valami feje ugy mint az MS nel. hogy ne szurjam at az asztalom..
    -a normalis valto szerintem tok szar helyen van..azaz kenyelmetlen... hogy lehet leszerelni???
    -szerintem zajosabb mint az MS

es vki mondja el hogy az also ket kis pockot hogy lehet kinyitni???? tudom az also burkot.. de most szereljek le 80 csavart?? es nincs is ilyen hosszu feju vekony csavarjuzom.. szerintem...
    szal jo a kormany.. van par nevetseges dolog de.. ez van.. tudasban nemtom mennyire jobb mint az MS kormanya.. amugy meg talan kicsit az MS baratsagosabb es jobb...
  • Shan
    ratb: a tiéd sajna selejtes volt...pech...az enyémnek semmi baja!!! Nem recseg, nem ropog, nem csúszkál, nem nyikorog, nem áll félre!
  • mEkLaU
    A fekete az MOMO Racing.A Piros a Force!Force sokkal jobb!
  • zero_cool51
    van valamilyen különbség a piros és a fekete logitech Momo Force között?
  • ratb
    HI ALL

volt alkalmam tesztelni 6 féle kormányt az évek alatt..
    ebböl 4 az enyém is volt(mind logitech)...
    elöre annyit a logitech a legjobb,bár sajna nem tökéletesek..
    Most 2 kormányom van egy
    Logitech Wingman Formula Force GP (PIROS)
    Logitech Momo Racing (váltókaros)

ez utóbbi jobbnak van titulálva ,mint amekkora a tudása:
    -a váltókar recseg az első naptól...
    -a gázpedál nyikorog az első naptól...
    -a kormánykerék nem középen van egyenesben
    -nem lehet szoftveresen kalibrálni...:(nincs
    ilyen opció)
    -a gázpedál megdöglött 2 hónapos korában,full
    gázra nem ad full gázt teljesen...
    Ellenben a Wingman Fore Gp fele annyiba kerül
    (lehet a belső hardwere megegyezik.),de nem nyikorog
    és 3 ÉVE HIBÁTLANUL MŰKÖDIK!

Összefoglalva a momo racing annyival nem jobb(sőt)
    amennyivel jobban néz ki,meg amennyivel drágább..
    Bár a pedál része sokkal jobb,mint a wingmané...
    (amig el nem romlik)apropó hiba,több helyen olvastam,
    hogy szériahibásak a pedálok....(lehet benn valami..)
    A Wingmanról rosszat nem tudok írni,hozza a tőle
    elvárt minőséget,az FF-je ugyan olyan,mint a momonak.
    A driverben lehet calibrálni...

ui:sárga logitech-et nem ajánlo egy hét után azt se tudta
    merre van az előre és még az első percben sem volt precíz.

A LFS-benn nem lehet állítani a deadzone-t????
    A szar momo pedál igy használhatatlen lett vele...
  • rayman2003
    MOMO Racing egyik legjobb szerintem Nekm ez van már egy éve
    tökétesen nmeg vagyok elégedve vele,Masszív nem törékeny darab.Kormány mint pedál is tetszik nekem.Elégedet vagyok vele
  • CSOCSO
    igen sokkal!
  • zero_cool51
    de asszem 18ért volt ms kormány. az jobb?
  • CSOCSO
    ha jol emlexem mikor az ms volt 18 a tescobak akkkor a wingman volt 14!
  • CSOCSO
    wingman?.... haaaaat... nemtom... MS a masodik legjobb..
    MOMO a legjobb de draga is...
    wingamt nem tetszik nekem..
  • zero_cool51
    ? miért? az 18 a tescoban?
  • Lacika 79
    Khm. Momo-t akartál írni, ugye? :-)
  • zero_cool51
    Ahogy olvasom az MS kormány a legjobb. De a Tesco-ban láttam a Logitech Wingman Formula Force kormány 18.000. Megéri?
  • CSOCSO
    botban 100... csak felek hogy ne legyen baja mert nem akarok beszopni...canadai bolttol rendeltem... lehet hogy 20 dolcsi pluszert jobban jarnek a sarki target bottal:)
  • Biboldeaux
    nemsok
  • CSOCSO
    nah.... MOMO megveve... majd szalissak... 80 zodhasue
  • CSOCSO
    a regi loginal sajna nagyon kaki a fel fordulatos cuccos:( ugy e a momonal nem ilyen?
  • Biboldeaux
    Engem nem zavar a minősége, lfs-ben úgyis óvatosan kell bánni a pedálokkal, árkád szarokkal meg nem játszom. Ami viszont nemgyerebe, az a jobbra-balra kicsit több mint fél fordulat. Könnyű vele vezetni, de nem reális.
  • CSOCSO
    jobb anyagok, jobb hw mi kell meg?
    a regi logic nekem nem jottek be.. kcisit lehet rajta tekerni es vhogy az MS hez kepest olyan kis .... geniusos nak tuntek:)
    a MOMO ra kivancsi vagyok... remelem nem olyan gaz a pedalja
  • Air
    Meg a regi piros, ugye?? Amit kb 2 eve nem lehet kapni. Az egy isteni jo kormany. Nekem volt kb. 3-4 evvel ezelott, de a pedaljat nagyon utaltam. Az MS-nek sokkal jobb a pedalja, mondjuk a kormanya sem sokkal rosszabb. Az MS kormanyban az tetszik a legjobban, hogy menet kozben barmikor ki-bekapcsolhato a force-a. A Momo (Racing) kormanyanak szinten a pedaljaval nem vagyok kibekulve. (A Momo Force-e ha jol emlekszem ugyan az mint a Wingman FF-e csak fem a felulete.) En nem igazan mernem telitappal nyomni, mert attol felnek, hogy eltorik. A Logitech FF GP-nek is valami hasonlo a pedalja mint a Racing-nek. Szerintem nem eleg massziv.
  • Biboldeaux
    Nekem Logitech Wingman FF van, miért annyival jobb a Momo vagy az MS? (nemtom, nem próbáltam)
  • CSOCSO
    MOMO-t akarok venni mostmar
  • CybR
    LOL!:D
    Vegyél ihhon MS-t!;)
  • CSOCSO
    nah ez durva!!:felszer tobbe kerul a piros MS mint a MOMO!!!!
    marmint amcsiban!!! momo csak 20 ezer.. az MS meg 30 ezer ft!!!!! ppfff... meg jo hogy akkor MOMO-t fogok venni majd...

amugy a kormanyra egy 5 ost szeretnek.. mukodik csak valamiert nem jo a csatlakozoja es nem erzekeli a kormany... ( tehat szerintem szar a kormanyban a "punci")
    amugy a kormany mukodik jol..es gameportos.. nem usb-s...
  • Biboldeaux
    Nekem nem sürgős, majd valami árat találj ki rá, ha megvan. htx